16 Ιανουαρίου 2014

Θ.Παφίλης: Η ΕΕ δεν αλλάζει ούτε στην ...8η παρουσία! (video)


8 σχόλια:

  1. οταν μιλαει εκπροσωπος του ΚΚΕ, πεφτουν ολοι μαζι επανω, οι βοριδηδες απο τα δεξια και οι βουτσηδες απο λιγο λιγοτερο δεξια. το ενα χερι νιβει το αλλο.
    τσουζει τσυριζακια....και αν θελετε να σας πω τι εχετε κανει το 27%, πολιτικοι αλητες ολκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε σήμερα μετα απο ενα μήνα εξαφανισμένο το κκε απο τα ΜΜΕ και ξαφνικα σήμερα στο mega ant1 star και realfm συνεννοημένοι ηταν .............????????

    Προλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην στεναχωριέσαι Προλ (ή μήπως τρολ!!!), έχουν φροντίσει για τύπους σαν εσένα να παίζουν καθημερινά ΣΥΡΙΖΑ στα μεγάλα κανάλια (με λίγο μπρούταλ Χ.Α...ή όπως λέμε διαφήμιση μέσω αρνητικής προβολής) και Χρυσή Αυγή στα τσοντοκάναλα της Αθήνας με γελωτοποιό τον Στ. Χίο!!! Αλλά το ξέρουμε το παραμύθι, το ΚΚΕ ενοχλεί και θέλετε να εξαφανιστεί!
      kk-1

      Διαγραφή
    2. Ε ναι, ξέρεις τώρα ΚΚΕ, το αγαπημένο κόμμα των media...

      Διαγραφή
  3. Αν και δεν ανέβηκε το προηγούμενο μήνυμα.. Λέω ξανά. Το αντίθετο εννοώ το ΚΚΕ το έχουν εξαφανίσει απο τα ΜΜΕ και έτυχε(???) να το εμφανίσουν όλοι προχθες.
    Προλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Προλ:
      Πες τι θέλεις να πεις, μην ντρέπεσαι

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά γιατί τέτοια σύγχυση; πιστεύω πως όσο το ΚΚΕ ηταν σταθερό στα ποσοστά του το έβγαζαν που και που.Με το που αρχισε να ανεβαίνει όλοι μαζί το εξαφάνισαν (σαν να υπάρχει καθοδήγηση) Μας κάλεσαν την πέμπτη σε όλα τα καναλια σχεδόν την ίδια ωρα για να αλληλοκαλυπτουν τα στελέχοι μας, αφήνοντας τα να μιλήσουν ελάχιστα, με διακοπές για να μην βγει νόημα απο οτι λένε.Και τώρα θα το εξαφανίσουν ξανά μέχρι το όριο να μην φάνε πρόστιμο. Αυτό λοιπον θέλω να πω πως υπάρχει καθοδήγηση στα κανάλια εξαφάνισης του ΚΚΕ με ταυτόχρονο αντικομμουνιστικό μένος επιπέδου 1950 (120 σκυλιά....κ.α)
      Αμέσως πεσατε να με φάτε. Αν εγώ είμαι Συριζεος με στείλετε να με αιχμαλωτίσει το γυναικείο τμήμα του β κορεατικού στρατου
      Προλ

      Διαγραφή
  4. ειναι λιγο δυσκολες εποχες και καλο ειναι οτι γραφουμε να ειναι καπως ξεκαθαρο γιατι ευκολα μπορει να παρεξηγηθει καποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.