4 Σεπτεμβρίου 2013

Επειδή μνήμη έχουμε: Οι “βλαχοδήμαρχοι” του ΠΑΣΟΚ που εκλέχθηκαν με τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές

“Ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ΚΕ του κόμματός του
αποκάλεσε «βλαχοδήμαρχους» όσους δημάρχους ειχαν τη στήριξη
 του ΠΑΣΟΚ ή της Νέας Δημοκρατίας” (ΝΕΑ)
 Δεν τσέκαρε εκεί στο ίντερνετ πόσους υποστήριξαν και μαζί στις προηγούμενες εκλογές;;
\

“Φωτιές” λέει “τόσο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο πολιτικό σκηνικό άναψαν οι «βλαχοδήμαρχοι» του Αλέξη Τσίπρα! Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του έστειλε μήνυμα στους «πράσινους» δημάρχους ότι δεν πρόκειται να τους στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.” (Νέα, 3/9/2013)

Μάααααλιστα…

Για να θυμιθούμε όμως:

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ στους Δήμους Πετρούπολης, Ελευσίνας, Βόλβης Θεσσαλονίκης. Στη δε Ικαρία συνεργάστηκε με ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΛΑ.Ο.Σ., ενάντια στον υποψήφιο που στήριξε το ΚΚΕ. Στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του 2006, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ (η βασικότερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ) διεκδίκησαν μαζί τις Νομαρχίες Πρέβεζας και Τρικάλων. Μάλιστα ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος και ο νυν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης, τότε στέλεχος του ΣΥΝ, στις 9/9/2006 πραγματοποίησαν κοινή περιοδεία στην περιοχή των Τρικάλων, παρουσίασαν την συνεργασία τους εκεί σαν «πείραμα» στην προοπτική μιας ευρύτερης συνεργασίας στο πλαίσιο της «κεντροαριστεράς», μίλησαν σε κοινή σύσκεψη στελεχών των δυο κομμάτων και σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του κοινού υποψήφιου νομάρχη τους, στην Καλαμπάκα.


Για τους δήμους όπου ανακοινώθηκαν κοινές υποψηφιότητες ΠΑΣΟΚ/ΣΥΝ το 2006, καταγράφτηκαν τουλάχιστον οι: Ζωγράφου (υποψήφια δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη), Πετρούπολης (Στέφανος Βλάχος), Πεντέλης (Δημήτρης Στεργίου), Λυκόβρυσης (Δημήτρης Φωκιανός), Νέας Χαλκηδόνας (Νίκος Παπαμικρούλης), Αγίου Δημητρίου (Παντελής Ειρηνάκης), Χολαργού (Πάνος Δεμερτζής), Παλλήνης (Θεόδωρος Γκοτσόπουλος), Ελευσίνας (Γιώργος Αμπατζόγλου), Ρέντη (Γιώργος Ιωακειμίδης).

Το 2002 συνεργάστηκαν στην Υπερνομαρχία Ροδόπης – Εβρου (υπερνομάρχης εκλέχτηκε το στέλεχος του ΣΥΝ Χρήστος Χατζόπουλος, νομάρχες Ροδόπης και Εβρου, στελέχη του ΠΑΣΟΚ), στην Υπερνομαρχία Καβάλας – Δράμας – Ξάνθης, και στους Δήμους Ξάνθης και Κομοτηνής.

Χονδρικά το 2002 ο ΣΥΝ συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ στο 30% των νομαρχιών (Ευρυτανία, Θεσπρωτία, Καρδίτσα, Κοζάνη, Μαγνησία, Φλώρινα, Φωκίδα, Βοιωτία, Γρεβενά, Πρέβεζα, Σάμος). Συνεργάστηκαν στην Αττική σε 16 δήμους (ανάμεσά τους Αγιος Δημήτριος, Αργυρούπολη, Ιλιον, Χολαργός, Σαλαμίνα, Ελληνικό, Σπάτα – Λούτσα) και επίσης σε Λιβαδειά, Δράμα, Αμαλιάδα, Ηγουμενίτσα, Νεάπολη Θεσσαλονίκης, Πολίχνη, Φίλιπποι Καβάλας, Πολύκαστρο, Σέρρες, Φλώρινα, Αμφισσα, Χαλκίδα, Ρόδος, Καρπενήσι).

Ζήσε την αυταπάτη σου στον ΣΥΡΙΖΑ…



Πηγη:  Erodotos

31 σχόλια:

  1. NAI ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζεται με το ΠΑΣΟΚ και οχι απο το 2006 αλλα και απο το 1994 που θυμαμαι και στις νομαρχιακες και στις δημοτικες εκλογες και μπορω να αναφερω παραδειγματα για οποιον θελει !αλλα στο σπιτι του κρεμασμενοου δεν .............!
    αναλογες συνεργασιες εχετε κανει σε δημους σε ολη τη χωρα κατα καιρους με τη ΝΔ! ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΦΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ! για αυτα ποτε θα πειτε και θα κανετε αυτοκριτικη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ξύνεστε στου τσομπάνη τη μαγκούρα;Να σας πω. Δήμος Καισαριανής; Πως κατέληξε σε εκτός αριστεράς η ανταρτομάνα Καισαριανή;Ποια η στάση του ΚΚΕ εκεί; Μήπως σφύραγε κλέφτικα;Να πω για το Δήμο Ελληνικού; Ποια η θέση του ΚΚΕ ενάντια στον δήμαρχο Κορτζίδη; Δε θα πω πως βγήκε δήμαρχος στη καρδίτσα τις προηγούμενες εκλογές. Ελα και επειδή το πάτε ως το 94 αν σας πάω παρα πίσω τότε θα δείτε κάτι συνεργασίες ουουου...

    Νίκος Γεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Νίκος Γεωργίου:
      Στου τσομπάνη την μαγκούρα, είναι φανερό πως ξύνεσαι εσύ.
      Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτε, για καμμία "αριστερά", και αν μπορείς όρισε την, να καταλάβουμε και τι ακριβώς πράγμα μιλάς.
      Εκείνο που γνωρίζουμε όλοι, είναι πως προκειμένου να χάσουν οι κομμουνιστές (αυτόι είναι πολύ συγκεκριμένο) τον Δήμο Ικαρίας, συνεργαστήκατε μέχρι και με τους φασίστες του ΛΑΟΣ.
      Και όχι δεν θα πάμε παραπίσω, τότε που η μιση ΚΕ του ΚΚΕ αποτελούνταν από τους αυτούς που αποτελούν τα ηγετικά ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
      Ευτυχώς υσηχάσαμε από δαύτους...
      Υ.Γ.
      -Την επόμενη φορά, τοποθετήσου πιο κόσμια. Δεν έχουμε κάποια υποχρέωση να σε ανεχόμαστε...

      Διαγραφή
    2. @Νίκος Γεωργίου:
      Τους αντάρτες και τα αντάρτικα, να μην τα πιάνουν στο στόμα τους αυτοί που το λέρωσαν να ζητάει "νέα σχέδια Μάρσαλ".
      Αιδώς Αργίοι!

      Διαγραφή
    3. ελα γιωργακη σε εχω και με ονοματα!
      και για την καισαριανη και για το περιστερι και για την πετρουπολη και για την καρδιτσα σε εχω και για το ελληνικο και για την νεα ιωνια και για οπου θες.
      για τα κομπρεμι με ολους προκειμενου να μην βγουν οι κομμουνιστες
      και για τις εκλογες τοτε το 96 που σας κυνηγαγαμε γιατι πηγαινατε στα σπιτια και δινατε την διακυρηξη του ΚΚΕ με σταυρωμενα ψηφοδελτια ολων των πρωην με δηθεν υπογεια γραμμη υποστηριξης για να βγειτε στην βουλη τοτε που κλαιγοσασταν, για το πως μπαινατε σε ψηφοδελτια του πασοκ οντας μελη του συν στις δημοτικες.
      αν θες να το ξεκινησουμε να εχεις στομαχι γερο γιατι αν το αρχισουμε θα το κανω με ονοματα διευθυνσεις και τηλεφωνα.
      αντε τραβα τωρα να γλυψεις κανα κοκαλακι που θα σου πεταξει ο ομπαμιας απο το σχεδιο μαρσαλ που λυμπιζεσαι και σου ευχομαι και πεζοναυτης με την αστεροεσα ή με το αστερι του ισραηλ που δεν κανετε ουτε πορεια μεχρι την πρεσβεια.
      και πουσαι...τωρα που δεν εχει λαος μπορειτε να αναβιωσετε την πλατεια και να κατεβασετε κοινο υποψηφιο με την χρυση αυγη στην ικαρια

      Διαγραφή
    4. Προσέξτε τον κουτοπόνηρο ΣΥΡΙΖαίο:
      "Να σας πω λέει, και για πριν το '94".
      Για τις επιλογές του εννιαίου ΣΥΝασπισμού δηλαδή, λες και δεν αφορούν τον ίδιο, λες και αλλού ήταν οι σημερινοί ΣΥΡΙΖΑίοι τότε.
      Για τον ΣΥΝασπισμό μας λέει ο κύριος Γεωργίου, ως να επρόκειτο για το ΚΚΕ!
      Όχι πως μου φαίνεται περίεργο. Ο ίδιος τότε ούτε με καμμία "ανανεωτική", ούτε με καμμία "παραδοσιακή", "αριστερά" είχε σχέση. Όπως δεν έχει και σήμερα εξάλλου.
      Τότε ψήφιζε Αντρέα ("να φάει ο κόσμος κρέας") δαγκωτό, και διάβαζε στην φυλλάδα του Κουρή για τα κότερα του Φλωράκη και τα τόπλες της Λιάνη...
      Άλλαξαν το σακάκι τους οι κύριοι Γεωργίου, και από λαχανί το κάνανε ροζ. Ας μην παριστάνουν και τους τιμητές τουλαχιστον.
      Και να προσέχουν γιατί καρφώνονται...

      Διαγραφή
  3. ρε φιλαρακο πατας καλα?σου λενε οτι το ΚΚΕ εχει κανει την ιδια δουλεια σε διαφορους δημους στη χωρα και εσυ τι απαντας?αντι να απαντησεις πολιτικα λες οτι εχεις ονοματα και διευθηνσεις(007 πρακτορας?) και θα τα πεις!ε πες τα τι νμιζεις οτι χεστηκε κανενας?αλλα οταν σου λενε για τις συνεργασιες του ΚΚΕ και απαντας για τα ταδε μελη του ΣΥΡΙΖΑ δειχνεις αδυναμια να απαντησεις σε απλα πραγματα!ειναι ενα αρθρο που βαλατε που λετε για τις συνεργασιες του ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥς δημους με το ΠΑΣΟΚ!Για τις συνεργασιες του ΚΚΕ με ΝΔ μοκο ε?δεν ειστε και τοσο διαφορετικοι μαλλον!
    ΚΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΚΡΕΑΣ:
      Παρακαλώ να μου πεις έναν (αριθμός 1) Δήμο, που ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ (δηλαδή κατέβασε κοινό υποψήφιο) το ΚΚΕ με την ΝΔ στις τελευταίες εκλογές.
      Για να σε ευκολύνω, η δημοτικές παρατάξεις του ΚΚΕ κατέβηκαν σε όλους του δήμους της χώρας ως Λαϊκή Συσπείρωση, και όπου αυτή δεν πέρασε στον Β'γύρο, υπήρχε γραμμή για άκυρο ("ξαναψηφίζουμε Λ.Σ. και εκεί που δεν περάσαμε στον Β' γύρο ήταν η γραμμή, -γραφτηκε και στον Ριζοσπάστη ακριβώς έτσι).
      Με βάση τα παραπάνω, για να συνεργαστεί το ΚΚΕ με την ΝΔ, θα έπρεπε να υπήρχε ένας τουλάχιστον νεοδημοκράτης υποψήφιος της λαϊκής συσπείρωσης.
      Ξέρεις κανέναν τέτοιο αποπαίδι της Αυριανής και του Λαλιώτη, που μου θίχτηκες κιόλας;

      Έναν περιμένω ρε,
      πρώτα θα μου τον πείτε, και μετά θα δημοσιευτούν τα επόμενα σχόλια σας, ορφανά του Κουρή!

      Διαγραφή
    2. @ΚΡΕΑΣ:
      Να σε διευκολύνω κι άλλο:
      Πες μου έναν υποψήφιο της ΝΔ που να έριξε γραμμή υποστήριξης του το ΚΚΕ σε οποιεσδήποτε δημοτικές εκλογές.
      Το βρίσκεις πολύ εύκολα αν υπάρχει, μια και στο ΚΚΕ η γραμμή δίνεται μέσω του Ριζοσπάστη. Περιμένω λοιπόν το δημοσίευμα του Ρ που καλεί για ψήφο σε οποιονδήποτε Νεοδημοκράτη υποψήφιο, σε όποια ημερομηνία θες από την νομιμοποίηση του ΚΚΕ μέχρι σήμερα.
      Άιντε! Με τόσο πάθος που τα λέτε, θα τα πιστέψετε και οι ίδιοι στο τέλος...

      Διαγραφή
    3. θα σου πω κρεας.
      το ΚΚΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΗΚΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΜΑΡΓΑΝΕΛΗΣ. κινηση που διασπαστηκε και ενα κομματι της ειναι στον τσυριζα τωρα και το αλλο συμμετεχει παντου με το ΚΚΕ και σαν υποψηφιοι βουλευτες.
      τελος!
      τα υπολοιπα που λετε ειναι αντιστοιχα του γερμανου που το κανατε και πρωτοσελιδο στον βοθρο που λεγετε αυγη και δεν ειχατε την τσιπα να το παρετε πισω παλι με πρωτοσελιδο οταν ξεσκεπαστηκε η αληθεια.
      οσο για τα ονοματα τι ζορι τραβας; εσεις δεν ριχνετε λασπη συνεχεια;
      φοβασαι δλδ να μαθεις ο βλαχος στην πετρουπολη με ποιον ηρθε σε συμφωνια για τις ψηφους των νεοδημοκρατων και ποιον εστειλαν να διαρευσει στο κομμα οτι και καλα οι νεοδημοκρατες θα ψηφισουν τον κομμουνιστη;
      φοβασαι να μαθεις ποιοι κινησαν γη και ουρανο και απειλησαν και ταξανε στην καρδιτσα για να μην βγει ο συγχωρεμενος ο τεγος; και τι λεγανε για τον μπουτα και ποιοι; και ποιοι μαζι με τον τσουκατο πλειοδοτουσαν τοτε που εστειλε ο τσουκατος λογιστες για να δουν τα οικονομικα του δημου;
      ποιοι πηγαν σε σπιτι υποψηφιου δημαρχου (συνεργαζομενου) και με τι απειλες για τα επαγγελματικα του τον αναγκασαν να αποσυρθει τελευταια στισγμη;
      μπορει να μην ειμαι απο εκει, αλλα επειδη μας τα εχετε κανει τσουρεκια με την καρδιτσα οποιος ψαχνει μαθαινει.
      θες να πουμε για την καισαριανη;
      και ας φυγουμε απο το τι και πως επραξαν οι οπορτουνιστες προκειμενου να μην εκλεγουν κομμουνιστες και με ποιους συνεργαστηκαν. θες να παμε στο τι εκαναν οσοι εκλεχτηκαν και ηταν του συνασπισμου ή τους στηριξε ο συν;
      να πουμε για την ελευσινα; για την καισαριανη; την πετρουπολη; την νεα ιωνια; το ελληνικο με τον αριβιστα εγωκεντρικο εκτος απο οπορτουνιστη κορτζιδη; τι θες να πουμε;
      αιντε στον κερι να σου δωσει σχεδιο μαχης για την συρια και στον περεζ οπλα και να σου μαθει πως να σκοτωνεις παιδια.
      το ξερεις καλα αλλωστε και στην γιουγκοσλαβια τα ιδια κανατε.

      Διαγραφή
  4. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(ΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗΣ)1998
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΒΡΟΠΟΛΗΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 2002
    ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΠΟΝΟΥΣ
    Και οι δυο ειναι μελη της ΝΔ αν ψαξεις και τους δημοτικους συμβουλους που ειχαν στα ψηφοδελτια εκεινη την εποχη μενεις με το στομα ανοιχτο!
    κκαι δε λεω καν για ΚΚΕΔΕΣ δημαρχους Βολου Καρδιτσας εκεινης της εποχηςπου το δημοτικο συμβουλιο ηταν γεματο ΝΔκρατες απο 1998 και μετα!
    πΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΥΟ!
    ΚΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΚΡΕΑΣ:
      Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια παραπομπή που να αποδυκνύει πως:
      α)Τα πρόσωπα που αναφέρεις είναι υπαρκτά;
      β)Ήταν υποψήφιοι υποστηριζόμενοι από το ΚΚΕ;
      γ)Ήταν ΜΕΛΗ της ΝΔ;

      Διαγραφή
    2. @ΚΡΕΑΣ:
      Αν θέλεις τώρα, πες μας και την άποψη σου για την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ (και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βεβαίως-βεβαίως) με την ΝΔ και το ΛΑΟΣ στην Ικαρία.
      Εκεί δύο συνδιασμοί ήταν όλοι-όλοι, και δεν θέλει και ψείρισμα...

      Διαγραφή
    3. http://rizospastis.gr/page.do?publDate=11/10/1998&id=7993&pageNo=10&direction=-1
      ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

      http://rizospastis.gr/page.do?publDate=13/10/2002&id=2803&pageNo=9&direction=1
      ΚΡΟΜΥΔΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

      ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΛΗ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ
      ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ
      http://pelasgia.blogspot.gr/2011/12/blog-post_4415.html

      ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΟ 2002
      http://arxeio.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=29774&Itemid=99999999

      Επισης οποιον και να ρωτησεις μελος του ΚΚΕ σαυτες τις πολεις ξερουν το τι ειναι αυτοι οι δυο αν με αμφισβητεις!
      απο τον ριζοσπαστη προκυπτει οτι τους στηριξατε αρα????
      περιμενω την απαντηση σου σε αυτο!
      Παροτι δε μου απαντησες ακομα γιατι ηθελες αποδειξεις εγω θα σου απαντησω!οποιοσδηποτε σχηματισμος που θελει να λεγεται αριστερος η κομμουνιστικος που διαπραγματευεται μεδεξιους σχηματισμους κομματα κτλ κανει τεραστιο λαθος!τον ρολο του ΣΥΡΙΖΑ δε περιμενα την Ικαρια να τον δω τον ηξερα απο αλλες πολεις που εγλυφε το ΠΑΣΟΚ!Οσο για το ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ηθελα να μου πεις τη συμμετοχη στην Ικαρια απο που προκυπτει γιατι το αρθρο του Μπογιοπουλου που διαβασα δε λεει κατι αλλο και ας μη ξεχαμε οτι οπως φαινεται απο δημοσιευμα εδω κατεβασε και δικο του υποψηφιο τελος ππαντων αν συνεργαστηκε παντως που για εμενα δεν αποδικνυετε πουθενα ισχυουν τα ιδια με το ΣΥΡΙΖΑ τουλαχιστον για εκεινη την περιοχη!


      Περιμενω την απαντηση σου λοιπον για το ΚΚΕ στη Θεσσαλια για το προβλημα ειναι γενικευμενο στη Θεσσαλια το 1998 και το 2002!
      Επειδη ομως στα αλλα θα μου προβαλεις δικαιολογιες πες για τους δυο συγκεκριμενους δημους τι ισχυει αφου ρωτησεις στο κομμα σου!
      Αν δεν εισαι μελος παρακαλω καποιο αλλο μελος να μας διαφωτισει!
      ΚΡΕΑΣ

      Διαγραφή
    4. Για τον Κρομυδά, δεν μας τα λες καλά. Από τα λινκ που δίνεις προκύπτει πράγματι υποστήριξη του από το ΚΚΕ το 2002, αλλά όχι και από την ιστοσελίδα της ΝΔ, που δεν αναφέρεται στο 2002, αλλά στις προσεχείς αυτοδιοικητές εκλογές, 12 δηλαδή χρόνια μετά!
      Που ακριβώς έγκειται η «σύμπραξη» του ΚΚΕ με την ΝΔ δηλαδή; Στο ότι ο Κρομυδάς υποστηρίχθηκε από την ΝΔ 12 χρόνια μετά; Άμα είναι έτσι, τότε και με τον ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε το ΚΚΕ, γιατί καμμία δεκαπενταριά χρόνια πριν, ρίχε στηρίξει στο Ελληνικό τον ...Γκορτζίδη!
      Ούτε για τον Κοκκινούλη προκύπτει από τα λινκ που μας έστειλες, κάποια επίσημη στήριξη του ΚΑΙ από την ΝΔ το 1998.
      Και φυσικά το γεγονός πως αναγκάστηκες να κάνεις λαθροχειρία τρώγοντας μία δεκαετία για να βγάλεις σύμπραξη εκεί που δεν υπήρχε λέει πολλά.
      Από την άλλη πλευρά, πόση σχέση μπορεί να έχουν αυτά που αναφέρεις, με την συστηματική συνεργασία του ΣΥΝ με το ΠΑΣΟΚ, τόσο στην τοπική αυτοδιοικήση, όσο και στα σωματεία, από την ύδριση του ΣΥΝ, μέχρι και σήμερα;
      Όσο για την καραμέλα περί «συνεργασίας με την δεξιά», το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του Γιωργάκη, αλλά και το σημερινό του Μπένι (μην ξεχνάμε τα «αδερφάκια» στα συνδικάτα), είναι κάποιο σπάνιο είδος «αριστεράς»;

      Για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Ικαρία, τα πράγματα είναι απλά. Στον πρώτο γύρο κατέβηκαν τρεις συνδυασμοί. Η Λαϊκή συσπέιρωση, το «εθνικό μέτωπο» όλων των άλλων, και ο υποψήφιος που υποστηρίζοταν από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάποιους άλλους εξωκοινοβουλευτικούς. Εάν στον δεύτερο γύρο το ποσοστό του υποψήφιου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν πήγαινε δαγκωτό στο «εθνικό μέτωπο», τον Δήμο θα τον έπαιρνε η Λ.Σ. Απλή αριθμητική είναι. Ούτε καν αποχή δεν έκαναν.

      Οστώσο εσύ δεν είσαι ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Εσύ θίχτηκες (οργίστηκες μάλιστα) από ένα δημοσίευμα που ξεμπροστιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ, και χρησιμοποιείς ορολογία («η δεξιά»), γραφικού ΠΑΣΟΚου των 80’s.

      Οπότε και για την Ικαρία θα μας πεις, και για τους ιδιωτικούς υπάλληλους θα μας πεις, και για το Ε.Κ. στο Ηράκλειο θα μας πεις, και για έναν ακόμη σκασμό νταραβέρια θα μας πεις.
      Και για το τι κάνατε τόσα χρόνια που κυβερνάγατε (ως ΠΑΣΟΚ) αυτήν την χώρα θα χρειαστεί να δώσεις λογαριασμό, όψιμε «αριστερέ» αντικομμουνιστή μου, που θίχτηκες κιόλας...

      Διαγραφή
    5. Να υπεθυμήσουμε εδώ και την γραμμή της της Αυγής, για το δεύτερο γύρο των τελευταίων δημοτικών εκλογών στην Αθήνα.
      "Ψήφο κατά συνείδηση, αλλά να μην ξεχνάμε πως ο κακλαμάνης είναι ...ακροδεξιός"
      Πόσο πιο καθαρά να το λέγανε δηλαδή;

      Διαγραφή
    6. ΠΡΙΝ λιγο αμφισβητουσες την υπαρξη τους,τη στηριιξη του ΚΚΕ τωρα αμφισβητεις αν τους στηριζε η ΝΔ!ΟΚ
      ρωτα τα μελη του ΚΚΕ στις πολεις αυτες απο που στηριζοταν κυριως αυτοι οι δυο κυριοι και αν ειναι μελη της ΝΔ τι αλλο να πω!
      η σελιδα που λες ειναι στηριξη της ΝΔ το 2002 γιατι απλα μετα ο δημος νευροπολης αγραφων ονομαστηκε δημος λιμνης πλαστηρα και ο κρομμυδας οπως θα δεις δε ξανακατεβηκε 2006 και 2010 αν προσεξεις λεει κοιολας οτι ειναι το αρχειο της ΝΔ!
      ΤΩΡΑ αν θες να λες αλλα πες!
      οσο για τον Κοκκινουλη ειναι τοσο γνωστος συνδικαλιστης που ειναι αστειο να λες οτι εχει τωρα σχεση με τη ΝΔ και οχι τοτε αν βρεις και παλιες!

      http://www.topontiki.gr/archive-new.php?acat=2&aid=433&y=1998
      εδω στο ποντικι γραφει αν ξεφυλισεις την εφημεριδα οτι τον στηριζει ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗ η ΝΔ η ΠΟΛ. ΑΝ. και το ΚΚΕ

      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ'ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ" ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ!

      ΚΡΕΑΣ



      Διαγραφή
    7. και κατι ακομα που δε σου ειπα ο κρομμυδας ηταν δημαρχος νευροπολης και το 1998 με στηριξη μονο ΝΔ και τελιωνω εδω δικο σου θεμα αν θα δεχτεις την αληθεια απο δω και περα
      ΚΡΕΑΣ

      Διαγραφή
    8. Με τις ημερομηνίες δεν τα πας καθόλου καλά από ότι φαίνεται, μια και μπερδεύεις το σήμερα, το 2002, το 1998, και τώρα μας πέταξες στην μέση και το 2006.
      Οπότε στα σοβαρά δεν μπορώ να σε πάρω, και συγχώρεσε με.
      Μπράβο πάντως, πετυχημένο το τρολάρισμα για να φύγει η κουβέντα από την αγαστή και γενικευμένη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, καθώς και το θράσος του κ.Τσίπρα να αποκαλεί "βλαχοδήμαρχους του ΠΑΣΟΚ", αυτούς που εκλέχτηκαν και με τις ψήφους του δικού τους κόμματος, κατόπιν γραμμής που έδωσε ο ίδιος.
      Για εσένα προφανώς το κέντρο του κόσμου ήταν ο Πλατύκαμπος Καρδίτσας (ή Γρεβενών; δεν θυμάμαι καλά), και η τελική ημερομηνία του χωροχρόνου το 1998 (κάπου εκεί πρέπει να σταμάτησε μάλλον για εσένα).
      Εγώ για να σου πω την αλήθεια αγνοώ το που πέφτει ο Πλατύκαμπος (μέχρι την Ματαράγκα είχα πάει στα μπλόκα)για αυτό τον λόγο και σου ζήτησα παραπομπές, αλλά δεν αγνοώ τους ΠΑΣΟΚους που σήμερα μου παριστάνουν με "αριστερή" προβιά και τους τιμητές των κομμουνιστών. Όπως ακόμη δεν αγνοώ και τους νεοΠΑΣΟΚους τους Τσίπρα, που κληρονόμησαν ότι πιο βρώμικο και ελεϊνό από τον πολιτικό χώρο που διαδέχτηκαν.
      Ακόμη μου είναι αδύνατο να αγνοήσω, πως αυτά τα δύο είδη του ζωικού βασιλείου συγχωνεύονται και μεταμορφώνονται συνεχώς έως και σήμερα.
      Αυτά εξάλλου πραγματεύται και το άρθρο που σε εξόργισε. Και αυτά δεν αλλάζουν, ότι και αν έγινε το ...1998, στον ...Πλατύκαμπο Καρδίτσας...
      Ή μήπως με κάποια λογική του παραλόγου αλλάζουν; Γιατί για αυτά έκανες τουμπεκί ψιλοκομμένο...
      Υ.Γ.
      Λευτεριά στο Άκη Τσοχατζόπουλο που σαπίζει στα μπουντρούμια της "δεξιάς"
      Υ.Γ.2
      Πάρε και κάτι πιο πρόσφατο από το '98 για να γουστάρεις, ντροπαλό παιδί του Τσουκάτου
      http://red-traverso.blogspot.gr/2012/05/blog-post_5752.html

      Διαγραφή
    9. @ΚΡΕΑΣ:
      Πολιτικά τι είσαι, ντρέπεσαι να μας πεις;
      Τι ντροπές έχεις και το κρύβεις;

      Διαγραφή
    10. TRASH
      Πολύ καλά τα επιχειρήματά σου.
      Απαντούν στο εξής σκεπτικό.
      Γιατί το ΚΚΕ φταίει που ένας υποψήφιος του 1998 που δεν είναι καν κομματικό μέλος, πάει προς τη ΝΔ κάποια χρόνια μετά;

      Με το ίδιο σκεπτικό μάλλον φταίει που Ανδρουλάκης - Δαμανάκη Δραγασάκης έφυγαν ή πήγαν αλλού.

      Και μιας και χρησιμοποιήθηκε η επιχειρηματολογία με λινκ του Ριζοσπάστη για το 1998, άλλη δημοσίευση ακριβώς την ίδια μέρα στον Ριζοσπάστη.

      Στις νομαρχιακές εκλογές υποθέτω πως συμφωνούμε πως τα κριτήρια από πιο πολύ "τοπικά", γίνονται πιο πολύ "κομματικά".

      Κυριακή 11 Οχτώβρη 1998
      ( http://rizospastis.gr/story.do?id=3743699&publDate=11/10/1998 )

      (..) Το ίδιο πράγμα

      (..)Ποιον θα ψηφίσετε στις νομαρχιακές εκλογές; Τον Δραγασάκη ή τον Κουλουμπή, ρωτήθηκε προχτές η κυρία Δαμανάκη από τον ραδιοσταθμό "Πλάνετ". Ιδού η απάντηση: "Και οι δυο υποστηρίζουν το συνδυασμό μας, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα"!

      Τουτέστιν, και παραβλέποντας τα... βαθύτατα και ανιδιοτελή κριτήρια με τα οποία η κ. Δαμανάκη προσφέρει την ψήφο της, σύμφωνα με την υποψήφια για τη δημαρχία της Αθήνας, οι Κουλουμπής και Δραγασάκης είναι το ίδιο πράγμα και ως εκ τούτου "δεν υπάρχει πρόβλημα", τους ψηφίζει και τους δυο η κ. Δαμανάκη.

      Επαναλαμβάνουμε: Το ίδιο πράγμα οι Κουλουμπής - Δραγασάκης. Δεν το λέμε εμείς. Η κ. Δαμανάκη το λέει. Κάτι παραπάνω θα ξέρει...(..)Ilief

      Διαγραφή
    11. Όποιος θέλει απάντηση από το ΚΚΕ, πηγαίνει στον Ριζοσπάστη ή στο σάιτ του ΚΚΕ για τις ανακοινώσεις του κόμματος.
      Απάντησε πιο πάνω ο TRASH. Με ξεκαθαρισμένες τις ημερομηνίες.Ilief

      Διαγραφή
    12. @ΚΡΕΑΣ:
      Τι έγινε παιδί μου; Σου έφαγε η γάτα το πληκτρολόγιο;
      Λαλίστατος ήσουν για ότι άλλο εκτός του θέματος.
      -Μόλις σου ζητήθηκε να τοποθετηθείς πολιτικά, μούγκα στο στρούγκα;
      -Γιατί ντρέπεσαι παιδί μου;
      -Τι βρωμιές κρύβεις;

      Διαγραφή
  5. Παρασκευή 5 Ιούλη 2013

    ( http://rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=5/7/2013&id=14668&columnId=161 )

    (..) Οι απαραίτητες συναινέσεις...

    «Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι» λέει ο λαός και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σιγά σιγά προετοιμάζει το έδαφος των «απαραίτητων συναινέσεων» για την άσκηση της αστικής διαχείρισης.

    Χτες, ο βουλευτής του Π. Τατσόπουλος δήλωσε στο ρ/σ «Βήμα» ότι «για μένα δε θα ήταν ταμπού των ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ, δε θα ήταν ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα απ' το ΠΑΣΟΚ»...

    Για να καταλαβαινόμαστε, αναφέρεται σε τμήμα των κομμάτων που οδήγησαν το λαό στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και που ενδεχομένως αύριο στο πλαίσιο των αντιθέσεων στο εσωτερικό της αστικής τάξης που αντανακλώνται στα κόμματά της και στο υπό αναμόρφωση πολιτικό σκηνικό, μείνουν ανέστια...

    Εξάλλου, στην πατριωτική δεξιά ομνύει και ο Αλ. Τσίπρας, αν και ο Π. Τατσόπουλος πιο καθαρά υποδεικνύει στο στελεχικό δυναμικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

    Την ίδια ώρα ο Π. Σκουρλέτης («ΣΚΑΪ») ερωτάται πώς θα προωθήσουν τις αλλαγές που προτείνουν στο πολιτικό σύστημα αφού απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση που με τη σειρά της απαιτεί τουλάχιστον 200 ψήφους στη Βουλή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να διαθέτει ακόμα κι αν έρθει πρώτο κόμμα. Και απαντά: «Οπως προβλέπεται. Δεν πάμε να υπερβούμε τα προβλεπόμενα. Αυτό βέβαια σημαίνει ευρύτερες συναινέσεις».

    Αναμενόμενο, ούτως ή άλλως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη προσφέρει στέγη σε ένα διόλου ευκαταφρόνητο τμήμα του στελεχικού δυναμικού του ΠΑΣΟΚ που αναζήτησε αλλού την τύχη του. Αντιλαμβάνεται ότι για να κυβερνήσει πρέπει να στεγάσει κι άλλους, να τείνει χείρα φιλίας σε πολλούς. Κι εδώ υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι, άλλωστε ταμπέλα μόνο θα αλλάξουν και όχι περιεχόμενο. Αυτό που κάνουν ως σήμερα θα συνεχίσουν να κάνουν, να εκπροσωπούν και να εκφράζουν την αστική τάξη και τα συμφέροντά της κόντρα στα συμφέροντα του λαού. (..)


    5 Σεπτεμβρίου 2013
    ( http://redflyplanet.blogspot.com/2013/09/blog-post_4005.html )
    Δημήτρης Ρέππας: " Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ανοιχτό και σε σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ" .Ιlief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το 2002 δεν κατεβαζαμε υποψηφιο σε ενα μερος που τα ποσοστα του ΚΚΕ ειναι ανεμικα ετσι και αλλιως και σε ενα δημο με 3000 ψηφοφορους συνολο. θελω να μου πεις τα ονοματα των υποψηφιων που θα παθω σοκ και τι εγινε μετα τις εκλογες ομως.
    επισης το 98 στον πλατυκαμπο ηταν το ΚΚΕ χωρις υποψηφιο. επισης εκεινες οι εκλογες γινανε και στον αποηχο των αγροτικων κινητοποιησεων που πολυς κοσμος πιστεψε διαφορες φανφαρες αγροτοσυνδικαλιστων. παρεπιπτοντως γιατι λες μονο για το 98. ουτε το 2002 κατεβασε δικο του υποψηφιο το ΚΚΕ παραμονο το 2006.
    αλλα δεν μου ειπες πουθενα αν υπηρχε επισημη στηριξη αυτων των συνδυασμων απο το ΚΚΕ, γιατι τετοιο πραγμα δεν υπαρχει. επισης παντου και παντα το ΚΚΕ οπου δεν ειχε υποψηφιο ειχε αποχη και ακυρο.
    για αυτο λοιπον ασε την παπατζα με τις ιστοριες απο την κρυπτη απο αυτα που λετε μεταξυ σας μπας και πεισετε τους εαυτους σας στα διαφορα χωρια ανα την ελλαδα.

    απαντα στην αναρτηση για τους βλαχοδημαρχους που ειπε ο δικος σας. για τους δημαρχους που αναφερει και το κειμενο που εχουν εκλεγει με την επισημη στηριξη του μορφωματος που λεγετε συνασπισμος. στηριξη που την παρειχε την εποχη που σημερα κατηγορει οτι φταιει για τα δινα της χωρας, στηριξη που την παρειχε σε υποψηφιους κομματων που τωρα βριζει (καποιους βεβαια τους πηρε κατω απο την σκεπη του σακοραφα ας πουμε ή τον προεδρο του εργατικου κεντρου λιβαδειας).
    και κατι τελευταιο, αφου εισαι τοσο καλος και το ψαχνεις βρες ολα αυτα τα χρονια τι λεει το ΚΚΕ και για τον κοκκινουλη και για αλλους και για την πολιτικη που ασκουνε. απο πριν το 98 απο το 98 απο το 2008, οποτε θες.
    επειδη εχουμε γλαροσουπα λοιπον μην φας και παρε τις ιστοριουλες σου να τις πεις εκει που σε παιρνει. σε καμια φοιτητριουλα τσυριζαια.

    ψεματα τωρα το τελευταιο. δεν μας ειπες και καμια κινηση που εχουν κανει οι τσυριζαιοι βλαχοδημαρχοι εναντια στο συστημα. γιατι εγω εχω να σου πω.
    δημος καισαριανης: σε αγαστη συνεργασια με τους παπαδες για να επεκταθει η μονη στον υμμητο.
    παντου: προγραμματα stage, πρωτοπωροι, ελαστικες σχεσεις εργασιας. θες να μαθεις λιγο μετα τον γρετζελια στην φιλαδελφεια τι εκανε ο δικος σας δημαρχος που στηριζατε; πηγε να φορολογησει μεχρι και τα μπαλκονια.
    πετρουπολη: δημος που ειχε πλεονασμα, χωρις δημοτικη αστυνομια, που λειτουργουσε αψογα με ολες τις παροχες στους δημοτες, με μονιμο προσωπικο και με τα χαμηλοτερα δημοτικα τελη. μετα την λαιλαπα του βλαχου ειχαμε: συμβασιουχους, δημοτικη αστυνομια να κοβει προστιμα παντου, αυξηση δημοτικων τελων, κατακορυφη αυξηση τελων χρησης υποδομων απο τους δημοτες και κερασακι; υπερχρεωμενο δημο πλεον.
    ελευσινα: η χαρα των καπιταλιστων της περιοχης.
    πατρα: ο υποψηφιος σας εβαζε τις τζιφρες (πο την πολεοδομια) για το πογκρομ στον καταυλισμο των μεταναστων) που να ηταν και δημαρχος.

    ολοι οι υποψηφιοι σας πινουν νερο στο ονομα της εε, αλλωστε δεν ειχατε και αρνητικη θεση και για τον καλλικρατη και για τον καποδιστρια, και ψηφιζετε παντου και φιαχνεται κιολας οπου εχετε δημαρχο επιχειρησιακα προγραμματα βαση των εντολων της εε (τροικα = 2/3 εε για οσους το ξεχνανε).
    και για να καταλαβετε ποσο γκασμαδες και λεσια ειστε, οταν ο τεγος χρησιμοποιουσε τα λεφτα πυο εδινε η εε (ναι η εε) και εφιαχνε τους ποδηλατοδρομους στην καρδιτσα, εσεις θελατε να φιαξετε υπογειο παρκινγκ στην κεντρικη πλατεια, γκαφαλια ε γκαφαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!
      ΚΡΕΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΤΕΣΤΟ εισαι το παραδειγμα που απαντας χωρις να εχεις διαβασει τιποτα και βγαζοντας συμπερασματα απο το μυαλο σου και μονο!
      ΚΡΕΑΣ

      Διαγραφή
  7. Και κάπου εδώ, νομίζω πως καλό θα είναι να κλείσουμε την όμορφη παρένθεση που αφορούσε το επιτυχημένο ή όχι των επιλογών του ΚΚΕ στον ...Πλατύκαμπο Καρδίτσας(!) 15 χρόνια πριν(!!!), και να επανέλθουμε στο θέμα του ποστ, που δεν είναι άλλο από το γεγονός πως το κόμμα του κ.Τσίπρα είχε υποστηρίξει με κάθε επισημότητα αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί "βλαχοδήμαρχους του ΠΑΣΟΚ", 3,5 μόλις χρόνια πριν...

    Και ναι, ορθα το καταλάβατε, κάπου εδώ το τρόλινγκ σταματάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TRASH ΖΗΤΗΣΕς ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΔ που στηρηξε το ΚΚΕ σε οποιοδηποτε δημο!
      Σου εδωσα δυο και αμφησβητησες καποια πραγματα

      σου αποδειξα οτι
      Α)ΕΙΝΑΙ υπαρκτοι
      Β)τους στηριξατε
      Γ)ειναι ΝΔ και τους στηριζε η ΝΔ και η ΠΟΛ. ΑΝΟΙΞΗ το 1998

      μετα ειπες οτι δεν εχουν σημασια αυτοι οι μικροι δημοι του οποιους τους απαξοιεις

      και τελευταιο οτι αυτα που λεω ειναι τρολ γιατι εδω μιλαμε για το ΣΥΡΙΖΑ που στηριζει τα προηγουμενα χρονια ΠΑΣΟΚ και δε μπορουμε να λεμε για το ΚΚΕ που κανει τα ιδια οπου τα κανει!

      τωρα τ ι υποστηριζω πολιττικα δε θα ειχα κανενα προβλημα να σου πω αν δεν εβγαζες απο μονο σου συμπερασμα εσυ και ο μοντεστο τι ειμαι(ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ο ενας ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ο αλλος καποιος αλλος μπορει να με πει ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ μπαλα στην εξεδρα και δε συμμαζευετε),Το θεμα ειναι ενα εξαρχης δε μου απαντησες στο ενα και και μοναδικο ερωτημα!

      Γιατι στηριξατε αυτους τους δημαρχους ???
      η αδυναμια σου ειναι προφανης να απαντησεις!

      ΚΡΕΑΣ



      Διαγραφή
    2. ΥΓ ο συνδεσμος που εβαλες λεει οτι ενα μελος του ΣΣΥΡΙΖΑ νιωθει ποιο κοντα στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλα ψηφιζει ΣΥΡΙΖΑ!
      ΑΝ βγει ενας ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ και πει νιωθω ποιο κοντα στο ΚΚΕ αλλα ψηιζω ΧΑ θα εχει καμια αξια?μαλλον απλα εχασες το παιχνιδι και απλα προσπαθεις να σταματησει το σκορ στο 5-0

      ΚΡΕΑΣ

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.