16 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Οι ναζί επιχειρούν να κρύψουν το αποκρουστικό τους πρόσωπο

Του Μιλτιάδη Κόκκινου

Έχετε ακούσει κανένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής να παραδέχεται δημόσια και ανοιχτά ότι είναι ναζί; Συνήθως τα μασάνε. Γιατί γνωρίζουν ότι ο λαός έχει άσβεστες μνήμες από τα εγκλήματα και τις θηριωδίες των ναζί και των ντόπιων συνεργατών τους (χιτών, ταγματασφαλιτών, δοσίλογων, μαυραγοριτών και λοιπών άλλων «καλόπαιδων») και έχει ήδη αποδείξει τη γνώμη του γι' αυτούς όταν τους έστειλε ήδη πριν από 70 περίπου χρόνια στα λαγούμια τους.

Οι ναζί της Χρυσής Αυγής τη βρωμερή θεωρία τους, τον εθνικοσοσιαλισμό, επιχειρούν να τη ραφινάρουν. Επιδιώκουν να κεντρίσουν τα πατριωτικά αισθήματα του λαού, ενός λαού που είναι πληγωμένος από τα βάρβαρα μέτρα και ο οποίος είναι δέκτης της προπαγάνδας από διάφορα κέντρα που επιχειρούν να αθωώσουν την πολιτική υπέρ των μονοπωλίων, ισχυριζόμενοι ότι τα μέτρα «τα επιβάλλουν οι ξένοι», ότι «έχουμε κατοχή», ότι υπάρχει σχέδιο «εξόντωσης των Ελλήνων» κ.λπ. Επίσης επενδύουν στον εθνικισμό που καλλιεργείται από το ίδιο το αστικό σύστημα. Φυσικά, ο εθνικισμός είναι μια ιδεολογία αντιδραστική, που καλλιεργεί το μίσος έναντι των άλλων λαών και των εργαζομένων.


Τους τελευταίους μήνες ξεπηδούν διάφορες πρωτοβουλίες «εθνικιστών» που αποτελούν στην πραγματικότητα πρωτοβουλίες της Χρυσής Αυγής για να μαντρώσει όσους «τσιμπήσουν» σε ένα δήθεν α-πολιτικό κάλεσμα με πυρήνα την «αγάπη για το έθνος». Με όλα αυτά επιδιώκουν να εγκλωβίσουν κόσμο. Αυτό επιδιώκεται και με την «εθνική εφημερίδα», όπως την ονομάζουν, «ΕΜΠΡΟΣ» και στην οποία αρθρογραφούν υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προπαγανδίζουν τις θέσεις και τη δράση της Χρυσής Αυγής και, φυσικά, αφιερώνουν μεγάλο μέρος των σελίδων τους για να χύσουν το αντικομμουνιστικό τους δηλητήριο. Παράλληλα, ακριβώς επειδή δεν έχουν έρεισμα στους τόπους δουλειάς, επιχειρούν να στήσουν «εθνικιστικά σωματεία», όπως τα ονομάζουν, εργοδοτικά που θα παίζουν το ρόλο της πέμπτης φάλαγγας ενάντια στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, όπως π.χ. στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη.

Πίσω από τις διάφορες ομάδες, τους συλλόγους, τα σωματεία, τις εφημερίδες, κρύβεται μια στημένη προπαγανδιστική μηχανή των ναζί της Χρυσής Αυγής, που ακολουθούν κατά βήμα τις μεθόδους του Χίτλερ. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει από την ιστορία του ότι οι ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής ήταν αυτοί που πολέμησαν ενάντια στους πατριώτες αγωνιστές, αυτοί που τους κατέδιδαν στους ναζί κατακτητές, αυτοί που τους οδηγούσαν στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ποτέ οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες και οι συνεργάτες των ναζί δεν πολέμησαν υπέρ του ελληνικού λαού. Ποτέ δεν πρόκειται να υπηρετήσουν τον ελληνικό λαό. Είναι ενάντια στο λαό και αγκαλιά με το κεφάλαιο και το έχουν αποδείξει: Παρεμβάσεις χρυσαυγιτών στη Βουλή για φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές, δολοφονικές επιθέσεις εναντίον κομμουνιστών και μελών της Διοίκησης σωματείου, δουλεμπορικά γραφεία για να δουλεύουν οι Έλληνες εργαζόμενοι με μεροκάματα 15 και 18 ευρώ και άλλα βολικά για το κεφάλαιο μέτρα.

Τα συμφέροντα των εργαζομένων, των ανέργων, της νεολαίας, του λαού βρίσκονται στην αντίπερα όχθη από τους εθνικοσισιαλιστές (δηλαδή ναζί) της Χρυσής Αυγής. Γι' αυτό και πρέπει να τους απομονώσουν ως εχθρούς του λαού, ως τσιράκια του κεφαλαίου και μαντρόσκυλα του καπιταλισμού και να τους στείλουν στη θέση στην οποία πραγματικά ανήκουν: Στο βόθρο της ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.