2 Σεπτεμβρίου 2013

Κάνουν το άσπρο μαύρο για να χτυπήσουν το ΚΚΕ

Μια σούπα όσων κατασκευασμένων ελεεινών «ρεπορτάζ» έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 30 χρόνια ενάντια στο ΚΚΕ σέρβιρε το περασμένο Σάββατο ο «Δρόμος της αριστεράς» στους αναγνώστες του. Σε αυτή τη σούπα, η αλήθεια δεν έχει καμία θέση, καθώς αναπαράγονται δημοσιεύματα που έχουν διαψευστεί πανηγυρικά, χωρίς πουθενά να αναφέρεται η διάψευση. Για τον συκοφάντη συντάκτη που υπογράφει με τα αρχικά Τ.Τ., μόνος στόχος είναι να ρίξει λάσπη στο ΚΚΕ και για να το πετύχει κάνει το άσπρο μαύρο και εκτίθεται.

Ο συντάκτης ως άλλος Γκέμπελς επιδιώκει να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις ότι τάχα το ΚΚΕ ασκεί σήμερα γενικευμένη επιχειρηματική δραστηριότητα για να το συκοφαντήσει. Γνωστή η τακτική του «πες πες ψέματα κάτι θα μείνει».

Όμως, εκεί που ο συντάκτης του λεγόμενου «Δρόμου της αριστεράς» αποκαλύπτεται είναι από την παρακάτω πρόταση: (Το ΚΚΕ) «αποσύρθηκε, καταπώς φαίνεται, και από άλλες δραστηριότητες για τις οποίες κατά καιρούς αναφέρθηκε ως κρυφός (συν)ιδιοκτήτης (Γερμανός, ΝΕΟΣΕΤ κ.λπ.), ανεξάρτητα αν αρνείται την όποια ανάμειξή του»! Τι κι αν το ΚΚΕ έχει διαψεύσει τους παραπάνω ψευδείς ισχυρισμούς, όπως παραδέχεται ο ίδιος ο συντάκτης; Σκασίλα τους μεγάλη, του Τ.Τ. και του «Δρόμου της αριστεράς», που συνειδητά αποσιωπούν ότι έχει αποδειχτεί εδώ και χρόνια πως οι παραπάνω ισχυρισμοί είναι σκέτη προβοκάτσια, που έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Την επιχείρηση λάσπης ενάντια στο ΚΚΕ με τις ψευτιές περί «Γερμανού» κ.λπ., δεν την επικαλούνται πια ούτε οι (εκτεθειμένοι πλέον) δημιουργοί της, ο Πάγκαλος και ο Καρατζαφέρης. Την ανέσυρε, όμως, από τα σκουπίδια ο συντάκτης του «Δρόμου της αριστεράς». Αυτό από μόνο του αρκεί για να βγάλει κάθε καλοπροαίρετος συμπεράσματα.


Εκεί, όμως που πραγματικά ξεπερνάει και τους πιο αδίστακτους και ακραιφνείς αντικομμουνιστές, είναι όταν αναφέρει ότι «οι όποιες προσπάθειες δημοσιογραφικής αποκάλυψης των σχέσεων κόμματος - επιχειρήσεων καταγγέλθηκαν ως οργανωμένη επίθεση, ως αντικομμουνισμός, σε μια περίπτωση μάλιστα στο παρελθόν ασκήθηκε και ποινική δίωξη». Μήπως μπορεί να μας πει σε ποια περίπτωση ασκήθηκε ποινική δίωξη; Δεν γνωρίζει/θυμάται ότι ήταν στην περίπτωση εκείνη που γράφτηκε ότι το ΚΚΕ κάνει τάχα εμπόριο όπλων και ναρκωτικών; Μήπως αυτό το αισχρό ψεύδος δεν είναι αντικομμουνισμός; Για τον συντάκτη του «Δρόμου της αριστεράς» προφανώς η παραπάνω ανυπόστατη και φριχτή συκοφαντία σε βάρος του ΚΚΕ αποτελεί, όπως ο ίδιος λέει, «δημοσιογραφική αποκάλυψη»! Και μάλιστα, τέτοια «αποκάλυψη», που οι κατ’ εντολήν συντάκτες τότε τέτοιων συκοφαντιών, έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη!! Τέτοιους «αριστερούς» και τέτοιους «δημοσιογράφους», που σερβίρουν ψέματα με μόνο στόχο να χτυπήσουν το ΚΚΕ, να τους χαίρονται τα αφεντικά τους και οι φασίστες που χρησιμοποιούν τις ίδιες προπαγανδιστικές μεθόδους, αντιγράφοντάς τους.

902

2 σχόλια:

 1. Πέμπτη 15 Ιούλη 2010

  ( http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=5748476 )

  (..)Καταρρέει πλήρως η προβοκάτσια με τη «Γερμανός»

  Κόλαφος για τους πρωτομάστορες της αθλιότητας σε βάρος του ΚΚΕ η ομολογία του Χρ. Βερελή, πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, στην εξεταστική της Βουλής για το σκάνδαλο «Ζήμενς»

  Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε για μια ακόμη φορά η προβοκάτσια για τις δήθεν σχέσεις του ΚΚΕ με την εταιρεία «Γερμανός», που κατασκεύασαν οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ., με τη συμμετοχή της ΝΔ και στήριξαν σύσσωμα τα αστικά ΜΜΕ, κυρίως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2007.

  Καταθέτοντας χτες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο «Ζήμενς», ο πρώην υπουργός Μεταφορών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Χρ. Βερελής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θ. Παφίλη, είπε κατηγορηματικά ότι το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με την εν λόγω εταιρεία.

  Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης Βερελή, ο Θ. Παφίλης παρατήρησε: «Περιμένουμε τον Θ. Πάγκαλο ακόμα να μας βγάλει τη συμμετοχή του ΚΚΕ! Μέχρι τώρα έχει πει ότι συμμετέχουμε (σ.σ. στην εταιρεία) και αν αποδειχθεί ότι δεν συμμετέχουμε, θα παραιτηθεί από βουλευτής και δεν θα ξαναεμφανιστεί στην πολιτική ζωή, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι. Εμείς ζητήσαμε, ως Κόμμα, να ανοίξει το μετοχολόγιο και ό,τι βρεθεί να βγει στη δημοσιότητα».

  Στη συνέχεια, όπως προκύπτει από τα επίσημα πρακτικά της Εξεταστικής, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος ανάμεσα στον Θ. Παφίλη και στον Χρ. Βερελή:

  «-- Εχετε κληθεί να καταθέσετε για την υπόθεση "Γερμανός";

  Βερελής: Εχω κληθεί στο προανακριτικό στάδιο.

  -- Από ποιον αν επιτρέπεται;

  Βερελής: Από τον ανακριτή που είχε τότε την υπόθεση, τον κύριο Ζαβιτσάνο.

  -- Εχετε δώσει κατάθεση γι' αυτό;

  Βερελής: Βεβαίως.

  -- Σας έχει ρωτήσει τίποτα που να μας αφορά ιδιαίτερα και τι γνώμη έχετε;

  Βερελής: Μετ' επιτάσεως.

  -- Δηλαδή;

  Βερελής: Με ρώτησε μετ' επιτάσεως εάν είχα διαπιστώσει συμμετοχή του ΚΚΕ στην μετοχική σύνθεση της εταιρείας "Γερμανός" και η απάντησή μου ήταν "όχι".

  -- Δεν υπάρχει δηλαδή καμία συμμετοχή.

  Βερελής: Δεν έχω διαπιστώσει τίποτα τέτοιο».

  Μετά τα παραπάνω, που για πολλοστή φορά κάνουν φύλλο και φτερό την άθλια προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ, ο Θ. Παφίλης δήλωσε:

  «Η κατάθεση Βερελή για την υπόθεση, πάνω στην οποία ξετυλίχθηκε βρώμικη προπαγάνδα από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ., αποτελεί κόλαφο και εγείρει τεράστιο πολιτικό θέμα γι' αυτούς που χρησιμοποίησαν ψεύτικα στοιχεία κατά του ΚΚΕ».

  Η ομολογία Βερελή έχει διπλή αξία αν σταθεί κανείς και στο γεγονός ότι ο ανακριτής «μετ' επιτάσεως» αναζητούσε να στοιχειοθετήσει σχέσεις ανάμεσα στο ΚΚΕ και στην εταιρεία, προκαλώντας ερωτήματα για τις προθέσεις της κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης σε μια τέτοια σοβαρή υπόθεση.(..)Ilief

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στα δικαστήρια,
  όταν πήγαν να υποστηρίξουν παλιά "δημοσιεύματά".

  από "Ριζοσπάστη"

  Από τα «κότερα του Φλωράκη» και τα «κόκκινα δολάρια της Παπαρήγα» στον «Γερμανό»...
  ( http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=30/5/2009&pageNo=47&direction=1 )

  (..)Οταν οι ανέντιμοι έκατσαν στο σκαμνί

  Το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» στις 9 Απρίλη του 1991 συμπύκνωνε όλες τις αθλιότητες που είχαν εκτοξευτεί μέχρι εκείνη τη στιγμή κατά του ΚΚΕ.

  Τότε, λοιπόν, το Κόμμα αποφάσισε και έσυρε τους συκοφάντες στα δικαστήρια.

  Στις 12 Νοέμβρη 1991, ο λιβελογράφος που είχε υπογράψει το εν λόγω ρυπαρογράφημα κλήθηκε ενώπιον του Α' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

  Τι έπραξε, όμως, ο συκοφάντης; Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από το ότι ομολόγησε αυτό ακριβώς. Οτι δηλαδή ήταν ένας συκοφάντης! Ενας κοινός και ποταπός ψεύτης!

  Απολαύστε:
  «Το επίμαχο δημοσίευμα όπως μεταφέρθηκε στο ακροατήριο - ομολόγησε τότε ο λιβελογράφος εκλιπαρώντας για την επιείκεια του δικαστηρίου - δε βασίζεται σε προσωπική μου αντίληψη και γνώση των όσων αναφέρω σ' αυτό, αλλά είναι στηριγμένο σε προγενέστερα δημοσιεύματα του Τύπου και στις πληροφορίες και φημολογίες που αυτά εμπεριείχαν, τη βασιμότητα των οποίων δεν έλεγξα»...

  Αυτά ομολογούσαν τότε οι θρασύδειλοι του αντικομμουνισμού όταν το ΚΚΕ τους έκατσε στο σκαμνί. Παραδέχονταν ότι διακινούσαν τον αντιΚΚΕ οχετό τους επί τη βάση «φημολογιών» που ...δεν τις είχαν ελέγξει.

  Ομολογούσαν, δηλαδή, μην μπορώντας να στηρίξουν τίποτα από τις συκοφαντίες τους, ότι ενεργούσαν σαν κοινά «βαποράκια» της προβοκάτσιας. Ως ενεργούμενα στο πλαίσιο της αποστολής που τους είχαν αναθέσει τα «χαλκεία» της αντικουκουεδίλας.(..)  Και από

  ( http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=16/7/2008&pageNo=27&direction=1 )

  (..)Οπως αναφέρεται παραπάνω, το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» της 9 Απρίλη 1991, συμπύκνωνε όλες τις αθλιότητες που είχαν εκτοξευτεί τότε κατά του ΚΚΕ.

  Το Κόμμα αποφάσισε και έσυρε τους συκοφάντες στα δικαστήρια. Προσέξτε τώρα τι δήλωσε ο λιβελογράφος που είχε υπογράψει το εν λόγω ρυπαρογράφημα, στις 12 Νοέμβρη 1991, μπροστά στο Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ομολογώντας αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή ήταν ένας κοινός συκοφάντης:

  «Το επίμαχο δημοσίευμα όπως μεταφέρθηκε στο ακροατήριο - ομολόγησε τότε ο λιβελογράφος εκλιπαρώντας για την επιείκεια του δικαστηρίου - δε βασίζεται σε προσωπική μου αντίληψη και γνώση των όσων αναφέρω σ' αυτό, αλλά είναι στηριγμένο σε προγενέστερα δημοσιεύματα του Τύπου και στις πληροφορίες και φημολογίες που αυτά εμπεριείχαν, τη βασιμότητα των οποίων δεν έλεγξα»...

  Προτείνουμε στους αναγνώστες να μη σπεύσουν να χαρακτηρίσουν κάτι τέτοιους τύπους ως «λεχρίτες». Είναι, απλώς, αντικομμουνιστές.(..)Ilief

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά