8 Σεπτεμβρίου 2013

Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)-Δηλώσεις για τη Συρία, 16/3/2013




Πηγή: Lenin reloaded

24 σχόλια:

  1. Αυτές είναι οι επιπτώσεις από τα Generic drug; Ή είναι σε εντεταλμένη υπηρεΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Συριακή επανάσταση"... Πού την είδε ο κ. Κωνσταντίνου, τις αραβικές "επαναστάσεις" κλπ. ; ; ; Αταξική θεώρηση και προσέγγιση, αποθέωση της ανοησίας, του "αυθόρμητου" (που δεν είναι κάν αυθόρμητο, αλλά μισθοφόροι του κερατά...)...
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από οπορτούνες
    Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο ωραίο είναι που ζητάει άσυλο χωρίς άλλους όρους για όσους έρχονται απ' τη Συρία! Αύριο, ενδέχεται το αίτημα του Κωνσταντίνου να καλύπτει και Σύρους "αντικαθεστωτικούς επαναστάτες" που δεν κατάφεραν "να κάνουν τον Άσαντ παρελθόν"! Για τις ενδεχόμενες συνέπειες, ο νοών νοείτω...

    Οπορτούνες, είπατε; Οι πεμπτοφαλαγγίτες δηλαδή πώς είναι;

    gdmn1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @gdmn1973:
      Μα ακριβώς για τους μισθοφόρους μιλάει, στην περίπτωση που τους πάρει ο Άσαντ αμπάριζα (ήδη τους έχει πάρει).
      Αλλιώς τι ακριβώς σημαίνει η αναφορά σε "πρόσφυγες" με ταυτόχρονη αναφορά σε "επαναστάτες";

      Διαγραφή
  4. Αμήχνος πρακτορίσκος μπροστά σε στημένο κοινό ή αφελης κοντοφθαλμος ερασιτέχνης αριστερούλης του "70;
    Οτι και να διαλεξεις, το ιδιο επικινδυνος.
    Jim

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα λεφτά η ξανθιά με την σημαία των τζιχαντιστών, που αντεκατέστησαν το κόκκινο του Μπάαθ με το πράσινο του ισλάμ!
    Τι παίρνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά μιλάμε τύποι σαν και του λόγου του, πέρα από την βασική τους αποστολή που είναι να δρομολογήσουν τα σχέδια του ιμπεριαλισμού και του κοσμοπολιτισμού του κεφαλαίου, στέλνουν αβέρτα άπειρο πολιτικά κόσμο στην αγκαλιά της χρυσής αυγής. Γι αυτό το λόγο όσοι θεωρούν εαυτούς μαρξιστές λενινιστές δεν πρέπει σε καμμιά περίπτωση να αφήνουν κάτι τέτοιους να μονοπωλούν τους όρους ''αριστερά'' και ''αριστερός''
    ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Tom:
      Ή αντίθετα να διαχωρίσουν την θέση τους οριστικά, τόσο από την "αριστερά" όσο και από τους "αριστερούς".
      Εγώ πλέον το χαρακτηρισμό "αριστερός" τον θεωρώ προσβλήτικό...

      Διαγραφή
    2. TRASH δεν συμφωνώ με αυτή τη στάση. Η έννοια ''αριστερός'' χαρακτηρίζει μία μεγάλη δεξαμενή ανθρώπων που εμφορούνται από διαθέσεις αγωνιστικές,προοδευτικές,δημοκρατικές ίσως και με μία δόση σκεπτικισμού απέναντι στις διάφορες εκδοχές του κομμουνιστικού κινήματος. Επίσης αριστερός θεωρείται εκείνος που πιστεύει στη δυνατότητα της από τα κάτω παρέμβασης και ανατροπής. Αν θεωρείς τον όρο αυτό προσβλητικό στέλνεις αυτή την κρίσιμη μάζα ανθρώπων να συνδιαλέγεται αποκλειστικά και μόνο με τους Κωνσταντίνου, Τσίπρες, ουράνια τόξα και βάλε....

      Διαγραφή
    3. @Τom:
      Οι "αριστεροί" συνήθως, και όταν δεν είναι συνειδητά πουλημένα τομάρια, είναι κάποιες "ευαίσθητες ψυχές" που βασική τους επιδίωξη είναι να λειάνουν τις πιο οξείες αιχμές της ταξικής πάλης. Αυτό είναι σε περίοδο καπιταλιστικής κρίσης, ανοησία αφενός μεν
      και τους ρίχνει σούμπιτους στην αγκαλιά των αστών πάνω στην όξυνση της ταξικής πάλης δε. Το δεύτερο συμβαίνει γιατί τα μεσοστρώματα που εκφράζει η "αριστερά" τρομάζουν περισσότερο στην ιδέα της προλεταριακής παρά της αστικής εξουσίας.
      Με αυτήν την έννοια, η στάση τους και για την Συρία είναι συνεπέστατη με την ιδεολογία τους. Συμφωνούν μεν με τις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών (ανατροπή Άσαντ), σκανδαλίζονται από τα απαραίτητα για την υλοποίηση αυτών τω ν επιδιώξεων μέσα (βομβαρδισμοί).
      Και κάτι ακόμη, εμπειρικό αυτό:
      Έχω συναντήσει εργάτες κομμουνιστές ή φιλοκομμουνιστές με ταξική συνείδηση. Έχω συναντήσει εργάτες δεξιούς από οικογενειακή παράδοση. Έχω συναντήσει εργάτες ΠΑΣΟΚους από προσωπική λαμογιά. Έχω συναντήσει εργάτες απολιτίκ που δεν είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πέντε πράγματα.
      Εργάτες "αριστερούς", είναι το πιο σπάνιο πράγμα που έχω συναντήσει ποτέ.
      Οπότε δεν "χαρίζουμε" και κάτι σπουδαίο τελικά...

      Διαγραφή
    4. πολυ καλο σχολιο...ο κοσμοπολιτισμος του κεφαλαιου που εκπορευεται απο καποιες δυναμεις της αριστερας, εχει σημαντικο μεριδιο στην ανοδο της χα!!!

      Διαγραφή
  7. ελεος, ειπα να επιστρεψω στην ενεργο δραση και επεσα πανω σε αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έφτιαξα πάλι, δεν έχεις παράπονο...
      -Γιατί δεν υπάρχει το άβαταρ;

      Διαγραφή
  8. Ρε μαγκες για τον κ. Παπακωσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δε μιλαμε.Τι θα κανουν για μια ακομη φορα με την παρτη του.Παλι θα τον δικαιολογουν! Καλα θα μου πεις οτι εδω κουβεντιαζαν την αποψη περι λογιστικου χρεους περυσι,σ αυτο θα κωλυσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν μιλάμε για τον περίφημο διεθνή αναλυτή της "έγκριτης" καθημερινής, Πέτρο Παπακωσταντίνου, πιο γνωστό και ως Πι-Πι(τι παππί).
      Μιλάμε για τον δημοτικό σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα Πέτρο Κωσταντίνου (άλλον ΑΝΤΑΡΣΥΟ δηλαδή).
      Αν σκέφτεις τώρα πως αυτόν τον τύπο τον ψήφισαν άνθρωποι οι οποίοι δεν θεωρούσαν αρκετά "επαναστατικό" για τα γούστα τους το ...ΚΚΕ, το τελικό συμπέρασμα είναι, πως μάλλον μας ψεκάζουν!

      Διαγραφή
  9. Το πρεζάκι πίσω από τον ομιλητή που κάνει οχτάρια τον είδε κανείς ή μόνο εγώ;
    Ωχ! τώρα είμαι υποχρεωμένος να τον ξανακούσω....!!!
    Άρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρεζάκι είναι μέρος του σκηνικού.
      Είμαστε μέσα στα λαϊκά προβλήματα ένα πράμα...

      Διαγραφή
  10. Αυτοί, οι δήθεν λαϊκοί αγωνιστές, είναι τα καλύτερα δουλικά του συστήματος. Τέτοια ενταλή έλαβαν, να βαπτίσουν τους πληρωμένους τρομοκράτες των μυστικών υπηρεσιών, ως συριακό λαό. Αυτό το τυπάριο, Πέτρος Κωνσταντίνου, που έχει κηρύξει ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην κοινή λογική και πλήρη συμβιβασμο με τις απάνθρωπες πολιτικές των απάνθρωπων αφεντικών του, όπως και οι ομοίοι του, δεν θα ησυχάσουν, μέχρι να μην αφήσουν τίποτα όρθιο, μέχρι να δηλητηριάσουν των υγειή τρόπο σκέψης του φυσιολογικού ανθρώπου, διαστρέφοντας την πραγματικότητα χάριν της δική τους αφύσικη, διάδοχη κατάσταση, που ετοιμάζουν για τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος9 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:06 μ.μ.:
      Ψευδώνυμο παρακαλώ,
      πολιτική του μπλογκ

      Διαγραφή
  11. Συγνώμη….Αυτό είναι το βίντεο ήθελα να βάλω.

    http://www.youtube.com/watch?v=CnouhUwcovk


    Σκεφτείτε να επιτρέψουν και την κυκλοφορία ληγμένων φαρμάκων τι έχει να γίνει στον αριστεροχαρουμενο χώρο.

    Ντινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους καθημερινούς εξευτελισμούς που υπέστη επί 152 ημέρες αφηγήθηκε ο ειδικός απεσταλμένος της ιταλικής εφημερίδας Λα Στάμπα Ντομένικο Κίρικο ο οποίος απήχθη τον Απρίλιο στη Συρία κι απελευθερώθηκε την περασμένη Κυριακή, τονίζοντας ότι ο ίδιος και ο Βέλγος συγκρατούμενός του Πιερ Πιτσινέν αντιμετωπίζονταν “σαν ζώα”.

      Ο 62χρονος δημοσιογράφος, που επέστρεψε στην Ιταλία τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα, αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο σε ένα κείμενο που δημοσιεύεται σήμερα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες.

      Ο Κίρικο και ο Πιτσινέν μπήκαν στη Συρία στις 6 Απριλίου, με τη σύμφωνη γνώμη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Απήχθησαν ενώ βρίσκονταν στα περίχωρα του Κουσέιρ, μιας πόλης κοντά στα σύνορα με το Λίβανο η οποία εκείνη την περίοδο πολιορκείτο από άνδρες της οργάνωσης Χεζμπολάχ.

      ... οι όμηροι οδηγήθηκαν σε ένα σπίτι όπου τους ξυλοκόπησαν. Οι απαγωγείς, ο επικεφαλής των οποίων είπε ότι λεγόταν Άμπου Άμαρ, είναι αντάρτες, μέλη της Αλ Φαρούκ. Μολονότι η Δύση διαπραγματεύεται με αυτήν την οργάνωση, ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει τα μέλη της “γκάνγκστερ” που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να θέσουν υπό τον έλεγχό τους εδάφη, “να ληστέψουν τον πληθυσμό, να απαγάγουν ανθρώπους και να γεμίσουν τις τσέπες τους”.

      Οι "επαναστάτες" κατα τον ΣΕΚίτη-ΑΝΤΑΡΣΥο κ. Κωνσταντίνου μέσα απο τα "μάτια" του Ιταλού απαχθέντα δημοσιογράφου Ντομένικο Κίρικο.

      Απο τη

      http://ysterografa.gr/international-news/%CE%B7-%CE%BF%CE%B4%CF%8D%CF%83%CF%83%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BA%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83


      Κ.Τ.

      Διαγραφή
  12. Η αραβική άνοιξη στην καρδιά του (συριακού) χειμώνα

    sort link: http://wp.me/pryYN-1na

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.