9 Μαΐου 2015

Έκκληση για αίμα για πολυτραυματία στο ατύχημα στα ΕΛΠΕ- 24ωρη απεργία σήμερα

Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας καλεί εργαζόμενους και συνδικάτα να δώσουν αίμα για τον εργαζόμενο που τραυματίστηκε σοβαρά στο εργατικό ατύχημα στα ΕΛΠΕ.

Το όνομα του εργαζόμενου είναι Ντελιλάι Ραμαντάν του Ζάλο, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου και έχει ανάγκη από αίμα και πλάσμα. Οι εργαζόμενοι μπορούν να δώσουν αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο αναφέροντας τα στοιχεία του. Σωματεία και φορείς που διαθέτουν και μπορούν να προσφέρουν φιάλες αίματος, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου στο τηλέφωνο 213.2028.737.
Πηγή: 902

Σε εξέλιξη η ΓΣ των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ - Σήμερα η 24ωρη απεργία 

Σε εξέλιξη είναι η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ στην είσοδο των διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο μετά από κάλεσμα του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Οι εργαζόμενοι απαντούν σήμερα με 24ωρη απεργία στο εργοδοτικό έγκλημα που σημειώθηκε την Παρασκευή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι συναδέλφων τους.
Παρά την προσπάθεια από διάφορους κύκλους της εργοδοσίας να μην υπάρξει σήμερα συγκέντρωση των εργαζομένων και συμμετοχή στη ΓΣ πολλοί εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδικάτου και βρίσκονται αυτή την ώρα στην πύλη των εγκαταστάσεων στα ΕΛΠΕ.
Στο πλευρό των εργαζομένων και το κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας.
Πηγή: 902

 

1 σχόλιο:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.