18 Μαρτίου 2015

Δήλωση του Δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αναφέρει
«Την Δευτέρα 16 Μαρτίου είχα συνάντηση στο γραφείο μου με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Ανδρέα Τερζή και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Θεόδωρο Αμπαζή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και της ενημέρωσής μου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής έθεσε το θέμα λήξης της θητείας του και ζήτησε να ενημερωθεί αν θα ανανεωθεί. Η σύμβασή του λήγει στις 31 Ιουλίου 2015.

Ενημέρωσα τον κ. Αμπαζή, ότι η Δημοτική Αρχή θεωρεί δίκαιο και επιβεβλημένο, να τηρηθεί η διαδικασία, που προβλέπει την ανοικτή προκήρυξη, για την πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή, χωρίς αποκλεισμούς.

Αυτό αποτελεί διαχρονικά, πάγια θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αυτή η αναγκαία διαδικασία, δεν υποβαθμίζει σε καμία περίπτωση την προσπάθεια και το έργο όλων των καλλιτεχνών του Θεάτρου μας.

Ως Δημοτική Αρχή, από τον Ιούνιο του 2014, ξεκαθαρίσαμε ότι θα στηρίξουμε τη λειτουργία του Θεάτρου και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή και το υλοποιήσαμε.

Εμείς δεν είμαστε υποκριτές, δεν διακόπτουμε τις συμβάσεις που υπήρχαν (όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στο Εθνικό Θέατρο, απολύοντας τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του κ. Χατζάκη), τις τηρούμε.


Κατανοούμε τις διαφορετικές εκτιμήσεις για την επιλογή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή. Θα μας επιτρέψετε όμως να έχουμε ως Δημοτική Αρχή την δυνατότητα να αναπτύξουμε τους σχεδιασμούς μας και στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Όσοι με εγκαλούν ότι ακολουθώ την πολιτική του κόμματός μου και ότι αυτό δήθεν είναι επιζήμιο για τα συμφέροντα του Πατραϊκού λαού, έχω να πω το εξής: Η Λαϊκή Συσπείρωση ποτέ δεν έκρυψε, αντίθετα πρόβαλε σε όλους τους τόνους, την στήριξή της από το ΚΚΕ. Το κόμμα που υπερασπίζεται με συνέπεια τα λαϊκά στρώματα. Ποτέ δεν κρύψαμε την πολιτική μας τοποθέτηση.

Αυτό αποτέλεσε και έναν από τους λόγους για να μας εμπιστευθεί ο λαός της Πάτρας».
Πηγή: 902

6 σχόλια:

  1. Γιατί άραγε ενοχλούν οι τίμιες και ξεκάθαρες Θέσεις ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @faros:
    Προφανώς χαλάνε την πιάτσα φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο άνθρωπος μίλησε για ανοιχτή προκήρυξη και όχι για διορισμό. Έχουν λυσάξει λες και τον απέλυσε. Τα τοπικά κωλοραδιόφωνα δεν ανέφεραν για λήξη της σύμβασης και προκήρυξη. Πόση ξεφτίλα πια, πόση Πασοκιά!;;;;;RED

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @RED:
      Εδώ τον κατηγόρησαν για "αναλγησία" επειδή ήρθε σε ρήξη με τους τοπικούς "άρχοντες της νύχτας" γιατί (άκουσον-άκουσον!) είχε την απαίτηση να πληρώνουν το ρεύμα όπως όλος ο κόσμος...
      http://redflyplanet.blogspot.com/2015/03/blog-post_9.html

      Διαγραφή
  4. Aν η φωτογραφία είναι από το Δημαρχείο, πρέπει να επισημάνουμε ότι ο τιτάνας έχει βάλει στον τοίχο τον Κάρολο. Όχι εσταυρωμένους και χαζά. Και να αποδώσουμε τα σχετικά εύσημα. Μόνο κάποιος να πει στον δήμαρχο ότι έχει στραβώσει το κάδρο. Γιάννης Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς και είναι από το Δημαρχείο.Σιγά μη πάτησε ποτέ το πόδι του ο Πελετίδης σε γραφεία του ΚΚΕ.
      Ινδιάνα

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.