7 Ιανουαρίου 2014

Καταργείται το 25ευρο στα νοσοκομεία, έρχεται αύξηση στα τσιγάρα


Από in.gr:

 Τροπολογία με την οποία θα καταργηθεί το μέτρο του εισιτηρίου των 25 ευρώ για νοσήλια στα δημόσια νοσοκομεία κατατίθεται το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή. Ως ισοδύναμο μέτρο ορίστηκε η αύξηση στην τιμή των τσιγάρων και του καπνού κατά 5 λεπτά.

Η απόσυρση του μέτρου του 25ευρου αποφασίστηκε στη συνάντηση που έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μετά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, στελέχη του ΠΑΣΟΚ έκαναν λόγο για «πολύ σημαντική εξέλιξη στο πλαίσιο της αρχικής μας απόφασης και της μάχης που δώσαμε».

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι αυτό δείχνει πως το 2014 μπορεί να είναι πραγματικά έτος κοινωνικής ευαισθησίας και αποκατάστασης αδικιών.
~.~
Σχόλιο δικό μου: Γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι τα υπολογίσανε και βρήκανε ότι έτσι θα εξοικονομήσουν περισσότερα και χωρίς κοινωνικό αναβρασμό; Και θα μας λένε και από πάνω "εμείς κύριε για την προστασία της υγείας σας το κάναμε".Βέβαια κανείς δεν μας εγγυάται πως δεν θα ξαναμπεί και το χαράτσι στα νοσοκομεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.