29 Οκτωβρίου 2013

Δ. Κουτσούμπας στον «Αθήνα 9,84»: Αρνητική η πείρα του λαού από τη συμμετοχή στην ΕΕ


Υποκλοπές και παρακολουθήσεις γίνονται 100%, το ΚΚΕ τα έχει πει και τα έχει καταγγείλει, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολιάζοντας στον «Αθήνα 9,84» το δημοσίευμα του "Spiegel" για υποκλοπές των ΗΠΑ και στην Ελλάδα.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ πρόσθεσε ότι είναι στη φύση του κράτους, στη φύση των ταξικών κοινωνιών οι παρακολουθήσεις και οι κατασκοπείες και υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να μιλάμε για συνεταίρους και συμμάχους, αλλά για λυκοσυμμαχίες, καθώς μεταξύ τους έχουν μεγάλους ανταγωνισμούς, αλλά συμφωνούν στο πως θα αντιμετωπίσουν τα λαϊκά κινήματα.
Αναφερόμενος στην ΕΕ τόνισε ότι ο λαός έχει αρνητική πείρα από τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΟΚ - ΕΕ, καθώς οι επιχειρήσεις έγιναν μεγαθήρια και ο ίδιος είτε φυτοζωεί είτε είναι στην ανεργία.


Τόνισε ότι το ΚΚΕ θα συμμετέχει μόνο στην κυβέρνηση της λαϊκής εξουσίας που θα έχει στόχο τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την αποδέσμευση από την ΕΕ, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και τον κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας με αμοιβαίες και επωφελής συνεργασίες με άλλες χώρες.
Σε ερώτηση για την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, σημείωσε ότι ο λαός πρέπει να δει τι κρύβεται πίσω από την προσπάθεια διαφήμισης του Τσίπρα και πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πορεία σοσιαλδημοκρατικοποίησης και αλλάζει τις θέσεις του, ενώ είναι στην αξιωματική αντιπολίτευση.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.