16 Δεκεμβρίου 2012

Άξιοι μιμητές του Γκαίμπελς οι νεοναζί Χρυσαυγίτες στο διαδίκτυο.Mail-απάντηση μαθητή από τη Γερμανία: Απαράδεκτο να λέγεται ότι το γράμμα μας είναι ψεύτικο !


 Απάντηση σε σχόλια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και διαδίδονται από φασιστοειδή αποτελεί το e-mail, που έλαβε το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων από Έλληνα μαθητή ο οποίος ζει στη Γερμανία.



Το e-mail επισημαίνει: «Με λένε Στέφανο Μέντη-Βασιλείου. Μένω στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία της Γερμανίας στο Gutersloh. Πηγαίνω σε ένα γερμανικό γυμνάσιο και είμαι στη Δέκατη Τάξη. Κάνω προσπάθεια να μάθω ελληνικά και να μπορώ να πω τη γνώμη μου και έχω βρει εμπόδιο από ναζιστικές οργανώσεις εδώ στη Γερμανία, οι οποίες έχουν ίδιες ιδέες με αυτές της Χρυσής Αυγής, που κάποιες φορές μου έκαναν παρατήρηση όταν μιλούσα ελληνικά παρόλο που έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Γερμανία και ζω νόμιμα εδώ. 
Στέλνω αυτό το μήνυμα για να πω ότι είναι απαράδεκτο να λέγεται ότι το κείμενο που έχουμε υπογράψει 265 Έλληνες μαθητές από όλη τη Γερμανία είναι ψεύτικο».



Αθλιο-αστειότητες από τη Χρυσή Αυγή
Να σημειωθεί ότι η Χρυσή Αυγή, θέλοντας να υπονομεύσει το κύρος της επιστολής των 265 Ελλήνων μαθητών από τη Γερμανία και κυρίως το μήνυμά τους, για καταδίκη του φασισμού-ναζισμού, της Χρυσής Αυγής και της ρατσιστικής βίας, δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της κείμενο με τίτλο «Επιστολή-απάντηση Έλληνα μαθητή για την Χρυσή Αυγή και την κατάσταση στα σχολεία».
Μεταξύ άλλων στο κείμενο που φέρεται να υπογράφει ο «Παναγιώτης Κ. – μαθητής Β΄ Λυκείου από το Παγκράτι», και το οποίο αμφισβητεί με αστεία επιχειρήματα τη γνησιότητα της επιστολής των 265 μαθητών από τη Γερμανία, αναφέρεται προκλητικά ότι: «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πρόβλημα, όπως λένε οι... δήθεν μαθητές της Γερμανίας. Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα για τους Έλληνες και την Ελλάδα», ενώ την ίδια ώρα χύνει κι άλλο ρατσιστικό δηλητήριο, προτρέποντας τους Έλληνες μαθητές να βλέπουν ως εχθρούς τους και ως απειλή τους συμμαθητές τους από άλλες χώρες.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.