29 Δεκεμβρίου 2012

H Μέριλιν κομμουνίστρια!

Δεν πρόκειται για κάποιο αστείο… Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα τον «φάκελο» της Μέριλιν Μονρόε, η οποία για χρόνια παρακολουθούνταν ως ύποπτη κομμουνίστρια!


Όπως αποδεικνύεται από τα σχετικά έγγραφα, το FBI παρακολουθούσε για χρόνια την δημοφιλή ηθοποιό. Ανάμεσα στα δημοσιευμένα έγγραφα, περιλαμβάνονται αναλυτικές εκθέσεις παρακολούθησης με ακρινή στοιχεία, που πήγε, τι ώρα, με ποιους συναντήθηκε κτλ.

Για παράδειγμα, περιλαμβάνεται έκθεση με στοιχεία από ένα ταξίδι της Μέριλιν Μονρόε στο Μεξικό το ’62.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηθοποιός συναντήθηκε με μέλη της Αμερικάνικης Κομμουνιστικής Ομάδας στο Μεξικό (ACGM) που αποτελούντων από μέλη και πρώην μέλη και φίλους του ΚΚ ΗΠΑ που «μοιράζονται μια κοινή συμπάθεια για τον κομμουνισμό και τη Σοβιετική Ένωση»!

Όλα τα παραπάνω, με ένα τρόπο – καθώς δεν είναι άγνωστο το αντικομμουνιστικό κυνήγι στις ΗΠΑ, δείχνουν και τα όρια της «ελευθερίας» στον καπιταλιστικό κόσμο και την βαθιά υποκρισία και το ψέμα όλων όσων μιλάνε για «καταπίεση της ελευθερίας» και άλλα τέτοια στη Σοβιετική Ένωση και τις άλλες σοσιαλιστικές χώρες.

ΥΓ. Μάλλον, τελικά όταν φορούσε κόκκινο φόρεμα η Μέριλιν, υποδήλωνε άλλα πράγματα!! 

Πηγη

1 σχόλιο:

  1. Ε, αυτό δεν το περίμενα! Πάντως ως γυναίκα έχω απεριόριστο θαυμασμό στη Μέριλιν. Αν ήταν και συντρόφισσα (λέμε τώρα...)διπλασιάζεται ο θαυμασμός.
    Φαίδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.