21 Δεκεμβρίου 2012

Αντικομμουνιστική σαβούρα στην ΕΤ1

«Αντίο σύντροφοι», «Παράδεισος επί της Γης», «Καλημέρα Λένιν», «Τι απέγιναν τα όνειρά μας», είναι μερικοί από τους τίτλους της αντικομμουνιστικής σαβούρας που σερβίρει η ΕΤ1 τους τηλεθεατές της τις τελευταίες μέρες.

Ο,τι πιο αισχρό, ό,τι πιο κατασκευασμένο σε βάρος του σοσιαλισμού που γνωρίσαμε, έχει παρελάσει από την οθόνη της κρατικής τηλεόρασης, με το φερετζέ της επιστημονικοφάνειας και της προσωπικής μαρτυρίας.



Είναι αδίστακτοι, αλλά δείχνουν και την πραγματική τους έγνοια. Είκοσι και πλέον χρόνια μετά τις ανατροπές, εν μέσω κρίσης του σάπιου καπιταλισμού, κλιμακώνουν τη συκοφάντηση του σοσιαλισμού, για να ξορκίσουν τους φόβους τους.

www.902.gr

24 σχόλια:

  1. Η ελληνική κρατική τηλεόραση είναι ερασιτεχνικός θίασος μπροστά στους συναδέρφους τους στην Ευρώπη.

    Σε μια χώρα σαν την Γερμανία για παράδειγμα, δεν θα περίμενε κανείς, πως σε καθημερινή βάση γίνεται αντικομμουνιστικό πανηγύρι πάνω στο πτώμα της DDR, και μάλιστα με τον πιο γελοίο τρόπο. Και λέω - δεν θα περίμενε κανείς - διότι εκεί δεν υπάρχει ο "κομμουνιστικός κίνδυνος" ...

    Ή μήπως υπάρχει και απλά "μαγειρεύουν πριν πεινάσουν" ? ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη για το ίσως λίγο άσχετο αλλά έχει να κάνει και με τον αντικομμουνισμό γενικότερα. Δείτε εδώ κατάσταση
    http://leftg700.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5040.html

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη ποια "κατασταση"?Εμενα μου φαινεται οτι βρηκες αφορμη να κανεις αναπαραγωγη εδω-δικαιωμα των ιδιοκτητων του μπλογκ να το δεχτουν η οχι-την εκ του πλαγιου "τρολολογια"....παντως εμενα δε μου φαινεσαι "τυχαιος"...

      Διαγραφή
    2. Ντάξει, ένα ακόμα site που έχει ως αυτοσκοπό την συκοφάντηση και τη λασπολογία του κόμματος. Είμαστε σαν τον τηλεπλασιέ/μπουμπούκο να ασχολούμαστε με κατινιές από κάθε ανώνυμο προβοκάτορα? Άξιοι του μισθού τους...

      - Άρης

      Διαγραφή
    3. Είμαι ο από πάνω, καταλαβαίνω τι λες αλλά πραγματικά δεν το έκανα γι'αυτό. Απλά θεωρώ ότι είναι τόσο χαζά και χυδαία αυτά που γράφονται εκεί που πρέπει να βγαίνουν στην φόρα για να "σημειώνεται" το ποιόν των συγκεκριμένων μπλογκ. Διότι πολλοί την πατάμε με δημοσιεύσεις που έχουν "καλόπιστη κριτική" και στη συνέχεια ψάχνωντας λίγο περισσότερο τον φορέα της δημοσίευσης (π.χ. μπλογκ) πέφτουμε σε πολλή λάσπη.
      Μην αναπαράγουμε λοιπόν μόνο τα θετικά άρθρα, καλό είναι να αναπαράγουμε και την βρώμα μιας και είναι τόσο άκακη με την μορφή που σερβίρεται.

      Αν πάλι πιστεύετε ότι δεν πρέπει, συμφωνώ στο να σβήσει, κανένα πρόβλημα.

      Διαγραφή
    4. Ανωνυμε δινε ενα nickname ειναι στους κανονες του σχολιασμου
      Ευχαριστω

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παλικάρια, πού την είδατε τη λασπολογία και τον αντικομμουνισμό; Εμείς γράψαμε τα σχόλια με τις βρισιές, τα "ψόφα ρε", τα "άντε γ@$@#@$#" και τα χαφιεδιλίκια για το ποιος είμαι, τι δουλειά κάνω και σε ποιο προάστιο μένω; Πάτε καλά; Δεν έχετε βρε καημένοι ούτε μια κουβέντα να πείτε για τους ταλιμπάν τού ΚΚΕ (όπως οι ίδιοι τουλάχιστον υπογράφουν); Δεν έχετε τα κουράγια να πείτε ούτε καν ότι είναι προβοκάτορες κι ότι αν είναι Κουκουέδες δυσφημούν το ΚΚΕ;

    Γράψτε τα όλα αυτά και μετά τα συζητάμε και τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μην απολογηθουμε για τον οποιοδηποτε ανωνυμο του internet
      Πηγαινε στο blog σου να κανεις την δουλιτσα σου μαζι με τον mbiker και τους αλλους φιλους σου και μην ζητας απο εμας να υπογράψουμε πιστοποιητικο φρονιματων, δηθεν για να μας συγχωρεσεις.

      Διαγραφή
    2. Ποιος σου ζήτησε να υπογράψεις πιστοποιητικό φρονημάτων;;; Σας ρωτάμε τι έχετε να πείτε γι' αυτούς τους οποιουσδήποτε ανώνυμους. Είναι προβοκάτορες; Είναι κουφιοκεφαλάκηδες του ΚΚΕ; Βλάπτουν ή ωφελούν το κόμμα σας; Τέτοια σας ρωτάμε. Κι εσύ τουλάχιστον, απ' ό,τι βλέπω, μούγκα στη στρούγκα!

      Τόσο άχρηστοι είσαστε που δεν μπορείτε να προστατέψετε από τα σκουπίδια ούτε το κόμμα που εσείς οι ίδιοι υποστηρίζετε;;;

      Διαγραφή
    3. Για τους ανωνυμους και τη χρηση του ιντερνετ εχει πει το κομμα
      Με τιτλους αρθρων οπως "καπα καπα ε το κομμα του χαφιε" δεν μποεις να μας πεισεις παντως οτι νοιαζεσαι ιδιαιτερα για το ΚΚΕ και το πως θα το προστατευσουμε. Δεν εχω να σου πω κατι αλλο, κανε εσυ τη δουλεια σου και κανουμε και εμεις τη δικη μας.

      Διαγραφή
    4. Ps: Οσον αφορα τα σκουπιδια που λες, ειναι πολλα και πολλων ειδων, συνηθως τα πηγαινει ο ανεμος απο εδω και απο εκει, μας περιτριγυριζουν και εμας συνεχεια θελοντας να μας μετατρεψουν σε σκουπιδοτοπο, αλλα εχουμε καταφερει προς το παρον να κραταμε τους χωρους μας καθαρους.

      Διαγραφή
    5. Αυτά τα διαστρεβλωτικά κολπάκια, επιπέδου δημοτικού σχολείου, δεν περνάνε σ' εμάς και να τ' αφήσεις! Ο τίτλος δεν είναι Κάπα-Κάπ-Ε, το Κόμμα τού χαφιέ. Ο τίτλος είναι Κάπα-Κάπα-Ε, το Κόμμα τού χαφιέ;. Υπάρχει ένα ερωτηματικό, να με το συμπάθιο! Γκέγκε;;;

      Διαγραφή
    6. Οποιος διαβαζει το μπλογκ σου ξερει τι καπνο φουμαρει
      Σιγα να μην σου προβοκαρα και το αρθρο, δεν μου λες μηπως αντι για Γκεγκε ήθελες να γραψεις Γκαιμπελς;

      Ελεος δηλαδη...

      Να σε ρωτησω και κατι αλλο;

      Τωρα μιλας εκ μερους της κεντρικης επιτροπης η του γραφειου τυπου του μπλογκ σου;

      http://leftg700.blogspot.gr/2012/12/left-g700-19_9868.html

      Αληθεια θα μου αφιερωσεις και εμενα ενα αρθρο οπως αφιερωσες του Αντωνη

      Εδω κοτζαμ Omadeon εφτιαξε μπλογκ για χαρη μου
      ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    7. Ρε κουτό! Η υπερεσία μού τα λέει να τα πώ! Κάπως δεν πρέπει να βγάλω κι εγώ το ψωμάκι μου; ;-)

      Ξύπνα σύντροφε! Τα σκ... κοντεύουν να σας πνίξουν!

      Διαγραφή
    8. Σιγα να μη σου δινουνε και λεφτα, στην προβοκατσια θα επρεπε να ξερεις ο τσαμπατζης δεν πεθανε, πολλοι καλοθεληταδες.

      Διαγραφή
    9. LeftG700 μην ψωνίζεσαι γιατί ούτε και για φτηνές προβοκάτσιες απ' ότι φαίνεται δεν είσαι ικανός... χρήσιμος ηλίθιος είσαι με αντικκε αντανακλαστικά και χαμηλή νοημοσύνη με βάση τα σχόλιά σου...
      Άκου λέει έβαλες κι ερωτηματικό... χαχαχαχαχα... με τέτοια επιχειρήματα έχεις και παράπονο που σου συμπεριφέρονται όπως σου αξίζει...
      Αλήθεια εκ μέρους πιας συνιστώσας μιλάς? να ξέρουμε σε ποιον θα ζητήσουμε τα ρέστα για τα αίσχη του blog σου... ποιοι είστε εσείς που μιλάς σε α' πληθυντικό...? ποιος παίρνει την ευθύνη για τα καρναβάλια σου?
      Το πρόβλημα με κάτι ρετάλια σαν και του λόγου σου στο ίντερνετ και γενικότερα είναι ότι αφού έχουν γεμίσει το σύμπαν με βοθρολύματα έχουν το θράσος και τα μούτρα στο τέλος να ζητούν τα ρέστα και μάλιστα από επίσημα όργανα...
      Επίσης από πότε νοιάζεσαι για την δυσφήμιση του ΚΚΕ? Πρώτος καλοθελητής για την δυσφήμισή του εσύ είσαι. Ή φοβάσαι πως θα χάσεις την "δουλειά" σου?
      Ευθύνες προσωπικές, κομματικές, συλλογικές και ό,τι άλλο θες να πας να βρεις στον πραγματικό κόσμο. Εκεί που πεθαίνει κόσμος, που μένει άνεργος, άστεγος, πεινασμένος και άρρωστος. Όχι στον πλαστό κόσμο του διαδυκτίου που απ' ότι φαίνεται έχει γίνει πρώτο σπίτι σου και έχεις χάσει κάθε επαφη με την πραγματικότητα και την κοινωνικότητα.
      Ούτε 10χρονος δεν θα συμπεριφερόταν.




      Διαγραφή
    10. "Ξύπνα σύντροφε! Τα σκ... κοντεύουν να σας πνίξουν!"

      Εννοια σου, και θα σας βρουμε και εσας οταν ερθει η ωρα μια θεση στον βαθυ υπονομο της ιστοριας, μη σπρωχνεστε.

      Διαγραφή
    11. δηλαδη ρε παλικαρι οποιος γραφει μια βλακεια στο ιντερνετ, σε καποιο ιστολογιο, και λεει οτι ειναι ΚΚΕ, πρεπει να το χρεωνεται το ΚΚΕ?Εσυ δηλαδη με αλλα λογια κανεις "φιλοσοφικη λιθο" το γνωστο λαικο ρητο.."το μπουζουκι ειναι οργανο, ο αστυφαλακας ειναι οργανο, αρα ο αστυφυλακας ειναι μπουζουκι"...Το ΚΚΕ εχει τα επισημα του sites,δεν διαθετει κανενα μπλογκ, και δεν εχει αναθεσει σε κανενα να γραφει εκ μερους του πουθενα, αν λοιπον ψαχνεις "χαφιεδες", να τους αναζητησεις στον περιγυρο σου, εχω την εντυπωση οτι θα βρεις πολλους..ολα τα αλλα που αναφερεις εδω τα αντιπαρερχομαι, ειναι αναξια λογου...

      Διαγραφή
  5. (Ειπα να φτιαξω κουλουρακια σημερα κ να το αποτελεσμα..
    oh the horror : ]])

    Ανωνυμε, αν θεωρεις οτι κατι πρεπει να διαβασουμε για οποιονδηποτε λογο. μπορεις να επικοινωνησεις με το mail του blog.

    Γραφονται πολλα κ σε πολλους διαδικτυακους τοπους. Συνηθως επιλεγουμε να ασχοληθουμε με τα γραφομενα σε εφημεριδες ή σε ενημερωτικες ιστοσελιδες. Δε μπορουμε να μπουμε στη διαδικασια να ασχοληθουμε με το τι γραφει ο καθενας στο προσωπικο του μπλογκ.

    Τα μπλογκ που επισκεπτομαι εγω ειναι ελαχιστα. Το συγκεκριμενο που ποσταρεις δεν ειναι ενα απο αυτα.

    Παρακαλειται οποιος χρηστης επιθυμει να παρεμβει στην αναρτηση αυτη (χωρις να την εχω διαβασει) να το κανει εκει.

    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προς Manny Calavera,
      Ζητώ συγνώμη που έβαλα το λινκ (είμαι προφανώς αυτός που το έβαλε). Αμέσως μετά την πρώτη αντίδραση του Tassos και ταυτόχρονα με τον -Αρης (με πρόλαβε για λίγο) ζήτησα να κατέβει εφόσον ενοχλούσε.
      Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό: "Ανωνυμε, αν θεωρεις οτι κατι πρεπει να διαβασουμε για οποιονδηποτε λογο. μπορεις να επικοινωνησεις με το mail του blog." ομολογώ πως έκανα κακή χρήση της ελευθερίας που δίνετε στον καθένα να βάζει ότι νομίζει.

      Και πάλι συγνώμη, απλά αγανάκτησα εκείνη την ώρα!

      Διαγραφή
    2. βρε μη ζητας συγνωμη! Δεν το γραφω μονο για σενα αυτο. αλλα με αφορμη το δικο σου λινκ. Ειναι κατι σαν γενικη παρατηρηση.

      Κανονικα θα επρεπε να γιορταζουμε το τελος του κοσμου που δεν ηρθε
      : ]

      Τοσο σοβαρη ειναι η κρατικη τιβι που χθες αφιερωσε χρονο απο το δελτιο ειδησεων γι αυτες τις μαλακιες
      (ειδες με τι τακτ επαναφερω τη συζητηση)
      νιεχ νιεχ

      Διαγραφή
    3. Εμεις το γιορτασαμε, εφαγαμε σουβλακια και ποικιλιες(ειναι μεν εκτος θεματος το σχολιο, αλλα εδω που φτασαμε:))

      Διαγραφή
  6. το αντικομμουνιστικο παιζει παντου.
    ειδικα απο δηθεν αριστερους βλ. τσυριζα κτλ.
    νομιζω οτι θα περναει ο καιρος αυτα θα γινονται και περισσοτερα. η τηλεοραση ειναι πλεον ανυποληπτη σε κοσμο ελαφρα σκεπτομενο, σημερα στην δουλια μου ηρθαν απο μονοι τους και μου λεγανε τι μλκς δειχνει η τηλεοραση και ανθρωποι που μονο ΚΚΕ δεν ειναι.
    οσο για τα απολειφαδια στο ιντερνετ. οπως εγραψα και αλλου, ολα αυτα τα θρασιμια σε προσωπο με προσωπο αντιπαραθεση τετοια δεν τολμανε να πουνε. μονο στο ιντερνετ και ανωνυμα.
    εχουμε παραδειγματα, ειδατε οταν ο χρηστακης καρφωνοντας τον εαυτο του και παιρνοντας υποσταση πως μαζευτηκε και σταματησε να ξερναει τον εμετο του; τωρα λεει χαριτωμενιες αλλα καμια σχεση με τοτε που νομιζε οτι ηταν ανωνυμος.
    ο αλλος εχει βγει στα κεραμιδια και σκουζει γιατι φοβαται. σου λεει τοσα εχω σουρει. ενας να μην αντεξει και να πραξει εκτος της αυτοσυγκρατησης τι θα γινει αν ξερουν ποιος ειμαι.
    θελει πολυ θρασος σοσιαλφασιστα να κανεις εστω και τον παραμικρο υπαινιγμο για χαφιεδες. ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΠΕΡΓΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ.
    το να σκοτωθει εργατης στην παλη με την αστικη ταξη ειναι κατι το "φυσιολογικο" το να σκοτωθει και να εχει οπλισει το χερι του φονια "αριστερος" ειναι casus beli. το γεγονος οτι δειχνουμε αυτοσυγκρατηση, να μην το περνετε ως αδυναμια. ειστε πολυ κοντα στο να ξεχειλισει το ποτηρι.
    και επειδη την περιοδο των εκλογων βρεθηκα κοντα σε σκηνικο που κομματικο μελος κραταγε οπαδο του ΚΚΕ να μην τσακισει χυδαιο τσυριζαιο προβοκατορα, δεν σημαινει οτι θα ειναι παντα εκει.
    εχεις και το θρασος να παραπονεθεις για το τι σου λενε τσογλανι και λιγα ακους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.