17 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΟΨΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Aναδημοσιευση απο Ανεργοι Δημοσιογραφοι



4 σχόλια:

  1. Ψιλοπράγματα ...

    Εδώ κατασκευάζουν ολόκληρες "ταινίες" με χιλιάδες διαδηλωτές ώστε να μπουκάρουν στην "εξεγερμένη" Λιβύη, εφευρίσκουν θανατηφόρους ιούς ώστε να πουλήσουν εμβόλια, μας παρουσιάζουν με στοιχεία και "διακεκριμένους" οικονομολόγους την καπιταλιστική κρίση ως κρίση χρέους ή ως αποτυχία των κρατικών προϋπολογισμών, ώστε να περάσουν την αντιλαϊκή καταιγίδα που είχε η ατζέντα τους ...

    Δεν μιλάμε λοιπόν για παραποίηση, αλλά για ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟ.

    Και φαντάσου τώρα τι γινόταν ακόμα πιο παλιά, όταν η ενημέρωση ήταν ακόμα πιο ελεγχόμενη !!! ... όταν δηλαδή τα δεκάδες θύματα απο σεισμό στην Ρουμανία, μεταμορφώθηκαν δια μαγείας σε χιλιάδες θύματα του "ολοκληρωτισμού" του Τσαουσέσκου και το έχαψαν ΟΛΟΙ, ακόμα και οι κομμουνιστές ! ... ή όταν βάφτιζαν τον λιμό στην Ουκρανία από σαμποτάζ των Κουλάκων και τους εκτελεσμένους Πολωνούς του Κατύν απο τους Ναζί, ως θύματα της σταλινικής βίας ... πράγμα το οποίο γέννησε ολόκληρα ρεύματα στην ευρύτερη αριστερά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή υπάρχει σχόλιο σε άλλη ανάρτηση για το μπλόγκ "Άνεργοι Δημοσιογράφοι" απο το οποίο προέρχεται η παραπάνω φωτογραφία, θέλω να προσθέσω πως :

    το εν λόγω μπλογκ είναι προβοκατόρικο, κατάπτυστο και σε καμία περίπτωση δεν συνιστούμε να το επισκεφτείτε. Μάλιστα το συγκεκριμένο μπλογκ επιλέγει, ποιά παραποιημένη αστική ειδησεογραφία θα χρησιμοποιήσει και ποιά όχι, ανάλογα με τον βαθμό που εξυπηρετεί την αντικομμουνιστική λογική του.

    Η παράθεση όμως της πηγής δεν αποτελεί διαφήμιση του "Ανεργοι Δημοσιογράφοι", αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για την αναδημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://12160.info/video/retired-police-capt-slams-nypd-conduct-disgusting-totally

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο.κ παίδες έχετε δίκιο. απλά τα χω πάρει πολύ μετά τα γεγονότα της 19ης 20ης οκτώβρη. και δεν είμαι καν μέλος του κκε ή της κνε. μόνο ψηφοφόρος και μόνο στις κοινοβουλευτικές εκλογές σταθερός.. συνεχίστε την καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.