28 Μαρτίου 2012

Ο «αντιμνημονιακός» μπαχτσές του Καζάκη.

Όλα τα έχει ο μπαχτσές του επονομαζόμενου «Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου» (ΕΠΑΜ) του οικονομολόγου Καζάκη, ο οποίος, την περασμένη Κυριακή, εξέδωσε «αντιμνημονιακή» - όπως ο ίδιος λέει - εφημερίδα. Κάθε αράδα επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας την ορθότητα της κριτικής που ασκεί το ΚΚΕ στη συστηματική προσπάθεια πολιτικών και άλλων κύκλων να αθροίσουν ετερόκλητες μεταξύ τους δυνάμεις κάτω από τον τίτλο «αντιμνημονιακοί». Στόχος τους είναι να διαμορφώσουν πλαστά κριτήρια στο λαό για τη στρατηγική που υπηρετεί η κάθε δύναμη, να συγκαλύψουν τον ταξικό χαρακτήρα της αστικής πολιτικής και διαχείρισης και να καλλιεργήσουν αυταπάτες ότι με επιδερμικές αλλαγές στην πολιτική διαχείριση, χωρίς ριζικές ανατροπές στο επίπεδο της εξουσίας και της (καπιταλιστικής) οικονομίας, ο λαός μπορεί να βγει κερδισμένος από την κρίση και να ευημερήσει.Ολοι τους, ανεξάρτητα από επιμέρους διαφορές και επιδιώξεις, συγκλίνουν σε αναλύσεις περί «κατοχής» της Ελλάδας από τη Γερμανία και «υποτελών πολιτικών», διαγράφοντας με μια μονοκοντυλιά την αλληλεξάρτηση των καπιταλιστικών οικονομιών σε συνθήκες έντασης της διεθνοποίησης, σε συνδυασμό με την ανισομετρία στην καπιταλιστική ανάπτυξη, που προϋπήρχε και οξύνεται με την κρίση, αλλά και το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις της Ελλάδας συναποφασίζουν στο πλαίσιο της ΕΕ τις πολιτικές που εφαρμόζονται.

***
Η εφημερίδα του Καζάκη είναι αποκαλυπτική για τα παραπάνω. Σταχυολογούμε ορισμένα από τα όσα γράφονται: Σε δημοσκόπηση για τις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος, οι πολιτικές δυνάμεις ομαδοποιούνται σε «μνημονιακές» και «αντιμνημονιακές». Στις δεύτερες, δίπλα στο ΚΚΕ, ο Καζάκης βάζει μεταξύ άλλων το ΛΑ.Ο.Σ. και τη Χρυσή Αυγή (!) δείχνοντας πως το μέτωπο που οραματίζονται χωράει όλα τα «λουλούδια», ακόμα και αυτά που έχουν δώσει εξετάσεις στο τσάκισμα, στην κοροϊδία, στη δηλητηρίαση και τη χειραγώγηση του λαού. Βάζει ακόμα το κόμμα του Καμμένου, ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες υπηρετούσε με συνέπεια την πολιτική της ΝΔ, έχοντας μάλιστα διατελέσει και υπουργός της, σε κυβερνήσεις που πέρασαν τα μύρια όσα σε βάρος των εργαζομένων και του λαού (Ασφαλιστικό, εργασιακές ανατροπές, φόροι κ.ά.). Ανάγοντας σε μοναδικό κριτήριο την εφήμερη στάση του καθενός στην ψήφιση των μνημονίων, ο Καζάκης και οι άλλοι «αντιμνημονιακοί» δίνουν συγχωροχάρτι στις αστικές πολιτικές δυνάμεις και τους εκπροσώπους τους για τα εγκλήματα που διέπραξαν ή στήριξαν διαχρονικά σε βάρος της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.
***
Σε άλλο σημείο διαβάζουμε: «Ολοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε το αποικιοκρατικό καθεστώς που επέβαλαν οι δανειστές (...) να πετύχουμε την κάθαρση της πολιτικής ζωής (...) να οργανώσουμε την αντίσταση». Και σε άλλη σελίδα: «Επιδίωξη του ΕΠΑΜ είναι (...) να συμβάλει στη δημιουργία ενός μεγάλου συνασπισμού δυνάμεων και κινημάτων, για να κατέβουν στις εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο υποψηφίων, κάτω από μια ελάχιστη συμφωνία που θα επικεντρώνεται: Στο ξήλωμα του καθεστώτος κατοχής που ξεπούλησε τη χώρα, στην ανατροπή των πάσης φύσεως δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει η παρούσα και η προηγούμενη κυβέρνηση, σε μια σειρά άλλων δημοκρατικών θεμάτων, που θα είναι συμφωνημένα εκ των προτέρων». «Εξυπακούεται - συμπληρώνει η εφημερίδα - ότι το ΕΠΑΜ (...) δε θα θέσει θέμα ΕΕ και ευρώ». Μέχρι και ένας εφημέριος από εκκλησία της Αθήνας επιστρατεύεται να αρθρογραφήσει για την 25η Μάρτη και τη σημερινή «σκλαβωμένη Ελλάδα», για την οποία, όμως, «ο Χριστός (...) θα ελκύσει την παντοδυναμία του, για να μη χαθεί το έθνος μας (...) αλλά να ξαναγίνει ολοφώτεινος φάρος θεανθρώπινου πολιτισμού, όπως ήταν πάντα»!
***
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς! Διακηρυγμένος στόχος του ΕΠΑΜ είναι η εκλογική συμμαχία, η οποία, αν κυβερνήσει, θα ακυρώσει τα μνημόνια, χωρίς όμως να συγκρουστεί με την ντόπια αστική τάξη, την ΕΕ και τη στρατηγική της, που είναι των μονοπωλίων. Τα ίδια πάνω - κάτω φύκια πουλάει και ο (επίσης «αντιμνημονιακός») ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ για μεταξωτές κορδέλες. Προβάλλουν σαν αιτία όλων των δεινών του λαού τη διαπλοκή και τη ρεμούλα, που είναι σύμφυτη στις σχέσεις των μονοπωλίων με τα κόμματά τους, γι' αυτό και απαντάται σε όλο τον καπιταλιστικό κόσμο (πιο πρόσφατο παράδειγμα η Μ. Βρετανία). Κοροϊδεύουν το λαό ότι αν αναλάβουν να κυβερνήσουν «έντιμοι» πολιτικοί, το σύστημα θα βρει την υγειά του, σαν να πρόκειται τότε να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι, να αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, να γεμίσει η Ελλάδα νοσοκομεία και σχολεία, με καθολικές και δωρεάν υπηρεσίες στο λαό. Σαν να μπορούν να γίνουν φιλεργατικοί, φιλολαϊκοί οι μεγαλοεπιχειρηματίες. Σαν να μπορούν και τα κέρδη να αυξάνονται και οι μισθοί! Μιλάνε για «ξήλωμα του καθεστώτος της κατοχής», δε λένε όμως κουβέντα για το πώς θα αποκαταστήσουν την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, κρατώντας τη χώρα μέσα στην ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Είναι επικίνδυνοι και λειτουργούν σαν αναχώματα, για να μην ξεστρατίσει η λαϊκή πάλη και ψήφος έξω από τα όρια της αστικής διαχείρισης και της καπιταλιστικής ΕΕ, που όλοι την έχουν για «ιερή αγελάδα». Να τους προσπεράσει ο λαός. Στην κάλπη να μη σκορπίσει την ψήφο του σε δυνάμεις που σπέρνουν αυταπάτες και με μαθηματική ακρίβεια τον οδηγούν στην ήττα και την απογοήτευση.


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

12 σχόλια:

  1. Ο Καζακης λεει εξω απο το ευρω και την Ευρωπαικη ενωση.δεν αναφερεται σε συνεργασια με ΛΑ.Ο.Σ και στην Χρυση Αυγη και δε μιλησε ποτε για συγχωροχαρτι των υπαιτιων πολιτικων.οι δε ανατροπες που προτεινει ειναι αντιθετα με αυτο που λεει το αρθρο ριζικοτατες.ειναι φανερο οτι δεν τον παρακολουθειτε αλλιως δε θα γραφονταν αυτες οι ανακριβειες.εκτιμω την προσπαθεια του να ενωσει τις αντιμνημονιακες δυναμεις σε κοινο μετωπο γιατι θα ηταν η μονη ελπιδα να ξεφυγουμε απο αυτην τη λαιλαπα και με λυπει η αρνηση του Κ.Κ.Ε.που ειναι το κομμα που ψηφιζω ολη μου τη ζωη να συμφωνησει σ'αυτο.εχω παρει μερος σε ολες ανεξαιρετως τις πορειες και συγκεντρωσεις του Κ.Κ.Ε. και του ΠΑΜΕ ακομα και με εκεινες τις αθλιες καιρικες συνθηκες ακομα και περπατωντας οταν υπηρχαν οι απεργειες στα μαζικα συγκοινωνιακα μεσα απο και προς Πεντελη οπου κατοικω.ως και στην κηδεια του ατυχου συντροφου στο Βυρωνα πηγα.σας τα λεω αυτα για να δειτε οτι ανηκω στο χωρο σας.σας γραφω με πονο ψυχης αυτα τα λογια και αν θελετε υπολογιστε τα λογια μου. και κατι αλλο δεν ειμαι μονη μου σ'αυτες τις εκδηλωσεις αλλα με τα παιδια και τα εγγονια μου τις περισσοτερες φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαια ...

      Ορισμένοι νομίζετε πως οι αναγνώστες του μπλόγκ μασάνε κουτόχορτο με το τσουβάλι.

      Διαγραφή
  2. Ο Καζάκης εξελίσσεται σε φαιδρό πρόσωπο. Κρίμα γιατί στην αρχή είχα τσιμπήσει κι εγώ με τις δυνατότητες του λόγου του. Ελπίζω τουλάχιστον να κατανοεί ότι αυτη την στιγμή βρίσκεται ανάμεσα σε εθνικόφρονες οπαδούς του αντί-666 αγώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντροπη βρε παιδια να δημοσιευονται τετοια αρθρα.αλλη πολιτικη περιμενουμε απο το Κ.Κ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος βρε ανώνυμε; Το άρθρο αναφέρει συγκεκριμένα αποσπάσματα και τα κριτικάρει.
      Τι έχεις να πεις;
      Είναι ψέματα; Παρέθεσε τα αληθινά, άμα είναι έτσι.

      Όμως αυτά τα "ντροπή" από μόνα τους είναι λίγο για το θεαθήναι.

      Διαγραφή
  4. ευτυχως που δεν μενω μονο σε αυτα που διαβαζω και ακουω αλλα παντα τα εξεταζω ολα για να μην εχω καμια αμφιβολια για οτι εγω να πω και να υποστηριξω.Οπως ξερουμε το ΚΚΕ ολα αυτα τα χρονια εχει ακουσει πολλα ψεματα να λεγονται για αυτο δεν περιμενα ομως ποτε να κανει το ιδιο και αυτο για καποιον αλλον.Διαβασα την εφημεριδα του κυριου Καζακη και διαβαζω και το ριζοσπαστη και ειλικρινα λυπαμε για αυτο το αρθρο.Και αυτο το αρθρο με βαζει σε σκεψεις αν θα ξαναψηφισω ΚΚΕ και αν θα πρεπει να επιρρεασω και αλλους δικους μου ανθρωπους.Η κυρια Παπαρηγα μας ειπε στην τελευταια συγκενρτωση στο συνταγμα οτι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μας πει ποτε ψεματα τωρα τι εγινα βρε παιδια γιατι αυτο ? Πολυ θα ηθελα να ειναι ολο αυτο ενα κακογουστο αστειο η να το ειχα δει στον υπνο μου αλλα δυστυχως σημερα το πρωι το ξαναειδα μπροστα μου.
    ΚΡΙΜΑ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΞΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΒΡΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι δεν είπες τίποτε για την ταμπακιέρα. Εκτός κι αν η ταμπακιέρα είναι ότι θα αποσύρεις την ψήφο σου και θα σταματήσεις να επηρεάζεις κι άλλο κόσμο.

      Έχεις να πεις κάτι για το άρθρο βρε αδερφέ; Με το τσιγκέλι θα σας βγάζω τις αντιρρήσεις;; Επίσης έχεις κάποια εξήγηση γιατί υπάρχουν (τουλάχιστον) τρία ενωτικά σχήματα που δεν ενώνονται???

      παπαπα...δύσκολο πράγμα η κουβέντα την σήμερον ημέρα.

      Διαγραφή
  5. Αυτος ο κυριος χτες εξαπελυσε επιθεση στο ΚΚΕ απο το ραδιο του διχως επιχειρηματα ως συνηθως. Εγω εχω καποιες μικροπολιτικες ερωτησεις παντως, και οποιος θελει ας τις απαντησει.
    Εστειλε επιστολη προς τα "¨αντιμνημονιακα" κομματα για συγκροτηση αντιμνημονιακου μετωπου, αναμεσα σε αυτα και στο ΚΚΕ. Χτες στην εκπομπη του επι της ουσιας ελεγε πως προσωπικη του αποψη ειναι οτι το ΚΚΕ ειναι κομμα αντεπαναστατικο και δεν επιθυμει εστω την ελαχιστη βελτιωση στη ζωη του λαου. Τωρα πως κανεις προταση σε ενα κομμα για συγκροτηση μετωπου, για το οποιο εχεις τετοια γνωμη ας μου το εξηγησει καποιος. Διοτι ή κατι μεσολαβησε απο τις 22/2 που του αλλαξε τη γνωμη, ή η προταση εχει γινει εκ του πονηρου.
    Επισης, πως καλεις ενα αντιμονοπωλιακο/αντιιμπεριαλιστικο κομμα σαν το ΚΚΕ και ενα ευρωενωσιακο σαν το ΣΥΡΙΖΑ και περιμενεις συνεργασια? Ποιον καλεις να αυτοακυρωθει ιδεολογικα και πολιτικα σε αυτη την περιπτωση? Δεν ειναι υποπτη σταση αυτη?
    Δευτερον, βαλει κατα της ηγεσιας του ΚΚΕ ενω χαιδευει τα αυτια των μελων του. Λες και κομματικη ηγεσια και μελη ειναι κατι ξεχωριστο. Αλλα το ερωτημα εγκειται αλλου. Οταν κατηγορεις την ηγεσια του κομματος ως προδοτικη και ατιμη, και την πολιτικη του ως δηθεν επαναστατικη, επι της ουσιας δεν καλεις τον μη προδοτη και εντιμο κοσμο του να το εγκαταλειψει? Αυτο επιθυμει ο κυριος Καζακης, την διαλυση του ΚΚΕ?
    Τριτον, η αρνηση συνεργασιων του ΚΚΕ με διαφορες δυναμεις κατα τον Καζακη εχει ως στοχο την παραμονη ΠΑΣΟΚ/ΝΔ στην εξουσια. Μας λεει δηλαδη οτι αφου το ΚΚΕ δεν συνεργαζεται μαζι του, προφανως η ψηφος στο ΚΚΕ ειναι ψηφος στα κομματα εξουσιας. Και ρωταω εγω, ποιο ειναι το ειδικο βαρος του ΕΠΑΜ με το οποιο πιστευει οτι θα εφερνε μια ανατροπη της κυβερνησης η οποιαδηποτε συνεργασια μαζι του?
    Τεταρτον, εστω οτι συγκροτειται μια αντιμνημονιακη κυβερνηση. Ποιο θα ειναι το μελλον της? Διοτι, σε ολους τους τονους ο κυριος Καζακης ξεκαθαριζει οτι οποιες διαφωνιες εχει με του συμμαχους του στο μετωπο θα τις διατρανωνει με ειλικρινεια, αλλα ταυτοχρονα "θα δουμε πως θα παει το πραγμα". Μας λεει με απλα λογια, βαλτε με στο παιχνιδι, εγω δεν ξερω τι σταση θα κρατησω μετα, αλλα θα δουμε πως θα κυλησει η ολη φαση.
    Πεμπτον, και με βαση την ανοιχτη επιστολη προς τα κομματαη οποια ειναι αοριστη και γενικολογη, πανω σε ποια πολιτικη βαση σκοπευει να κυβερνησει εφοσων αυτο το μετωπο εχει επιτυχια? Του ΕΠΑΜ, του ΚΚΕ ή του Καμμενου (ενδεικτικα)? Διοτι καλως να σταματησουμε οσα ερχονται, αλλα να ξερουμε και πως θα πορευτουμε μετα.
    Ο κυριος Καζακης νομιζει οτι το ΚΚΕ ειναι καποιο σκυλι το οποιο θα συρθει να τρεξει πισω απο την ουρα του, και απο τη στιγμη που δεν το πετυχε αυτο, τοσο με το ΚΚΕ οσο και με αλλες ποτιλικες δυναμεις, καθεται σαν τη μικρη Ελενη και κλαιει επιδη οι μεγαλοι δεν τον παιζουν. Θα μεινω καλοπροαιρετος και θα πω πως το κανει ειτε απο αγνοια ειτε απο τον "πονο" του για τον καημενο το λαο που θελει να τον βοηθησει. Αλλα μην ξεχναμε ποιοι αλλοι ειχαν πονο ψυχης για τα μετρα που περναγαν. Και τοσο ηλιθιος ο ανθρωπος δεν ειναι, τι να κανουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απαντω στον Υuri.αν ακουσεις τις ομιλιες του Καζακη θα παρεις τις απαντησεις που ζητας.ποτε δεν ειπε αυτα που το αρθρο λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθήστε ρε παιδιά. Δηλαδή αυτά που σχολιάζονται στον Ριζοσπάστη για την εφημερίδα του Καζάκη, γράφτηκαν Ή δεν γράφτηκαν; ΝΑΙ ή ΟΥ;
    Θα μας τρελάνετε δηλαδή.

    Και όσον αφορά τις ομιλίες του Καζάκη, δυστυχώς έχει καταλήξει να γίνει απίστευτος μπουρδολόγος ενώ ξεκίνησε με φοβερή ορμή καιικανότητα λόγου, οικονομολογικές γνώσεις και διάφορα άλλα θετικά.
    Τελικά όμως με το που πάτησε το πόδι του στην πολιτική έγινε ένας λαϊκιστής άνευ προηγουμένου. Ιστορικές ανακρίβειες, αναλύσεις ρηχές όσο πατάει η γάτα, γενικολογίες και αοριστίες ¨εθνικού" χαρακτήρα, και για λογαριασμό του Χίτλερ να μιλούσε δηλαδή, μια χαρά θα έκανε. Όχι γιατι μιλάει για φασισμό, αλλά ως πασπαρτού είναι σούπερ.
    Καμία επιστημονική σύνδεση πολιτικής-οικονομίας, καμία κατάδειξη της ρεαλιστικής αιτίας της κρίσης, αλλά και της εκμετάλλευσης και χωρίς κρίση.
    Έτσι απλά, αυθαίρετα, αβίαστα και εθνικοπατριωτικά "να ενωθούμε να τους διώξουμε" χωρις να μας λέει ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ρε π@#$%η μου.
    Μιλάει για εθνικοποίηση των τραπεζών χωρίς να λέει τι θα γίνει αν ο Μπόμπολας φτιάξει άλλη δική του καινούρια.
    Μιλάει για εθνικοποίηση της Τράπεζας Ελλάδος, χωρίς να λέει ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να χυθεί αίμα.
    Λέει για δίκαιη κοινωνία χωρίς να λέει τι θα γίνουν αυτοί που έγιναν Κροίσοι από την αδικία, και μάλιστα ΝΟΜΙΜΑ.
    Τίποτα, τίποτα, μιλάμε για μια απίστευτη μπουρδολογία, έτσι απλά με εκλογές θα γίνει ο κόσμος ρόδινος και γαλακτερός και μετα "θα δούυυυυυυμε πως θα πάει το πράμα".
    Κατά τα άλλα το ΚΚΕ του έφταιξε. Δεν κοιτάει που έχει κάνει κάθε πολιτική έννοια πατσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ολους τους αγαπητηκους του καζακη ας δουνε αυτο

    http://poexania.wordpress.com/2012/02/19/o-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB/

    Και αν συνεχισουν να τον συμπαθουν

    περαστικα, δεν εχει αξια καν να συζηταει κανεις μαζι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μ'αρεσει που το συζητανε μερικοι. Ρε ο Καζακης εχει πει Ηλιθιους, ζωα πρακτορες, Ονειροπαρμενους κομμουνιστες ουτοπιστες και ξεπουλημενους στο συστημα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ Κ.Ε. ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! Το ΕΠΑΜ ειναι ΚΑΡΑΔΕΞΙΟ και ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΡΑΓΚΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ!ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ (ΕΧΕΙ ΒΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ)!ΚΑΛΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.