15 Ιανουαρίου 2012

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ (video)


Αναδημοσιευση απο Τσουχτρες

Μην παραμυθιάζεστε ότι οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα ενεργούν σύμφωνα με τις υποδείξεις της τρόικας ή τη θέληση της Μέρκελ και του Σαρκοζί.

Συνεταιράκια είναι και ότι κάνουν, το κάνουν από κοινού.

Οι  όποιες διαφωνίες έχουν, αφορούν τους χειρισμούς και τις επιλογές για το ποιο τμήμα του κεφαλαίου και πόσο θα καταστραφεί, δηλαδή ποιος θα πληρώσει τη ζημιά σε μια περίοδο καπιταλιστικής κρίσης, όπως αυτή που ζούμε σήμερα.

Μεταξύ τους επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας, όμως στην επίθεση ενάντια σε εμάς τους εργαζόμενους, είναι ενωμένοι και ομόθυμοι.

Η δύναμη κάθε καπιταλιστικής χώρας και ο αντίστοιχος βαθμός ανεξαρτησίας της εξαρτάται από τη θέση της στην ιμπεριαλιστική πυραμίδα.

Τα ζητήματα εξάρτησης των λιγότερο ισχυρών καπιταλιστικών κρατών, όπως είναι η Ελλάδα, από τα πιο ισχυρά, όπως είναι η Γερμανία ή η Γαλλία, εκφράζουν τη μεγαλύτερη ανάγκη να συνάπτουν τα πρώτα διεθνείς συμμαχίες με τα δεύτερα.

Έτσι ισχυροποιούν τη θέση τους.

Η ιστορία έχει επιβεβαιώσει ότι οι εξαρτήσεις μπορούν να λυθούν προς όφελος του λαού μιας χώρας, μόνο με μια νικηφόρα σοσιαλιστική επαναστατική διαδικασία που θα οδηγήσει στην έξοδο από την ιμπεριαλιστική πυραμίδα.

Αυτή την προοπτική δεν θέλουν να ακούνε, όχι μόνο οι δηλωμένοι εκπρόσωποι των Ελλήνων μεγαλοκαρχαριών, αλλά και κάποιοι σουπερ «αριστεροί» του λεγόμενου «ευρωπαϊκού προσανατολισμού», ψευτοεπαναστάτες της μούντζας και του γιαουρτώματος, που όταν τους λες για κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, στρίβουν δια του αρραβώνος… με τα αφεντικά τους.

Και εγώ ακόμα περιμένω κάποιος [/youtube][/youtube]να μου εξηγήσει, τι συνέβη στο διάστημα που οι Έλληνες μεγαλοκαρχαρίες έβαλαν τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ να υπογράψουν το Μάαστριχτ, πανηγυρίζοντας για την ΟΝΕ;

Τότε η αστική τάξη δεν ήταν ξενόδουλη;

Πότε έγινε δωσίλογη; Τα τελευταία δύο - τρία χρόνια; `Η μήπως συνιστούσαν πράξεις δωσιλογισμού η ένταξη στην ΕΟΚ (ΕΕ), το Μάαστριχτ και η ΟΝΕ;

Ας αφήσουμε στην άκρη λοιπόν τα καραγκιοζλίκια του λεγόμενου αντιμνημονιακού μετώπου ή του αντικατοχικού μετώπου και ας βάλουμε όλοι ένα χαράκι, ότι μπορεί ο καθένας, όσο μπορεί ο καθένας, για να οργανώσουμε μια συμμαχία που θα κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής, θα βγάλει την Ελλάδα από την ΕΕ και θα διαγράψει μονομερώς το χρέος. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ που υπάρχει υπέρ της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, υπέρ των απλών λαϊκών ανθρώπων της δουλειάς.



16 σχόλια:

  1. "Οι όποιες διαφωνίες έχουν, αφορούν τους χειρισμούς και τις επιλογές για το ποιο τμήμα του κεφαλαίου και πόσο θα καταστραφεί, δηλαδή ποιος θα πληρώσει τη ζημιά σε μια περίοδο καπιταλιστικής κρίσης, όπως αυτή που ζούμε σήμερα."

    Ε ναι βρε yiok, δεν είπε κανείς ότι διαφωνούν για τις μουσικές προτιμήσεις! Προφανώς για το που θα μετακυλιστεί, ποιός και με ποιό τρόπο θα πληρώσει την κρίση διαφωνούν! Κι εκεί τους αδύναμους τους παίρνει πρώτος ο διάολος...

    Εσύ όμως πιστεύεις ότι θα ήταν δυνατόν να καταστραφεί το Γαλλικό κεφάλαιο προς διάσωση του...Ελληνικού; Και για να το βάλω πιο ρεαλιστικά: Πιστεύεις ότι θα ήταν ποτέ δυνατόν η Γαλλία να δεχθεί επιτηρητές (και μάλιστα...Έλληνες) στα υπουργεία της;

    Υγ1: Πάντως, ειδικά τώρα που είναι χειμώνας, όταν είναι κρυωμένος ο άλλος δεν πάμε να κολλήσουμε δίπλα του! :)

    Υγ2: Να σας αφιερώσω κι ένα πολύ όμορφο τραγουδάκι που μου θύμισε σήμερα το Βαθύ Κόκκινο: http://www.youtube.com/watch?v=FnAFXvkiMCc&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είδους συνεταιράκια είναι αυτά,όταν οι μεν δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση από τους δε,και ο λόγος ή οι αποφάσεις τους δε μετράνε το ίδιο?Απλά οι δικοί μας έχουν είτε μεγάλη εξάρτιση είτε αδυνατούν να κοντραριστούν με τους έξω,με αποτέλεσμα να είναι κατά κάποιο τρόπο "αναγκασμένοι(;)" να τα πηγαίνουν καλά με αυτούς για να μη χάσουν το κομμάτι της πίτας που έχουν και πιθανώς να το αυξήσουν.Από αυτή την άποψη δεν είναι συνέταιροι,αλλά υπηρέτες των άλλων αφού δε μιλάνε επί ίσοις όροις.Έτσι,λοιπόν μπορείς να μιλήσεις για μια μορφή κατοχής,όχι στρατιωτικής αλλά πολιτικο-οικονομικής,από τη στιγμή που Γερμανία,ΕΕ,τράπεζες επεμβαίνουν τόσο φανερά και ξεδιάντροπα στην πολιτική και στην οικονομία σου(πολιτική-πχ. βλέπε το δημοψήφισμα,του οποίου Μέρκελ-Σαρκοζί καθόρισαν το ερώτημα/οικονομία-πχ βλέπε πιέσεις που ασκούνται για αποκρατικοποιήσεις κτλ).Δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο ενοχλεί η λέξη κατοχή,αφού υπό μια έννοια ισχύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ.

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΞΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

      ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΟΧΗ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΕΟΥΑΔΡΧΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

      ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, Ο ΛΑΤΣΗΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΞΕΝΟΥ. ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΑΠΛΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.

      ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΛΟΥΝ ΤΟΛ ΛΑΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 'ΑΓΟΡΕΣ" ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΜΕΡΤΥΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

      ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΜΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΜ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.

      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ.

      ΕΝΔΟΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΛΟΠΟΙΝ.

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ.

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΜΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΟΝΤΑΙ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ.

      Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΦΟΒΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

      ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΛΑΟΥ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.

      ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΦΝΩΝΙΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΤΑΦΙ.

      ΕΤΣΙ ΠΙΕΖΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΝΕΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

      ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΔΗΑΛΔΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΖΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΥΣΚΟΝΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΦΩΝΙΕΣ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ω ρε κουμουνισταρά μου Θεόδωρε!Αχ και να και τις γνώσεις σου και τη μισή ευγένεια σου να απαντάω έτσι μάγκικα σε όποιον διαφωνώ,είτε με προκαλεί είτε όχι!Ε ρε το Κ Ο Μ Μ Α και τα βιβλία του που μας τα λένε όλα και έχουν όλες τις λύσεις!Τελικά απλά είναι τα πράγματα.Διαβάζεις ένα βιβλίο,μετά μια εφημερίδα και τσουπ είσαι έτοιμος κομουνιστής,χωρίς σπουδαίο κόπο και πάνω από όλα χωρίς πολύ δική σου σκέψη.Τρέχω λοιπόν!Πάω να το διαβάσω μπας και γίνω σαν και σένα...
    Ο ανώνυμος που παραληρεί και είναι εριστικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΑΓΚΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΠΟΤΕ ΜΑΓΚΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΕΤΣΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΝΑΝ Η ΕΠΙΦΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΟΧΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ Ε?
    ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
    Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ Η ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣ ΣΤΟΥ ΑΙΩΝΕΣ.
    ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ.
    ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΔΥΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.

    Όπως προετοιμάζαν την συγκυβέρνηση με τον Παπαδήμο, έτσι τώρα προετοιμάζουν το επόμενο δίχτυ προστασίας του πολιτικού συστήματος με Κουβελη και ΣΥΝ ως πρωταγωνιστές. Πολιτικό χρόνο δίνουν στο ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά, μέχρι να επανέλθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ ήθελα απλά να καταλήξω στο ότι ο όρος κατοχή μπορεί εύλογα να χρησιμοποιηθεί,όταν δεν παρερμηνεύεται.Είναι γεγονός ότι τα μέτρα που λαμβάνονται και η οικονομική πολιτική που ακολουθείται είναι απόφαση του ντόπιου κεφαλαίου και των αστικών κομμάτων σε συνεργασία με έξω,χωρίς να σημαίνει ότι βάζουν αυτοί τους σημαντικότερους όρους.Αυτά...
    Όσο αφορά το Θεόδωρο,είμαι 18,και του προτείνω τελείως φιλικά αν δεν έχει κάτι ουσιαστικό να πει να μη σχολιάζει και καθόλου,γιατί από ότι έχω καταλάβει δεν είναι facebook εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ FACEBOOK ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΛΑΩ ΤΗ ΜΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΚΡΙΤΗΚΑΡΩ ΚΑΝΤΟ ΜΟΣΟ ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΟΤΥΠΗ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ , ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΡΦΗ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΡΑΛΛΗΣ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ.ΜΕΤΑ ΜΗ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΩΣ ΤΟΙΟΥΤΩΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΚΕΙ - ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΤΗΤΗ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΚΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΒΗΣΑΡΙΟΝΟΒΙΤΣ ΑΛΛΑ Ο - ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ - ΙΟΥΔΑΚΟΣ ΤΡΟΤΣΚΙ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοιτά να δεις που τελικά μετά από 4 μήνες που παρακολουθώ σιωπηλά αυτό και άλλα ανάλογα μπλοκ τελικά θα γράψω. Γρήγορα γρήγορα τα συγχαρητήρια μου στον Redfly και τα άλλα παιδιά καλή δύναμη και … το νου σας !
    Στο θέμα :
    Ανώνυμος Jan 18, 2012 06:01 PM
    Όχι πως κατάλαβα όλα τα προηγούμενα σχόλια αυτό είναι που με έχει τσιγκλήσει . Λίγο πολύ θες να πεις πως η σοσιαλιστική επανάσταση είναι θέμα… μεγέθους ; Πραγματικά δεν κατάλαβα, δεν έχω διαβάσει και τα πάντα, έχω κάτι στο μυαλό μου για ποσοτικές και πιλοτικές αλλαγές αλλά αυτό που θες να πεις εδώ δεν έχει σχέση με αυτό. Ορθά κοφτά, στη σοσιαλιστική επανάσταση το μέγεθος μετράει ;

    Φαμφάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υ.Γ.
    Σε παρακαλώ και εσένα και άλλους μπορείς να γράφεις κανονικά όχι μονάχα κεφαλαία; Δεν έχω ασπαστεί ποτέ τη χαζομάρα πως και καλά φωνάζεις, απλά τουλάχιστο σε εμένα αλλά και πολλούς άλλους φαντάζει αντιαισθητικός αλλά κυρίως μου προκαλεί σύγχυση και αδυναμία να καταλάβω αυτό που διαβάζω . ευχαριστώ

    Φαμφάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΘΩΜΕΝ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΛΗΘΗΝΤΙΚΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ - ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΟΙ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟ ΚΚΕ.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΣΤΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΧΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ .ΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.