31 Ιανουαρίου 2012

Άλλη μία εξαιρετική πρόταση του Καρατζαφέρη


Καρατζαφέρης: "Να πως θα σωθεί ο 13ος και 14ος μισθός"

Όχι στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού λέει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.


  Μιλώντας στον Antenna είπε: "Εάν το θεωρεί η τρόικα απαραίτητο για την αύξηση της παραγωγικότητας, τότε αντί αυτού να δουλέψει ο έλληνας εργαζόμενος μία ώρα επιπλέον καθημερινά, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, δύο έως τρία χρόνια."

  «Περαιτέρω μείωση μισθών και εισοδημάτων θα οδηγήσει σε βαθύτερη ύφεση και αύξηση λουκέτων και ανεργίας. Χρειαζόμαστε την ανάπτυξη για την οποία τώρα κάνει κάποια βήματα η τρόικα. Έχω εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό της χώρας» είπε.Τόνισε, επίσης, πως «η απαίτηση της τρόικας για έγγραφη δέσμευση των πολιτικών αρχηγών, δεν συνάδει με τη Συνθήκη της Λισαβόνας» και επισήμανε ότι έχει απευθύνει ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ ζήτησε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να εξετάσει «αν όλα αυτά, τα οποία μας ζητούν να συμφωνήσουμε, είναι σύννομα».

  Πρόσθεσε, τέλος, πως «η “κόκκινη γραμμή” είναι να μην υπάρξουν και να μην ζήσει η χώρα μας εκφυλιστικά φαινόμενα εξέγερσης τύπου Αργεντινής, που διέλυσαν την κοινωνία. Περιμένω να ακούσω από τους 'ακραίους' της χώρας κάποια πειστική πρόταση, έναν άλλον εναλλακτικό δρόμο για να ακολουθήσουμε. Η μόνη πρόταση, όμως, είναι να πάρουμε τα χρήματα για να σωθούμε».
  Το 8ωρο καταχτήθηκε με αίμα,για να το πάρει πίσω ο...Κωλοτούμπας :smt009

Πηγη

2 σχόλια:

 1. Επειδή η συμμετοχή του Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση έχει στρέψει πολλούς από τους ψηφοφόρους του προς τη χρυσή αυγούλα, καλό είναι να αρχίσουμε να ασχολούμαστε και με αυτούς. Το Σάββατο, πέρα από τα όσα κτηνώδη έκαναν στο πογκρόμ που εξαπέλυσαν εναντίων των μεταναστών και όσων προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, φώναζαν το εξής σύνθημα "Αντεπίθεση - Εθνική Αντίσταση(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)". Δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστο αυτό. Έχουν ξεφύγει τελείως, και επειδή φαίνεται ότι κάποιοι τους θέλουν και στη Βουλή πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά, γιατί επειδή κρατάνε κάτι σημαίες 10 τετραγωνικά πολλοί ψαρώνουν, ειδικά πιτσιρικάδες, και τους θεωρούν άσπιλους πατριώτες και αντικαπιταλιστές (το έχω ακούσει αυτό σε κουβέντα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.