12 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΛ.ΑΣ. μελετά το ενδεχόμενο επέμβασης των ΜΑΤ στην Χαλυβουργία Βόλου


Η ΕΛ.ΑΣ. μελετά το ενδεχόμενο επέμβασης των ΜΑΤ στην Χαλυβουργία ΒόλουΔεν κάνουν πίσω κατά πως αποδεικνύεται οι αλληλέγγυοι, μεταξύ των οποίων και στελέχοι των ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι συνεχίζουν την συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς της Χαλυβουργίας Ασπρόπυργου, έξω από την Χαλυβουργία Βόλου αλλά και του Βελεστίνου.
Στους εργαζόμενους της πρωινής βάρδιας δεν επέτρεψαν την είσοδο στο εργοστάσιο, ενώ οι εργαζόμενοι της μεσημβρινής βάρδιας έφτασαν στο σημείο με πούλμαν καθυστερημένοι κατά δύο ολόκληρες ώρες και παραμένουν εντός του πούλμαν, αφού ούτε και σε αυτούς επιτρέπουν να μπουν στο εργοστάσιο, ώστε να αναλάβουν τα εργασιακά τους καθήκοντα.

Η κατάσταση στο σημείο είναι έκρυθμη, με τους αλληλέγγυους να δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα υπέρ των απεργών της Χαλυβουργίας Ασπρόπυργου και την Αστυνομία, που στο σημείο εκπροσωπείται σχεδόν από την ηγεσία της σε επίπεδο Νομού Μαγνησίας αλλά και Περιφέρειας Θεσσαλίας, σκέφτεται ακόμα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και την επέμβαση των ΜΑΤ.
Ας ελπίσουμε ότι το σενάριο θα αποκλειστεί και η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί.


ΠΗΓΗ: e-volos.gr

5 σχόλια:

  1. οι εργατες στον βολο δεν απηργησαν παλι;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το τολμούσαν η νίκη θα ήταν ποιό κοντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apoti grafi i ergates den apergisan, krima i alilegi pige sinefo, den boroun na katalavoun oti ean spasoun i apergiergates stin xalivourgia ke afti tha doulevoun 4ora, pantos i thesi ine diskoli ke me to na embodizis "apekso" na boune mesa i ergates se ferni se diskoli thesi, prepi na pistoun i idgi oti ine o monos tropos, alios teliose
    ean arxisoun ke ta mme na dixnoun propangadistika oti "apekso" apagorepsan tous ergates tou ergostasiou na boune mesa na doulepsoune, xathike to pexnidi, ke isos ke ena meros tou kozmou( pou ine alilegio simera me tous apergous tis xalivnourgias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΑΠΗΡΓΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ;ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερευνα εργατικού δυναμικού: Οκτώβρης 2011
    http://taxikiantepithesi.blogspot.com/2012/01/2011.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.