15 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Εμπόδισαν για 3η ημέρα τις διακοπές ρεύματος


Για τρίτη μέρα χτες οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ κινητοποιήθηκαν ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ, με στόχο να αποτρέψουν την προσπάθεια διακοπής ρεύματος σε εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα προχώρησαν σε κατάληψη των ταμείων της ΔΕΗ και του Γραφείου του Διευθυντή από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί. Εκεί εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους και ζήτησαν να μην ξαναστείλει εργολάβο στο δρόμο για να κόψει την ηλεκτροδότηση σε σπίτια λαϊκών οικογενειών. Με αυτό τον τρόπο οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ εξασφάλισαν για τρίτη συνεχόμενη μέρα να μην κοπεί κανένα ρεύμα στην πόλη της Καλαμάτας.
Μετά το τέλος της κινητοποίησης τα μέλη του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας παρέδωσαν, για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα, τους πληρωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι για τα ακίνητα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη Παρασκευή 20 Γενάρη στις 10 το πρωί έξω από κατάστημα της ΔΕΗ, με στόχο να καλέσουν ακόμα και τον κόσμο που πλήρωσε την πρώτη δόση να μην πληρώσει καμία άλλη.

Σημειώνεται ότι το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας (pamemessinia.blogspot.com) τη Δευτέρα, 16 Γενάρη στις 10 το πρωί, μέρα που η τρόικα έρχεται στη χώρα μας, απευθύνει κάλεσμα για κινητοποίηση στα διοικητικά γραφεία του ΙΚΑ, διεκδικώντας ασφάλιση για όλους.

www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.