13 Ιανουαρίου 2012

Η θέση του ΚΚΕ για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων:

«Το ύψος της κρατικής χρηματοδότησης δεν καθορίζεται από τα κόμματα, όπως ψευδέστατα διαδίδουν τα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για αυξήσεις, όταν μάλιστα μέρος της δεν έχει δοθεί. Καθορίζεται από νόμο του 2002 και το ετήσιο ύψος της αυξάνεται ή μειώνεται ανάλογα με το ύψος του κάθε φορά κρατικού προϋπολογισμού.

Το ΚΚΕ δεν θα είχε αντίρρηση να δεχτεί τη μείωση της κρατικής επιδότησης για λόγους αλληλεγγύης στο λαό που δεινοπαθεί, παρόλο που την κρατική χρηματοδότηση που λαμβάνει τη χρησιμοποιεί για να ενημερώνει το λαό και να δρα για την οργάνωση της πάλης του. Ακόμα έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν πρόκειται, προκειμένου να λαμβάνει την κρατική χρηματοδότηση, να δεχτεί όρους που παρεμβαίνουν στη λειτουργία και στη δράση του.Επίσης το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει ζητήσει να μειωθούν δραστικά οι βουλευτικοί μισθοί και να καταργηθούν οι βουλευτικές συντάξεις και αποζημιώσεις.

Είναι μεγάλη η υποκρισία των κομμάτων και των ΜΜΕ που υπερασπίζονται την πολιτική που ληστεύει το λαό για να φοροαπαλλάσσεται και να ενισχύεται η κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου, τα οποία προτάσσουν ως κύριο θέμα την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων. Οταν γνωρίζουν ότι αυτή είναι ψίχουλα μπροστά στα προνόμια και στις απολαβές της πλουτοκρατίας, αλλά και σε αυτά που δίνονται υπόγεια και παράπλευρα από τους επιχειρηματικούς ομίλους στα κόμματα που τους υπηρετούν.

Εκείνοι που θέτουν σήμερα την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης, μόνο τον λαό δεν σκέφτονται. Θέλουν η ύπαρξη και η δράση των κομμάτων να εξαρτάται κύρια ή αποκλειστικά από την επιθυμία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Πρώτος και κύριος στόχος τους, προφανώς είναι το ΚΚΕ, όμως γελιούνται. Το ΚΚΕ ούτε εξαρτάται από την πλουτοκρατία, ούτε υπάρχει περίπτωση να υποταχθεί σε αυτήν και στους μηχανισμούς της.

Η επιδίωξη του ΚΚΕ είναι να εξασφαλίζει τη λειτουργία και τη δράση του από την οικονομική στήριξη των μελών του και του λαού. Στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα απευθύνεται, πολύ περισσότερο σήμερα, γνωρίζοντας πόσο σκληρά δοκιμάζονται από τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που διαρκώς κλιμακώνονται».

60 σχόλια:

  1. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΥΡΙΑ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ - ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ Η ΚΑΤ ΕΞΑΠΑΤΗΣΙΝ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς αν έγραφες με μικρά γράμματα θα φαινόταν περισσότερο η κριτική σου στο ρεβιζιονισμό. Αγαπητέ μπορείς να μας αναφέρεις ποιές υποχωρήσεις/παραχωρήσεις είναι υποχρεωμένο να κάνει το ΚΚΕ προς στο αστικό κράτος προκειμένου να πάρει την χρηματοδότηση;

      Γιατί αν δεν είναι υποχρεωμένο να κάνει καμία παραχώρηση, δεν βλέπω το λόγο να αρνείται την κρατική χρηματοδότηση. Βλέπεις εσύ;

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ Yuri Jan ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΨΙΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΗ ΚΟΜΜΑΤΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΙΣΤΩΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΕΜΠΕΡΤ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΗΜΠΚΝΕΧΤ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΝΤΕΝΤΟΡΦ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ...

      Διαγραφή
  2. Αν θυμάμαι καλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που με τόση χαρά παρουσίαζαν πριν κάποιο καιρό οι ΛΑΟΣίτες το συγκεκριμένο κόμμα είναι και το μοναδικό που δεν χρωστάει τη μάνα του και τον πατέρα του. Επίσης το ΚΚΕ έχει έξοδα για τις κινητοποιήσεις που δεν έχουν τα άλλα κόμματα (γιατί απλά δεν κάνουν κινητοποιήσεις) εκτός αριστεράς και βέβαια έχει και επαγγελματικά στελέχη στα οποία πληρώνει μισθό και που πάλι δεν έχουν οι άλλοι. Εκ της δομής του φοβάμαι ότι είναι πιο πολυέξοδο σαν κόμμα. Το παράδοξο δεν είναι ότι δεν φτάνουν τα λεφτά που παίρνει στο ΚΚΕ, το παράδοξο είναι ότι δεν φτάνουν τα πολλαπλάσια χρήματα που παίρνουν τα άλλα κόμματα που δεν έχουν και καμιά σοβαρή παρουσία (για να μην πω δεν έχουν καθόλου) σε κινητοποιήσεις και δεν έχουν και μισθούς επαγγελματικών στελεχών. Για το ΚΚΕ μπορώ να μαντέψω που πάνε πάνω κάτω (συντηρεί και ιστορικά αρχεία και κτίρια κι ένα σωρό άλλα πράγματα τα οποία βαριέμαι τώρα να ψάχνω σχετικές ανακοινώσεις) τα λεφτά, για τους άλλους είναι που με πιάνει η απορία. Εκτός αν δεξιώνονται συνέχεια πρέσβεις στα γραφεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να λέω ότι εκεί πηγαίνουν τα λεφτά, 5 σποτάκια στο Mega θα πρέπει να συντηρούν στρατό από επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ...άσε που απ' όσο ξέρω παλιά πλήρωναν μέχρι και αεροπορικά εισιτήρια για τους ψηφοφόρους τους...

      Διαγραφή
    2. afto alithevi youri, katevazan kozmo apo eksoteriko sxedon tzaba, afto ginete panta se ND PASOK
      ta dio megala komata,
      i psififiri tou KKE osi katevenan ellada plironan kanoniko isitirio

      Διαγραφή
  3. Ένα μέλος του ΚΚΕ μπορεί να ελέγχει τα οικονομικά; Να δει οτι δεν πήγαν σε τσέπες κτλ;

    metalminer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουν η ύπαρξη και η δράση των κομμάτων να εξαρτάται κύρια ή αποκλειστικά από την επιθυμία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

      AYTOS EINAI O ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ.

      ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

      ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

      ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΤΗΣ ΜΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

      ΜΕΧΡΙ ΚΙΑ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ.

      Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΔΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ.ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΦΘΟΝΟΥΝ ΜΕ ΠΙΟ ΧΤΥΠΗΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Μπες στο ΚΚΕ να μαθεις! εξυπναδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. red1917. σαν παλιο μελος του κομματος γνωριζω οτι ποτε το κομμα δεν πληρωνε εισιτηρια αντιθετα βαζαμε και βαζουμε απο τησ τσεπες μας! δευτερο, ναι ενα μελος του κομματος μπορει τοσο σε τοπικο αλλα και σε πιο γενικο επιπεδο να ελενχει που πανε τα χρηματα και το κομμα παρουσιαζει ταχτικα οικονομικο απολογισμο στης κοβ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διευκρίνηση: Όταν μίλησα για εισιτήρια δεν αναφερόμουν στο ΚΚΕ.
      Για ΠΑΣΟΚ/ΝΔ είναι σίγουρο: Πληρωμένα (ακόμη και αεροπορικά παρακαλώ, όχι τίποτε 3η θέση κατάστρωμα...) εισιτήρια.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ.ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΚΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΣΦ-ΑΛΗΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ - ΩΣ ΦΥΣΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. . .

      Διαγραφή
  6. http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=170577#.Tw3VEO6_VGk.facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά όσο και αν δεν θέλουν κάποιοι να το καταλάβουν δίνουμε λαβή για σχόλια του τύπου όλοι ίδιοι είστε κτλ,κτλ.
    Χρήματα που στερείτε ο λαός σε μια τέτοια περιόδο δεν θα πρέπει να γίνονται αποδεκτά...
    Ιδιαίτερα αύξηση σε χαλαιπούς καιρούς ειναι αδιανόητο δεν πάνε να ψήφισαν οτι θέλουν τα αστικά κόμματα...
    Δύσκολο να ισορροπήσεις σε δύο βάρκες και να πείσεις τον απαίδευτο πολιτικά λαό για τους λόγους που συμμετέχει το ΚΚΕ και στον αστικό κοινοβουλευτισμό(με τα προνομια του) και ανατροπή με επανάσταση του συστήματος για το καλό του λαού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε δεν είναι τυχαίο που τέτοιες κινήσεις εντυπωσιασμού τις κάνει με ευκολία το ΛΑΟΣ: Ακριβώς απευθύνεται σε απαίδευτο πολιτικά κόσμο, ο οποίος εντυπωσιάζεται από μια ωραία βιτρίνα και ποτέ δεν κοιτά πιο μέσα, την πραγματική σαπίλα.

      Προσωπικά θα είχα πρόβλημα, ειλικρινά το λέω, το ΚΚΕ να κάνει τέτοιες κινήσεις μόνο και μόνο για να γαργαλήσει τα ένστικτα του κάθε ΑΝΟΗΤΟΥ, που πιστεύει ότι απολύεται, μειώνεται ο μισθός του, του βάζουν φόρους, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κλπ. για να τα δίνουν στο ΚΚΕ.

      Υγ: Στο σύνδεσμο που δίνει ο παραπάνω ανώνυμος λέει ότι το ΚΚΕ χρηματοδοτήθηκε για το 2011 με 466.526 ευρώ και ο ΣΥΡΙΖΑ με 347.366 ευρώ.
      Ξέρεις πόσο κόστισε στο κράτος ΤΟ ΜΗΝΑ η επέμβαση στην Λιβύη;
      6.000.000 ευρώ!
      Ξέρεις πόσα έδωσε το κράτος φέτος για στρατιωτικές αποστολές του εξωτερικού;
      121.823.500 ΕΥΡΩ!
      Ε δεν θα μας δουλεύουνε κιόλας ψιλό γαζί: Αυτοί προτιμούν τις "αμύθητες δωρεές" (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=35256948).
      Εμείς τις προτιμάμε;

      Διαγραφή
    2. Ένα λάθος: Τα 121 εκατομμύρια ήταν για το 2010.
      Για το 2011 ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα ήταν πολύ περισσότερα...

      Διαγραφή
  8. όταν λειτουργείς μέσα στο σύστημα,συζητάς μαζί του,συνυπάρχεις στη βουλή του και χρηματοδοτείσαι από αυτό, τότε όλα όσα λες για λαΐκή εξουσία και ανατροπή του καπιταλισμού είναι απλά "λόγια του αέρα"...όταν στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία επιλέγεις να απομονωθείς από το υπόλοιπο λαΐκό κίνημα,όταν απαξιώνεις κάθε κινητοποίηση που δεν μπορείς να ελέγξεις,όταν αρνείσαι κατηγορηματικά μια προσπάθεια για μια ενωμένη αριστερά,τότε έχεις επιλέξει απλά να συντηρείς το μαγαζάκι σου(κι ας είναι μικρό) και δεν έχεις καμιά διάθεση να συγκρουστείς με το κεφάλαιο...αυτό το κόμμα που έχει δώσει τόσο αίμα και τόσες θυσίες στους λαΐκούς αγώνες,δυστυχώς έχει ηγεσίες πρόθυμες ανα πάσα στιγμή για νέες "Βάρκιζες"...Όσο για το αν ένα απλό μέλος έχει πρόσβαση στα οικονομικά του κόμματος,αφήστε το καλύτερα...Όταν μετά από 28 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς τολμάς να ρωτήσεις για τις απολύσεις στον 902 και την Τυποεκδοτική διαγράφεσαι πάραυτα και με συνοπτικές διαδικασίες...ή γιατί πολύ απλά εσύ είσαι ένας απλός ιδεολόγος κομμουνιστής ενώ αυτοί που ηγούνται και οι ορδές των επαγγελματικών στελεχών το'χουν κάνει επάγγελμα,ζουν και πληρώνονται από το κόμμα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να'χει κέρδη το μαγαζάκι...Άχ βρε Άρη θα ανταριάζει η ψυχή σου εκεί πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ερώτηση:
      Ποιός ήταν αυτός που για 28 χρόνια "υπηρέτησε ανιδιοτελώς" και τον διέγραψαν επειδή ρώτησε για τις απολύσεις του 902;

      Διαγραφή
    2. ποιο ειναι το "υπολοιπο λαικο κινημα" μιχαλακη?πες μου γιατι εχω διαθεση για καλαμπουρι.

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΙΧΑΛΗ - ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ 12-2-1945 Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΙΤΛΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΙΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΥΣΤΣΙΩΦ ΣΤΗ ΤΑΣΚΕΝΔΗ ΤΟ 1956.ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ - ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΙ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΜΑΟΙΚΟΥΣ ΟΠΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΛΕ - ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΛ - ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΩΣ ΤΟΝ ΔΕΞΙΩΤΑΤΟ ΜΕΡΤΖΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟ ΚΚΕ.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ - ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΣ.ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΟΝΟ Ο ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΤΗ ΣΟΛΙΨΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ - ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΩ , ΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΩ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ - ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ. . .

      Διαγραφή
  9. paidia na sas po kati kaloproaireta..Poia bouli? tin bouli tis troikas? ton dosilogon? TIN BOULI POU I LAIKI KOIRIARXIA KAI OI DIMOSKOPISEIS DEN DEXONTAI? h anti-syntagmatiki bouli? SE MIA TETOIA...~XOUNTIKI ANTISINTAGMATIKI ANTI ELLINIKI KAI ANTI ERGATIKI BOULI..PX TI KANEI TO KKE?
    erotisi..kaloproaireti..o laos..exei ksespasmata se olo to politiko sistima kai eidika stous 3 pou kibernoun..ara den exei nomimopoiisi h bouli..
    dld ean tote o metaxas kalouse ton tote gg tou kke eprepe na paei na sinantithi mazi tou? opos ekane i ka. papariga?
    OTAN O LAOS..DEN THELEI TIN BOULI..TO KKE KAKOS..PAREBRISKETE MESA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΚΚΕ βρίσκεται μέσα στη Βουλή κι έξω απ' τη Βουλή, όπως ακριβώς προβλέπεται να βρίσκεται σε συνθήκες αποσταθεροποίησης και κρίσης. Δίνει τη μάχη του στο δρόμο, έξω απ' τα εργοστάσια, εκεί που πρέπει να είναι. Κι αυτό του το επιτρέπει η παρουσία του στη Βουλή, το γεγονός ότι δεν αφέθηκε να διαλυθεί, το γεγονός ότι δεν αυτο-εξαϋλώνεται όπως θα 'θελαν πάρα πολλοί που κόπτονται για τον "λαό".

      Εσύ πού βρίσκεσαι;

      Διαγραφή
    2. Αν ο χώρος που εσύ υποστηρίζεις κατεβαίνει σε εκλογές, τότε ενδέχεται κάποια στιγμή να συμμετάσχει στη βουλή. Για να το λές αυτό, ότι δηλαδή δεν έχει το ΚΚΕ θέση στη βουλή, πρέπει μάλλον να απαξιώνεις παντελώς την εκλογική διαδικασία. Άρα θα πρέπει το όποιο μόρφημα με στοιχειώδη οργάνωση υποστηρίζεις να μη κατεβαίνει σε (βουλευτικές και όχι μόνο) εκλογές. Συμβαίνει κάτι τέτοιο; Αλλίως είσαι απλά αεριτζής.

      Διαγραφή
  10. Μιχάλη αυτά που λες είναι άθλια ΨΕΜΑΤΑ . αρκεί κάποιος να έχει διατελέσει έστω και 1 ένα (!) χρόνο μέλος του ΚΚΕ για να το καταλάβει. Όσο εσύ έχει υπάρξει μέλος του ΚΚΕ από το 82-83 άλλο τόσο εγώ είμαι πάπας της ρώμης τους τελευταίους δυο αιώνες . τα αφεντικά σου θα πρέπει να σε δασκαλέψουν καλυτέρα ώστε την άλλη φορά να κάνεις ποιο αποτελεσματικά τη βρομοδουλειά σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άν καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία το παίζουμε ξερόλες, είναι εύκολο να απαξιώνουμε και να μηδενίζουμε μια εμπειρική άποψη,δεν με νοιάζει ούτε και με αφορά η συγκεκριμένη τακτική του γκαιμπελισμού,αφεντικά ανώνυμε έχουνε οι σκύλοι κι όχι οι άνθρωποι,γι'αυτό λοιπόν όσο και να γαυγίζεις εμένα δεν με πείθεις, παρά μόνο τα αφεντικά σου...Όσο για το αν αποδέχομαι την εκλογική διαδικασία σαφώς και την αποδέχομαι,όταν μιλάω για μια ενωμένη αριστερά σε τούτη τη χρονική συγκυρία,που θα αποτελέσει τη δυνατή φωνή του λαΐκού κινήματος αλλά και μια αριστερά που με την αποχώρηση της αυτή τη στιγμή από τη βουλή,θα την απονομιμοποιούσε και θα την οδηγούσε άμεσα σε εκλογές.Δεν ξέρω αν δημοσιευτεί τούτο το σχόλιο μου(το προηγούμενο το κατάπιαν) αλλά ένα έχω να πω στα παπαγαλάκια της ηγεσίας,το κομμουνιστικό κίνημα θέλει αγωνιστές που σκέφτονται,διαλέγονται αμφισβητούν κι όχι λιβανιστήρια που καταπίνουν ότι τους σερβίρουν...Αν ζούσατε φίλοι μου το '45 σίγουρα θα τρέχατε να λοιδωρήσετε και να απαξιώσετε ωσ "δηλωσία και τυχοδιωκτικό στοιχείο" τον πρωτοκαπετάνιο Άρη,και το '52 θα φτύνατε ως "χαφιέ" το Πλουμπίδη...Οι αγώνες όμως φίλοι μου δεν γίνονται με λιτανείες αλλά με απευθείας σύγκρουση με την πλουτοκρατία(εγώ όπως και χιλιάδες άλλοι που έχουν απολυθεί γιατί σηκώσαμε κεφάλι,το ξέρουμε καλά),και θα'πρεπε αυτοί που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική ζωή(όντας επαγγελματικά στελέχη κόμματος)να'χουν τα αυτιά τους λίγο τεντωμένα όταν μιλάνε άνθρωποι που ζούνε το καθημερινό γολγοθά της επιβίωσης.Τέλος θα ήθελα μια απάντηση από τον πάπα της ρώμης(που έχει και το αλάθητο),εγώ τελικά τι είμαι "δηλωσίας" ή "τυχοδιωκτικό στοιχείο" ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη, μιας και σου αρέσουν οι υποθέσεις, πως θα σου άρεσε να σου αντιστρέψω το ερώτημα, διατηρώντας την δικιά σου λογική ?
      Δηλαδή εσύ το 1945, όταν εμείς οι επαναστάτες και αντάρτες κομμουνιστές σύμφωνα με τα λεγόμενά σου θα λοιδωρούσαμε τον Άρη (πράγμα το οποίο φυσικά δεν έγινε απο τους παρόντες την εποχή εκείνη στο ΚΚΕ), ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ?

      ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ
      Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ?

      Μιχάλη, θα σου απαντήσω εγώ τι είσαι. 'Ένας αδιάβαστος εξυπνάκιας, που δεν ξέρει ούτε τι σημαίνει διαλεκτική, ούτε τι σημαίνει ΚΟΜΜΑ, ούτε φυσικά δεν ξέρει τι σημαίνει ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ή ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ. Κάθεσαι και κάνεις υποθέσεις με άτομα του σήμερα, σε συνθήκες του 1945 και τούμπαλιν...

      Βρε για σοβαρευτείτε λίγο,
      έχετε καταντήσει τα παρατράγουδα της Αριστεράς.

      Διαγραφή
    2. "Όσο για το αν αποδέχομαι την εκλογική διαδικασία σαφώς και την αποδέχομαι,όταν μιλάω για μια ενωμένη αριστερά σε τούτη τη χρονική συγκυρία,που θα αποτελέσει τη δυνατή φωνή του λαΐκού κινήματος αλλά και μια αριστερά που με την αποχώρηση της αυτή τη στιγμή από τη βουλή,θα την απονομιμοποιούσε και θα την οδηγούσε άμεσα σε εκλογές."

      και

      "όταν λειτουργείς μέσα στο σύστημα,συζητάς μαζί του,συνυπάρχεις στη βουλή του και χρηματοδοτείσαι από αυτό, τότε όλα όσα λες για λαΐκή εξουσία και ανατροπή του καπιταλισμού είναι απλά "λόγια του αέρα"

      Εγώ τι συμπέρασμα να βγάλω απο αυτά; Ότι δηλαδή το θέμα είναι στην παρούσα φάση να απονομημοποιηθεί η βουλή μέσω της αποχώρησης, για να έρθουν εκλογές και να έχουμε μια... "καλή βουλή" μετά; Μια τέτοια βουλή πάλι στα πλαίσια του παρόντος συστήματος δε θα είναι; Σε αυτή την περίπτωση πάλι δεν "λειτουργείς μέσα στο σύστημα,συζητάς μαζί του,συνυπάρχεις στη βουλή του"; Επομένως γενικά την επαναστατική προοπτική να την ξεχάσουμε, δεν έχουμε δικαίωμα σε αυτήν την αντίληψη... αυτό καταλαβαίνω ότι μας λες.

      Τέλος, παίρνοντας μια ρήση του Έγκελς που αναφέρει ο Λένιν στο "Προλεταριακή επανάσταση και ο αποστάστης Κάουτσκι", θέλω να σχολιάσω λίγο την αντίληψη περί "h anti-syntagmatiki bouli" και άρα
      "TO KKE KAKOS..PAREBRISKETE MESA..." σε συνδυασμό με το "αποδέχομαι την εκλογική διαδικασία" και "[...]θα την απονομιμοποιούσε και θα την οδηγούσε άμεσα σε εκλογές.".
      Γράφει λοιπόν ο ΄Εγκελς:
      "Στην πραγματικότητα όμως το κράτος δεν είναι τίποτ'άλλο παρά μια μηχανή για την κατάπνιξη μιας τάξης απο μιαν άλλη και μάλιστα όχι λιγότερο στην αστική δημοκρατία απ'ότι γίνεται στη μοναρχία."
      Αν λοιπόν εντοπίζουμε πρόβλημα στη συμμετοχή του ΚΚΕ στην παρούσα βουλή, θα έπρεπε να εντοπίζουμε πρόβλημα στη συμμετοχή του ΚΚΕ στην εκάστοτε - με αστικοδημοκρατικό τρόπο εκλεγμένη - βουλή. Διότι είτε έτσι, είτε αλλιώς, παραμένει το ίδιο κρατικό όργανο που εκφράζει την ίδια ακριβώς δικτατορία της αστικής τάξης στα πλαίσια του ίδιου πάντα καπιταλισμού. Είτε με Παπανδρέου (εκλεγμένο), είτε με Παπαδήμο (κατσικωμένο στο σβέρκο μας).

      Διαγραφή
    3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΤΥΡΟΚΑΦΤΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΡΟΚΙΘΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ -ΡΑΙΧΣΤΑΓΚ - ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΝΤΕΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΑΓΓΕΛΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ-ΠΑΡΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΣΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ - ΚΟΜ . . . ΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ - ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ - ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ . . .

      Διαγραφή
    4. Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ - Η ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΟΥΤΣΚΙ - ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΛΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΥΡΟΚΙΘΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ - Η ΚΙΘΑΡΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ.ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΥΡΟΚΙΘΑΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΥΡΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ - ΕΝΕΣΤΩΤΙΚΑ - Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ.Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΥΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΟΣΜΕΝΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΤΥΡΟΚΙΘΑΡΑΣ ΝΑΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΚΙΘΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΝΟΙΞΗΣ. . .

      Διαγραφή
  12. "OTAN O LAOS..DEN THELEI TIN BOULI..TO KKE KAKOS..PAREBRISKETE MESA...". Μήπως όταν ο "λαός" δεν θέλει τους μετανάστες το ΚΚΕ κακώς κάνει και τους υπερασπιζεται, ανώνυμε; Μήπως όταν ο "λαός" ενοχλείται από τις απεργίες και τις διΑΔΗΛΏΣΕΙς ΤΟ ΚΚΕ πρέπει να σταματήσει να συμμετέχει και να τις οργανώνει; Το ΚΚΕ δεν κοιτάει να μαζέψει ψηφαλάκια. Προσπαθεί να πείσει για τις θέσεις του, επιλέγει να συγκρούεται στους χώρους εργασίας. Δεν χαϊδεύει αυτιά, ενίοτε χρειάζεται να τραβήξει και αυτιά πχ στους απεργοσπάστες μπας και τους συνεφέρει. Εσύ συνέχισε να παρακολουθείς ΚΟΝΤΡΑ τσάνελ... ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ - ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ , ΤΟΤΕ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑΧΙΜΑ ΤΑΞΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΑΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. . . ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΕΓΚΕΛΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.Ο ΑΣΤΙΚΟ ΟΥΜΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΘΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΑΠΑΡΧΗΣ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. . .

      Διαγραφή
  13. Απάντηση: ΤΟ ΚΚΕ και κάθε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ- ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ κόμμα πρέπει να υποστηρίζει την εργατική τάξη..εκεί..απολογείτε για το "κοινοβουλευτικό του έργο". Επιπλεόν...μιλάμε για κανονική βουλή "αστική δημοκρατία" όπως ήταν πχ πριν από 5-10 έτη ή μιλάμε για ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;; απαντησέ μου σε παρακαλώ;; μιλάμε για βουλή την οποία "νομιμοποιεί" ο λαός;; ή για έναν τραπεζίτη ο οποίος έγινε πρωθυπουργός ύστερα από απαίτηση της τρόικας;; Ο πραγματικός κομμουνιστής και επαναστάτης έναν έχει αφέντη και υπηρετεί την εργαιτκή τάξη ούτε την παπαρήγα ούτε την ηγεσία. Διάβασε ένα άρθρο της Μπέλλου το 2002 για την "μην δαιμονοποίηση του ευρώ" στο ριζοσπάστη! Επιπλεόν..η βουλή δεν εκφράζει την λαϊκή κυριαρχία και είναι πραξικοποιματικλη - δοσιλογική..άρα το ΚΚΕ έμμεσα την νομιμοποιεί με την συμμετοχή του! Δηλαδή η κα. Παπαρήγα γιατί συναντήθεκε με τον "διορισμένο" πρωθυπουργό παπαδήμο;; για να του κάνει μαρξιστικό μάθημα;; εδώ δεν συναντιώνταν με την ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ Γ. Παπανδρέου.. το κοινοβούλιο έχει καταληθεί με την συμμετοχή του το ΚΚΕ το νομιμοποιεί..δηλ φαντάσου το ΚΚΕ επί χούντας παπδόπουλου να ήταν μέσα στο κοινοβούλιο..να παραιτηθεί και να ενωθεί με το λαό..αλλά αφού παραιτηθεί από τις επιδοτήσεις και τον κρατικό μποναμά..ερώτηση..ΕΦΟΣΟΝ δεν θέλει την επιδότηση από το κράτος να δώσει το μεριδιό τους στην Χαλυβουργία και Άλτερ για στήριξη του αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΟΥΦΑΛΑ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΛΑ. . .

      Διαγραφή
  14. επίσης κατά ΜΑΡΞ...κριτική και πάλι κριτικη..ανελέητη κριτική..είχε πει..Έτσι λοιπόν κατά μαρξ..σας παρακαλώ να ακούσετε την χθεσινή εκπομπή στο www.radio9.gr του Δημήτρη Καζάκη..ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ Ή ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ..ακούστε την κριτικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε κατα Μάρξ, ούτε κατα Λένιν, ούτε κατα Ζηνόβιεφ δεν είναι η "κριτική" σου Βασίλη, που ξαφνικά ξέχασες πως για εμάς, είσαι επώνυμος πλέον.

      Όσο πραξικοματική είναι αυτή η Βουλή, άλλο τόσο ήταν και οι προηγούμενες.
      Και τι μας λες με λίγα λόγια ?
      Ότι το ΚΚΕ δεν πρέπει να συμμετέχει σε Αστικό Κοινοβούλιο, πράγμα που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Δυστυχώς Βασίλη δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά, αλλά επιμένεις να λές τις ίδιες ανοησίες σε κάθε μήνυμά σου.

      Σου έχω ξαναπεί, αυτά δεν αρμόζουν σε συντρόφους, αλλά σε προβοκάτορες.
      Είπες την άποψή σου, διαφωνούμε και τελείωσε ... Γιατί επιμένεις ?

      Αν δεν σου αρέσει το γεγονός πως διαφωνούμε και γουστάρεις λαϊκισμούς και χυδαιότητες αλα Καζάκη, να μην σε κρατάμε ...

      Διαγραφή
    2. Α ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΕ ΛΟΥΣΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΟΛΟΓΑ ΠΟΣΑ ΣΟΥΔΩΣΕ Η ΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΚΗ-ΜΙΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ-ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ. . .

      Διαγραφή
  15. δηλαδή σύντροφε η προηγούμενη ΒΟΥΛΗ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ...ΤΟ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ;; ΑΡ. 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5;; ΟΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΒΙΑΖΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;; ΕΙΧΑΜΕ 2000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕς;;ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ 200% ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ;; ΕΙΧΑΜ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 3-5 ΧΡΟΝΙΑ;; ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 1 ΣΤΟΥΣ 3 ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ;; ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ 20-30 ΚΑΙ 40%??
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη, μια φορά θα στο γράψω ακόμα.
      Σταμάτα να γράφεις χωρίς να σκέφτεσαι προηγουμένως.

      Όπως έγραψα παραπάνω, η επιμονή σου, ΝΑΙ είναι περίεργη.
      Δεν μπορείς απλά να δεχτείς πως η άποψή σου, δηλαδή η άποψη του Καζάκη την οποία παπαγαλίζεις, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ? Για μένα αυτός ο άνθρωπος μπορεί να έχει άποψη στα οικονομικά δεδομένα, αλλά από ολιτική δεν κατέχει γρι !

      Το ότι αυξήθηκε η δυστυχία και η εκμετάλλευση του κόσμου, δεν σημαίνει πως άλλαξε ο τρόπος άσκησης εξουσίας, αλλά οι συνθήκες διαχείρισης των νομισματικών παραμέτρων του συστήματος. Ανέκαθεν ο Καπιταλισμός εκμεταλλευόταν τους εργαζόμενους, και στην Ελλάδα και τον κόσμο όλο, ενώ την εξουσία στην χώρα μας, την ασκούσε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, η οποία βρίσκεται προσκολλημένη στο άρμα του παγκόσμιου Ιμπεριαλισμού. ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

      Η εντατικοποίηση της εκμετάλλευσης των Ελλήνων εργαζομένων, δεν είναι αποτέλεσμα της αλλαγής εθνικότητας των εξουσιαστών ή της μετάθεσης του κέντρου αποφάσεων, αλλά αποτέλεσμα της κρίσης υπερπαραγωγής και υπερσυσσώρευσης, που επιδείνωσε ραγδαία τα οικονομικά αποτελέσματα των μονοπωλιακών επιχειρήσεων, και των ελληνικών και των ξένων.

      ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

      Το Μνημόνιο και η αντεργατική λαίλαπα των τελευταίων μηνών, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ή ΞΕΝΗ. Παράλληλα όμως, το μνημόνιο γίνεται η ταφόπλακα των εργαζομένων, καθώς η χρεωκοπία μεταφέρεται στις πλάτες τους.

      Επομένως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΟΧΗ, αλλά ένας ξεκάθαρος ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, μεταξύ των μονοπωλίων και των εργαζομένων, ο οποίος θα οξύνεται συνεχώς.

      ΥΓ
      ΒΑΖΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΠΡΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΝΕΕΣΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ - ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΙΔΩΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΓΚΙΟΡΓΚΙ ΔΗΜΗΤΡΩΦ ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 1935 ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗ.ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΥΠΤΟ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ.ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ-ΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΨΑΞΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΙ ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟ - ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟ ΥΛΙΣΤΙΚΟ - ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΙ ΙΣΩΣ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΨΕΥΔΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΩΝ ΤΟΥΣ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ,ΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ - ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
  16. ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ Η ΙΔΕΑ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΒΑΣΙΛΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΜΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ Κ.Τ.Λ

    ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.

    ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4,5 ΤΟ ΠΡΩΙ (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Κ.Α) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΛΥΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ,Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΕ ΠΕΤΟΥΜΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΥΘΥΜΟΣ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΙΓΟΥΡΗ ΖΟΥΡΑΡΙ ΠΡΟΕΒΑΛΛΑΝ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ.ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΕΞΑΡΧΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΟ - ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ - ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

      Διαγραφή
  17. εγώ έστειλα ΈΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΜΕΗΛ ΠΡΟΣ ΤΟ redflyplanet..επώνυμο με διεύθυνση αριθμό ταυτότητας skype τηλέφωνα και περιμένω ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΕΠΙΣΗΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Γραφείο Τύπου του Redflyplanet θα επιληφθεί του θέματός σας και θα σας απαντήσει επισήμως, όταν η Αλέκα βγάλει γένια.

      Εκ της διευθύνσεως

      Διαγραφή
  18. ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΜΙΚΡΑ ΓΕΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ!!!
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε καζακοπαπαγαλακι...... δεν ξερεις ουτε καν τις λεξεις που γραφεις και τι σημαινουν.
    πουθενα και κανεις κλασικος λεει οτι δεν συμμετεχεις στα αστικα κοινοβουλια, αντιθετα προσπαθεις να παρεις οτι μπορεις απο το αστικο κρατος.
    ασε που για να αποτρεψεις κατι στο αστικο κοινοβουλιο θελει πλειοψηφια και ποτε το κομμα δεν εχει πει οτι με το κοινοβουλιο μονο περιμενουμε τα παντα. αντιθετα η δραση μας ειναι εξω στους δρομους και στους τοπους δουλιας και οχι στα παραθυρα των τηλεορασεων αναμασοντας περισπουδαστες πιπες απλα περιγραφοντας κατι που και ο πλεον αδαης εχει καταλαβει και απο προταση μηδεν. επιστροφη στην δραχμη και τελος.
    οσο για τα χρηματα.
    το ΚΚΕ εχει επανηλημενα πει οτι: ο μιθος των βουλευτων να ειναι αναλογα με τους μισθους που προβλεπονται απο τις συμβασεις για το επαγγελμα τους και συνταξη μονο απο το ταμειο τους. στοπ στις πληρωμες απο τις επιτροπες κτλ. οι βουλευτες και τα στελεχη του κομματος πληρωνονται βαση των κλαδικων συμβασεων και τις αποζημιωσεις τις δινουν στο κομμα. την κρατικη επιχορηγηση που στο κατω κατω την χρησιμοποιει για το κινημα και αρα ξαναγυρναει πισω (χοντρικα αυτο, αν δεν τοκαταλαβαινεις και θελεις εξηγηση να πας ξανα στις βιβλιοθηκες γιατι εχεις πολλα να μαθεις).
    το ΚΚΕ επισης απαιτει την ονομαστικοποιηση ολων των μετοχων σε οποιαδηποτε επιχειρηση (υπερακτιες και μη) για να δουμε ποιοι ειναι πισω απο που επιτελους. το ΚΚΕ επισης κανει οικονομικες εξορμησεις και απευθυνεται στο λαο ευρω το ευρω.
    το ΕΠΑΜ και διαφοροι αλλοι παρατρεχαμενοι που βρισκουν λεφτα για τις συγκεντρωσεις και τα δεκαδες λαπτοπ, προτζεκτορες κτλ, καθε τρεις και λιγο σε ολη την αθηνα και οχι μονο; ο τοσο ανετρεπτικος πως βρισκει χρονο στα καναλια τωρα που ουτε καν ο συν δεν καλειται;
    και κατι τελευταιο...σε κοφτει πολυ για την εθνικη ανεξαρτησια; δλδ το 81-85 ημασταν ανεξαρτητοι;
    εμενα με νοιαζει να ειναι κυριος ο εργατης στον πλουτο που παραγει, εσενα σε νοιαζει να διατηρησεις το αστικο συστημα με "εθνικη ανεξαρτησια" και τολμας να μας πεις και σεχταριστες και αντεπαναστατες;;;;;;;
    ρε αει απο δω και θες και κανονικο υφος....και λιγα ακους.
    ελα το βραδυ στην χαλυβουργια στην περιφρουριση και πεστα αυτα
    και εκει δεν εχει βρεγμενες σανιδες εχει μπετοβεργες...μπετοκαζακη!
    να σας δω τωρα που σφιγκουν τα γαλατα τι θα κανετε. επαναστατες τις τηλεορασης και του πληκτρολογιου.
    Modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Jan.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΚΑΖΑΚΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΥΠΕΡ-ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΑΜ ΠΟΥ ΤΟΚΟΦΤΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΡΙΜΟ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝΟΥ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΞΑ-ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ.ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΔΑ - ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ - ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΦΥΛΛΑ - ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΟΠΠΟΥΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΑΜ.ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΚΗ.ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΠΡΙΝ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΤΥΡΙΜΩΝ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ. . .

      Διαγραφή
  20. katarxin exo grapsei keimeno STO EPAM kai ston kazaki..DIOTI KOLLA TOSO ME TIN PARADOSI ETHNIKIS KIRIARXIAS..σου γράφω ένα κομμάτι..εκ μπετόβλακα..
    Εγκαλείται το ΚΚΕ (και καλά κάνετε για το ότι δεν έχει φέρει σε συζήτηση την σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης και την παράδοση εθνικής κυριαρχίας). Υπενθυμίζω ότι δεν έχει καν κυρωθεί από το κοινοβούλιο εδώ και πάνω από 1 χρόνο!!!! Μια καλοπροαίρετη ερώτηση (συμφωνώ μαζί σας ότι είναι σφάλμα και μέγιστο λάθος που το ΚΚΕ δεν έχει εγκαταλύψει το χουντικό-αντισυνταγματικό-δοσιλογικό- κοινοβούλιο) αλλά...κ. Κακλαμάνο...η Αφρική παράδειγμα όπου είναι τριτοκοσμική περιοχή όπου παρεπιπτόντως είναι και έχει τα μεγαλύτερα κοιτάσματα διαμαντιών, σμαραγδιών άρα ήταν η πιο πλούσια αλλά την έκαναν οι ιμπεριάλιστές την πιο φτωχή περιοχή του πλανήτη Γη για να την εκμεταλλεύονται..σε αυτή την περιοχή όπου κάθε δευτερόλεπτο πεθαίνει και ένα παιδάκι από πείνα, όπου παιδάκια εκπορνεύονται..έχουν υπογράψει παράδοση εθνικής κυριαρχίας;; Δεν διαφωνώ μαζί σας ότι είναι τεράστιο ζήτημα η έγγραφη παράδοση εθνικής κυριαρχίας..ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ και κακώς το ΚΚΕ δεν έχει παραιτηθεί από το δοσιλογικό κοινοβούλιο απλώς σας θέτω το ερώτημα..στην Αφρική, Μεξικό όπου είναι οι ΕΟΖ και όπως είπε ο κ. Καζάκης στο Κρήτη Tv πωλούν τα οργανά τους, μάτια , νεφρά έχουν παραδώσει την Εθνική τους κυριαρχίας εγγράφως;;Αναρωτιέμαι!

    Επίσης στην Ινδία της Ανάπτυξης 7-8% όπου πάνω από το 40-50% του πληθυσμού είναι στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης έχουν χάσει την κυριαρχία του; Δεν διαφωνώ σας ξαναλέω μαζί σας αλλά ερωτώ...εκεί όπου έχουν την κυριαρχία τους γιατί πεινά, εξαθλιώνεται ο λαός;; η εργατική τάξη;; Στην Γερμανία όπου είναι η ηγέτιδα της ΕΕ και του Ευρώ 7,3 εκατομμύρια εργαζόμενοι αμοίβονται με ...400 ευρώ...το ποσοστό επί της εργατικής δύναμης που υπολογίζεται σε 41-42 εκατομμύρια είναι σχεδόν 1 στους 5!!! (0,9/5 για να είμαι ακριβής) Δηλαδή το 18% του εργατικού πληθυσμού στην Γερμανία αμοίβεται με κάτω από...400 ευρώ!! Εκεί έχουν εθνική κυριαρχία;; ή την απεμπόλισαν; Είναι διεθνιστικό καθήκον των Ελλήνων να ανατρέψουν την αισχρή παράδοση εθνικής κυριαρχίας για να μην περάσει και στο διεθνές δίκαιο (όπου και το διεθνές δίκαιο δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για την εισβολή της Κύπρου, για την πορνία στην Ταϊλάνδη αλλά θα ασχοληθεί με την Ελλάδα και την αντισυνταγματικότητα..)!..αλλά αναρωτιέμαι..γιατί κολλάμε τόσο με αυτό! Αφού σας απέδειξα -νομίζω- ότι και κράτη ισχυρά με εθνική κυριαρχία όπως πχ Γερμανία εξαθλιώνουν τους ίδιους τους τους «ομοαίματους»!. Το κεφάλαιο κ. Κακλαμάνο δεν έχει πατρίδα είτε έχει την Ολυμπιακή ο Βγενόπουλος είτε η Τούρκις Ερλάινς τον βιασμό που τρώει καθημερινά ο εργαζόμενος θα τον τρώει είτε το αφεντικό μιλά Ελληνικά είτε τούρκια είτε αραβικά. Δηλαδή οι κοτσαμπάσιδες Έλληνες δεν ήταν και εκμεταλλεύονταν τους κολλίγους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να δώσω μια απάντηση κι εγώ στον Βασίλη:
    Λοιπόν Βασίλη εγώ είμαι από τους τύπους που έχουν ακούσει 2 φορές "live" τον Καζάκη και γενικά μου ήταν ένας συμπαθής τύπος αρχικά, μιας κι εγώ δεν έχω το τροτσκιστικό μικρόβιο που κατατρώει μερικές φορές το redfly :)))

    Επειδή όμως άρχισα να τον παρακολουθώ πιο στενά, διαπίστωσα ότι μου την έσπαγαν ιδιαίτερα κάποια πράγματα πάνω του, και σήμερα έχω φτάσει σε σημείο να τον θεωρώ ψιλομαλάκα, να μη πω τίποτε χειρότερο:

    1. Είναι πολύ επικοινωνιακός τύπος, αλλά είναι πολύ μεγαλύτερος λαϊκιστής. Π.χ. δεν έχει πρόβλημα να τραβήξει στα άκρα το λόγο του προκειμένου να σε εντυπωσιάσει. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά που την μία φορά που τον είχα δει είχε προβλέψει ανεξέλεγκτη πτώχευση μέσα σε ένα μήνα (ξέρεις με το γνωστό στυλάκι "είναι ΠΑΡΑ πολύ πιθανό"). Πρόβλεψη που συνοδευόταν φυσικά με τις πιο μαύρες περιγραφές. Τίποτε δεν έγινε, γιατί προφανώς η χρεοκοπία είναι στα χέρια άλλων και όχι των..."στεγνών οικονομικών" του Καζάκη.
    2. Δίνει τεράστια σημασία στην εθνική απεύθυνση. Δεν είμαι από τους τύπους που θεωρούν την Ελλάδα "ιμπεριαλιστική", "ανεξάρτητη" και διάφορες άλλες χαζομάρες κατ' εμέ. ΝΑΙ, υπάρχει θέμα ανεξαρτησίας στην Ελλάδα και είναι και έντονο. Αλλά όποιος ελάχιστα έχει ασχοληθεί με την Ελληνική ιστορία θα δει ότι ποτέ, μα ΠΟΤΕ η Ελληνική αστική και γενικότερα άρχουσα τάξη και τα τσιράκια της δεν διεκδίκησαν πραγματικά την ανεξαρτησία της Ελλάδας. ΠΟΤΕ, άσχετα με τα διάφορα λαϊκίστικα κατά περιόδους συνθήματα. Αυτή την ανεξαρτησία ΜΟΝΟ η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούν να την διεκδικήσουν στην χώρα μας. Η διαταξική, εθνικοπατριωτική απεύθυνση λοιπόν του Καζάκη είναι απλά ΑΛΛΟ ένα στοιχείο του λαϊκισμού του. Κάπως έτσι έμπλεξε και με την Σπίθα, αλλά ευτυχώς γι αυτόν κατάλαβε κάποια στιγμή για τι πράγμα πρόκειται και την έκανε μ' ελαφρά πηδηματάκια πριν εκτεθεί περισσότερο.
    3. Πολιτικά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ καραγκιόζης. Πέραν του ότι αδυνατεί να δει τα πραγματικά πολιτικά μπλοκ και τις ισορροπίες που υπάρχουν μέσα σε αυτά, χτυπώντας ανεξέλεγκτα και χωρίς ειρμό ό,τι βρει μπροστά του και δεν του "κάνει" (λες και οι δυνάμεις που αντιπαρατίθενται είναι "το σύστημα" και...ΑΥΤΟΣ!), οι προτάσεις που κάνει για την χώρα είναι τουλάχιστον γελοίες. Συγνώμη κιόλας, αλλά άνθρωπος που λέει ότι η Ελλάδα θα βγει στο διεθνές στερέωμα με τα....οπωροκηπευτικά της, για μένα είναι καραγκιόζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με τις παραπάνω ενστάσεις λοιπόν άνοιξα το ράδιο και βρήκα την εκπομπή που προτείνεις. Πολύ ωραία η μπλουζιά στην αρχή, με γοήτευσε ομολογώ και είπα "για να δούμε, μπορεί να είναι και καλή". Σε 20 περίπου λεπτά εκνευρίστηκα τόσο πολύ που το έκλεισα για να σου απαντήσω:
    1. Ο Καζάκης μέχρι το 2000 ήταν στο ΚΚΕ. Μια χαρά λοιπόν δέχθηκε ένα κάρο λεφτά από επιχορηγήσεις, παρόλο τον...εσωτερικό αγώνα που έδινε. Για καμιά 20αριά χρόνια τον...Γληνό λοιπόν τον είχε κάνει λίγο στην άκρη, γιατί θεωρούσε άλλα πράγματα πιο σημαντικά.
    2. Έτσι όπως τα παρουσιάζει τα πράγματα, το ΚΚΕ της δεκαετίας του 1980 (κατ εμέ το πιο δεξιό ΚΚΕ της ιστορίας του) ήταν σχεδόν...επαναστατικό! Κι αυτό γιατί; Γιατί μπορεί να έψαχνε την "πραγματική αλλαγή" και να έκανε μορατόριουμ με το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να φώναζε ζήτω η...περεστρόϊκα, μπορεί να τα έβρισκε με τον Κύρκο, μπορεί τα Ανδρέα μου και τα Χαρίλαέ μου να πήγαιναν σύννεφο, αλλά....ΑΛΛΑ αμφισβητούσε τις επιχορηγήσεις κι έκανε κουβέντες στο εσωτερικό του γι αυτές!!!
    Τι λες βρε παιδί μου...τον Γκορμπατσόφ και τον Κύρκο και τα κοινά πορίσματα τα κατάπινε ο Καζάκης. Οι επιχορηγήσεις ήταν που τον τσίτωναν!
    3. Εντελώς λαϊκίστικη και η "άποψη" περί εγκατάλειψης του κοινοβουλίου για να ζητήσεις...εκλογές! Δηλαδή αν ξαναβγει πλειοψηφία κοινοβουλευτική βρε ΜΑΛΑΚΑ από Πασόκ-ΝΔ-ΛΑΟΣ τι θα κάνεις; Θα ξαναφύγεις από το κοινοβούλιο ή θα τους παρακαλέσεις να μην κάνουν κοινοβουλευτικό πραξικόπημα; Δεύτερον ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ είναι πρόβλημα σήμερα το κοινοβούλιο, το σύνταγμα κλπ. και άρα ΠΟΙΟΝ συμφέρει η απαξίωσή τους σε ΑΥΤΕΣ τις συνθήκες; Μας απαντάς λίγο και σε αυτά;
    3.Δεν καταλαβαίνεις το στοιχειώδες ρε ΠΑΠΑΡΑ, ότι με το να λες "τα κόμματα" γενικά κι αόριστα, παίζεις ΕΝΤΕΛΩΣ μέσα στο αστικό πολιτικό παιχνίδι; Δεν καταλαβαίνεις πόσο ηλίθιο είναι το παιχνιδάκι "μέλη" και "ηγεσία" ή "επαγγελματικά στελέχη"; Δε καταλαβαίνεις εν τέλει ότι σε αυτή την συγκυρία το προσωπικό πολιτικό παιχνίδι που έχεις επιλέξει είναι υπονομευτικό για τον συλλογικό αγώνα στον οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι καλείς;

    Μάλλον δεν τα καταλαβαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ Υuri Jan.ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΡΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΙ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ - ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΜΑ. . .

      Διαγραφή
  23. ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, έχει γίνει από το 1952 και την είσοσο της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ.

    ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, έχει γίνει από το 1981 και την είσοσο της Ελλάδος στην ΕΟΚ.

    ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, έχει γίνει από το 1993 και την υπογραφή της συνθήκης του Μααστριχτ.

    ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, έχει γίνει από το 1999 και την σύμβαση του Ελσίνκι, το 2001 και την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ και το 2007 και την υπογραφή της συνθήκης της Λισσαβώνας.

    Το 2010 με το Μνημόνιο, απλά επικαιροποιήθηκαν όλες οι προηγούμενες ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

    Ο όρος ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ χρησιμοποιείται κατα την δικιά σου ερμηνεία του έθνους. Στην ουσία δεν υφίσταται Εθνική Κυριαρχία στο καπιταλιστικό σύστημα, διότι πολύ απλά υπάρχει μόνο η ΑΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και η επικράτηση της μιας ή της άλλης αστικής υποομάδας, που κρύβονται πίσω απο κάθε κρατική οντότητα.

    Τώρα εαν εσύ κόπτεσαι τόσο πολύ για το εαν κατέχουν οι Ελληνες κεφαλαικράτες ή οι ξένοι κεφαλαιοκράτες, τα μέσα παραγωγής στην Ελλάδα, τότε μάλλον καλά κάνεις και βρίσκεσαι μακριά απο το ΚΚΕ.
    Διότι εμείς ενδιαφερόμαστε τα μέσα παραγωγής να περάσουν στα χέρια των εργαζομένων και οι κεφαλαιοκράτες, όποιας απόχρωσης να πάρουν πόδι.

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, συμφωνα με το δικό τους Σύνταγμα. Δεν με απασχολεί η τήρηση αυτού του Συντάγματος διότι εμφανώς καταδικάζω το Σύνταγμα ως αστικό και αντιλαϊκό κατασκεύασμα. Νόμος είναι το Δίκιο του Εργάτη. Όμως το δίκιο του εργάτη καταπατείται εδώ και 200 χρόνια από όλες τις προηγούμενες αστικές κυβερνήσεις.

    Ένα Κομμουνιστικό Κόμμα έχει την υποχρέωση να συμμετάσχει στο Κοινοβούλιο. Όχι για να πάρει κοινοβουλευτικά την εξουσία, αλλά για να εκμεταλλευτεί την κάθε αστική παραχώρηση, προς όφελος της εργατικής τάξης. Η νόμιμη παρουσία του ΚΚΕ στο ελληνικό κοινοβούλιο, είναι μια αστική παραχώρηση, που επιτευχθει με πολύ αίμα και με αρκετές θυσίες. Και φυσικά δεν θα πάψει να την εκμεταλλευέται επειδή μερικοί δεν μπορούν να δουν πέρα απο την μύτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Yuri

    τροτσκιστικά μικρόβια εμείς ?

    :-P

    Τον Καζάκη τον είχα δει 1 φορά live στην Πάτρα (έγραψα τότε και άρθρο σχετικά) και τον είχα ακούσει αρκετές φορές, πριν αρχίσω να τον κριτικάρω.

    Εκτός βέβαια εαν τα μικρόβια τα έχεις εντοπίσει απο άλλη συζήτηση, η οποία σχετίζεται να φανταστώ με την θέση της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική αλυσίδα ?

    Τότε απαντώ

    :-P (x δις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι εσείς...για σένα μιλάω :)

      Διαγραφή
    2. Λες για αυτό να βήχω 2 εβδομάδες τώρα ?

      Αι στο διάολο με τα τροτσκιστικά μικρόβια, ας έλθει κάποιος με μια σταλινική αντιβίωση γρήγορα πριν εξαπλωθεί και καταντήσω Σάββας ...

      Διαγραφή
    3. Αυτή είναι νοσοκομειακή αντιβίωση redfly! Ποτέ δεν την χρησιμοποιούμε για κοινά μικρόβια γιατί, αν αποκτήσουν ανθεκτικότητα, μετά δεν θα τα πιάνει τίποτε!

      Κάτσε μερικές μέρες μέσα, διάβασε ξανά μια φορά τον Ιμπεριαλισμό και κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει...

      Διαγραφή
  25. ρε σύντροφοι δεν είναι υπερβολικά μεγάλα τα ποσά;μιλάμε για εκατομμύρια λες και είναι φασόλια. και αν είναι θέμα κρατικού προϋπολογισμού πάλι θέμα υπάρχει ,δηλαδή κόβουμε συντάξεις και μισθούς και δίνουμε αύξηση στα κόμματα;είναι 100% δημοκρατική η επιχορήγηση αλλά έχει ξεφύγει το πράγμα ,54 εκατομ. ευρώ το 2011! και με τα μισά νομίζω μια χαρά θα λειτουργούσε
    dimisaloniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΙ ΑΡΧΙΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΑΡΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΣΧΙΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ - ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΕ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ.ΟΥΤΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΣ ΧΡΙΖΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΣΥΡΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ ΚΕΠΕΣΗ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΟΝ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.Ο ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΣ ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΧΡΟΥΣΤΣΙΟΦΙΚΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΩΣ ΠΛΑΣΤΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.ΤΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ - ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΚΣΕ - ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.