19 Ιανουαρίου 2012

Ο ΣΕΒ καταγγέλει το ΚΚΕ

Αναδημοσιευση απο Fadomduck2


Και πριν λαλήσει ο κόκκορας, ρόμπα και πάλι ο Αλέξης, που θα "είχε πολιτικό κόστος, γιατί μιλάει με ονόματα". (βλέπε και προηγούμενη ανάρτηση). Ούτε που καταδέχτηκε να ασχοληθεί μαζί του ο ΣΕΒ! Τόσο τους ενοχλεί ο Αλέξης! 

ΣΕΒ: Το ΚΚΕ έχει αλλεργία στον κοινωνικό διάλογο

 Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΕΒ κατηγορεί το ΚΚΕ για «σταλινικές μεθόδους και τακτικές» και κάνει λόγο για «αλλεργία στον κοινωνικό διάλογο».
«Η αλλεργία που καταφανώς προκαλεί στο ΚΚΕ ο κοινωνικός διάλογος –όπως και κάθε μορφή διαλόγου– αποκαλύπτει την εμμονή του σε σταλινικές μεθόδους και τακτικές», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.


Επίσης, ο ΣΕΒ κάλεσε τους εργαζόμενος να κρίνουν «πέρα από στερεότυπα και χωρίς παρωπίδες, ποιοι νοιάζονται για τα πραγματικά συμφέροντα των δυνάμεων εργασίας και ποιοι τους εκμεταλλεύονται για τις δικές τους κομματικές σκοπιμότητες».

Παράλληλα, κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, και ιδιαίτερα τα κόμματα της ευρύτερης δημοκρατικής Αριστεράς «να καταδικάσουν απερίφραστα το ΚΚΕ και τις πρακτικές που θέλουν να ...ΠΑΜΕ δια της βίας πίσω σε εποχές που έχουν οριστικά παρέλθει».

Πηγή: Newsbomb /PRAXIS

Υ.Γ.
Ας μην ανησυχούν εκεί στον στον ΣΕΒ. Η "ευρύτερη δημοκρατική αριστερά" ανέλαβε τις "ευθήνες της" απένατι στους βιομήχανους, πριν οι αιτιάσεις των τελευταίων διατυπωθούν, καν! (βλέπε και εδώ)

7 σχόλια:

  1. χα χα χα τον φοβο του εχουν ακομα οι φασιστες του σεβ (μιλαω για τον σταλιν)!απο την αλλη οταν μας/ κατηγορουν/ για σταλινικους ειναι τιτλος τιμης και συμαινει οτι βαδιζουμε καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΩ ΤΟ Μ... ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ
    Άν και δεν ειμαι φανατικός ΚΚΕ σας βγάζω το καπέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ' ότι φαίνεται τον έτσουξε το ΣΕΒ η παρέμβαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. red1917. λυσαξαν τα κοπροσκυλα της γσσε του λαοσ του πασοκ αλλα και τα ψευτοαριστερα καθικια της δημοκρατικης αριστερς εναντια στο παμε! αφου αυτα τα τομαρια χεινουν τονους δηλητηριο παμε μια χαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίσως το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που τελειώνει το μπιλιετάκι των αφεντικών: μιλάει για παλινδρόμηση σε παλαιότερες εποχές βίας. Σε εποχές που όλοι γνωρίζουμε το ποιος ακούσε τη βία και ποιοι ήταν τα θύματα.

    Έτσι είναι: όσο τελειώνουν τα καρότα περισσεύουν τα μαστίγια. Όσο η κρίση βαθαίνει και οι μικροαστικές ψευδαισθήσεις των προλετάριων καταρρεουν, τόσο ο καπιταλισμός δείχνει τα σωθικά του. Ξεχνάει τις παρλαπίπες περί δημοκρατίας (πόση αραγε δημοκρατία να χωρέσει σε μια κοινωνία με ανισοκατανομή πλούτου;), ξεχνάει τις πολιτικές ενσωμάτωσης (και ύπνωσης) της εργατικής τάξης, ξεχνάει τα "κοινωνικά συμβόλαια" και επιβάλλεται όπως πάντα επιβάλλονταν τα αφεντικά: με τις κάνες των όπλων.

    Καιρός να σκεφτούμε πώς θα οργανώσουμε τη δική μας πλευρα στον επερχόμενο εμφύλιο και να κάνουμε αυτόν τον πόλεμο να υπάρξει και όχι να παραδωθούμε αμαχητί. Γιατί ο εμφύλιος δεν ήταν μαύρη σελίδα αλλά η λαμπρότερη περίοδος της ελληνικής ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΩΝ!

    ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!

    ΣΤΗ "ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ" ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ Μ' ΑΥΤΟΥΣ!...

    ...(όπου "δευτέρα παρουσία" νοείται η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που θα τους βάλει στη ...θέση που τους ανήκει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.