23 Ιανουαρίου 2012

Νταήδες κι επίδοξοι δικτάτορες οι κουκουέδες για την ΑΥΓΗ


Η κατάληψη της εξουσίας...

Το ΚΚΕ δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις με λογικά επιχειρήματα. Άλλο πράγμα η διαμαρτυρία και άλλο πράγμα η νταηλίδικη παρεμπόδιση της διαπραγμάτευσης μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων. Αυτό δεν είναι ταξική πάλη, αλλά χάπενινγκ για τα δελτία των οκτώ. Εκτός αν θέλουν να βοηθήσουν την κυβέρνηση να αποφασίσει αυτή μονομερώς, όπως απειλεί να κάνει. Το νέο ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται να γίνει με δημοκρατικό κοινοβουλευτικό τρόπο πλειοψηφία. Γι' αυτό και δεν το ενδιαφέρουν οι πολιτικές συνεργασίες. Δεν μπορεί να αντέξει τον λαϊκό έλεγχο και τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Η επαναστατική κατάληψη της εξουσίας και η δικτατορία του προλεταριάτου (χωρίς προλεταριάτο!) είναι, γι' αυτούς που κουμαντάρουν ένα κόμμα που ουδεμία σχέση έχει με εκείνο της μεταπολίτευσης, η βασική επιλογή. Περιγράφεται ως ξεσηκωμός και συμμαχία των πλατιών λαϊκών στρωμάτων και της μικρομεσαίας αγροτιάς, που θα καταλάβουν την εξουσία και θα καλέσουν το κόμμα να κυβερνήσει. Πως, με ποιους, σε ποιους διεθνείς συσχετισμούς, με ποια οικονομία, τους είναι αδιάφορο. Άλλωστε, στους θρησκευτικού χαρακτήρα φανατισμούς προέχει η αφοσίωση και η πίστη στις αλάθητες επιλογές. Ο δικός τους μονοκομματικός σοσιαλισμός δεν θα είναι σαν τους άλλους, διότι, όπως έχει πει παλαιότερα η κ. Παπαρήγα, έχουμε διδαχτεί από τα λάθη που έγιναν! Το μοναστήρι να είναι καλά.

Δ.Σ.Κ.


http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=664485

124 σχόλια:

  1. Κι όμως λέει (άθελα του) μία πολύ μεγάλη αλήθεια:
    "Το ΚΚΕ δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις με λογικά επιχειρήματα...", οπότε και καταφεύγουν στον χυδαίο αντικομμουνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AYTO AYTO AYTO

      EINAI ΣΩΣΤΟ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΣΚΑΤΑ

      ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ!!!!

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  2. Εύχομαι ο αντικομμουνισμός τους να καεί στην συνείδηση του λαού. Ήδη έχουν γίνει βήματα για την αποκαθήλωση του βρωμερού για το κίνημα οπορτουνισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα.
    Οι γνωστοί κωλοτούμπες μυρίστηκαν ψωμί στους ΠΑΣΟΚους και πάνε κουτρουβαλώντας. Πάνε και ριζοσπαστικές αριστερές, πάνε και οι ΣΥΡΙΖικές...εξεγέρσεις, πάνε όλα. Σε λίγο θα αποκηρύξουν τον Κύρκο ως...εξτρεμιστή της αριστεράς!

    Η κατάντια όμως δεν είναι για το κόμμα της ευρωπαϊκής επιτρόπου, η κατάντια είναι για όποιους από την εξωκοινοβουλευτική προσπάθησαν τόσα χρόνια να μας πείσουν για τον...ριζοσπαστισμό του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και που να πάει εκτός από τον Μπέζο και κανένας άλλος TV επώνυμος στον Κουβέλη εκεί να δεις χάιδεμα σε ΠΑΣΟΚΟ αυτιά άλλα είπαμε αν δεν έρθει ένας Βααρδηνογιάννης η ένας Λιβανός στην κηδεία του «ιστορικού» σου ηγέτη δεν είσαι δημοκράτης . Αλήθεια αυτή δεν αποχωρούν κάθε τρείς και δύο (ανάλογα με το που κάτσει ο ανάδρομος Ερμής ) από διάφορους κοινωνικούς «διαλόγους»? οι παλιό Σταλινική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ξεφτιλισμένοι...Δεν έχουν ίχνος τσίπας ρε γαμώτο.
    Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι Σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΝΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.

    ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΡΟΥΛΙΑ.

    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΕ.

    6Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΗ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΈΛΕΙ ΠΑΛΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.......ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!
    ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ Η ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ!
    ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ(ΤΟΥΣ ΟΠΟΥΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ)
    ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ.ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΜΠΙΑΔΑΣ - ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ - ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΟΥΤΣΤΣΙΩΦΙΚΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΑΣΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα καλα και ολα ωραια σε αυτα που μας λες, αν και πληρως αστηρικτα, και χωρις προσπαθεια επιχειρηματολογιας απο τη μερια σου. Δεν χρειαζεται βεβαια να το κανεις για διαφορους λογους, αλλα κυριως διοτι ειναι εκτος θεματος και θα αποπροσανατολισει την οποια κουβεντα απο το θεμα της αναρτησης.

      Να πω ομως την μαυρη αληθεια, διαβαζοντας το σχολιο σου μου δημιουργηθηκε μια απορια..
      ΠΟΥ στηριζεις την τελευταια φραση? Που το εχεις δει αυτο?!?!

      ""ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΑΣΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ. . .""

      Αν θες απαντας (αν δεν εχεις αντιρρηση, μιας και γραφεις με κεφαλαια, γραφε αν μπορεις οπως ο θερσιτης παραπανω --Jan 23, 2012 07:38 AM-- δηλαδη γραμμη παρα γραμμη. Διαβαζεται ευκολοτερα απο τους υπολοιπους, αν παλι δεν θες οκ, γραφε οπως να'ναι, δε θα τα χαλασουμε εκει).

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑ

      ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΥΤΣΩΦΙΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΚΕ", "ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ" ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ Η ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΟΥ ΤΥΠΟΥ.

      Η Ο ΧΡΟΥΣΤΩΦ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. (ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΦΩΝ ΤΟ 50)

      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ.

      ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΜΟΔΟΤΕΙ Ο ΣΚΑΙ;

      ΤΟ ΜΕΓΚΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ;

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΝΓΝΛΕΥ Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

      ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;

      ΧΑΧΑ

      ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΡΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

      ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 8.50 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ.

      ΑΣΤΗΡΙΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
      ΔΩΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΚΕΝΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΒΑΣΗ ΚΑΝ.
      ΘΕΟΔΩΡΟΣ

      Διαγραφή
    4. ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΩΣ ΜΗ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.Ο 10:33 ΧΑΧΑΣ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΗ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΦ - ΑΛΗΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΩΣ ΑΣΦ - ΑΛΗΤΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΣΘΩΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑΝΔΡΟ ΚΕΠΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΟΥΣΤΣΙΟΦΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΤΑΣΚΕΝΔΗ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΙΔΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ ΣΑΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗΣ ΥΜΝΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΕΣΤΡΟΙΚΑ ΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝ Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΚΕΠΕΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΕΔΙΔΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΩΡΑ - ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ - ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ . . . ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 10:46 ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ ΔΕ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ - ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΕΙ . . .

      Διαγραφή
    5. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ 09:01 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΤΑΦΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΡΟΠΑ - ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ - ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ.ΑΥΤΗ Η ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.ΑΥΤΑ ΑΣ ΣΕ ΨΙΛΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΔΩ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΙΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ.

      Διαγραφή
    6. ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ Ε;

      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

      ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Σ' ΑΘΥΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΝ ΚΕΠΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΣΥ.

      Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΥΠΕΤΣ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.

      ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

      ΧΑΧΑ

      Η ΛΥΣΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

      ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΚΚΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    7. ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΑ ΑΡΜΟΖΟΝΤΑ ΤΙΤΛΟ - Ο ΧΑΧΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ - ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.ΑΣΚΟΠΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Μanny Calavera ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ TRASH.ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΣΥ ΩΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΧΤΟΡΑ ΣΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑΦΑΝΕΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΧΑΙΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ.ΧΑΙΡΕ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ. . .

      Διαγραφή
    8. ΧΑΧΑ

      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ.

      ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣΒΙΒΛΙΟ;

      ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΙΝΕΣ ΣΤΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ ΚΑ ΙΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΠΕΣΗ.

      ΕΣΥ ΒΛΑΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

      ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ Μ' ΑΥΤΟΝ.

      ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΒΛΑΚΑΚΟ.

      ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ Ε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ;

      ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΩΝ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ 5-6 ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

      ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΥΝΩΝΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΛΗ.

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΕΣ.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    9. ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΕΣ.ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ. . . ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ . . .

      Διαγραφή
    10. ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΒΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ.

      ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣΑ ΑΥΤΑ.

      Η ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  10. Αντιγράφω τον σχολιασμό που έκανα στο http://fadomduck2.blogspot.com/2012/01/blog-post_2919.html :

    Σχολιασμός:
    Καταπληκτικό κείμενο πράγματι! Τόσος συμπυκνομένος πολιτικός λόγος, σε τόσες λίγες γραμμές! Ο ίδιος δεν θα τα έλεγα καλύτερα, εάν ήθελα να στοιχειοθετήσω την επαναστατικότητα του ΚΚ σε σχέση με τους σχηματισμούς της ... «αριστεράς».
    Πολλές αλήθειες και τα εμβόλιμα φυσικά ψέμματα που θα φροντίσουν να τις κάνουν αποκρουστικές στον αναγνώστη.
    Αλήθεια πρώτη:
    "Το ΚΚΕ δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις με λογικά επιχειρήματα."
    Φυσικά θα λέγαμε εμείς, αφού είναι το μόνο κόμμα που προσπαθεί να κάνει ανάλυση των καταστάσεων με επιστημονικό τρόπο, και όχι με μπούσουλα το 1-1,5% παραπάνω στις επόμενες εκλογές.
    Αλήθεια δεύτερη:
    "Το νέο ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται να γίνει με δημοκρατικό κοινοβουλευτικό τρόπο πλειοψηφία"
    Ναι είναι αλήθεια! Οχι μόνο το ΚΚΕ βέβαια, αλλά και κανένα ΚΚ (που σέβεται το πρώτο «Κ» στην ονομασία του) στην ιστορία, δεν έχει ποτέ ανάγει τον αστικό κοινοβουλευτισμό σε απόλυτο φετίχ! Τα όρια του αστικού κοινοβουλευτισμού είναι γνωστά (ρωτήστε και τον Αλιέντε), και καμμία ιστορική εμπειρία δεν εγγυάται πως οι αστοί υπάρχει περίπτωση να δεχτούν τα αποτελέσματα δημοκρατικών εκλογών, των οποίων τα αποτελέσματα στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα τους. Πολύ δε περισσότερο που για το ΚΚΕ υπάρχει και η τραυματική εμπειρία της ...Βάρκιζας όπου άφησε τα όπλα για να πάρει την εξουσία με «δημοκρατικές διαδικασίες», και τα γνωστά αποτελέσματα. Αλήθεια κύριοι της «Αυγής», έχετε τα κότσια να υπερασπιστήτε ανοιχτά, την Βάρκιζα πολιτικά;
    Αλήθεια τρίτη:
    "Η επαναστατική κατάληψη της εξουσίας και η δικτατορία του προλεταριάτου είναι, η βασική επιλογή."
    Εδώ η «Αυγή», μας φέρνει στην Αθήνα κουκουβάγιες. Μας αποκαλύπτει δηλαδή ένα μυστικό τόσο επτασφράγιστο, που το γνωρίζει όποιος έχει διαβάσει το «κομμουνιστικό μανιφέστο»....
    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΕ TRASH ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΙΕΝΤΕ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΛΗ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΤΟΝ ΑΛΙΕΝΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΝΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΡΜΠΑΛΑΝ - ΠΕΣΑΤΕ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ.ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΠΙΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ - ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΚΡΙΣΗ.

      Διαγραφή
  11. συνέχεια...
    Αλήθεια τέταρτη:
    «ένα κόμμα που ουδεμία σχέση έχει με εκείνο της μεταπολίτευσης,»
    Ευχαριστούμε για τον έπαινο και επιφυλλασόμαστε στην ανταπόδωση του (που δεν θα υπάρξει... :) ). Πράγματι, κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης ο άμεσος στόχος του ΚΚΕ ήταν ο «δημοκρατικός μετασχηματισμός» της χώρας, και η απαγκίστρωση της από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, στόχοι δηλαδή που δεν ξέφευγαν από τα αστοδημοκρατικά καπιταλιστικά πλαίσια. Πλέον μιλάει για «λαϊκή εξουσία» και «σοσιαλισμό» σε ευθεία αντίθεση με το καπιταλιστικό κεκτημένο την χώρας.
    Από την άλλη όμως, εσείς ρε παληκάρια δεν κατηγορούσατε το ΚΚ πως είναι «αρτηριοσκληρωτικό» και δεν καταλαβαίνει πως ο κόσμος αλλάζει; Τωρά προβάλετε σαν «κατηγορία» πως σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο από της μεταπολίτευσης, το ΚΚΕ δεν έχει παραμείνει κολλημένο στις τότε θέσεις του; Πόσα θέλετε να μας τρελλάνετε;
    Αλήθεια πέμπτη:
    «εχει πει παλαιότερα η κ. Παπαρήγα, έχουμε διδαχτεί από τα λάθη που έγιναν!»
    Δηλαδή ρε αυγόπουλα, δεν θα έπρεπε να διδαχτεί ένα ΚΚ από τα λάθη που έγιναν; Επρεπε να πετάξει μαζί με τα απόνερα της γραφειοκρατίας και το μωρό του σοσιαλισμού, όπως κάνατε εσείς; Πείτε το ανοιχτά....
    Και φυσικά μετά τα παραπάνω, που και ο ίδιος ο συντάκτης τους καταλαβαίνει πως για κάποιο κόσμο αποτελούν τίτλους τιμής για ένα ΚΚ, φροντίζει να πετάξει και την απαραίτητη λάσπη του, λέγοντας πως το ΚΚ στοχεύει σε μία «δικτατορία του προλεταριάτου (χωρίς προλεταριάτο!)», χωρίς φυσικά να μας διαφωτίζει για το από που προκύπτει κάτι τέτοιο, και συνεχίζει τις βρωμιές του λέγοντας πως για το ΚΚ το θέμα είναι να κυβερνήσει: «με ποιους, σε ποιους διεθνείς συσχετισμούς, με ποια οικονομία, τους είναι αδιάφορο», κάνοντας πως δεν υπάρχει δημοσιευμένο(!) πρόγραμμα, ανάλυση και συνεχής προβληματισμός πάνω σε όλα αυτά.
    Τα γεγονότα, πως ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ καλεί για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα τους εργάτες να "διαπραγματευτούν" τον χρόνο και τον τρόπο της φυσικής τους εξόντωσης, το πως θεωρούν "μηχανισμό λαϊκού ελέγχου" την πουλημένη ΓΣΣΕ, και "δημοκρατική διαδικασία" την "διαπραγμάτευση" με το μαχαίρι της πείνας και την ανεργίας στον λαιμό της εργατικής τάξης, τα αφήνουμε ασχολίαστα.
    Ευχαριστούμε κύριοι της «Αυγής» που ξεγυμνώνεστε μόνοι σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτι τέτοια (όχι τον απο πάνω ανώνυμο αμασκάρευτο) να τα βλέπουν, όσο ακόμη είναι καιρός, οι ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ που ετοιμάζονται να ντυθούν νυφούλες στον γάμο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Ένεκα καμμία θεσούλα στο κυνοβούλιο βρε παιδί μου.

    Taliban

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΆΒΟ ΆΣΧΕΤΕ!ΜΑΘΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ Ι ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Κ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΟΤΙ ΘΕΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΏΤΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ .

      Διαγραφή
    2. Τaliban ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΚΕΨΗΣ.ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΥΜΦΥΛΙΩΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ Τaliban ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΣ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΙΚΙΣΜΟ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ.ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ Ο Τaliban ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΙ ΑΦΟΥ Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ - ΑΣ ΜΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΣΑΝ ΚΚΕ.ΚΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΧ ΚΟΕ - ΘΑ ΤΡΑΜΠΑΛΙΖΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΔΙΑΛΑΚΤΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΟΣΙΑΛΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.-

      Διαγραφή
  13. Λίγο σχετικό και λίγο άσχετο, αλλά τυχαία έπεσε στα χέρια μου η εν λόγο φυλάδα και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με τον γραφών, ένας ογκόλιθος της σκέψης

    http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=439668&h1=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειπα και γω δεν θα το κανει καποιος φωστηρας θεμα σε καμμια φυλλαδα..ε αν δεν το εκανε το βημα, ποιος?

      ts δεν καταφερα να το διαβασω ολοκληρο, σχωρεσε με : ]]]]

      Διαγραφή
  14. Στον οπορτουνισμό δεν απαντάς με ύβρεις, δαιμονιοποιήσεις και χαρακτηρισμούς. Από τις απαντήσεις που διάβασα μόνο ο TRASH (Jan 23, 2012 08:57 AM και Jan 23, 2012 08:58 AM) απαντάει και με πολιτικούς όρους. Δεν χαρακτηρίζεις όλους συλίβδην αντικομμουνιστές επειδή διαφωνούν μαζί σου ή με το κόμμα σου. ΔΕΝ είναι όλοι απέναντί σου επειδή μπορεί να ακολουθούν πρόσκαιρα, συγκυριακά κτλ ένα άλλο πολιτικό μόρφωμα.
    ΥΓ1 Η "ευρωβουλευτής" από τα σπλάχνα μας γεννήθηκε
    ΥΓ2 Στο 2ο σημείωμα ο TRASH "μπερδεύει" τον τακτικό με τον στρατηγικό στόχο. Επίσης το πρόγραμμα του κόμματος παιδί της "μεταπολίτευσης" ήταν.
    dpkke

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ

      ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΛΑΙΚΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

      ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ;

      Ο ΤΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Μέσα στην απέραντη ταπεινοφροσύνη μου, θα ήθελα να σου πω ότι κι εγώ απαντώ με πολιτικά καθαρά όρους. Ο Συνασπισμός σήμερα στοχεύει όπως φαίνεται να πάρει την θέση των πασόκων, αυτόν της σοσιαλδημοκρατίας. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι δεξιότατες προτάσεις και επιλογές του και η πλήρης εγκατάλειψη της ΣΥΡΙΖΙκής "ριζοσπαστικότητας".

      Αυτό είναι καθαρόαιμη πολιτική κριτική κι όχι σπέκουλα ;)

      Διαγραφή
    3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

      Η ΑΛΕΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ" ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΩ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    5. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΕΡΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΗΠΙΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ.ΚΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΩΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ . . .

      Διαγραφή
  15. Γιατί σπαταλάτε σύντροφοι τόση φαιά ουσία για το αυτονόητο;

    Ο οπορτουνισμός αυτό ήταν και πάντα αυτό θα είναι!

    Ενάντιος στο ταξικό κίνημα και πάντα με το σύστημα.

    Το καλό είναι ότι τελευταία σε διευκολύνουν.

    Εκεί που λες να τους ξεβρακώσεις (πολιτικά πάντα, μη ...το πάρουν αλλιώς),
    ξεβρακώνονται μονάχοι τους. Σε βγάζουν απ' τον κόπο.

    Κάτι είναι κι αυτό!

    Εγώ τους ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @dpkke:
    Καθόλου δεν μπερδεύω τον τακτικό με τον στρατηγικό στόχο. Είμαι σαφής: "...κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης ο ΑΜΕΣΟΣ στόχος του ΚΚΕ ήταν ο «δημοκρατικός μετασχηματισμός» της χώρας, και η απαγκίστρωση της από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς,...". Το "ΑΜΕΣΟΣ" το βάζω με κεφαλαία για να γίνει ορατό σε περίπτωση που δεν έγινε. Λπέον η "λαϊκή εξουσία" είναι ΑΜΕΣΟΣ (και όχι σε 200 χρόνια και 425 "στάδια") στόχος. Οι πολιτική διαφορά, είναι νομίζω εμφανής.
    @ΑνώνυμοςJan 23, 2012 10:33 AM:
    Το να λέμε πως το '56 δεν ύπηρξε εξωτερική και εξωκαταστατική παρέμβαση στα εσωτερικά του ΚΚΕ, και ενώ αυτό είναι πλέον αποδεκτό από την επίσημη ιστοριογραφία του κόμματος (βλέπε τα δοκίμια ιστορίας), μάλλον δεν βοηθάει στο να γίνουμε πειστικοί. Από την άλλη βέβαια, το να πείσεις κάποιον που νομίζει πως ζει στην Τασκένδη του '56 , είναι μάλλον ουτοπικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ TRASH ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ AYTOONOMAZOMENO KKE ENAΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1940-1945.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΤΗ ΤΑΣΚΕΝΔΗ ΤΟΥ 56.ΟΥΤΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΔΕ ΖΕΙ ΣΤΗ ΤΑΣΚΕΝΔΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΕΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ : ΤΑ ΠΑΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΓΚΙ-ΝΤΑΝΓΚΑ ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ. . .

      Διαγραφή
    2. ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 89-91 ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΨΕΥΔΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΟ : ΚΑΙ ΩΣ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΤΟ 89-91 - ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΙΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ - ΑΛΛΑ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ.ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ . . .

      Διαγραφή
    3. "...Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ ακυρώνει όλες τις αποφάσεις της 6ης και της 7ης Ολομέλειας (1956 και 1957) σε βάρος του Νίκου Ζαχαριάδη, καθώς και τα πορίσματα του 1964 και του 1967. Αποφασίζει την πλήρη αποκατάστασή του στο ΚΚΕ..."
      http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/page.do?publDate=2/10/2011&id=13724&pageNo=3&direction=1

      "...Ανεβαίνοντας στο βήμα, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε στην αρχή της ομιλίας της: «Ο Νίκος Ζαχαριάδης, ως γνωστόν, διετέλεσε Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ από το 1931 ως το 1935 και Γενικός Γραμματέας της ΚΕ έως το 1956. Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ ακυρώνει όλες τις αποφάσεις της 6ης και 7ης Ολομέλειας του 1956 και 1957, καθώς και τα πορίσματα του 1964 και 1967. Η αποκατάσταση είναι πλήρης ως Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ»..."
      http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/page.do?publDate=4/10/2011&id=13721&pageNo=10&direction=1

      Διαγραφή
    4. ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΤRASH ΚΑΙ Η ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ.ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.ΑΛΛΑ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΠΑΡΑΥΤΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΒΑΘΥΤΕΡΑ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΛΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙ ΑΠΟΖΑΧΑΡΙΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΚΕ - ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.-

      Διαγραφή
  17. Επιτέλους κάποιος ας βγάλει έξω το τρόλλ από εδώ μέσα. Και για όσους δε κατάλαβαν
    ΛΕΩ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΚΑΠΟΙΟΣΑΣΒΓΑΛΕΙΕΞΩΤΟΤΡΟΛΛΑΠΟΕΔΩΜΕΣΑ .
    Κουράζει.
    Φαμφάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι τρολ (τουλαχιστον οχι καποιο απο τα συνηθισμενα που εχουμε μαζεψει εδω). Ο χρονος θα δειξει.

      Διαγραφή
    2. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο Manny Calavera.ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΑΜΠΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΜΒΡΙΘΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ.-

      Διαγραφή
  18. γιατι; ο ΟΑΚΚΙΤΗΣ εχει πολυ γελιο, αν καποιος εχει τις αφισες της οακκε τις τελευταιες ειναι πολυ διδακτικες, εχουν τα ιδια επιχειρηματα με την χρυση αυγη στον βολο. το μονο που δεν βαζει η χ.α. ειναι οτι σαμποταρουμε τις μη ρωσικων συμφεροντων επιχειρησεις,
    αφηστε τον, απο αυτον μαθαινουμε και τα επιχειρηματα του πασκο πριν τα πει ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συντρόφια δεν χρειάζεται να δίνετε τόση αξία στο μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πλέον τα πράγματα τόσο ξεκάθαρα που θα πρέπει ο κόσμος να βγάλει τα συμπεράσματα του. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να υπηρετεί τους αστούς. Έτσι μετά από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΒ ανακοίνωση στην οποία καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν το ΚΚΕ και τις πρακτικές του, έτρεξε και ΣΥΡΙΖΑ μεσώ της ΑΥΓΗΣ να κάνει το ίδιο. Είναι απλά τα πράγματα.
    Είναι σχέση αγάπης ΣΕΒ+ΣΥΡΙΖΑ που δεν αφήνουμε να ανθίσει!! χα χα

    Σαμουήλ Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, κανείς δεν σχολίασε τα πολιτικά αντανακλαστικά του Συνασπισμού. Μόλις τώρα συνειδητοποίησε ότι το ΚΚΕ παλεύει για την επαναστατική κατάληψη της εξουσίας. Φαντάζομαι το σοκ ήταν μεγάλο για τα παιδιά του ΣΥΝ. Επίσης κάποιος τους είπε ότι σε όλο τον κόσμο οι κομμουνιστές έκαναν εξεγέρσεις και μάλιστα πολλοί απο αυτούς έχασαν τη ζωή τους στον αγώνα. Κάποια νεαρά στελέχη του ΣΥΝ ξέσπασαν σε γέλια όταν άκουσαν ότι κάποτε οι έλληνες κομμουνιστές έστησαν αντάρτικο απέναντι στην γερμανοιταλική κατοχή, λέγοντας "σοβαρευτείτε, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! αντάρτικο χωρίς αντάρτες;"

    Αλλά το τραγικό είναι ότι και επίσημα πλεόν ο ΣΥΝ υπερασπίζεται το σύστημα. Αποδεικνύεται ότι όλη η αντιμνημονιακη, επαναστατική ρητορική του γίνεται μόνο σε επίπεδο λόγου. Στην πράξη θέλει να τα βρουν οι εργάτες και τα αφεντικα και θέλει οι όποιες αντιδράσεις να μην διαταράσσοουν την όμορφη ατμόσφαιρα της μεταπολίτευσης. Προσωπικά δεν είχα καμιά αμφιβολία για τον ρόλο του αλλα δυστυχώς υπάρχει κόσμος που πείθεται.

    Το άλλο τραγικό είναι το "δικτατορία του προλεταριάτου (χωρίς το προλεταριάτο)".
    Οι φωστήρες του ΣΥΝ που μέχρι πριν λίγο καιρό δόμησαν την ρητορική τους πάνω στην "γενιά των 700 ευρώ" προφανώς εκείνη τη γενιά δεν την θεωρούν προλεταριάτο, μάλλον είναι μεσαία τάξη. Οι εργαζόμενοι των 600 ευρώ τι είναι; Οι ημιαπασχολούμενοι; Οι άνεργοι; Οι εργάτες σε όσες βιομηχανίες έχουν απομείνει; Οι ναυτεργάτες; Οι μεταλλεργάτες; Οι χαλυβουργοί;

    Επι χρόνια η πολιτική του ΣΥΝ στρέφεται γύρω απο το μεταναστευτικό, τα ανθρώπινα δικαιώματα, και άλλα τέτοια θέματα. Αυτό ξεκινά απο μια μεταμοντέρνα αντίληψη κατά την οποία είναι ξεπερασμένο να μιλάμε για κοινωνικές τάξεις, προλετάριους και επαναστάσεις.
    Η επαναστατικές ρητορικές εκφράσεις του ΣΥΝ τρέφονται και απο την Μπερνσταινικη αντίληψη ότι "ο στόχος δεν είναι τίποτα, το κίνημα είναι τα πάντα" και το γλυκό δένει.

    Ένα κόμμα του συστήματος είναι το οποίο δυστυχώς εγκλωβίζει και κόσμο ο οποίος δεν είναι εντελώς ξεπουλημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ ευστοχος και απολαυστικος, οπως παντα.
      Ξεχασες την οικολογια, διπλα στο μεταναστευτικο και τα ανθρωπινα δικαιωματα. Και ολα αυτα ασυνδετα με το κοινωνικο-οικονομικο συστημα. στα ιδια χαλια με τους απανταχου οικολογους και πρασινους.

      Διαγραφή
  21. Εμένα μου έβγαλε μάτι αυτο το "χωρίς προλεταριάτο!"

    Τι θέλει να πει; Αφου παράγεται κέρδος σήμερα για τα αφεντικά (ή έστω παραγόταν πριν 3-4 χρόνια...), κάποιος δεν το παράγει; Το κέρδος του επιχειρηματία δεν είναι κλεμμένη υπεραξία; Δεν είναι κλεμμένη δικιά μας δουλειά; Και πώς λέγεται αυτός που παράγει κέρδος για κάποιον άλλο; Εργάτης ή προλετάριος.

    Ίσως εννοεί ο ποιητής ότι η εργατική τάξη στην Ελλάδα είχε μέχρι πριν λίγα ένα καλό επίπεδο διαβίωσης, τέτοιο που να μη δικαιολογεί το χαρακτηρισμό προλετάριος. Αλλά αυτή η ευημερία ήταν πολιτική επιλογή των αφεντικών. Ήταν η πρακτική της σοσιαλδημοκρατίας του πασοκ (έστω αυτής της κουτσουρεμένης σοσιαλδημοκρατίας α λα ελληνικά) που στηρίχτηκε σε κρατικά και ιδιωτικά δάνεια και είχε ως στόχο κυρίως την άμβλυνση των ταξικών συγκρούσεων. Και η εργατική τάξη προς μεγάλη της ξεφτίλα τσίμπησε. Όμως σήμερα όλο και περισσότερο βυθιζόμαστε και η φιγούρα του προλεταριοποιημένου εργάτη επανέρχεται (η συνείδηση του ως τέτοιου δυστυχώς όχι). Αυτό μάλλον δεν το χει πάρει χαμπάρι ο ποιητής.

    Αλλά ακόμα και 10 χρόνια πριν να είχε γραφτεί αυτό το άρθρο και πάλι λάθος θα ήταν. Γιατί και τότε προλεταριάτο ΥΠΗΡΧΕ. Τι σκατά ήταν όλες αυτές οι στρατιές των τεχνητά παράνομων ανατολικοευρωπαίων εργατών που δουλεύανε για τους μικροαστικοποιημένους ελληναράδες για ένα κομμάτι ψωμί; Τι σκατά είναι οι βούλγαροι στα χωράφια της Θράκης, οι αλβανοί στους ελαιώνες της Μάνης, οι Πακιστανοί στα φραουλοκάτεργα της Ν.Μανωλάδας, ο Αχμέτ και ο Σάχερ που κάνουν (ανασφάλιστοι και νομικά ανύπαρκτοι) λάτζα στο εστιατόριο που δουλεύω και εγώ; Τι σκατά είναι οι "ρωσίδες" πουτάνες; Οι άνθρωποι αυτοί ήταν και είναι ακραία υποτιμημένοι εργάτες και στην τελική πρόσφυγες και αιχμαλωτοι ενός ταξικού πολέμου.

    Αλλά βλέπεις όλοι αυτοί δεν είναι ψηφοφόροι. Αυτό είναι και ένα καλό επχείρημα εναντίον των εκλογών: γιατί ως τάξη να ψηφίσω αν ένα κομμάτι μου είναι αποκλεισμένο; Και είναι και ένα καλό επιχείρημα εναντίον κάθε είδους πατριωτισμού, του κκεδικου είδους συμπεριλαμβανομένου: ο πατριωτισμός είναι διαταξική ενότητα και οι εμείς οι προλετάριοι δεν έχουμε πατρίδα.

    Ας απευθυνθεί λοιπόν ο ΣΥΝ στο εκλογικό του κοινό: τους εθνικιστές μικροαστούς. Τουλάχιστον τότε οι φασίστες ήταν στρατόκαυλοι και τους γνώριζες. Τώρα είναι προοδευτικοί, οικολόγοι και αιώνιοι έφηβοι. Και λίγο ριζοσπάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδιά, για πρώτη φορά απαντάει εδώ κάποιος βαρεμένος της ΟΑΚΚΕ. Το φαίνόμενο είναι τόσο σπάνιο, που αξίζει επιστημονικής μελέτης, και φυσικά δεν πρόκειται να σβήσουμε τα μοναδικά μας ευρήματα !!!

    Μετά την τελευταία απάντηση του Trash, θεωρώ πως δυστυχώς,
    έπαθε βραχυκύκλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΑΚΚΕ.ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΜΑΟΙΚΟΣ - ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΕΩΡΗΣΑ ΤΟΝ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΠΧ ΚΚΕ μλ - ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ - ΠΧ Η ΠΑΛΙΑ ΟΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ - ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ.ΑΝ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΟΑΚΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΑΝΔΡΟ ΚΕΠΕΣΗ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ - ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. . .

      Διαγραφή
    2. Τι ΟΑΚΚΕ, τι Ανασύνταξη, τι αργυροπελεκάνοι ...

      Για μένα όλοι την ίδια επιστημονική αξία έχετε καθώς είστε σπάνια είδη υπο εξαφάνιση.

      Μην παίρνεις όμως θάρρος επειδή δεν σε σβήνω. Κοίταξε λίγο το θεματάκι στο οποίο διάλεξες να βγάλεις την απολιθωμένη χολή σου. Ναι ακριβώς, μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι για τον Ζαχαριάδη, ούτε τον Κεπέση, ούτε το 1956.

      Άιντε σύνελθε,
      βρίσκεις ανοιχτά σχόλια και γράφεις ότι σου κατεβαίνει ...

      Διαγραφή
    3. Η ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΙΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ - ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΗΡΩΣ : ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΙΣ ΥΣΤΕΡΙΣ ΕΔΩ , ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ . . .

      Διαγραφή
  23. σιγα και μην... δεν βραχυκυκλωνουν αυτοι, ειναι απλο το κυκλωμα και ακομα ποιο απλο το προγραμμα που φορτωνουν
    0 find kke
    10 speak " χρουτσοφικο ψευτοκκε"
    15 listen
    20 speak "ρωσοφιλο ψευτοκκε που σαμποταρει τις επιχειρησεις"
    25 listen
    30 if you cannot answer go to 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΑ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ , ΜΟΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΤΟΝ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ - ΡΑΒΔΟΣ ΕΝ ΓΩΝΙΑ , ΑΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Η ΟΑΚΚΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ - ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ - ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ - ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ . . .

      Διαγραφή
  24. οχι αρχηγε! δεν τους αντιμετωπιζουμε ως παλαβους. ως μεγιστους προβοκατορες και δεν θα μου κανει και εντυπωση αν αποδειχτει στο μελλον οτι ειναι και σε κανα payroll υπηρεσιων. μου αρεσει οταν χανεις την ψυχραιμια σου προβοκατορακο και αρχιζεις και βριζεις. πηγαινε κανε καμιασυνεργασια στην ζωνη με πασοκους/αριστεριστες/συριζαιους/χρυσαυγιτες στην ζωνη εναντια στο ΠΑΜΕ και βαλε εκει και την αυθεντια σου.
    καντε καμια συνεδριαση 48 ημερων για να φιαξετε μια ανακοινωση που στο μονο που συμφωνειτε ειναι οτι για ολα φταιει το κκε και σπαστε τα $#$#@ σε κανενα αλλο.
    ημουνα παντα περιεργος πως διαφοροι σαν και εσενα θα αντιδρασουν στην αποκατασταση του ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, αλλα ομολογω οτι τετοια τυροπιτα στα γραναζια του μυαλου δεν την περιμενα.
    ψιτ φιλαρακο σου εχω νεα...ουτε πριν η τοποθετηση σας για το ΚΚΕ ειχε βαση, τωρα οχι ενας αλλα 1000 λογοι παραπανω. τραβα στο εργαστηριο να σου φορτωσουν το αντιΚΚΕ v2.2 με SP3 γιατι αυτο που εχεις εχει παλιωσει και δεν τρεχει καλα και τραβας ρισταρτ συνεχεια
    ααα εχεις δικιμασει ψυχαναλυση;;;; ειχα δει μια παρωμεια περιπτωση και λειτουργησε καλα, επισης αν βγεις και λιγο εξω απο το σπιτι να σε δει λιγο ο ηλιος να σε χτυπησει ο αερας γιατι κανοντας μια βολτα στα "μπλογκς" και στα "σαιτ" βλεπω απο τις ωρες οτι γραφεις συνεχως και ακαταπαυστα παντου.
    συμβουλη γιατι πρεπει να εχεις να βγεις εξω απο το καλοκαιρι, ειναι χειμωνας κανει ψυχρα, βαλε κανα σκουφο μην κρυωσει το κεφαλακι σου και εχει πολυτιμο υλικο....για την επιστημη!
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ modesto ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΟΤΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ Η ΝΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ - ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ Ο ΚΑΤΟΠΙΝΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΗΑΤ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ.ΑΝΤΕ ΣΥΜΑΖΕΨΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. . .

      Διαγραφή
  25. αντε ρε που θα σου απαντησω κανονικα και με επιχειρηματα. τραβα να σε κοιταξει κανας γιατρος που εχεις και το σθενος να μου δωσεις και συμβουλες. παρτο χαμπαρι εισαι ενα βημα πριν την παρανοια και αν δεν το ψαξεις θα εισαι αντικειμενο παρακολουθησης απο τους γιατρους στο χαιδαρι σε λιγο καιρο με μη αναστρεψιμα χαρακτηριστικα.
    αντε παλληκαρι μου να παιξεις στο πισακι σου και να λειτουργησεις πολιτικα εκει. εγω και οι περισσοτεροι απο δω πολιτικα δρουμε εξω στον κοσμο και με τους εργατες. με εσενα και καποιους σαν και εσενα θα ειχε νοημα να ασχοληθω αν ημουν γιατρος.
    εργατης ειμαι και πραγματικα δεν εχω τον χρονο και την διαθεση (ενταξει με διασκεδασες λιγο στην αρχη αλλα μεχρι εκει) να ασχοληθω με κλινικες περιπτωσεις.
    Υ.Γ. αληθεια η συνεργασια με τα αφεντικα στην ζωνη εναντια στο ΠΑΜΕ παει καλα;; γιατι εχω ενα αγχος, αν δεν σας τα σκανε πως θα πληρωνετε το adsl για να μας τα κανετε ZEPPELIN;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εσύ με τα κεφαλαία που τρολλάρεις συνεχώς και απαξιείς να βάλεις ένα ψευδώνυμο:
    -Σου παράθεσα τις επίσημες κομματικές αποφάσεις για τον Ν.Ζαχαριάδη που τον αποκαθιστούν "πλήρως ως ΓΓ της ΚΕ". Αν γνωρίζεις ελληνικά, αυτό σημαίνει πως η απόφαση αποκατάστασης δεν αφορά μόνο την διαγραφή του από το κόμμα, αλλά και την καθαίρεση του από ΓΓ. Εσύ, σε αυτό αντιπαραβάλεις ανώνυμα (εσύ), μία ιστορία ένος ανώνυμου πρώην(!) μέλους, που υποτίθεται πως σου είπε κάτι που του είχε πεί (τρεις λαλούν και δύο χορεύουν), ένα επίσης ανώνυμο(!) στέλεχος που τον διέγραψε. Αν η ιστορία αυτή αληθεύει, δώσε τα στοιχεία, γιατί εφόσον υπάρχει στέλεχος που έχει παραβιάσει κατά τέτοιον τρόπο κάθε κομματικό κανόνα, πάει για μομφή με την κατηγορία της παραβίασης του μισού τουλάχιστον καταστατικού! Οπότε η ιστορία που διηγήθηκες, δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανή...
    -Τον Κεπέση γιατί τον επικαλείσαι; Αυτός από το "ρεβιζιονιστικό" ΚΚΕ δεν έφυγε ποτέ, μέχρι το τέλος της ζωής του! Αρα κατά την γνώμη σου, μάλλον "προδότης" θα ήταν και αυτός...
    -Η Παπαρήγα, και η κάθε Παπαρήγα, δεν κάνει ό,τι γουστάρει. Εχει υποχρέωση να εκτελεί τις κομματικές αποφάσεις. Η αρχική υποστήριξη του ΚΚΕ στην περεστρόικα είναι γνωστή, όπως και η αυτοκριτική του πάνω σε αυτό, εδώ και καμμία εικοσαριά χρόνια. Δεν μας λες κάτι νέο ή άξιο σχολιασμού.
    -Επειδή όμως μάλλον τα παραπάνω τα καταλαβαίνεις, μας πετάς και ΤΟ(!) επιχείρημα: "Πως μπορεί ένα ρεβιζιονιστικό κόμμα να γίνει επαναστατικό;", και νομίζεις πως κάτι είπες. Με την ίδια ευκολία που μπορεί ένα επαναστατικό κόμμα (έτσι δεν χαρακτηρίζεις το ΚΚΕ μέχρι το '56;), να γίνει "ρεβοζιονιστικό σου απαντάω εγώ και ξεμπερδεύω, αναμένοντας κάτι πιο ουσιώδες.
    -Το πως ένας ΚΚΕς μπορεί να αποκαλεί σύντροφο τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, είναι αστείο και μόνο να αναφέρεται. ΓΓ του ΚΚΕ ήταν ο Ν.Ζαχαριάδης, ούτε της ΟΑΚΚΕ ούτε της "ανασύνταξης, ούτε του ΕΚΚΕ. Του ΚΚΕ! Και φυσικά πάντα μπαίνει το ζήτημα, εσείς από που και ως που επικαλείστε τον Ζαχαριαδη ενάντια στο ...ΚΚΕ(!), όταν ο ίδιος έχει πάρει ξεκάθαρη θέση:
    «Το ΚΚΕ ήταν και παραμένει το κόμμα μου και κανένας δεν μπορεί να το χτυπήσει και να το λερώσει χρησιμοποιώντας το όνομά μου. (...) Το ΚΚΕ πέρασε πολλές αντάρες και μπόρες, όμως να το ξεριζώσει κανένας δεν μπόρεσε γιατί αφτό θα σήμαινε να ξεριζώσει τον ίδιο το λαό. (...) Το γράμμα αυτό το γράφω για να βουλώσω το στόμα σ' όλους αφτούς που θα βάλουν τώρα τις φωνές»1.

    1. Πέτρος Ανταίος, «Ν. Ζαχαριάδης θύτης και θύμα», σελ. 498, 500, εκδόσεις «Φυτράκη», Αθήνα, 1991.
    -Σταματάω τον σχολιασμό εδώ, γιατί είμαστε εκτός θέματος και ήδη έχω υποβοηθήσει το τρολάρισμα. Για αυτόν τον λόγο και δεν θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ.Ο ΚΕΠΕΣΗΣ ΔΕ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ ΟΧΤΩΒΡΗ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΚΕ ΚΑΙΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ.ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΔΕΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΠΕΣΗ ΠΟΥ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ.ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΖΣΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ.ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΑ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΚΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΣΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ - ΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ - ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.-

      Διαγραφή
  27. ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.ΠΙΘΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΔΕ ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΣΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΑΡΞΙΣΤΗ - ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ.ΚΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ 330 ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΑΧΙΝΗΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. νικοσ. προς ανωνυμο ..για τον νικανδρο κεπεση και για οσα φεδρα λεει. καμια αξια δεν εχουν ιστορικα η πολιτρικα οι κατηγοριες που διατυπονονται ανωνυμα και πισω απο εναν υπολογιστη 1 θα μπορουσα και εγω να υσχιριστω οτι μου κατεβει στο κεφαλι αλλα δεν θα ηταν αποδυξη .! αν εχεις να πεις κατι που να στεκετε γιατι μπορουμε να το βεβαιωσουμε καλως αλλιως εγω τον πηρα τηλαφωνο και μου ειπε ..δεν ειναι συζητηση αλλα κατινολογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ : ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΚΕΠΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΕΠΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟ ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΩΤΗ ΦΥΣΙΚΟ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΚΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΑΠΟ ΔΙΑΛΕΧΤΙΚΟ-ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΕΞΑΙΣΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ - Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΑΙΤΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΘΕΩΡΙΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΠΕΣΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ.ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΚΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ.ΜΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ.ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΔΩΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΨΑΞΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμε με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ:
    Ο Κεπέσης ήταν μέλος της ΚΕ του "προδοτικού-ρεβιζιονιστικού-χρουτσιωφικού" (έτσι δεν το αποκαλείς;) ΚΚΕ μέχρι και το 1987. Μέλος του κόμματος παρέμεινε μέχρι τον θάνατο του. Μέλος της ΣΑΚΕ πάλι, είμουν εγώ (μικρός που είναι ο κόσμος...), και μπορώ να βεβαιώσω πως ο Κεπέσης δεν συγκαταλέγονταν μεταξύ των τότε συντρόφων μου.
    Ή μήπως τα συνηθίζει αυτά ο ριζοσπάστης για αποχωρήσαντες από το κόμμα;
    - http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5118137&publDate=4/6/2009
    - http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5119968&publDate=5/6/2009
    Για το άλλο, και πάλι ονόματα δεν μας λες, οπότε σταμάτα το τρολάρισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΤΗΣΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ . . .

      Διαγραφή
  30. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΚΕ ΤΟΤΕ 99% ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΜΕΛΟΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΑΚΕ ΕΦΥΓΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΕΠΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΧΤΩΒΡΗ.ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ.ΑΠΛΑ ΟΙ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΛΟΧΑΓΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΛΕ0ΟΣ!!!!!!!!!!
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΠΡΗΧΤΕΣ!! ΕΛΕΟΟΟΟΣ!!!!
    ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ Ή ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΖΩΝΗ Ή ΚΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ!!!! ΤΕΛΟΣ!! ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΤΙ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΑ ΜΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΣΜΕΝΗ ΕΝΤΑΞΗ.ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  32. Θέλω να κάνω μια ερώτηση στον μάστορα που έχει μονοπωλήσει το σχολιασμό... Οι περισσότεροι από εδώ είναι κκεδες και το λένε. Εσύ για να έχουμε και καλό ερώτημα σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκεις? Ποιος σε εκφράζει βρε αδερφέ ώστε να ανοίξουμε και εμείς τα μάτια μας και να γλυτώσουμε από το ρεβιοζιονιστικό κκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΚΕ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ.ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΙΧΑ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΜΛ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΡΘΗ ΑΠΟΨΗ ΗΤΑΝ Η ΣΑΚΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΗ Η ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΕΥΡΑ - ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ - ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ 1905.ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ Η ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΩ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟ.ΑΝ ΔΕ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ - ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΑΦΗ ΤΑΞΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

      Διαγραφή
  33. ..βρε σεις.. σας βαζει "πεπονόφλουδες" και τις "πατάτε" .. την ξέρει καλά τη "δουλειά" ξέρει τι θα του απαντήσετε..και σας προκαλεί, ποντάρει στην ευαισθησία του καθε οπαδού, φίλου, του ΚΚΕ και σας παρασύρει..

    τι θελει?

    μα να τον αναδεικνυετε μεσα από το μπλογκ και.. να πουλάει "ανεξοδη" αντοκομμουνιστική προπαγάνδα από εδω.

    Πιανεται από τον Κεπέση και σας παρασύρει στο γνωστό "σύστημα" που χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι αντικομμουνιστές, του να μιλάει για πρόσωπα και για διάφορα που αφορούν πρόσωπα και καταστάσεις που σχετίζονται με αυτά, τα οποία δεν μπορεί κανείς εύκολα να ξέρει, με τα οποία προσπαθεί να ταιριάξει την προπαγάνδα του κατά του ΚΚΕ.

    Τι θέλω να πω και θα δώσω μια εξήγηση του "νεου" αντικομουνισμού:

    Είναι η νέα μέθοδος αντικομμουνισμού, όπως την προβάλλουν κάτι καθηγητές του Γεηλ, Καλύβας, και σια, οι οποίοι προσπαθώντας να ξαναγράψουν την "ιστορία" του εμφύλιου, άρχισαν να ψάχνουν για ιστοριούλες προσώπων και μέσα απ' αυτά να κανουν αντικομμουνισμό.
    Έλα μου όμως που στο χωριό που πήγαν στο Αργος μάθανε οι χωρικοί τι υποστήριζαν για να στηρίξουν την "ερευνά" τους και τους πήραν με τις πέτρες γιατι ΖΟΥΣΑΝ οι εμπλεκόμενοι..και έγινε της κακομοίρας..!!! όπου φυγει - φυγει..!!!

    Ο τύπος δεν κάνει πολιτική, δεν αντιπαρατίθεται πολιτικά εδω μέσα, ενώ εκτοξεύει καταγγελίες για τις οποίες δεν έχει παραθέσει καν μία έστω πρόχειρη και σύντομη θεωρητική πλατφόρμα, έστω με την οποία να υποστηρίζει επιστημονικά τη θέση του πχ για το "ρεβιζιονισμό" του ΚΚΕ.

    θεμιτή η πολεμική αν γίνεται με πολιτικούς όρους. Αυτός δεν χρησιμοποιεί πολιτικούς όρους αλλά στήνει διάφορα "σκηνικά" και σας εμπλέκει σε αυτά ώστε εσείς να του ..."απολογιόσαστε" ..θα γεμίσουμε από τέτοιους όσο η αστικη ταξη προετοιμάζει το νέο φορέ που θα αναλάβει να «εκτονώσει» τη λαική οργή και αναγκαία προυπόθεση είναι η όσο το δυνατό ανάσχεση της ανόδου μέσα στα λαικά στρώματα της πρότασης του ΚΚΕ και της αγωνιστικής του συνέπειας.

    Θα «πήξουμε» από δαύτους όσο η αστικη διαχείρηση θα ψαχνει για εναλλακτική λύση στο πολιτικό της εποικοδόμημα.

    για μενα χωρίς αμφιβολία … ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!

    ΠΡΟΣ ΧΑΦΙΕ:
    όταν αποκαλείς το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΚΕ- για σήμερα μιλάμε- θα πρέπει να πεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ την δική σου ΠΡΟΤΑΣΗ. !
    Πες μας λοιπόν για:
    Το δικό σου αγώνα, μέσα από την πάλη του δικού σου πολιτικού σχηματισμού Π.Χ ποιά η θέση του για ΠΧ την Χαλυβουργία, για το καμποταζ, ποιά στάση κράτησε η δική σου παράταξη, κόμμα στην απεργία των ναυτεργατων εναντια στο καμποταζ, σε ποιές συγκεντρώσεις συμμετέχει και τι αιτήματα βαζει μέσα στο κίνημα. Ποιά η πρόταση της για το ΣΗΜΕΡΑ, την κρίση, το σοσιαλισμό, ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!.
    ενταξει?
    Αντε να δουμε...
    ΚΑΙ...
    ...που και σε τι διαφωνεις εσυ και κατ' επέκταση η παράταξη, κόμμα, κ.λ.π που σε εκφράζει, με το ΚΚΕ για την Ταξικη πάλη και για την πρόταση εξουσίας που προβάλλει το ΚΚΕ.

    και αφου μιλάς όπως λες για μαρξισμό, δεν είδα να έχεις πει ακόμα τις διαφορές σου με το ΚΚΕ και δεν έχεις ακόμα εξηγήσει - με επιστημονικούς όρους- την άποψη σου - κατηγορία - κατ εμενα λασπολογία - του όρου "ρεβιζιονισμός" για το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΚΕ!!!!.

    ασε το Ζαχαριάδη, τον Κεπεση που πέθανε και την γνωστή ταχτική όπως την περιγράφω παραπάνω, που κάνεις εδω μεσα.

    Οχι Ρεντ, μην τα διαγράφεις, τωρα που σφιξανε τα πράγματα,
    θα αποκαλυφτεί η γνωστη ταχτικη των "Κρυσταλληδων"
    Χρήστος
    ΥΓ Χαφιεδακο, οχι copy-paste από τα διάφορα σαιτ ... ενταξει?? γράψε με τα κεφαλαια σου και το γνωστό σε μας πλέον ύφος σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΠΟΠΙΠΤΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΘΕΛΗΤΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝΕ.ΕΓΩ ΔΕ ΖΗΤΗΣΑ ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ Η ΟΧΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΓΩ ΚΑΛΩ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΩ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ.ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.

      Διαγραφή
  34. Μάλιστα! Καζάκας , είχε περάσει από το μυαλό μου, όμως μετά τα θόλωσες τα νερά…
    Και να ρωτήσω ασφαλίτικο τρόλλ, την πετριά της αρχαιοπληξίας από πότε την έχεις; Γιατί δεν επιλέγεις να γράφεις με μια γραμματοσειρά π.χ. Γραμμικής Β, θα σε κάνει να δείχνεις ποιο ελληνίδας και θα απαλλάξει και εμάς από τα ενοχλητικά ασφαλίτικα σχόλια σου, είδες, όλοι εδώ θα είμαστε χαρούμενοι και εσύ και εμείς !
    Και κάτι τελευταίο. Το κώλυμα με τους ομοφυλόφιλους, έχει να κάνει με κάποια δυσάρεστη εμπειρία σε τρυφερή ηλικία , κάποιον ανεκπλήρωτο έρωτα ίσως ;
    Φαμφάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΩ.ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΣΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΜ ΤΟ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΡΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΜΑΔΑ.ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΗΘΟΣ ΔΕ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΗΔΗ.

      Διαγραφή
    2. Οκ εγώ είμαι κάφρος αυτό το ξέρω. Για την προγονοπληξία σου θα μας πεις εσύ ή όχι;
      Για τους ομοφυλόφιλος θεωρώ πως απάντησες, άσχετα που δε πίστεψα γραμμή από αυτά που γράφεις. Βλέπεις καλέ μου ασφαλίτη ο μαρξισμός –λενινισμός βρίθει από αναφορές στο άσχετο στους ομοφυλόφιλους . είναι γνωστά αυτά τα λέει και ο Βιγκότσκι

      Φαμφάρας

      Διαγραφή
    3. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΛΕΒ ΒΙΓΚΟΤΣΚΙ.ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ . . .

      Διαγραφή
  35. ...χο χο χο.. όπως το περίμενα...

    αρχίζει το ..."μαζεμα" της "παρέμβασης" ..
    ...γιατι άρχισαν τα "δύσκολα" ....

    ..σιγά μην μπει στην διαδικασία να "τοποθετηθεί" ...

    όπως το πρόβλεψα στην παραπάνω απάντηση μου...
    ρε το..."σύντροφο" !!!
    αειντε ωρε πες στην "υπηρεσία" σου να σε αντικαταστήσει τωρα... με τον άλλο που ασχολειται με το "πρόγραμμά του ΚΚΕ"...
    εσύ μέχρι εδω ησουνα... δεν μπορείς παραπέρα...

    τι έγινε τωρα ειμαστε και "σύντροφοι" ενω πριν ειμαστε ρεβιζιονιστές ??
    μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξες θέση??
    χο χο χο... ρε χαφιεδίσκοι πλάκα τελικά εχετε
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΘΕΩΡΗΣΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΕΡ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.ΑΛΛΑ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΣΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.-

      Διαγραφή
  36. Απαντήσεις
    1. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Α! εγώ από Παλαμά λατρεύω το γυμνό τραγούδι από τη πολιτεία και η μοναξιά άλλα ξέρεις εδώ δεν είναι τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Άλλωστε μέσα στο ΝΕΤ κάτι τέτοιο θα ήταν σα να κλέβεις εκκλησία . έχει στριμωχτεί κάποιος εκεί στη ΓΑΔΑ; Θα μείνω με την απορία γιατί αύριο πρέπει να πάω για δουλειά , εσένα σε πληρώνουν για αυτό, εμάς πάλι όχι… άντε καλή νύχτα
      Αδέλφια μου ασφαλίτες εσείς μόνο…
      Φαμφάρας

      Διαγραφή
    3. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ Ο ΒΟΛΦ ΜΠΙΡΜΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ . . .

      Διαγραφή
  37. Όχι βρε Χρήστο απλά έχουν αλλάξει βάρδια στη ΓΑΔΑ και ο ασφαλίτης σε αυτή τη βάρδια δεν είναι τόσο καλά διαβασμένος . Δες και εσύ, ο τύπος γράφει εικοσιτετράωρα στο πι-σι δεν είναι ανθρώπινο…
    Φαμφάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ.ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

      Διαγραφή
  38. ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ ? 1-0
    Φαμφάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΕΓΓΕΛ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ.ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΦΑΜΦΑΡΑ.-

      Διαγραφή
    2. http://www.oakke.gr/na472/note251011.htm

      ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ.

      ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟΥ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΑΡΚΕΤΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ : ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ . . .

      Διαγραφή
    4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ;

      ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

      ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΓΡΑΨΩ.

      ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  39. http://oakke.blogspot.com/2012/01/blog-post_12.html#more

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΟ ΑΕΘΡΟ ΕΔΩ.

    ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ ΚΕΠΕΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.1- ΧΡΟΥΣΤΣΙΟΦ ΚΑΙ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦ,ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ- ΑΘΗΝΑ 1998. 2-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ - ΑΘΗΝΑ 2006 ΚΑΙ 3- ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ - ΑΘΗΝΑ ΜΑΗΣ 2007. ΚΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ.ΚΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΡΟΣΟΥΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ - ΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ ΣΑΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΤΗ.ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ : ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ , ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΤΑΙΑ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η ολονυχτια σου είναι απλώς η ΒΑΡΔΙΑ ΣΟΥ και ασε τα "χαζά"...

    Ε, οχι, όταν μιλάς στο όνομα του Μαρξισμού, φιλαράκι, τότε ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ - εστω και αν εισαι χαφιές- να απαντήσεις στην παραπάνω παρέμβασή μου christos04Jan 24, 2012 02:35 PM

    Για να δούμε τι σας μαθαίνουν εκεί στην ΕΥΠ...

    Αν δεν ξέρεις πες στον "καθηγητή" σου να μας τα πει εκείνος... κάθε χαφιές ευπρόσδεκτος για "ξεσκόνισμα"..
    :-)))
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εγώ απλά να σε ευχαριστήσω ανώνυμε μαρξιστή-λενινιστή για την απάντηση που μου έδωσες. Ως γνήσιος μαρξιστής-λενινιστής που είσαι βλέπεις ως καλύτερη πρότασης αντιμετώπισης της παρούσας κατάστασης αυτή του ΕΠΑΜ-Καζάκη. Απλά μια χάρη. Μην ξαναναφέρεις περί ΚΚΕ και ρεβιζιονισμού και γνήσια μαρξιστική-λενινιστική σκέψη. Πες τα πρώτα στον Καζάκη και μετά τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τι έγινε εδω μεσα βρε παλικαρια?!

    Ανωνυμε ειχες δεν ειχες την τρολαρες την αναρτηση.
    Οταν σε μια αναρτηση με Χ θεμα καταφερνει καποιος να κανει ολους τους υπολοιπους σχολιαστες να μιλανε για το Ψ και ενω εχει προηγηθει δικη μου παραινεση να μην ξεστρατισουμε (πολυ τουλαχιστον) απο το θεμα της αναρτησης, δεν αφηνεις και πολλα περιθωρια να σε αντιμετωπισω διαφορετικα.
    Παρακαλείσαι απο εδω και στο εξης να σεβαστεις αυτον τον πολυ απλο κανονα.

    Γενικα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αλλα και κακα να ηταν ιδια αντιμετωπιση θα ειχες.

    Για οποιον τυχων αναρωτιεται, δεν μπαινω καν στη διαδικασια να παρω σφουγγαριστρα γιατι εχει γινει της τρελης απο ερωτο-απαντησεις, τοποθετησεις κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΔΕ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΗΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΣ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΜΟΥ.-

      Διαγραφή
  44. το ειπα, ο τυπος/οι γραφει 24ωρα στο πισι και αν κανεις καμια βολτα σε αλλα μπλογκ φιλικα ή οχι βλεπουμε τον ιδιο;!;! να γραφει συνεχως.
    δεν ξερω αν ειναι ασφαλιτης ή απλα πειραγμενος στο μυαλο, αλλα παντως την δουλιτσα του την κανει.
    η αληθεια ειναι οτι ειχα ξεχασει τον καλυβα.
    παντως σε οποιο χωρο και αν αναηκει οακκε/ανασυνταξη/καζακη/ασφαλεια ή και σε ολα μαζι, ολα εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο.
    το μισος απεναντι στο ΚΚΕ
    Modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παιδες αρκετα. Απο εδω και περα αρχιζω και σβηνω, ειδικα μηνυματα που περιεχουν προσβολες εκατερωθεν. Αυτο ισχυει για ολους.

    Οποιος θελει να επανερθει στο θεμα της αναρτησης, ας το κανει ελευθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. α.. Μανυ,
    Βλέπεις τι λεει παραπάνω ο τύπος. Για μένα όπως αντιλαμβάνεσαι που μπαίνω εδω και βλέπω τι λέει, με ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ κατάφωρα.

    Προσβάλλει το Κόμμα μου!! η όλη του παρέμβαση - για μένα - ειναι προσβλητική και ελεεινή.!!
    ...
    Αν μιλούσε με επιχειρήματα και σε πολιτικά πλαίσια κανενα πρόβλημα.

    Βασικός κανόνας της πολιτικής παρέμβασης είναι η επιχειρηματολογία
    και
    όταν πρόκειται για κάποιον που διατείνεται τον Μαρξιστή απαραίτητη προυπόθεση ειναι να καταδείξει με μαρξιστικά τουλάχιστον επιχειρήματα την Μαρξιστική - Κομμουνιστική ορθότητα των παρεμβάσεων του.

    Αντ' αυτού μας "περιέλουσε" με όλα τα επιχειρήματα του προβοκατόρικου "χώρου" σε όλη του την διαδρομη μέχρι σήμερα, βρισκόμενος αυτός και οι ιδέες του στο απυρόβλητο.

    Τέτοιους "μαρξιστές" γνωρίσαμε πολλούς και ειδικά στο Ιντερνετ.
    ..όμως...
    Δεν μπορεί να μας βαζεις στο ιδιο "τσουβαλι" με δαυτους γιατι εμεις λέμε - εστω και αν κάνουμε λάθη - ότι είμαστε ΚΚΕ, (φίλοι, οπαδοί, οτιδηποτε), δηλαδη μιλάμε ξεκαθαρα, δεν κρυβόμαστε.

    Αυτός λοιπόν μας ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

    εγω τουλάχιστον εξήγησα παραπάνω με κάποια επιχειρήματα την ουσια της παρέμβασης του.
    Δεν τον ειδα όμως να τοποθετηθεί.!! το αποφεύγει !!

    και αντι να τον ρωτήσεις γιατι .. όταν προσπαθεί να "απεγκλωβιστεί" από την ουσία της συζητησης, γιατι αποφεύγει να τοποθετηθεί.. μου λες εμενα ότι τον προσβάλλω...
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρηστο τοποθετήθηκα παραπανω.
      Μην το παιρνεις προσωπικα.
      Επισης εχω βγαλει τα συμπερασματα μου.

      Διαγραφή
    2. Επισης το παραπανω Jan 25, 2012 03:08 AM, το εγραψα για εσβησα ενα μηνυμα που περιειχε χαρακτηρισμους επι προσωπικου και καθολου πολιτικα επιχειρηματα. Ειναι κατι σαν disclaimer για να μην επαναληφθει απο εδω και στο εξης

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ Μanny ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΑ ΕΚΕΙ - ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΕ ΒΟΗΘΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤ ΑΝΑΛΟΓΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΑΒΥΣΣΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΣΥΜΦΙΛΙΩΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

      Διαγραφή
  47. ασχετο δυστηχως σχολιο με το θεμα αλλα: α)το ολο θεμα κολαει παρα πολυ σε αλλη κουβεντα για το πως δουλευετε απο παντου το νετ και πως το χειροζονται οι αστοι.
    β) ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ κτλ.
    και προσοχη τι φωτο και βιντεο ανεβαζετε
    Modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι και τοσο ασχετο το σχολιο οσο νομιζεις.
      Σωστος.

      Διαγραφή
  48. «Σε ολοκληρωτικού χαρακτήρα περιβάλλοντα (πολιτικά, θρησκευτικά, ιδεολογικά) η αυτοκριτική είναι αδιανόητη και η έξωθεν κριτική πάντοτε εχθρική. Ο κριτής οπωσδήποτε αντίπαλος, προσωποποιημένη απειλή. Αντιρρήσεις και διαφωνίες σηματοδοτούν κίνδυνο, ενεργοποιούν αντανακλαστικά ορμέμφυτης άμυνας.
    Κοινό σύμπτωμα σε όλα τα ολοκληρωτικά περιβάλλοντα (θρησκευτικά, κομματικά, ιδεολογικά) ή στα άτομα ολοκληρωτικής νοοτροπίας, είναι ότι: Δεν σιωπούν όταν τους γίνεται κριτική, απαντάνε οπωσδήποτε και με θυμό, οργή, συχνά και βαναυσότητα. Αλλά ποτέ στις θέσεις και στα επιχειρήματα της κριτικής. Η απάντησή τους εντοπίζεται μόνο στον κριτή τους: να εξουδετερωθεί ο κριτής, όχι να αναιρεθούν τα λεγόμενά του.
    Είναι στοιχείο ταυτότητας των ολοκληρωτικών σχημάτων και των ολοκληρωτικής νοοτροπίας ανθρώπων: Να μην απαντάνε στην κριτική, μόνο να μάχονται αυτόν που τους κρίνει. Να θέλουν να τον αποδείξουν οπωσδήποτε ανυπόληπτο, αναξιόπιστο, δίχως το κύρος που θα καθιστούσε υπολογίσιμη και με απήχηση την κριτική του. Θέσεις και επιχειρήματα της κριτικής παρακάμπτονται, αγνοούνται. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να σπιλωθεί με κάθε τρόπο ο κριτής, να εξοντωθεί ηθικά, να διασυρθεί το όνομά του. Με ερμηνείες φαντασιώδεις των προθέσεων και κινήτρων του, με έντεχνα υπονοούμενα και διφορούμενους υπαινιγμούς για το ήθος του, το παρελθόν του ή ό,τι άλλο προσφέρεται ως ομιχλώδης, αλλά γόνιμος για υποψίες, καταλογισμός.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Kαι αυτοι που κρινουν κρινονται.
    Ειναι στοιχειο ταυτοτητας ολοκληρωτισμου
    οι κρινοντες να μην θελουν να κριθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο χρηστης christo04 στο Jan 24, 2012 02:35 PM
    εθεσε πολλα ουσιωδη ζητηματα και ερωτηματα.
    Περιμενω με αγωνια τον αντιλογο πανω σε αυτα τα ζητηματα και ερωτηματα που θετει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΒΥΣΕΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΛΥΝΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΤΑ ΣΒΥΝΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΕΤΣΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ.ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.-

      Διαγραφή
    2. το τρολ αλερτ δεν το βλεπεις? Το ατομο ειναι τρολ. Τι του απαντας?
      Ποσες φορες πρεπει να προειδοποιηθεις?

      Διαγραφή
  51. Και ειναι γνωρισμα παντως οσων θελουν να ασκησουν κριτικη στο ΚΚΕ
    να μην παρουσιαζουν τις δικες τους θεσεις ?

    ΓΙΑΤΙ ?
    ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ?
    η
    Σκεφτονται ολοκληρωτικα και ΔΕΝ θελουν να κριθουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. O ανωνυμος Jan 25, 2012 07:42 AM
    Jan 25, 2012 07:45 AM
    Jan 25, 2012 07:48 AM

    ειναι το ιδιο προσωπο, γνωστο τρολ που προσπαθει να τσιγκλισει τον Χρηστο και τον ανωνυμο με τα κεφαλαια. Σταματα αυτο που κανεις. Υπαρχει και γομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θεωρούσα πως οι δημόσιες υπηρεσίες δεν συνεργάζονται.

    Αλλά να που βλέπεις, μεταξύ Πειραιά και Θεσσαλονίκης,
    ενός είδους άτυπης συνεργασίας στο τρολάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΦΙΛΕ Μanny.ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ.ΚΙ Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑΝΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ - ΑΝ ΜΑΣ ΜΕΛΛΕΤΑΙ - ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.-

      Διαγραφή
  54. Δειτε και αυτο

    http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=664371&utm_source=twitterfeed_columnists&utm_medium=twitter&utm_campaign=AVGI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
      ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ?
      ΘΕΟΔΩΡΟΣ

      Διαγραφή
  55. η κριτικη ειναι επιβεβλημενη (βλ καταστατικο του κομματος) και τα μελη του κομματος λενε στους εκτος οτι θελουν την κριτκη και την επιδιωκουν.
    η κριτικη λοιπον που πρεπει να κανει το μελος του κομματος θα γινει εκει που πρεπει, αλλιως δεν τηρει το καταστατικο και οποιος δεν τηρει ενα καταστατικο που εθελοντικα συμφωνησε απλα αποχωρει.
    ζωη και δυναμη ενος Κ.Κ ειναι η τηρηση του καταστατικου του.
    τα μη μελη που θελουν να κανουν επικοδομητικη κριτικη γιατι ανυσηχουν (πιθανως) παλι θα την κανουν εκει που πρεπει στα μελη του κομματος στην καθοδηγηση, ειτε κατιδιαν ειτε στις συσκεψεις κ.ο.κ.
    εστω οτι εγω ειμαι μελος (εστω) εδω που κανει καποιος κριτικη γαιτι την κανει; για να την μεταφερω; σε ποιον απευθυνεσαι (μιλαω γενικα και οχι προσωπικα) καταρχην και επειτα να μεταφερω τι και απο ποιον;;;; θα παω και θα πω ξερετε ενας τυπος/σα με νικνειμ ταδε μας κανει κριτικη και πρεπει να την λαβουμε υποψη;;;; γελανε και τα κεραμιδια.
    καλη η ανταλλαγη αποψεων, αλλα ειτε ειμαι μελος ειτε οχι δεν θα καθησω να απαντησω σοβαρα σε καθε τρολει οακκε/ανασυνταξη/καζακη κτλ
    και κατι τελευταιο, οταν καποιος θελει να αποδωσει φορο τιμης σε νεκρο εχει την ηθικη υποχρεωση να αναφερει που ηταν αυτος που ανηκε (γιατι αν ο κοτζαριδης δεν ηταν παμιτης δεν θα τον ειχαν σκοτωσει, θα μπορουσε να ηταν περισσοτεροι νεκροι) γιατι αλλιως ειναι ενας τιποτενιος παραγοντισκος που προσπαθει να κερδισει απο αγωνες και θυσιες αλλων και επειδη μια ζωη ετσι ειναι ολο αυτο το συναφι....αιντε και .....ξεκουμπιστειτε πολιτικα λαμογια
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ MODESTO ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΚΚΕΚΙΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.
      ΘΕΟΔΩΡΟΣ

      Διαγραφή
  57. το κερατο μου το τραγιο!!!!!!!!!!!σταματηστε να γραφετε τετοια πραγματα και ας δημιουργηθει και παρεξηγηση
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.