25 Ιουλίου 2011

Το μανιφέστο του Anders Behring Breivik


Video by Anders Behring Breivik by newsview

Το γεγονός είναι πολύ δυσάρεστο και βλέποντας κανείς αυτό το βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ως βίντεο του δράστη, αρχίζει να καταλαβαίνει μερικά πράγματα.

Στο άρρωστο μυαλό του οι μαρξιστές έχουν επιβάλλει στον πλανήτη κάτι σαν ιδιότυπη «πολιτισμική δικτατορία» (!) μέσω της οποίας προσπαθούν να αποδομήσουν όλα τα κράτη της Ευρώπης και να επιτρέψουν τον εξισλαμισμό αυτών (!). Βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με τους «αυτοκτονικούς ειρηνιστές» ή κάτι τέτοιο και τους «παγκόσμιους καπιταλιστές» (!), έχουν όλα τα μέσα στα χέρια τους (πχ κανάλια όπως το BBC) και –κυρίως- μέσω της εκπαίδευσης (αυτό ίσως εξηγεί γιατί επιτέθηκε σε παιδικη κατασκήνωση) μολύνουν το μυαλό των ανθρώπων. Όπως λέει πολύ χαρακτηριστικά η Ευρώπη δεν είχε κάτι αντίστοιχο του Μακάρθι για να απαλλαγεί από τους κομμουνιστές.


Δείτε το, έχει ενδιαφέρον. Ρίχνει λίγο φως στο μυαλό ενός φασίστα (το πόσο μπερδεμένα έχει ένας φασίστας πολλά ζητήματα, πόσο στρεβλή ανάγνωση της ιστορίας κάνει αλλά το κυριότερο είναι η έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα). Χαρακτηριστικό παράδειγμα μηδενικής επαφής με την πραγματικότητα (στα τόσα που θα δείτε) είναι ότι θεωρεί τους ομοϊδεάτες του κατατρεγμένο είδος (!) και ότι γενικά θεωρεί ότι προωθείται σοβιετοποίηση της ΕΕ και των Ηνωμένων Εθνών.

Ένα από τα «διαμάντια» που αλίευσα από το βίντεο:

There is an old saying: with strife comes opportunity. Continued Islamisation is likely to bring us, the cultural conservatives, back to power sooner than most people might think. It will in fact be a possibility as early as 2025

(Μετάφραση) Υπάρχει ένα παλιό ρητό: Με την πάλη έρχεται η ευκαιρία. Ο συνεχόμενος εξισλαμισμός θα φέρει εμάς τους «πολιτισμικά συντηρητικούς» στην εξουσία, πιο γρήγορα απ΄ ότι πιστεύουν οι περισσότεροι. Υπάρχει πράγματι πιθανότητα (να γίνει αυτό) μέχρι το 2025.

Στην συνέχεια καλεί σε «νέα σταυροφορία» όλους τους ομοϊδεάτες του ανά την Ευρώπη και μάλιστα απ ότι φαίνεται έχουν φτιάξει και οργάνωση, τους ΚΤ (knights templar) και έχουν σαν πρότυπο την Ιαπωνία και την Νότια Κορέα (!) ως χώρες πολύ συντηρητικές που έχουν διατηρήσει τα πολιτισμικά τους χαρακτηριστικά ανέπαφα!

Εδώ το πολυσέλιδο μανιφέστο που ανάρτησε με ψευδώνυμο (όλα αυτά πάντα με επιφύλαξη για το κατά πόσο ανήκουν στον δράστη).

32 σχόλια:

  1. Όλα αυτά δεν είναι ανεξάρτητα βεβαίως απο το ίδιο το σύστημα που ταίζει στην κυριολεξία την αρρώστια ορισμένων, με όλες αυτές τις θεωρίες συνομωσίας, τα ψέμματα περι Σοσιαλισμού, το μίσος για τους ξένους κλπ κλπ

    Αυτοί τους εκθρέφουν, για μια "ώρα δύσκολη" που λέμε. Και σήμερα απορούν, πώς γίνηκε αυτό το κακό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΡΟ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ;
    ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΞ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεόδωρε, κατα την αποψη μου, εκει ειναι το ζουμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΟΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύκολο θα ήταν να απορρίψουμε αυτές τις θεωρίες ως δημιουργήματα ενός παρανοϊκού μυαλού. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτές οι θεωρίες καλλιεργούνται σε ένα μεγάλο κομμάτι της δεξιάς σε όλο τον κόσμο. Ειδικά στην Αμερική. Και η συμπάθεια που φαίνεται να δείχνουν κάποιες ομάδες του χώρου δεν βοηθάει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν εχω καμια αμφιβολια οτι ενα ατομο σαν αυτο ειναι αρρωστο, διαταραγμενο, παρανοϊκο, πες το οπως θες.

    Το ζητημα οτι αυτες οι θεωριες εκκολαπτονται και κυκλοφορουν και οτι τις πιστευει κοσμος ειναι διαφορετικο και δεν αποκλειει αυτο που ειπα πριν.

    Για μενα αυτα ειναι κοινωνικα φαινομενα που δειχνουν οτι η κοινωνια νοσει. το οτι οι φασιστικες ιδεες βρισκουν απηχηση στον κοσμο ειναι σημαδι κοινωνικης παθογενειας, σαπιλας κτλ
    η οποια ομως προωθειται σαν εφεδρια του ιδιου του συστηματος. Σαν βαλβιδα ασφαλειας. Εγινε στο παρελθον, σε συνθηκες οικονομικης κρισης οπου υπηρχε φοβος κοινωνικων εξεγερσεων/ επαναστασεων. Μπορει καλλιστα να ξαναγινει.

    Αλλα οπως ειπα και πριν αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ενας ανθρωπος που την ειδε ραμπο και σκοτωσε ενα σωρο παιδια λες και ηταν κοτοπουλα, ΔΕΝ ειναι στα καλα του. Το γεγονος οτι θεωρει οτι εκτελουσε "θεαρεστο"εργο, μου ενισχυει αυτη την εντυπωση. Μενει να μαθουμε αν ακουγε φωνες ή είχε ανοιχτη συνομιλια με τον θεο των χριστιανων..

    Ολα αυτα δεν αναιρουν το γεγονος οτι οι φασιστικες ιδεες ειναι ΕΚΕΙ ΕΞΩ και εχουν απηχηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα πάντως η επιχειρηματολογία με ολίγον ιππότες Templar, ολίγον σταυροφορίες, ολίγον δράκουλες και βαμπίρ και ολίγον ισλάμ και χριστιανοσύνη που πλασάρουν κάτι τέτοιοι πειραγμένοι από τη μία,

    και ο ευτελισμός της γνώσης και της σκέψης που πλασάρει διαμορφώνοντας στα μέτρα που θέλει όχι μόνο την εκπαίδευση άλλά και τις γενικότερες συνθήκες διαβίωσης των πολιτών το επίσημο -και κάθόλου πειραγμένο- σύστημα από την άλλη,

    μου κάνουν για κάτι περισσότερο από συγκοινωνούντα δοχεία.

    (sorry για την παράγραφο-σιδηρόδρομο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ^^και φυσικα εχθροι ειναι οι κομμουνιστες (κατα πρωτον) και οι αλλοθρησκοι (κατα δευτερον)
    Χμμμ..πολυ βολικο ετσι? Καμια κουβεντα για το οικονομικοπολιτικο συστημα (εστω γενικα και αοριστα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΝΤΕΡΣ ΜΠΕΡΙΝΓΚ όπως καταγράφει ο ίδιος στο μανιφέστο του, σελίδα 1245, τις πολιτικές ομάδες με τις οποίες θεωρεί οτι ταυτίζεται ιδεολογικά και πολιτικά. Η καταγραφή αυτή είναι μέρος μιας ευρύτερης λίστα ακροδεξιών και νεοναζιστικών ομάδων ευρωπαικών χωρών με τις οποίες ταυτίζεται ιδεολογικα:


    ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΣΤ

    Greece
    Hellenic Front http://www.metopo.gr/ – (anti-immigration)
    Laikos Orthodoxos Sunagermos (LAOS - Popular Orthodox Rally) http://www.laos.gr/ (Nationalism) 3,8% in 2007 election
    Patriotiki Summahia/Patriotic Alliance (nationalist movement) disbanded Jan 07, its newspaper/website Eleutheros Kosmos is
    still active - http://elkosmos.gr/site/
    Chrysi Avyi (Golden Dawn) - http://www.xrushaugh.org (nationalist/racial conservative org) Website of youth Front and “Resistance
    Hellas-Antepithesi” magazine: http://www.antepithesh.net/

    yiok_yiok

    υ.γ...ασχετο πως ηταν η συναυλια ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ καλή αν και λιωσαμε απο την ζεστη : /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να αφιερωσω ενα τραφουδακι που τυχε να θυμηθω βλεποντας μια ταινια..νομιζω ειναι αρκετα επικαιρο !!!

    http://www.youtube.com/watch?v=xtrEN-YKLBM

    Mm ba ba de
    Um bum ba de
    Um bu bu bum da de

    Pressure pushing down on me
    Pressing down on you no man ask for
    Under pressure - that burns a building down
    Splits a family in two
    Puts people on streets

    Um ba ba be
    Um ba ba be
    De day da
    Ee day da - that's o.k.

    It's the terror of knowing
    What this world is about
    Watching some good friends
    Screaming 'Let me out'
    Pray tomorrow - gets me higher
    Pressure on people - people on streets

    Day day de mm hm
    Da da da ba ba
    O.k.

    Chippin' around - kick my brains around the floor
    These are the days it never rains but it pours
    Ee do ba be
    Ee da ba ba ba
    Um bo bo
    Be lap
    People on streets - ee da de da de
    People on streets - ee da de da de da de da

    It's the terror of knowing
    What this world is about
    Watching some good friends
    Screaming 'Let me out'
    Pray tomorrow - gets me higher high high
    Pressure on people - people on streets

    Turned away from it all like a blind man
    Sat on a fence but it don't work
    Keep coming up with love
    but it's so slashed and torn
    Why - why - why ?

    Love love love love love
    Insanity laughs under pressure we're cracking
    Can't we give ourselves one more chance
    Why can't we give love that one more chance
    Why can't we give love give love give love give love
    give love give love give love give love give love

    'Cause love's such an old fashioned word
    And love dares you to care for
    The people on the edge of the night
    And love dares you to change our way of
    Caring about ourselves
    This is our last dance
    This is ourselves
    Under pressure
    Under pressure
    Pressure


    yiok_yiok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.

    ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΣΩΣΤΑ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ; ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ; ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ;

    ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ. ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ. ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΦΓΑΝΟ. “ΒΟΜΒΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ” ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ.

    ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ Π[ΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΝΤ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Η ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΙΣΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΦΘΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ.

    ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. YIOK KALO TO TRAGOYDI TΩΝ QUEEN
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ

    The future's on it's way, the past is gone
    Old and rusted, with your busted bones
    Break the crystal ball, you're on your own
    Wipe away the fear of the unknown


    Now, here we go, on with the show
    Makin' our way, just living for today
    It's in my sight, and the time is right
    For takin' a bow, into the now


    Guilty of communication crimes
    Was it just a binge, or was I blind
    Overcoming opened up my mind
    Don't let the things from the past eat you up inside


    Now, here we go, on with the show
    Makin' our way, just living for today
    It's in my sight, and the time is right
    For takin' a bow, into the now


    Is it love that you break, or is it love that you make
    Is it love we're breaking, love we're making, or love just wasting time


    Now, here we go, and it's on with the show
    Makin' our way, just living for today
    It's in my sight, and the time is right
    For takin' a bow, into the now
    Now, here we go, on with the show
    Makin' our way, just living for today
    It's in my sight, and the time is right
    For takin' a bow, into the now
    ΑΠΟ TESLA

    KAI

    Cold blue swastika tattooed on my skin
    The ice in my veins the staples in my chin
    I've got it carved in my forehead "Slave To My Sin"
    Too violent for the brotherhood to ever take me in


    Gonna write down my law in blood upon the street
    To the cadence of a goose-step heavy metal beat
    Wanna purify my race gonna turn up the heat
    Just wanna make 'em die and make the job complete


    I am a vicious young man oh I am a wicked young man
    It's not the games that I play the movies I see the music I dig
    I'm just a wicked young man


    I like to run my body on heavy heavy fuel
    I can punch through a wall I can kick like a mule
    I got a pocketful of bullets and a blueprint of the school
    I'm the devil's little soldier I'm the devil's little tool


    I am a vicious young man oh I am a wicked young man
    It's not the games that I play the movies I see the music I dig
    I'm just a wicked young man


    I got every kind of chemical pumpin' through my head
    I read Mein Kampf daily just to keep my hatred fed
    I never ever sleep I just lay in my bed
    Dreamin' of the day when everyone is dead


    I am a vicious young man oh I am a wicked young man
    It's not the games that I play the movies I see the music I dig
    I'm just a wicked young man
    I am a vicious young man oh I am a vicious young man
    I am a vicious young man oh I am a wicked young man
    KAI AYTO APO ALICE COOPER
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάτι βρωμάει πολύ στην όλη ιστορία ...
    Δεν είναι τρελός ο τύπος ...
    Και, ίσως, δεν είναι μόνος του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βλέποντας το βίντεο ξεκίνησα να γράφω ένα κείμενο. Σκόπευα να κάνω μια σοβαρή ανάλυση των γεγονότων και αν μπορέσω να ψηλαφίσω τις βαθύτερες αιτίες μιας τέτοιας αποτρόπαιης πράξης. Σύντομα, άρχισα να αντιμετωπίζω τις ηλιθιότητες που παρουσιάζονται στο βίντεο με σαρκασμό και "μαύρο χιούμορ". Το κείμενο δυστυχώς "ξέφυγε" σε μέγεθος και δεν θα το δημοσιεύσω, διότι μάλλον θα κουράσει. Παραθέτω, εδώ μόνο την 1η και την τελευταία παράγραφο.
    Partizanos

    Τρικυμία εν κρανίο. Παντελείς έλλειψη μεθοδολογίας. Αντιεπιστημονική σκέψη. Συνάθροιση "δεδομένων", τσουβάλιασμα "ιστορικών γεγονότων", ερμηνείες κατά το δοκούν. Μίσος, αρρώστια και πάλι μίσος. Αδυναμία εμβάθυνσης στα φαινόμενα της εποχής μας.

    Ερώτημα: Πόσα Σκατά χωράνε στο μυαλό ενός φασίστα?
    Απάντηση: Όσα στην χέστρα σας. Με δυο όμως προϋποθέσεις: 1) Θα τραβάτε το καζανάκι μετά από κάθε χρήση, 2) Ο Καλλικρατικός σας δήμος θα είναι επιμελείς στην συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης (Αν και αυτό δεν το βλέπω...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην ανησυχεις ...δεν κραταμε μεζουρα !!!

    yiok_yiok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. xexe partizane

    Οσα στη χεστρα σας μετα απο οργιο βουλιμιας σε μεξικανικο φαστφουνταδικο με φρεσκιες πρωτες υλες απο φαρμες και περιβολια της φουκοσιμα (?)



    (κατι μου λεει οτι ταιριαζουν τα χνωτα μας
    : ]]]]]]]]]])

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΓΝΩΡΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟ, ΜΑΝΥ;
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟ
    ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΩΡΑ
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
    ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;
    ΑΝΤΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΟ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θοδωρε!! Εννουσα το χιουμορ βρε! Τστστστ
    Ειμαι παρεξηγημενος ανθρωπος : /

    : ]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΒΡΕ

    Is it getting better?
    Or do you feel the same?
    Will it make it easier on you now?
    You got someone to blame
    You say

    One love
    One life
    When it's one need
    In the night
    One love
    We get to share it
    Leaves you baby if you
    Don't care for it

    Did I disappoint you?
    Or leave a bad taste in your mouth?
    You act like you never had love
    And you want me to go without
    Well it's

    Too late
    Tonight
    To drag the past out into the light
    We're one, but we're not the same
    We get to
    Carry each other
    Carry each other
    One

    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head

    Did I ask too much?
    More than a lot.
    You gave me nothing,
    Now it's all I got
    We're one
    But we're not the same
    Well we
    Hurt each other
    Then we do it again
    You say
    Love is a temple
    Love a higher law
    Love is a temple
    Love the higher law
    You ask me to enter
    But then you make me crawl
    And I can't be holding on
    To what you got
    When all you got is hurt

    One love
    One blood
    One life
    You got to do what you should
    One life
    With each other
    Sisters
    Brothers
    One life
    But we're not the same
    We get to
    Carry each other
    Carry each other

    One

    One
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Βολικός τρελός ,
    Τελικά πόσο βολεύει το καμουφλάζ του τρελού , και πάντα όποτε χτυπάει ο Φασίστας είναι τρελός και να σου η έμμεση προβολή και διαφήμιση των ιδεών τους . Στο όνομα να σκιαγραφήσουμε το προφίλ του τρελού διαφημίζουμε ανοιχτά τις ιδέες τους . Γιατί σίγουρα θα βρεθούν και κάποιοι που θα βρουν και διάφορα σωστά σημεία άλλα θα καταδικάζουν την βία από όπου και αν προέρχεται τσουβαλιάζοντας και την οργανωμένη ταξική πάλη .
    Και ποιο το αποτέλεσμα ? ενώ θα χύνετε το φασιστικό δηλητήριο στην συνείδηση του απαίδευτου νου και θα ριζώνει θα μένει μόνο η Βία του οργανωμένου , καθότι ο άλλος είναι ένας μεμονωμένος τρελός.
    Όποιος αντιμετωπίζει τέτοια γεγονότα σαν μεμονωμένα γεγονότα καλό θα ήταν να δει ότι ο Καπιταλισμός ξανά έβγαλε από την φαρέτρα του το βέλος του φασισμού και είναι έτοιμος να το χρησιμοποιήσει, καθότι τα περιθώρια "Δημοκρατικών" απαντήσεων στα προβλήματα τις ανθρωπότητας φαντάζουν πλέον "ελλειμματικά" σαν τις οικονομίες των Ευρωπαϊκών κρατών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΒΟΛΙΚΕ ΤΡΕΛΕ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ (ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ)
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. U2 Θεόδωρε? Me, too!!!
    Καταπληκτικό τραγούδι, και πολλά χρόνια παλαιότερα ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι! Μετά άρχισε η κατρακύλα της ενσωμάτωσης. Σεβόμενoς τον εαυτό μου δεν ακολούθησα. Ευτυχώς, δηλ.

    Many:
    Το μεξικάνικο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Τουλάχιστον για την βρώση. Αν είναι όμως υπερπικάντικο (σς το Μεξικάνικο), τότε κάθε αφόδευση θυμίζει γέννα (sic!). Ως εκ τούτου θέλει προσοχή. Αλλά και πάλι, αν είναι να αφιερωθεί στους σκατοκέφαλους ξυρισμένους αρκουδιάρηδες το τελικό αποτέλεσμα της χώνεψης (σσ δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω διασαφήνιση εδώ, έτσι?), τότε χαλάλι η γέννα. Για τους σκατοκέφαλους ΠΚΠ (Προγραμματίζουμε, Καταναλώνουμε, Προσφέρουμε). Ποιο ευγενικά δεν μπορώ να εκφραστώ. Ας αυτολογοκριθώ λοιπόν...χαχαχααχαχ
    Partizanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "...και πολλά χρόννια πριν ένα πολυ αγαπημένο συγκρότημα", ήθελα να γράψω, αλλά ο δαίμων του Keyboard πάλι τα δικά του έπραξε!
    Δαιμώνας είναι αυτός...
    Partizanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ Ε; ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ!
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θεόδωρε:
    Αν ήταν να σχολιάζουμε τα πάντα δεν θα μας έφταναν 7 ζωές. Ούτε γατιά να ήμασταν δηλ.
    Εγκόλπιο για να μην χάνουμε τον χρόνο μας, να αποφεύγουμε τις κακοτοπιες κλπ κλπ κοκ...
    1)Αν φυσάει πετάμε χαρταετό!
    2) Αν δεν φυσάει σφυρίζουμε κλέφτικα!
    3) Αν έχει λιακάδα προσπερνάμε προσποιούμενοι τους τυφλούς
    4) Αν βρέχει μένουμε σπίτι μας.
    5)Αν έχετε άλλες προτάσεις, ευχαρίστως να τις ακούσω. Κάθε μέρα αποτελεί μια ευκαιρία για να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα!
    Partizanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανωνυμε 9:12 εχεις ενα δικιο
    ακομη και η δυσφημιση ειναι ειδος διαφημισης.

    Αν αφησουμε στην ακρη το οτι τον θεωρω nutcase, ο λογος που το εκανε μπορει να ειναι και για να κανει μια δηλωση στον πλανητη (εκτος απο το μισος δλδ για τους αλλους) και να δωσει κατα καποιο τροπο το παραδειγμα σε αλλους ιδιους με αυτον..κλαψ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όποιος έχει κουράγιο ας ρίξει μια ματιά στο άρθρο "Διακρατική και εσωτερική καταστολή" http://www.dokimio.com/node/154

    Η εμπειρία δείχνει πως μια επιτάχυνση των αυταρχικών βημάτων (στο νομικό επικοδόμημα, τις δυνάμεις καταστολής) για την θωράκιση του αστικού πολιτικού συστήματος είναι κάτι περισσότερο από αναμενώμενη. Θα έλεγα πως είναι σίγουρη.
    Partizanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑΠΩΣΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑ ΛΙΓΟ
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΣΩ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΗΜΑΡΤΟΝ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θεόδωρε:
    Δεν σε τάπωσα γιατί δεν παίζουμε μπάσκετ...
    Είμαι αρκετά χοντρόπετσος οπότε μην ανησυχείς, δεν υπάρχει θέμα.
    Όσο για το βασικό σου σχόλιο στο τελευταίο σου μν, νομίζω πως αυτά που θα ζήσουμε στα χρόνια που έρχονται, ούτε να τα διανοηθούμε μπορούμε σήμερα, και πολύ φοβάμαι πως το περιστατικό στο Όσλο θα μοιάζει "παραμύθι" (ας μου συγχωρεθεί η έκφραση). Πολύ θα ήθελα να διαψευστώ, αλλά ζούμε στην εποχή της αντεπανάστασης και oi προλεταριακές επαναστάσεις δεν νομίζω να είναι βελούδινες. Οι αστοί έχουν πολλά να χάσουν για να παραδώσουν αμαχητί τον εκμεταλλευτικό τους παράδεισο πετώντας μας ροδοπέταλα.
    Partizanos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΣΚΕΤ!
    ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (Πολύ θα ήθελα να διαψευστώ, αλλά ζούμε στην εποχή της αντεπανάστασης και oi προλεταριακές επαναστάσεις δεν νομίζω να είναι βελούδινες. Οι αστοί έχουν πολλά να χάσουν για να παραδώσουν αμαχητί τον εκμεταλλευτικό τους παράδεισο πετώντας μας ροδοπέταλα)
    ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.