30 Απριλίου 2011

Η μοναρχία, το ΚΚΕ, ο Πορτοσάλτε και το Zombie Wedding

Τρεις αντι-καπιταλιστές ακτιβιστές οι οποίοι ετοίμαζαν ένα θεατρικό δρώμενο με τίτλο "Zombie Wedding" - RIGHT ROYAL ORGY – RUMPY PUMPY AND GUILLOTINES, στο οποίο ουσιαστικά θα "εκτελούσαν" δια της γαλλικής μεθόδου της γκιλοτίνας, τον πρίγκηπα Ανδρέα, συνελήφθησαν απο τις βρετανικές αρχές το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως διαβάζουμε στην Guardian (διαμέσω του aformi.gr) :

... οι παραπάνω συντελεστές του θεατρικού έργου, συνελήφθησαν και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα του Lewisham. Αξιωματικοί συνέλαβαν τον καθηγητή Chris Knight, ηγετικό μέλος της ομάδας G20 Meltdown, έξω από το σπίτι του στο Brockley, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο γύρω στις 18:15, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.
Επίσης συνελήφθησαν οι σύντροφοι του Knight,  Camilla Power και Πάτρικ Macroidan, ο οποίος ήταν ντυμένος σαν δήμιος, είπε ο ακτιβιστής Mike Raddie, του βόρειου Λονδίνου, που ήταν μαζί τους.

Οι τρεις ακτιβιστές προετοίμαζαν να μεταφέρουν τα θεατρικά σκηνικά, συμπεριλαμβανομένης μιας αυτοσχέδιας λαιμητόμου και ομοιώματα, στο κεντρικό Λονδίνο, όταν τρία αυτοκίνητα και δύο φορτηγά της αστυνομίας κατέφθασαν στο σπίτι του Knight στο Brockley, είπε ο Raddie.

«Ο Chris συνελήφθη πρώτος. Ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο απέναντι από το σπίτι του για να κάνει τη σύλληψη δύσκολη», δήλωσε ο Raddie. «Τον σήκωσαν τέσσερις αστυνομικοί και δύο τον μετέφεραν στο πίσω μέρος ενός μικρού φορτηγού».
«Την Camilla την έβαλαν στο πίσω μέρος σ’ ένα από τα αυτοκίνητα της αστυνομίας. Ο Πάτρικ ήταν ντυμένος σαν δήμιος όταν συνελήφθη.»
Ο Raddie είπε ότι η αστυνομία κατέσχεσε επίσης, ένα φορτηγό που περιείχε τα σκηνικά της ομάδας, στα οποία περιλαμβανόταν μια ξύλινη λαιμητόμος. «Είναι μια κανονική λαιμητόμος, αλλά δεν έχει λεπίδα – μόνο ξύλο βαμμένο ασημί», πρόσθεσε.
Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Αυτό το βράδυ, 28 Απριλίου, οι αξιωματικοί συνέλαβαν τρία άτομα – δύο άνδρες ηλικίας 68 και 45, και μια εξηντάχρονη γυναίκα – στην Wickham Road, SE4 με την υποψία της συνομωσίας για την πρόκληση δημόσιας ανησυχίας και παραβίαση της ειρήνης».

Επί του παρόντος είναι υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Lewisham.
Επίσης, με τους διαδηλωτές κατά τη στιγμή της σύλληψής τους ήταν συνεργείο του Channel 4. Μέρος του εξοπλισμού τους, που βρισκόταν σε φορτηγό των ακτιβιστών, κατασχέθηκε.

Άξιο αναφοράς είναι και το νέο παραλήρημα του Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος απαντά στην παρακάτω ανακοίνωση του ΚΚΕ ...

με τον δικό του μοναδικό τρόπο ... (το βίντεο του Πορτοσάλτε, απο το Λές μαλακίες, μονταρισμένο και περιποιημένο, στο οποίο μάλιστα μαθαίνουμε πως ο Αρούλης σαν καλός πράκτορας που είναι, διαβάζει την γνωστή εφημερίδα Bond , όπως λέμε James Bond ...σσ "Le Monde" ...)

8 σχόλια:

  1. Τα δικά μας "θεατρικά" που θα αρχισουν να εμφανιζονται σε λίγο καιρό, μπορει να μην έχουν τις γαλλικες πατροπαραδοτες γκιλοτίνες, αλλα σιγουρα θα εχουν πραγματικο αιμα. Και ο Πορτοσαλατας εχει ήδη κλεισει πρωτη θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια,δεκάδες φορές έχω πει ότι θα κάναμε πολλά γέλια με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες(sik),αν δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα και αν ο Ελληνικός λαός δεν ξέραμε ότι θα ζήσει μία τραγωδία,μέχρι να μπορέσουμε να ξεμπερδεύψουμε μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η οικονομικη εξουσια κρυβεται καλα πισω απο κατι τετοιους αχυρανθρωπους που παριστανουν τους δημοσιογραφους . Που την οικολογια την κατανοουν ως φυτευω ενα δεντρακι ησυχα και χωρις να ενοχλω και που με περισσο θρασος αποκαλουν πολιτισμο τον καπιταλιστικο μεσαιωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακώς παραποιήθηκε η φωνή του Πορτοσάλτε. Ακούγεται γελοιότερος με τον φυσικό ήχο.
    Ας είναι καλά η Ελληνοφρένεια που αφήνει τον κόσμο να τον ξεχέζει κι αυτόν και τον Μπάμπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aς γελάσουμε και λιγάκι:

    http://tinyurl.com/647px4c

    μιας και μας τα έκαναν "μπαλόνια" αυτές τις μέρες!
    Τυχαίο? Δεν νομίζω!

    spiral architect

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ^^ xaxaxaxaxaxaxa
    Ειναι η πρωτη φωτο απο το βασιλικο γαμο που βλεπω (η tv στο σπιτι μου χρησιμοποιειται μονο σαν οθονη για το xbox και για το laptop) αλλα ομολογω οτι ειναι πολυ επιτυ-χη(υ)μενη.

    : ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για περισσότερες φωτό στο "The British Monarchy's photostream" :p :p :p :p εδώ: http://www.flickr.com/photos/britishmonarchy/

    official παρακαλώ!
    (και όποιος αντέξει ...) :p :p :p :p

    spiral architect

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δίκιο έχουν οι άνθρωποι και διαμαρτύρονται. Στα σοσιαλιστικά καθεστώτα άλλωστε θα γινόταν εύκολα κάτι αντίστοιχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.