29 Απριλίου 2011

Εμπόδιζαν τα άλογα να χέσουν!

Γραφει ο Sofistis

Ομολογώ....
ότι αυτό με πείραξε πιο πολύ απ όλα σε τούτο το βασιλικό γάμο.
Κάνανε λέει ενέσεις καταστολής στα άλογα για να μην ξεφύγουν από την διάταξη της βασιλικής πομπής και προ παντός να μην ανασηκώσουν την ουρά και χέσουν καθ οδόν βασιλιάδες και πρίγκιπες, πρωθυπουργούς και πάσης φύσεως σελέμπριτις ελεεινής μορφής, καθώς και χιλιάδες ηλίθιους και κρετίνους που επονομάζονται λαός και διαγκωνίζονται στις άκρες των δρόμων για να χειροκροτήσουν το θλιβερό θέαμα.. Φανταστείτε δηλαδή που καταντήσαμε..
Να εμποδίζουν τα πιο όμορφα, ερωτικά και περήφανα ζώα, τα άλογα, να χέσουν! Τι ντροπή αλήθεια..
Να τα εμποδίζουν δηλαδή να κάνουν την ανάγκη τους, αλλά και αυτό που όλοι θα περιμέναμε να κάνουν, ως ζώα με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, εφόσον δεν το κάνουν οι άνθρωποι. Να χέσουν κάθε συμμετέχοντα και παρακολουθούντα για να δώσουν έτσι κάποιο νόημα στην χρυσοποίκιλτη γελοιότητα και ματαιοδοξία..


Σταματώ εδώ.. Δεν είναι εύκολο να περιγράψεις τόση ξεφτίλα χωρίς να αναποδογυρίσει το στομάχι σου..
Όχι δεν τα βάζω με τη βασιλεία. Αυτή έχει ουσιαστικά καταργηθεί από καιρό ακόμα και στην Αγγλία και κανέναν δεν ενδιαφέρει εκτός από κάτι απατημένους πασόκους που τα βάζουν μαζί της για να κοροϊδεύουν τον εαυτόν τους ότι απόμεινε κάτι και σε αυτούς για να αγωνίζονται.. Σήμερα στην κοινωνία της αγοράς ούτε καν οι εκλεγμένοι πολιτικοί δεν αποφασίζουν και θα αποφασίζουν οι βασιλιάδες; Ούτε καν διακοσμητικά αξεσουάρ μιας ζωής χωρίς νόημα και θλιβερά απομεινάρια ενός περασμένου μεγαλείου δεν είναι πια.. Πρόκειται κυριολεκτικώς για «κοπρίτες» και άχρηστα κορμιά που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην κοινωνία παρά μόνο το θέαμα της γέννησης τους, του γάμου τους και του θανάτου τους.. Έχουμε δηλαδή να κάνουμε με ένα κορυφαίο τίποτα και ένα κυριολεκτικώς ασήμαντο που κατασκευάζεται σε σημαντικό προκειμένου να πουλάει η εικόνα του σε λαούς που στέρεψαν από νόημα και όνειρα..

Σε μια εποχή λοιπόν όπου έχουν καταπατηθεί και τα τελευταία προσχήματα δημοκρατίας και οι «αγορές» αποφασίζουν για τις τύχες ολόκληρων κρατών και λαών, όπου αρπάζονται οι συντάξεις των ανθρώπων για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι, έχουμε και τους βασιλικούς γάμους σαν το κερασάκι στην τούρτα ενός ευρωπαϊκού πολιτισμού που βρίσκεται πλέον στον πάτο της παρακμής του..

Αλήθεια, τι είναι πολιτισμός;
Να αρπάζονται οι μισθοί και οι συντάξεις των ανθρώπων,
ή να χέζουν ελεύθερα τα άλογα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.