8 Απριλίου 2011

Επεισόδιο στα διόδια του Μώλου, μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαγκούφη και μελών του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

Από το VolosTV

Ο βουλευτής Μαγκούφης στα διόδια
Eπεισόδιο στα διόδια της Αγ. Τριάδας στο Μώλο Φθιώτιδας, με πρωταγωνιστή τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΧΡ. Μαγκούφη, εισηγητής του νομοσχεδίου Ρέππα και πολέμιος του "δεν πληρώνω".. Τα μέλη του κινήματος για μια ακόμη φορά πραγματοποιούν κατάληψη στο σταθμό και τα διερχόμενα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα και μάλιστα κορνάροντας, αφού βρίσκουν τις μπάρες σηκωμένες και δεν πληρώνουν. 

Όλα εξελίσσονται ομαλά μέχρι που στα διόδια φτάνει ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης. Το αυτοκίνητο του βουλευτή σταματά για να πληρώσει. Οι συγκεντρωμένοι, που δεν γνωρίζουν ακόμη με ποιον έχουν να κάνουν, του φωνάζουν να περάσει ελεύθερα όπως όλοι οι άλλοι οδηγοί. Ο οδηγός επιμένει να πληρώσει, οι καταληψίες δεν αφήνουν και αρχίζει μια έντονη λογομαχία.

Ο βουλευτής που καθόταν στη θέση του συνοδηγού βγαίνει έξω και λέει ξανά ότι θέλει να πληρώσει, βουτάει μια γυναίκα από τον γιακά και αρχίζει να την ταρακουνάει. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι αρπάζουν από τα χέρια του βουλευτή τη γυναίκα και τον απωθούν, ενώ απειλούνται πιο σοβαρά επεισόδια. Η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας.
Ο Χρήστος Μαγκούφης μπαίνει μέσα στα γραφεία των διοδίων και σε λίγο στα διόδια φτάνει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Άνδρες της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ, του τοπικού τμήματος, ακόμη και ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας Νίκος Δουβλέκας.
Τότε τα μέλη του κινήματος πληροφορούνται ότι πρόκειται για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη.


Η γυναίκα που είχε το επεισόδιο με τον βουλευτή μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Ο βουλευτής με τον οδηγό του και ακόμη ένα ζευγάρι που τον συνόδευε έμειναν για τουλάχιστον μια ώρα μέσα στα γραφεία των διοδίων. «Ήθελα να πληρώσω και δεν με άφηναν. Είναι δικαίωμα του καθενός αν θέλει να πληρώσει. Δεν χτύπησα καμία γυναίκα. Η κυρία που δήλωσε τραυματισμένη και ήρθε το ασθενοφόρο για να την πάρει, έπαιζε θέατρο», είπε  ο βουλευτής.ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ: Τα πολιτικά ρετάλια του χρεοκοπημένου αστικού συστήματος
του Γιάννη Χατζηγιάννη
Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλίας & του Πανελλαδικού Συντονιστικού 

Ο βίαιος τραυματισμός της συναγωνίστριας Σούλας Γαλάνη- Αυλακιώτη, μέλος της τοπικής Επιτροπής Αγώνα Μώλου και μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα κατά τη χθεσινή κινητοποίηση στα διόδια του Μώλου, αποτελεί ένα νέο θερμό επεισόδιο στο πόλεμο κατά της εκχώρησης δημοσίων αγαθών στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Ο τραμπούκος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, μετά τον απεγκλωβισμό του από αστυνομικές δυνάμεις από τον σταθμό διοδίων, με την περισσή θρασύτητα που έχουν αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα και τη ζωή του εργαζόμενου πληθυσμού, δήλωσε ότι η «συναγωνίστρια έπαιξε θέατρο». Στο πολιτικό θέατρο της βουλής των εργολάβων και των μιζαδόρων, ο Μαγκούφης αναζητά τη θέση του υπερμάχου του συστήματος. Εταιρίες διοδίων ίσως του προσφέρουν περίοπτη θέση security.

Ο εισηγητής της τροπολογίας Ρέππα, Μαγκούφης, αφού διαπίστωσε με τα μάτια του ότι παρά τη νομοθετική ρύθμιση ποινικοποίησης του αγώνα μας δεν κατάφερε να «διορθώσει» την «αποκλίνουσα συμπεριφορά» των χιλιάδων αγωνιστών και αγωνιστριών, ανέλαβε ο ίδιος με τα χεράκια του να «καθαρίσει» για λογαριασμό των ληστών των δρόμων.

Οι πολιτικοί τρομοκράτες της ζωής εκατομμυρίων, προκειμένου να διασώσουν το καταρρέον σύστημά τους, επικαλούνται τα «δημοκρατικά» τους δικαιώματα να πληρώνουν δήθεν… διόδια. Ποια δημοκρατικά δικαιώματα έχουν όμως οι πολιτικοί εκτελεστές της ζωής εκατομμυρίων εργαζομένων;
Λίγες ημέρες πριν οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα πώλησης δεκάδων δημοσίων οργανισμών, υπηρεσιών, ΔΕΚΟ, το κίνημά μας παραμένει ένα σημαντικό εμπόδιο στα πολιτικά τους σχέδια, έχοντας υψώσει το ανάστημά του θαρραλέα ενάντια στη χρεοκοπία της ζωή μας, μένοντας, χωρίς κανένα συμβιβασμό, δεκαεννιά μήνες στο δρόμο.

Tα μεταμνημονιακά πολιτικά ρετάλια του ανυπόληπτου και χρεοκοπημένου αστικού πολιτικού συστήματος θα τα στείλουμε στο σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας.

Η απάντησή μας δίνεται στους δρόμους.
Δεν μας φοβίζουν. Μας εξοργίζουν.
Εμείς δεν πληρώνουμε. Εσείς θα πληρώσετε.
Παίρνουμε τη τύχη της ζωής στα χέρια μας.

2 σχόλια:

 1. Ο τραμπούκος πασόκος ήταν ο εισηγητής της τροπολογίας Ρέππα.

  http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Air escape S.A.

  Προς τον "κ." Μαγκούφη

  Προσφορά πτήσης με ελικόπτερο για την επικείμενη διαφυγή σας από την χώρα:
  1η θέση με το Γιωργάκη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.