26 Φεβρουαρίου 2015

Το ΚΚΕ ζητά άμεση και ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή για την παράταση του μνημονίου


Σε ανακοίνωσή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ αναφέρει:

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οφείλει να φέρει άμεσα για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή τη νέα συμφωνία που υπέγραψε με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ και ο κάθε βουλευτής να αναλάβει τις ευθύνες του με ονομαστική ψηφοφορία.

Η συμφωνία αυτή αποτελεί ουσιαστικά και τυπικά επέκταση του μνημονίου και των δεσμεύσεων που προέβλεπε, συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Αυστηρή επιτήρηση, αξιολόγηση από την τρόικα, που τώρα ονομάζονται "τρεις θεσμοί", διατήρηση και επέκταση των αντεργατικών και αντιλαϊκών κατευθύνσεων και μέτρων.

Η θέληση του λαού μας για απαλλαγή από την πολιτική που εφαρμόζεται με τα μνημόνια μπορεί να βρει ουσιαστικό περιεχόμενο με την πραγματική κατάργηση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των εφαρμοστικών νόμων, την ανάκτηση των απωλειών και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

Η πρόταση νόμου που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων κλπ. είναι συμβολή στην οργάνωση της πάλης του λαού μας σ’ αυτήν την κατεύθυνση». 

8 σχόλια:

  1. Χαιρετισμός για το αυριανό συλλαλητήριο http://www.mikistheodorakis.gr/el/news/?nid=5161

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως δεν σχολιάζω τον Θεοδωράκη όταν λέει αρλούμπες, έτσι δεν θα σχολιάσω τον Θεοδωράκη όταν χαιρετίζει το συλλαλητήριο του ΚΚΕ. Το "γέρασα και θέλω να με αγαπούν όλοι" με αφήνει παγερά αδιάφορο.

      Διαγραφή
    2. ελεος ρε redfly νταξει οντως ο γερος εχει κανει πολλα πισωγυρισματα αλλα πρεπει να του αναγνωρισουμε οτι εχει το θαρρος και βγαινει και λεει και κατι σωστο που και που..επισης τον Μικη τον αγαπανε χιλιαδες..δεν χρειαζεται να στελνει επιστολες...

      Διαγραφή
    3. Nickname, ειδικά αυτοί που ζητάνε έλεος.
      Και όπως είπα, δεν θα σχολιάσω.

      Διαγραφή
  2. 8.36 Εγω δεν θα το ελεγα θαρρος. Θρασος ειναι να συναντας τον πρωθυπουργο του ΝΑΤΟ Ε.Ε και μετα να στελνεις συγχαρητηρια στο ΚΚΕ για την συγκεντρωση του. Ενα κομμα που μιλαει για ανατροπη του καπιταλισμου. Και να μας λεει και το παραμυθακι για αριστερα. ΕΛΕΟΣ οσο πιο κοσμια μπορω με μεγαλη δυσκολια ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ζημιά τους την κάνουν την στιγμή που πρέπει, μετά πάλι καλοί με όλους, χρόνια τώρα. Τυχαίο; Έχουν φτάσει σε μια εκφυλιστική κατάσταση και πλέον τι περιμένουμε από αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω απολυτα με Redfly, ομως ο επειδη ο Θεοδωρακης δεν ειναι τυχαιος, ο Κουτσουμπας του εστειλε ευχαριστηρια επιστολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.55 Το οτι δεν ειναι τυχαιος δεν σημαινει οτι μπορει να λεει οτι θελει χωρις να μιλαμε. Η Ζημια που εχουνε κανει ολοι αυτοι με την λογικη που κουβαλανε ειναι τεραστια. Μονιμα προσπαθουνε να πατανε σε δυο βαρκες ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.