13 Φεβρουαρίου 2015

Aπάντηση των εργαζομένων στην Coca Cola


Επιχειρούμενη προβοκάτσια - φαρσοκωμωδία σε βάρος του «Ριζοσπάστη» - Αμεση απάντηση των εργαζομένων στην Coca Cola
Πηγή : 902.gr

Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται η νέα προβοκάτσια που επιχειρήθηκε σε βάρος του «Ριζοσπάστη» και βεβαίως του ΚΚΕ. Πρωταγωνιστές εκπρόσωποι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» του ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά δεκάδες, «ανώνυμα» και «ανεξάρτητα» , blogs που έσπευσαν να αναπαράγουν αμάσητη την προβοκάτσια.

Μόνο που αυτή τη φορά ήταν κακοστημένη και βγάζει μάτια. Στις 11 Φλεβάρη στο site του Σπύρου Καρατζαφέρη ανέβηκε κείμενο με τον τίτλο «Δείτε και τρίψτε τα μάτια σας-Τι διαφημίζει στην τελευταία του σελίδα ο Ριζοσπάστης;». Το κείμενο συνοδεύεται από φωτογραφία του «Ριζοσπάστη», ο οποίος στην τελευταία του σελίδα έχει διαφήμιση της «Coca cola».

Επιμελώς κρύβεται η ημερομηνία του συγκεκριμένου φύλλου του «Ριζοσπάστη» ώστε οι αναγνώστες να νομίσουν ότι είναι αυτών των ημερών και ενώ οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση βρίσκονται σε πολύμηνους διαρκείς αγώνες.

Όμως το συγκεκριμένο φύλλο του «Ριζοσπάστη» έχει κυκλοφορήσει στις 27 Μάη 2012. Δηλαδή 17 μήνες πριν να ξεκινήσει η μεγάλη απεργία των εργαζομένων στην «Coca-cola».

Τη σκυτάλη της προβοκάτσιας πήρε η Ραχήλ Μακρή, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ). Σε χθεσινή μεταμεσονύχτια εκπομπή επανέλαβε την προβοκάτσια λέγοντας: «Προχθές έβλεπα το Ριζοσπάστη, η τελευταία σελίδα είχε διαφήμιση της Coca-cola...»!!! Ο ισχυρισμός αυτός αποδεικνύει το γκαιμπελισμό τους. Απ' ότι φαίνεται δεν την είχαν ενημερώσει καλά τα επιτελεία της Κουμουνδούρου.

Η συνέχεια δόθηκε από την «Αυγή»  που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Youtube απόσπασμα της εκπομπής, που περιείχε τον ισχυρισμό αυτό. Το βίντεο ανέβηκε σήμερα στις 11 το πρωί με τον τίτλο: «Η Ραχήλ Μακρή απαντά στο Ποτάμι και στο ΚΚΕ». 

Άμεση αντίδραση των εργαζομένων στην Coca Cola

Αμεση ήταν η αντίδραση των ίδιων των εργαζομένων. Με δήλωσή του στον «Ριζοσπάστη» ο Γιάννης Νιβορλής αναπληρωτής γραμματέας της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών σημειώνει:

«Είναι απαράδεκτη η προβοκάτσια που στήθηκε σε βάρος του "Ριζοσπάστη", εφημερίδας του ΚΚΕ. Κάποιοι εμφάνισαν μια διαφήμιση της 3Ε που δημοσιεύτηκε 17 μήνες πριν την έναρξη της απεργίας μας σαν σημερινή.

Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνουν. Σ' όλη την διάρκεια της απεργίας μας ο "Ριζοσπάστης" στήριξε αποφασιστικά τον αγώνα μας, έχουμε πάνω από 250 δημοσιεύματά του στο αρχείο μας. Τέτοιες προβοκάτσιες δεν μπορούν να μαυρίσουν το ρόλο του "Ριζοσπάστη" στην στήριξη των εργατικών αγώνων και του δικού μας αγώνα».

Με ανακοίνωσή της επίσης που μοιράστηκε στα μέσα ενημέρωσης η ΠΟΕΕΠ υπό τον τίτλο «Για την αποκατάσταση της ηθικής τάξης» σημειώνει:

«Στην απόλυτη σιωπή που προσπάθησε να επιβάλλει η Coca Cola στον ημερήσιο Τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια του πολύμηνου αγώνα των απεργών συναδέλφων μας στην πολυεθνική εταιρεία, η εφημερίδα "Ριζοσπάστης", όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), ήταν μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που φιλοξενούσε ειδήσεις και ρεπορτάζ για τις κινητοποιήσεις και τις δράσεις του Σωματείου και της Ομοσπονδίας μας ενάντια στην πολιτική της Coca Cola.

Το Σωματείο των απεργών της Coca Cola Θεσσαλονίκης είναι μέλος της ΠΟΕΕΠ, η οποία είναι συνιδρυτική δύναμη του ΠΑΜΕ. Είναι γελοίο να συνδέεται το ΠΑΜΕ με εξαρτήσεις από την εργοδοσία. Για εμάς είναι προφανές ότι τώρα, σε μια φάση κλιμάκωσης του αγώνα των συναδέλφων μας, επιχειρείται από "γνωστά κέντρα" η διάσπαση του ταξικού εργατικού κινήματος για να αποφευχθεί η σημαντική στήριξη του ΠΑΜΕ στον αγώνα των απεργών της Coca Cola.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα εργατικά σωματεία να συνεχίσουν να εκφράζουν δυναμικά την αλληλεγγύη τους προς τους ηρωικά αγωνιζόμενους απεργούς συναδέλφους μας και να εντείνουν το μποϊκοτάζ των προϊόντων της Coca Cola για να ακυρωθούν οι απολύσεις και να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο».

Δήλωση του Γ. Φραγκίδη, αντιπροέδρου ΠΟΕΕΠ για την εκστρατεία λάσπης κατά του ΚΚΕ 

43 σχόλια:

  1. Σαφώς και θα προσπαθούν να χτυπούν το ΚΚΕ,απορρίπτω μετά βδελυγμίας όλη την προσπάθεια συκοφαντίας,είναι πάντως {κάπως...ξινές} αυτές οι διαφημίσεις ΟΜΩΣ!!!....η Coca Cola, Coca Cola δεν ήταν και πριν από 17 μήνες? δεν είναι δικαιολογία αυτό,απολυμένοι είναι από 1/10/2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα μας δουλευεις τωρα?Η διαφημιση ειναι απ το Μαη του 12.Πολυ μπερδευεσαι,ή μηπως οχι?

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος13 Φεβρουαρίου 2015 - 6:37 μ.μ.:
      Το συγκεκριμένο φύλλο του "Ρ" δεν είναι 17 μήνες παλιότερο από σήμερα, αλλά 17 μήνες παλιότερο από την έναρξη της απεργίας.
      Και τι να κάνουμε, διαφήμιση δυστυχώς μόνο από καπιταλιστικές επιχειρήσεις μπορείς να πάρεις. Το γεγονός πως ο "Ρ" έχει από ελάχιστες έως καθόλου σε σχέση με την κυκλοφορία του, κάτι θε έπρεπε να λέει.

      Ψευδώνυμα-παιδιά.
      Τα ανώνυμα σχόλια θα αρχίσουν να κόβονται...

      Διαγραφή
  2. Μπόνους φωτό.
    Η πλατινέ και σκληρή Ρέητσελ σπάει μπροστά στο δράμα του μαχαιροβγάλτη χρυσαυγίτη Μπούκουρα και σπεύδει να τον παρηγορήσει:
    http://4.bp.blogspot.com/-o4kqnO-b8Bc/VN5IM0st2PI/AAAAAAAADak/KM_5wms9GBo/s1600/%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%82.jpg

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαστίγωμα πολιτικό κι αλύπητο τους πρέπει, μιλάμε για υστερία και φασισμό. Δε πρέπει να μείνει τίποτε αναπάντητο!

      Διαγραφή
    2. Σκάσανε κι οι δημοσκοπήσεις που τους έχουν με 45%, φουλ επίθεση προπαγάνδας και ψεύτικης ελπίδας.

      Διαγραφή
  3. Ερχεται καινουργιο μνημονιο με χειροτερα μετρα για αυτο και αυτη η λυσσα απαντηση σε ολα και ανοιχτη επιθεση εναντιον τους προκειται για ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οσο πλησιαζει "το νεο ελληνικο προγραμμα" μετα τις συζητησεις με τα "θεσμικα οργανα" τοσο θα αυξανονται οι επιθεσεις στο κομμα μας...
    κιμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, λέει ο λαός.
    Σημασία έχει ότι δεν τους βγήκε να μας βάλουν στο χέρι γι αυτό βαζούν το μηχανισμό της λάσπης σε λειτουργία, όμως ο λαός λέει και κάτι άλλο.
    Η αλήθεια έρχεται κι όταν δεν τη ζητήσει κανείς.

    Η αλήθεια έρχεται κι όταν δεν τη ζητήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω εχω να ρωτησω για ενα αλλο ιστορικο φυλλο αυτο στη 17/6/2013 που ηταν απεργιακο και ειχε ολοσελιδη διαφημηση της ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

    Μ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Μ.Ρ.:
      Τώρα άμα σου πω πως την Δευτέρα 17/6/13 δεν κυκλοφόρησε Ριζοσπάστης, όπως και κάθε Δευτέρα, τι θα πεις;
      http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=17%2F06%2F2013

      Διαγραφή
    2. @Μ.Ρ.
      Επίσης δεν υπήρχε εκείνη την περίοδο και καμμία απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων της "Πειραιώς".
      Εκείνο που υπήρχε ήταν η γενική απεργία αλληλεγγύης στην ΕΡΤ στις 13/6/13 ( http://www1.rizospastis.gr/adjacent.do?publDate=16/6/2013&id=14635&direction=-1), και το κυριακάτικο φύλλο του "Ρ" της 16/6/13 που ήταν αφιερωμένο στην κάλυψη της απεργίας αυτής.

      Την άλλη φορά να έρθεις διαβασμένος καλύτερα.
      http://www1.rizospastis.gr/adjacent.do?publDate=13/6/2013&id=14639&direction=1

      Διαγραφή
    3. @Μ.Ρ.
      -Η "Αυγή" τι διαφήμηση είχε εκείνη την ημέρα εσύ που τα παρακολουθείς αυτά;

      Διαγραφή
    4. @Μ.Ρ.
      -Τι έγινε ρε Μ.Ρ.;
      -Σου κάηκε το πληκτρολόγιο;

      Διαγραφή
  7. 12.39 εγω εχω να σου απαντησω οτι οσο και να λυσαξεις ΚΚΕ θα υπαρχει σε ανοιχτο πολεμο με τον οπορτουνισμο και μακρια απο κυβερνηση με τους καπιταλιστες στην εξουσια. Ξυδακι με μπολικη Χολη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την δεκαετια του 80 οσο το ΠΑΣΟΚ πηγαινε δεξια τοσο ουρλιαζανε τα πρασινα μαντροσκυλα για τις Βιλλες και τα κοτερα του Χαριλαου. Ετσι ακριβως και σημερα εχοντας φορεσει ροζ ρουχα νομιζουνε οτι θα χτυπησουνε το ΚΚΕ.Ριξτε και αλλη λασπη μας δειχνει οτι βαδιζουμε σωστα ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μαλλον απο οτι βλεπω εσυ θες το ξυδακι γιατι σε βλεπω αναστατωμενο!
    ΜΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.18 Ποτε δεν ημουνα καλυτερα. Τα τελευταια 24 χρονια που σας αντιμετωπιζουμε σαν Χολερα ειναι ολα θαυμασια. Ριξε και αλλη λασπη το γλεντι τωρα ξεκινησε. Ο Εφιαλτης σας τωρα αρχιζει υπομονη να εχεις και θα τα δεις ολα Φουκαριαρη Οπορτουνα. Ξυδακι με χολη θα σου περασει ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βασικη προυποθεση για την νικη της προλεταριακης επαναστασης ελεγε ο ΛΕΝΙΝ ειναι η συντριβη του οπορτουνισμου. Τους τσακισε ανατρεποντας την αριστερη κυβερνηση Κερενσκι. Οπου επικρατησε ο οπορτουνισμος κατεστρεψε τα παντα. Τελευταιο παραδειγμα η Βενεζουελα. Ο εξαθλιωμενος λαος μπροστα σε αδεια μαγαζια και η αστικη ταξη μεσα στον πλουτο. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε οπορτουνακο!
    εχετε στον βοθρο που λεγετε αυγη "φιλοξενησει" την κυρια λατση με υμνους για την παρεμβαση της, με ολοσελιδη καταχωριση της τραπεζας της διπλα! και οχι απο τις διαφημισεις που περνουν ολες οι εφημεριδες μεσω της ενωσης τους, εχετε υπουργο οικονομικων σωγαμπρο μεγαλοβιομηχανου, εχετε υπουργους με μετοχες της εταιρειας που κατατρωει την χαλκιδικη, ειχατε αρχηγο εναν απο τους ποιο πλουσιους πολιτικους με ορυχεια κτλ, ειχατε αλλο αρχηγο δικηγορο των αλαφουζων, εχετε κανει το σιτυ/κουμουνδουρου, συνταγμα/ομονοια και προσπαθειτε να κανετε την τριχα τριχια για θεμα που δεν υπαρχει (γιατι οι ρημαδες οι ημερομηνιες δεν σας καθονται), για μια διαφημιση που την εχουν ΟΛΕΣ οι εφημεριδες μεσω της ενωσης τους που διαχηριζεται κεντρικα αυτες τις καταχωρισεις;

    ρε οτι και να κανετε το ξεβρακωμα που θα φατε με αυτα που ετοιμαζετε δεν το γλιτωνετε οσο μακρια και να πεταξετε την μπαλα.
    που ειναι ρε λαμογια το με ενα νομο καταργουνται τα μνημονια; που ειναι ρε ξεφτιλες εστω και το κιβδηλο 750αρι; που ειναι οι αυξησεις (για το δημοσιο γιατι για τον ιδιωτικο τομεα αστα), τι υπογραψατε για την ουκρανια ρε ξεφτιλες;;;
    ο κοτζιας τι κολητηλικια εχει με τον ακροδεξιο ρωσο;
    για αυτα που ξεφουρνιζει καθε μερα ο συναιτερος σας εχετε να πειτε τπτ; δεν το πολυσκευτηκατε για κολεγια με την επαρατο ακροδεξια ε; ετοιμα τα ειχατε τα υπουργεια και την μοιρασια.
    αντε τραβατε αυριο στο συνταγμα να διαδηλωσετε υπερ του 70% του μνημονιου και της διαπραγματευσης του υπολοιπου 30% (βαρουφακης σπικινγκ)
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μια που το θυμηθηκα! την προταση νομου που θα καταθεσει το ΚΚΕ για την καταργηση του μνημονιου θα την ψηφισετε;
      κυβερνηση δεν καναμε μαζι, αλλα εχετε 149 και χωρις τους ψεκασμενους βουλευτες περναει, αν και αυτοι ειναι ντουροι κατα του μνημονιου!
      ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Σιγα μην το ψηφισουνε τα λουλουδια του οπορτουνισμου. Κανανε κολεγια με τον Καημμενο και εχουνε και το θρασος να μιλανε τα Μαντροσκυλα του καπιταλισμου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Παναγιώτη θα σε "μαλώσω"! :)
      Πρέπει να σταματήσεις να αποκαλείς τα εθνικιστικά κυβερνητικά κατακάθια "οπορουνιστές".
      -Δεν καταλαβαίνεις πόση χάρη τους κάνεις;

      Διαγραφή
  13. TRASH. Ενταξει συντροφε το δεχομαι. Σοσιαλφασιστες λοιπον και μαλιστα αδιστακτοι. Εχουνε παθει μεγαλη ζημια. Ειχανε πει στα αφεντικα τους οτι μας διαλυσανε και εμεις ειχαμε ανοδο. Μιλαμε για μεγαλες πλακες. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι τσακώνεστε αν ανάρτησε ο Ριζοσπάστης διαφήμιση της 3Ε το '12 ή το '13 όταν στα φεστιβάλ της νεολαίας ΚΝΕ-Οδηγητή και νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ η COCA-COLA και τα προιόντα της 3Ε έρεαν άφθονα και μάλιστα με αποκλειστικότητα! Το σχολιάσαμε σαν απαράδεκτο γνωρίζοντας το μπο'ι'κοτάζ των σωματείων! Είναι έτσι η κάνω λάθος; (Βουντενιώτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχασες την μιζα απο την pepsi και σε πιασε ο πονος.
      Για δοκιμασε να πουλησεις την πραματεια σου στα ναρκωφετσιβαλ του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

      Διαγραφή
    2. Βουντενιώτη, όχι μόνο κάνεις λάθος, αλλά είσαι και συκοφάντης!

      Διαγραφή
    3. Θα σου πω κάτι, έτσι για να μη γίνεσαι μαλάκας και δείχνεις πόσο σκουπίδι είσαι όπου πας και τα λες αυτά.
      Πολλά (αν όχι όλα) φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή δεν είχαν ούτε Pepsi ούτε Coca-Cola. Είχαν αναψυκτικά άλλων εταιριών για να συμπαρασταθούν στους απεργούς της Coca-Cola.
      Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑς μπορεί να έχει ότι θέλει στα φεστιβάλ του και εσύ που πας μόνο σε αυτά νομίζεις οτι όλα είναι ίδια αλλά δεν είναι, κατάλαβες οπορτουνάκο;

      Διαγραφή
    4. 'Oχι εμείς ρωρήσαμε τι αναψυκτικά είχα στο φεστιβάλ του ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού προηγουμένως είχαμε ρωτήσει εάν ρο 70% του μνημόνιου είναι καλό πράγμα.
      -Επάνω σε αυτά έχεις να πεις κάτι;

      Κάτι έξυπνο που να δικαιολογεί τον μισθό σου ίσως;
      Υ.Γ.
      Εντελώς αποτυχημένοι είστε....

      Διαγραφή
  15. Προσπαθώ να σας αποδείξω ότι είμαστε και οι δυό ενάντια στο μονοπώλιο της PEPSI-cola και εσύ μου το χαλάς! (Βουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @(Βουντενιώτης):
      Μετά από αυτό νομίζω πως δικαιούμαι να αρχίσω σε κόβω κατά βούληση.

      Όχι μόνο γιατί ψεύδεσαι ανερυθρίαστα, αλλα και γιατί για τις σχέσεις του ΚΚΕ με τους εργάτες της 3Ε σου έχουν ήδη απαντήσει οι ίδιοι από πάνω, οπότε καλό είναι να σε γλυτώσω από τον αυτοεξευτελισμό.
      Για να σου θυμίσω τι σου λένε:
      "...Είναι γελοίο να συνδέεται το ΠΑΜΕ με εξαρτήσεις από την εργοδοσία. Για εμάς είναι προφανές ότι τώρα, σε μια φάση κλιμάκωσης του αγώνα των συναδέλφων μας, επιχειρείται από "γνωστά κέντρα" η διάσπαση του ταξικού εργατικού κινήματος για να αποφευχθεί η σημαντική στήριξη του ΠΑΜΕ στον αγώνα των απεργών της Coca Cola...."
      Τράβα λοιπόν να τα πεις σε αυτούς.
      Και μια και θα μιλήσετε θα έχεις και την ευκαιρία να τους εξηγήσεις και τις απόψεις σου για ένα δευτερεύων ζήτημα των ημερών (εφόσον το πρωτεύων κατ'εσέ είναι το τι διαφήμηση μπορεί να είχε ένα φύλλο του "Ρ" τρία χρόνια πριν), για το 70% του μνημόνιου που είναι σωστό.
      Μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται και για αυτό ίσως...

      Διαγραφή
    2. @(Βουντενιώτης):
      -Στο φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ, τι αναψυκτικά πουλάγατε Βουντενιώτη;

      Διαγραφή
    3. 12.56 Σιγα μην ειναι το ΚΚΕ σαν τα μουτρα σας. Παρε το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια Φασιστακο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  16. Στο φετινό φεστιβάλ της ΚΝΕ δεν πούλαγαν κοκα κολά.Φτάνει πια με τις αθλιότητες και τις βρωμίες.Λες μάζι με το περίπτερο των απεργών της κοκα κολα που υπήρχε στον χώρο του φεστιβάλ και που καλούσε σε μποικοταζ όλων των προιόντων του ομίλου 3Ε να δίναμε εμείς απο την άλλη κοκακολες;Λιγο τσίπα δηλαδή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σου λεει ο τσυριζακος, θα το πω εγω ολο και καποιος θα τσιμπησει.
    γνωστη τακτικη του γκαιμπελς. τον εχουν σπουδασει μια χαρα εκει στην κουμουνδουρου! αντε και εις ανωτερα φασιστακια! να ξερετε ομως οτι μονο οι κομμουνιστες τσακισαν τους φασιστες -ολου του φασματος- το νου σας φασιστομουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9.56 Σοσιαλφασιστας εισαι αυτη ειναι η δουλεια σου μπορεις να Σκουζεις οσο θελεις. Ενα ειναι σιγουρο.Το ΚΚΕ δεν θα κανει πολιτικο μετωπο με τον οπορτουνισμο και δεν θα μπει σε κυβερνηση με τους καπιταλιστες στην εξουσια. Συνεχισε να γραφεις δεν ειναι Ροχαλες απλα βρεχει ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Μ.Ρ.
    Μας μίλησες για ένα φύλλο του "Ρ" που δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αυτό της Δευτέρας 17/6/13, και ενώ σου έχει επισημανθεί και με λινκ αυτό, επανέρχεσαι σαν να μην τρέχει τίποτε και συνεχίζεις.
    Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω, -μπαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @(Boυντενιώτης):
      Όσο τρόλαρες-τρόλαρες. Μπαν ομοίως, εκτός εάν θέλεις να συζητήσεις πολιτικά...

      Διαγραφή
  20. βασικά κάποιος που θέλει να κάνει προπαγάνδα ενάντια στο ΚΚΕ πιστεύω δεν θα επέλεγε αυτο το μπλόγκ για προφανής λόγους. Τώρα θεωρώ πως θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό για την δημοτικοτητά του ΚΚΕ να αναφέρει πως αυτή η ΕΕ δεν ειναί διατεθιμμένη να δώσει ουτέ τα ελάχιστά που παζαρεύει για το λαό ο σύριζα. Και να πιέζει στην κατεύθυνση των επιμέρους μέτρων με συγκεκριμένο για τα επιμέρους λόγο οπώς η πλήρης ανακοινώση για την παιδεία Κονστρουκτιβιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12.59 Το ΚΚΕ δεν ειναι αβανταδορος του τσυριζα και τμηματων της αστικης ταξης που τον στηριζουνε ουτε παλευουμε να κανουμε τον καπιταλισμο ανθρωπινο αλλα για να τον ανατρεψουμε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ελα τρασ κανεις οτι δε καταλαβαινεις ειναι το φυλλο 16/6/13 που απο λαθος εγραψα 17/6.
    Αφου εγραψα ομως οτι ειναι το απεργιακο φυλλο που βγαλατε ειναι πασιφανες οτι αναφερομαι σαυτο αλλα πονηρος οπως εισαι κανεις πως δε καταλαβαινεις!Πως να εξηγησεις αλλιως οτι σε απεργιακο φυλλο που βγαλατε πειραται λεφτα για διαφημηση απο την τραπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ(ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ)!!!
    Ε?πονηρουλη? τι εχεις να πεις λοιπον ?
    Μ.Ρ.
    Μ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Μ.Ρ.:
      αφού σου απάντησα πριν αποτυχημένο τρολ, πως την ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6/13 καμμία απεργία δεν υπήρχε και πολύ περισσότερο στην Πειραιώς.
      Μάλιστα σου έγραψα και σε ποια απεργία αναφέρονταν το συγκεκριμένο φύλλο που κυκλοφόρησε ως "απεργιακό" δηλαδή με την κάλυψη της προ τριημέρου απεργίας.

      Εκτός και αν γίνονται και Κυριακή τώρα οι απεργίες...
      Γελοίε!

      Διαγραφή
    2. @Μ.Ρ.:
      Την Αυγή και όλες τις υπόλοιπες εφημερίδες που κυκλοφόρησαν με "απεργιακά" φύλλα την ίδια μέρα, θα μου πεις τι διαφημήσεις είχαν αποτυχημένο τρολ;

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.