5 Ιουλίου 2010

Παγκάλειες αθλιότητες

Η πολιτική αλητεία του δεν έχει όρια!!
Ο τύπος δεν είναι απλώς πατενταρισμένος προβοκάτορας αλλά δεν διστάζει να εκστομίσει την χειρότερη συκοφαντία με την μεγαλύτερη άνεση.
Όπως έκανε σήμερα στα «ΝΕΑ».

Είναι φανερό ότι οι αγώνες των ναυτεργατών που κουρέλιασαν δικαστικές αποφάσεις, ξευτέλισαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο προπαγάνδας που διαβεβαίωνε τους εφοπλιστές ότι θα επιβληθεί η θέλησή τους στους ναυτεργάτες, έχουν «πονέσει» πολύ τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Τόλμησε, λοιπόν ο άθλιος να βγει και να δηλώσει στην φυλλάδα ότι « Είναι σαφές ότι η κυρία Αλέκα Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν ένα νεκρό»!!!!

Εχει προηγούμενα ο Πάγκαλος με το ΚΚΕ και η διαμάχη τους κορυφώθηκε όταν ο Ριζοσπάστης δημοσίευσε ντοκουμέντα για τον βρόμικο ρόλο του Πάγκαλου στην κατάπτυστη ενέργεια της κυβέρνησης Σημίτη να παραδώσει στα χέρια της στρατιωτικοφασιστικής χούντας της Αγκυρας τον Οτσαλάν.

Από τότε άρχισε ένα μπαράζ δηλώσεων του Πάγκαλου που στόχευαν το ΚΚΕ. Ποτέ όμως με επιχειρήματα αλλά πάντοτε με λάσπη του στυλ «Η πώληση της "Γερμανός" είναι κολοσσιαίο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται και οι ηγεσίες του ΚΚΕ», και φτηνά ευφυολογήματα του τύπου «Ο κομμουνισμός μάς τέλειωσε. Ξόφλησε. Γεμίσαμε πουτάνες και υπηρέτριες».

Αυτό που είπε όμως σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο!!!!

Ας δούμε τον έντυπο διάλογο Πάγκαλου και αναγνώστη των «Νέων»:

Αναγνώστης: Κύριε πρόεδρε, είμαι έλληνας της διασποράς και παρακολουθώ με αγωνία τις δύσκολες ημέρες που ζει η πατρίδα μας. Ποια είναι τα σεβαστά όρια του δικαιώματος των απεργών στην απεργία και για ποιο λόγο η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τον νόμο για την προστασία των δικαιωμάτων των άλλων πολιτών;

Πάγκαλος: Το ερώτημα αυτό πράγματι τίθεται και είναι πάνω στο τραπέζι.

Οταν ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ επιδιώκει τη βία υπάρχει ένα ερώτημα, αν θα του κάνεις το «χατίρι». Είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό. Το πρόβλημα είναι, βέβαια, ότι οι νεκροί που υπάρχουν είναι από την άλλη πλευρά.

Οι νεκροί της Μarfin που κάηκαν από δολοφόνους ακροαριστερούς που είχαν εγκολπωθεί τα κηρύγματα της κ. Παπαρήγα, του κ. Τσίπρα και άλλων τέτοιων, το ίδιο ταυτόχρονα και ο αστυνομικός που πρόσφατα δολοφονήθηκε. Δεν θα ήταν σκόπιμο να προσφέρουμε στην κ. Παπαρήγα νεκρούς και τραυματίες σε μια βίαιη σύγκρουση που θα ξέφευγε από τον έλεγχο, για να μπορέσει να στήσει την αδιέξοδη πολιτική της.

Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Ότι είναι κατηγορηματικός ότι οι δράστες της δολοφονικής ενέργειας της Μαρφίν εντάσσονται σε «ακροαριστερούς που είχαν εγκολπωθεί τα κηρύγματα της κ. Παπαρήγα, του κ. Τσίπρα και άλλων τέτοιων»;



Μήπως όμως αυτή η δήλωση του δεν είναι μια ακόμα παπαριά απ’ αυτές που συνηθίζει να λέει ο Πάγκαλος αλλά κρύβει άλλες σκοπιμότητες;
Ότι δηλαδή η κυβέρνηση ξέροντας ότι οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο επόμενο διάστημα θα ενταθούν –όλοι οι πολιτικοί αναλυτές προβλέπουν κοινωνική έκρηξη για το ερχόμενο φθινόπωρο και χειμώνα- σκοπεύει να εφαρμόσει μια πρωτόγνωρη καταστολή που μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και νεκρούς και ο Πάγκαλος ανέλαβε να καταστρώσει γραμμή άμυνας;


Στήριξη απο την κυβέρνηση

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υιοθετεί η κυβέρνηση την άποψη Πάγκαλου ότι το ΚΚΕ θέλει έναν νεκρό;

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε την άποψή του. Από εκεί και πέρα, προβληματιζόμαστε όλοι για τη στάση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, που αντί να βοηθάει στη συγκεκριμένη περίπτωση τους Έλληνες πολίτες εργαζόμενους, με τις πρακτικές του πυροδοτεί καταστάσεις που κάθε άλλο παρά έχουν να κάνουν με την προστασία των συμφερόντων των εργαζομένων.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Συγνώμη, αλλά ο κ. Πάγκαλος είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και στη συνέντευξή του σήμερα στα «ΝΕΑ» είπε ότι το ΚΚΕ ευθύνεται για το θάνατο των τριών εργαζομένων στην τράπεζα «Marfin» και του αστυνομικού Βασιλάκη. Αυτή την άποψη, την υιοθετεί η κυβέρνηση; Είναι η άποψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Σας απάντησα, ποια είναι η θέση της κυβέρνησης και φυσικά, το να παίρνουμε ξεκομμένες φράσεις από μια συνέντευξη, οι φράσεις αυτές δεν αποδίδουν και το γενικότερο νόημα.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: …Ξεκομμένη φράση κύριε Εκπρόσωπε; Μπορώ να σας διαβάσω ακριβώς το απόσπασμα στα «ΝΕΑ».

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Έχω διαβάσει τη συνέντευξη. Η άποψη της κυβέρνησης είναι αυτή που σας ανέφερα.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα υιοθετείτε την άποψη Πάγκαλου ότι το ΚΚΕ ευθύνεται για το θάνατο συνανθρώπων μας.

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Εγώ ούτε είπα, ούτε εννοούσα κάτι τέτοιο. Εάν ακούσατε κάτι τέτοιο εσείς…

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, αλλά είστε εδώ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος…

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Σας ανέφερα την άποψη της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει τίποτε ξαφνικό. Το ΚΚΕ έχει επιλέξει μια συγκεκριμένη τακτική που τη βλέπουμε στα λιμάνια, τη βλέπουμε στην κατάληψη της Ακρόπολης, τη βλέπουμε καθημερινά. Καθένας είναι υπεύθυνος. Κάθε πολιτικός φορέας είναι υπεύθυνος για τις τακτικές που επιλέγει. Εκεί που γινόμαστε υπόλογοι όλοι, είναι ενώπιον του ελληνικού λαού, ο οποίος περνάει δύσκολες ημέρες και με τέτοιες τακτικές, γίνονται ακόμη δυσκολότερες.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχουν προκαλέσει νεκρό οι κινητοποιήσεις του ΚΚΕ;

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Σας ανέφερα την άποψη της κυβέρνησης.

http://tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.