16 Ιουλίου 2010

Αποχωρεί και η Aldi ????


Aποχωρεί από την Eλλάδα (????) έως το τέλος του 2010 ο γερμανικός κολοσσός στο χώρο του λιανεμπορίου τρόφιμων, Aldi. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Aldi Hellas έκανε γνωστό στους υπαλλήλους της πως αναστέλλει τις εργασίες της, με το χρονοδιάγραμμα αποχώρησης να ολοκληρώνεται περίπου στις αρχές Δεκεμβρίου. H Aldi διαθέτει 36 καταστήματα στην Eλλάδα αυτή τη στιγμή.

O υπεύθυνος για την ανάπτυξη της Aldi στην Eλλάδα, Γιόχαν Mέρβαλντ, φέρεται να δήλωσε σε ανώτερα στελέχη της εγχώριας θυγατρικής ότι «η παρουσία μας στην Eλλάδα και η επένδυσή μας δεν είναι πλέον βιώσιμη», επικαλούμενος το δυσμενές μακροοικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας !!!!


Μην ξεχνάμε πως η Aldi είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικού εμπορίου του κόσμου, μετά τα Wallmart, η οποία μάλιστα κατάφερε να ανταγωνιστεί την αμερικάνικη αλυσίδα μέσα στις ΗΠΑ !!! Άρα εάν η Aldi, θεωρεί πως η κεφαλαιακή επέκτασή της στην Ελλάδα, δεν είναι βιώσιμη λόγω των δυσμενών μακροικονομικών συντελεστών της Ελλάδας, δεν εννοεί τον ανταγωνισμό με την LIDL ή την Carrefour ( όπως μας λένε τα παπαγαλάκια του τύπου σήμερα), αλλά αυτό σημαίνει ξεκάθαρα πως έχει πληροφορίες για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών νοικοκυριών, που εμείς δεν έχουμε !!!!

Δεν μπορεί να θεωρείτε ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗ, η discount αγορά τροφίμων ....... που όπως δείχνουν τα πράγματα , είναι απο τις λίγες αγορές στην Ελλάδα που θα σημειώσουν αύξηση του τζίρου της !!!

1 σχόλιο:

  1. Καλώς σε βρίσκω φίλε μου.Ναι έτσι είναι με την aldi. Ακόμη 700 οικογένειες στην ανεργεία.Έπρεπε να ακούσεις τους αλητοπροπαγανδιστές του ΣΚΑΪ.
    Ο λόγος που κλείνει είναι γιατί οι Έλληνες προτειμουν τα "επωνυμα" προϊόντα και όχι τις ιδιοτικές ετικέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.