20 Σεπτεμβρίου 2013

Χοντρή προβοκάτσια

Κάποιες ιστοσελίδες ειδικευμένες στις αντιΚΚΕ προβοκάτσιες (π.χ. «makeleio.gr», «Defencenet»), έγραψαν σήμερα ότι ο δολοφόνος του Π. Φύσσα, πριν ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή, «ήταν μέλος του ΚΚΕ στα Πετράλωνα», ότι πρόκειται για «απολύτως διασταυρωμένη είδηση» και κουνούσαν το δάκτυλο στο ΚΚΕ, ζητώντας να δώσει απαντήσεις! Είναι γνωστές, χρυσαυγίτικων απόψεων, ιστοσελίδες. Με αξιοσημείωτη ταχύτητα, όπως γίνεται πάντα με τα αντιΚΚΕ μυθεύματα στο διαδίκτυο, το δημοσίευμα αναπαράχθηκε.

Η βρομιά που διέρρευσαν χρυσαυγίτες και χαφιέδες, είχε ήδη σπαρθεί στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Ετσι, στην ιστοσελίδα «Newsbomb», την οποία διευθύνει ο Κ. Χαρδαβέλλας, εμφανίστηκε η εξής προβοκατόρικη ανάρτηση:
«Αίσθηση προκαλεί επίσης η επισήμανση του Ρουπακιά για την πολιτική τοποθέτησή του. Φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ανήκε σε άλλο κομματικό σχηματισμό και συγκεκριμένα στο ΚΚΕ, από το οποίο αποστασιοποιήθηκε επειδή στη "Χρυσή Αυγή" θα μπορούσε να εξασφαλίσει "τα προς το ζην"». Το ίδιο μεταδόθηκε και από την τηλεόραση «ACTION». Με παρέμβαση στο «Newsbomb», το ΚΚΕ διέψευσε πλήρως τα μυθεύματα. Κατήγγειλε το δημοσίευμα σαν κατασκευή και προβοκάτσια, που στόχο έχει να δώσει άλλοθι στο χρυσαυγίτη δολοφόνο και με ψευτιές να συκοφαντήσει το ΚΚΕ. Ο διαχειριστής του site υποχρεώθηκε να «κατεβάσει» την ανάρτηση. Οι άλλες, χρυσαυγίτικης κοπής ιστοσελίδες, συνεχίζουν να έχουν δημοσιευμένη τη βρομιά, παρά τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ. Είναι επικίνδυνοι και αδίστακτοι. Επιβεβαιώνεται ότι είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο προκειμένου να πλήξουν το ΚΚΕ για να χτυπήσουν το κίνημα. Ο λαός να επαγρυπνά.

902

5 σχόλια:

  1. Καταλάβετε το , όσο δεν γίνονται και μηνύσεις παράλληλα με την πολιτική καταγγελία , θα ανεβάζουν την λάσπη και μετά θα την κατεβάζουν , άλλα όπως είναι γνωστό πες πες πες πάντα κάτι μένει . Αν ο κάθε Χαρδαβέλας πληρώσει καμία 100.000€ να δούμε αν θα ξαναγράψει με την ίδια ευκολία.
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα από την Αλέκα, όπου ακόμα και σήμερα πιστεύει ο κόσμος και μιλάνε για τα 2-3 και …. , παιδιά της που σπουδάσανε στην Αμερική , και η Αλέκα έχει μόνο μια κόρη.
    Όταν γίνονται αναρτήσεις σε «αναγνωρισμένα» μπλοκ π.χ .Χαρδαβέλα, Τριάνταφυλόπουλου κυνηγήστε τους επιτέλους.
    Επικουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα, και αφού το έχεις κάνει αυτό, πως θα διαμαρτυθείς μετά όταν π.χ. η jumbo κάνει αγωγή στον σύλλογο εμποροϋπάλληλων για "διαφυγόντα κέρδη κατόπιν συκοφαντικής δυσφήμησης";

      Γιατί υπάρχει ΠΑΝΤΑ και το πρωτεύων μέτωπο. Αυτό της εργασίας...

      Διαγραφή
    2. Η σκέψη του είναι σωστή TRASH. Δλδ πρέπει να χρησιμοποιούμε κάθε μέσο που μας δίνεται για να ενισχύσουμε τη θέση μας, τη φωνή μας, να αλλάξουμε το συσχετισμό.

      ΑΛΛΑ

      αν χρησιμοποιήσει το ΚΚΕ τα δικαστήρια 99.99% θα του γυρίσει μπούμερανγκ.

      Ας επιμείνουμε σε κάτι άλλο. Η λύση θα έρθει από εμάς τους ίδιους. Ούτε από δικαστήρια, ούτε από πολιτικούς, ούτε από μονχαικούς μασκοφόρους-κουκουλοφόρους εκδικητές.

      τσαφ

      Διαγραφή
  2. Σωστός Επίκουρε. Όμως πόσο μπορείς να εμπιστευτείς αστικά δικαστήρια και πώς ξέρεις ότι δε θα γυρίσει μπούμερανγκ. Ίσως να κάνουνε μηνύσεις για κάθε αφίσα της ΚΝΕ ή ανακοίνωση του ΚΚΕ που καλεί σε τσάκισμα.

    Τσαφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑντιΚΚΕ προβοκατσιες εχουμε τα τελευταια 95 χρονια. Στο φιναλε απο κορακα κρα θα ακουσεις. Η δουλεια μας σε τετοιες περιπτωσεις ηταν και ειναι να ξεσκεπαζουμε τις προβοκατσιες και αυτο κανουμε με μεγαλη επιτυχια γιατι ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον ¨η λεγοντας το ιδιο αλλιως το ψεμα εχει κοντα ποδαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.