27 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα για να σταματήσει την δημοσκοπική προέλαση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο άνθρωπος που έφερε τον δολοφονικό πανικό στο σύστημα
Μπόρεσα επιτέλους να αποκρυπτογραφήσω την εξής ως τώρα ακατάληπτη δήλωση Δελαστίκ:
Ακριβώς όπως και στην περίπτωση της Μαρφίν, ενώ όλη η Ελλάδα απεργούσε εναντίον της κυβέρνησης, η δολοφονία υποχρέωσε δικαιολογημένα όλους τους Έλληνες να συζητούν για το έγκλημα που διέπραξε ο κτηνώδης χρυσαυγίτης.
Ελπίζω στους δικούς μου αναγνώστες να είναι ευνόητο γιατί αυτή η πρόταση είναι σουρεαλιστικά ακατάληπτη. Στις 5 Μάη του 2010, όταν έγινε ο εμπρησμός της Μαρφίν, υπήρχαν πράγματι πολύ μεγάλες κινητοποιήσεις, που να δικαιολογούν, ως καθ υπερβολήν βέβαια, τη φράση "όλη η Ελλάδα απεργούσε εναντίον της κυβέρνησης." Αλλά ο Δελαστίκ, που συγκρίνει τον φόνο του Φύσσα με την Μαρφίν, μιλά ταυτόχρονα για "έγκλημα που διέπραξε ο κτηνώδης χρυσαυγίτης." Δηλαδή για τον φόνο του Φύσσα. Με άλλα λόγια, ο Δελαστίκ κατασκευάζει ένα παράλληλο σύμπαν, όπου οι λαϊκές κινητοποιήσεις της 5 Μάη 2010 συμβαίνουν ταυτόχρονα με τον φόνο του Φύσσα τον Σεπτέμβρη του 2013, και τον εξηγούν.

Το ερώτημα είναι γιατί.

Η συστηματική χρήση ψυχοτροπικών ουσιών ή η απώλεια σώων φρένων μπορεί να δώσει μια εξήγηση, αλλά η εξήγηση αυτή δεν είναι καθόλου ικανοποιητική.

Γιατί δεν είναι ικανοποιητική;

Προσέξτε λίγο τι έγραψε ο έτερος των space cowboys της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του αστικού Τύπου Πέτρος Παπακωνσταντίνου στο Iskra:
Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις να υποθέσει κανείς ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ψυχρά σχεδιασμένη επιχείρηση τρομοκράτησης και αποπροσανατολισμού των λαϊκών στρωμάτων από ισχυρά κέντρα του “βαθέος κράτους”, με εκτελεστικό βραχίονα τη Χρυσή Αυγή. Τα εν λόγω κέντρα έβλεπαν με μεγάλη ανησυχία το “θερμό φθινόπωρο” που άλλοι προσδοκούσαν και άλλοι έτρεμαν.
Ο φόνος ήταν "σχεδιασμένη επιχείρηση αποπροσανατολισμού" από το "θερμό φθινόπωρο" που κάποιοι "έτρεμαν".
Ποιο "θερμό φθινόπωρο", όταν όλες οι μαζικές κινητοποιήσεις που γίνονται αφορούν τον..."αποπροσανατολισμό", δηλαδή τον φόνο του Φύσσα και την προηγούμενη επίθεση στο Πέραμα;

Κάτι προσπαθούν να πουν και οι δύο, ο πρώτος μπλέκοντας τον Μάη του 2010 με τον Σεπτέμβρη του 2013, ο δεύτερος μιλώντας για αποπροσανατολισμό από ένα θερμό φθινόπωρο που μόνο αυτός βλέπει τι διάλο θα ήταν (αναφέρει το νέο φιάσκο της μη απεργίας των καθηγητών μάλιστα για να μας δείξει πόσο "θερμό" θα ήταν και πόσο τρόμο ενέπνευσαν τέτοια πράματα στο κράτος αναγκάζοντάς το να αμολύσει τα σκυλιά...στο Πέραμα και στους μεταλλεργάτες συγκεκριμένα).

Κάτι προσπαθούν να πουν τα δύο πουλάκια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και τα μπορυδουκλώνουν από δω, τα μπουρδουκλώνουν από κει, αλλά δεν τολμούν να το πουν αρκετά καθαρά.

Αλλά ένα τρίτο πουλάκι το είπε αυτό που προσπαθούν να πουν πολύ καθαρότερα. Το τρίτο πουλάκι λέγεται Αγγελική Σπανού και κελάηδησε στο TVXS:
Το φθινόπωρο ξεκίνησε με δυναμικές κινητοποιήσεις (εναντίον κυρίως του μέτρου της διαθεσιμότητας) και δημοσκοπικό προβάδισμα για τον ΣΥΡΙΖΑ. [...]
Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από την φορά των πραγμάτων και να διαπιστώνουν ότι αποτράπηκε ο κίνδυνος να σηκωθεί ένα μεγάλο κύμα κοινωνικής διαμαρτυρίας που θα ενίσχυε τον ΣΥΡΙΖΑ. [...]
Με όποιον υπουργό ή βουλευτή και να μιλήσει κανείς θα διαπιστώσει την ανακούφισή του και την αίσθησή του ότι το προαναγγελθέν θερμό φθινόπωρο πηγαίνει καλύτερα από όσο προβλεπόταν. Η επικαιρότητα μονοπωλείται από τις αστυνομικές και δικαστικές εξελίξεις που δρομολογήθηκαν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα [...]
Να το το "θερμό φθινόπωρο" (και η δια της βίας ετεροχρονισμένη 5/5/2010)!!! Να και ο "αποπροσανατολισμός" (Δελαστίκ: "υποχρέωσε δικαιολογημένα όλους τους Έλληνες να συζητούν για το έγκλημα", Σπανού: "Η επικαιρότητα μονοπωλείται από τις αστυνομικές και δικαστικές εξελίξεις που δρομολογήθηκαν μετά τη δολοφονία"-- εννοούν, βεβαίως, αμφότεροι: "βρήκε ευκαιρία και βγήκε πάλι μπροστά το ΚΚΕ γαμώτι)!!! Να ο λόγος που ο κύριος Δελαστίκ σκύλιασε να αποδείξει τα απίθανα, ότι δηλαδή, ο φόνος του Φύσσα εξυπηρετεί την συγκυβέρνηση!!! Γιατί την εξυπηρετεί; Γιατί κόβει την τρομερή φόρα που είχε πάρει να κάνει οπωσδήποτε την επανάσταση μέσα στον Σεπτέμβρη ... ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν όχι την επανάσταση, τουλάχιστον το 79% της ψήφου στις δημοσκοπήσεις το είχε στο τσεπάκι. Ενώ τώρα; Κάθε μέρα ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, ΚΝΕ και ΜΑΣ. Αηδία καταντήσαμε! Ε, πουλάκια μου;

Καταλάβατε τώρα; Η Χρυσή Αυγή δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα και έφτασε κοντά στο να σκοτώσει μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στο Πέραμα για να μην αφήσει τον Αλέξις να γίνει πρωθυπουργός.

Και κάποιοι που επισκέπτεστε αυτό το ιστολόγιο ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ και πουλάτε μούρη ως ευαισθητοποιημένοι αντιφασίστες. Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Όσο για τους Ανταρσυώτες που ανέχονται να γίνονται ρεζίλι σ' όλη την Ελλάδα βλέποντας αρθρογράφους να φιγουράρουν ως υπερασπιστές της στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, μόνο και μόνο για να βοηθηθεί ο Αλέξης να πάρει κανα 0.5% παραπάνω σε καμιά δημοσκόπηση*, τα λόγια περιττεύουν...
Πηγή: Lenin reloaded

* Βλέπετε αποκαλυπτικά σχόλια του υποτίθεται Ανταρσυώτη "Γιάννη" στο Lenin Reloaded. Guess what, κι αυτός "αποπροσανατολισμό" είδε· όσοι δεν τα διαβάσατε, διαβάστε σε τι συνίσταται ο "αποπροσανατολισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.