24 Ιουνίου 2013

Oι αυριανιστές του χτες είναι οι χρυσαυγίτες του σήμερα.

12 σχόλια:

  1. ( http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html )
    Στοιχεία για μια θεωρία του εκφασισμού Ι και ΙΙ


    ( http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2.html )
    Στοιχεία για μια θεωρία του εκφασισμού ΙΙΙ.Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από "Ριζοσπάστη" Κυριακή 2 Ιούνη 2013
      ( http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3.html )
      ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ: Τα δύο άκρα της εξουσίας του κεφαλαίου.Του Μάκη ΜΑΪΛΗ.Ilief

      Διαγραφή
  2. Χρυσή Αυγή... Πασοκισμός με άλλα μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζεται να δει κανείς το βίντεο και να του ανεβεί η πίεση. Ο τίτλος της ανάρτησης τα λέει ΟΛΑ.
    Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ηταν επικινδυνο αυτο το συναφι,θα ελεγα οτι ο συγκεκριμμενος,ειναι για λυπηση. Μπαταχτσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση.
    Ούτως ή άλλως σχεδόν ο καθένας από εμάς έχει ένα τουλάχιστον προσωπικό παράδειγμα τέτοιου τραμπουκοπασόκου!
    Αν το καλοψάξεις δε, η πλειοψηφία αυτών των τύπων ήταν αρκετά βολεμένοι και σε μεγάλο ποσοστό συνεχίζει να είναι. Εκτός από τους ανθρὠπους του "καθαρού" υπομόσμου αναφέρομαι σε τάξεις κυρίως επαγγελματιών που έχουν πληρώσει όλη τους τη ζωή όσο φόρο πληρώνει για ένα χρόνο ένας μισθωτός (βλέπε ταξιτζήδες, φαναρτζήδες κλπ κλπ)... Φυσικά και δεν ισοπεδώνω!

    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oso και να το φιλοσοφεις στο τελος τε΄λος καταληγει σε εμφυλιο!!!δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχως το βλεπω στο μαγαζι καθε μερα. Οι πιο επικινδυνα εν δυναμει Χρυσαυγιτες ειναι εκεινοι οι Πασοκοι που πλεον δεν μπορουν να βολευτουν. Ειναι αυτοι που φιλησαν κατουρημενες ποδιες και σημερα πλεον που εχει βρωμισει το στομα τους απο οτι γλειψανε, και βλεπουν οτι δεν εχει αποτελεσμα για αυτους και τα παιδια τους, στρεφονται στο φασισμο μηπως και τους δοσει λυση, τοσο λογω του μισους τους σε αυτους που τους κοροιδεψαν, οσο και λογω του μισους τους απεναντι σε εμας που ποτε δεν καταντησαμε σαν αυτους, και τωρα που στεκονται διπλα μας, δεν το αντεχουν.

    Κοστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το 1981 ενα τσουρμο ΠΑΣΟΚΟΙ ειχαν επιτεθει και απειλεισει μελη του ΚΚΕ με οπλο εδω στη γειτονια μου, ειχαν ριξει και ξυλο σε καποιους σφους,μια σφισα την ειχαν στειλει νοσοκομειο, την μερα των εκλογων του '81, μικρο παιδι εγω τοτε καθομουν στο εκλογικο κεντρο, απο εξω περασαν ΠΑΣΟΚΟΙ αλλαλαζοντες, μας εβρισαν χυδαια και μας πεταξαν βρωμονερα απο κουβαδες.Το 1984 σε μια περιοδεια σε χωρια του νομου, σε ενα απο αυτα ΠΑΣΟΚΟΙ μας επιτεθηκαν με πετρες και ξυλα απειλωντας μας με τη ζωη μας.Απο το 1980 πιστευα βαθεια μεσα μου και ας ημουν πιτσιρικι,οτι ολοι οι χουντικοι που δεν πηγαν φυλακη-το 99%-τρυπωξαν στο ΠΑΣΟΚ, οταν το λεγα αυτο, ακομη και σφοι με κοροιδευαν, τοτε πιστευαμε στο "σοσιαλιστικο ΠΑΣΟΚΚ" που θα μπορουσαμε να το προσεγγισουμε.30 χρονια μετα εξακολουθω να πιστευω οτι το ΠΑΣΟΚ του '81 αποροφησε ολους τους χουντικους η σχεδον ολους, καποιοι κρυφτηκαν στη ΝΔ, αλλοι στην ΕΠΕΝ η αλλου, σημερα δειχνουν αποθρασυμενοι τα νυχια τους....τι δεν καταλαβαινουμε?

    Τασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας γίνουμε η δύναμη που θα ξηλώσει απο την κοινωνία αυτά τα καρκινικά φαινόμενα λοιπόν...



    metalorixos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα φασιστικό κτήνος με σοσιαλιστική ποδιά ήταν αυτό το μόρφωμα που λεγόταν και λέγεται ακόμα(;) ΠΑΣΟΚ. Πραγματικά αυτό το περιστατικό με ανθρώπους που ήταν τσιράκια της χούντας και αργότερα βγήκαν με σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ το έχω ακούσει και εγώ στην γειτονιά μου. Εργατούπολη και προσφυγούπολη γαρ. Ο ένας ήξερε τι καπνό φουμάρει ο άλλος. Ο Παπανδρέου κατάφερε και έδεσε τον κόσμο χειροπόδαρα και τον έκανε να ξεχάσει εν μία νυκτί ότι έγινε χθες. Ρουφιάνοι και χαφιέδες της χούντας και παλιοί ταγματασφαλίτες βρήκαν θεσούλες και παχυλούς μισθούς στο δημόσιο και στον κρατικό μηχανισμό εξαργυρώνωντας έτσι τις καλές υπηρεσίες που προσέφεραν παλιότερα. Βόλεψε είναι η αλήθεια πολύ κόσμο τότε αυτή η κατάσταση και έκαναν γαργάρα πολλά. Τώρα ο κόσμος τρέφει ακόμα αυτή την αυταπάτη αλλά είναι λίγο αργά. Βέβαια και οι χρυσαυγίτες με αυτό τον τρόπο, τον αρχέγονο (ρουσφέτι) θα καταφέρουν ίσως αρκετά πράγματα. Δεν υπάρχει όμως καμία δικαιολογία πλέον για τον κόσμο. Κουβέντες του στύλ "δεν ήξερα" "δεν άκουσα" κλπ δεν περνάνε. Σε τέτοιου είδους ασπόνδυλα σαν τον τύπο αυτόν πρέπει να τα αποβάλλει ο ίδιος ο λαός αλλά και καθένας μας χωριστά. Η ευθύνη είναι πλέον συλλογική αλλά και ατομική. RED.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γι' αυτό, σε προηγούμενες αναρτήσεις μου, όταν αναφέρομαι σε "ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ", όταν λέω ότι αυτοί που "τρύπωσαν" στο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα αποβράσματα του ΜΠΑΤΣΟΚ, όταν τους επισημαίνεις ότι τελειωμένα λαμόγια π.χ. Φωτόπουλου, Σταματόπουλου, Κοτσακά, Κούκου, Κολλάς κλπ, εντάσσονται στο ΣΥΡΙΖΑ με άμεσο στόχο την κουτάλα και τον γκαιμπελισμό, τότε εμφανίζονται κάτι αγράμματα και προβοκάτόρικα "γατάκια" που μου τη "βγαίνουν" από αριστερά με κηρύγματα δήθεν συντροφικότητας. Όταν τους ξεσκεπάζεις με στοιχεία τρέχουν να κρυφτούν. Στον ευρύτερο περίγυρό μου που υπάρχουν πολλοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ (πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ, ΝΔ αλλά και ΚΚΕ που είχαν αυταπάτες και γύρευαν αριστερές κυβερνήσεις για να "γλυτώσουν") ήδη τα έχουν "βάψει μαύρα" με αυτούς τους τύπους που έχουν μαζευτεί στο ΣΥΡΙΖΑ και με τις κωλοτούμπες του ALEXIS. Για μία ακόμη φορά μπράβο στο ΚΚΕ διότι έμεινε σταθερό σε όσα έλεγε και γι' αυτό το ζήτημα και επιβεβαιώθηκε 100% ανεξαρτήτως εάν το έχει πληρώσει εκλογικά. Αυτό θα διορθωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.