20 Ιουνίου 2013

Εξόρμηση του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ στην ΕΡΤ


Αγωνιστικό κάλεσμα για κλιμάκωση του αγώνα απεύθυνε το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ σε εξόρμηση που πραγματοποίησε σήμερα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Οι ταξικές δυνάμεις κάλεσαν τους εργαζόμενους να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσους αποπροσανατολιστικά μιλούν για νίκη ή δικαίωση, μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ που ουσιαστικά παραδέχεται ότι 2.600 εργαζόμενοι απολύθηκαν, τονίζοντας ότι όσοι προέβλεπαν λύσεις και παρέπεμπαν σε αποφάσεις της αστικής Δικαιοσύνης, διαψεύσθηκαν περίτρανα για άλλη μια φορά.

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ προτείνει στους εργαζόμενους  να αναλάβουν άμεσα την οργάνωση του αγώνα τους από τα κάτω, αλλάζοντας τους αρνητικούς συσχετισμούς στα σωματεία της ΕΡΤ. Επίσης καλεί τους εργαζόμενους να περιφρουρήσουν τον αγώνα από «άσπονδους» φίλους και να τον συνδέσουν με άλλους χώρους δουλειάς που πλήττονται από την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.

2 σχόλια:

  1. ( http://www.902.gr/eidisi/politiki/20421/oi-ergazomenoi-sta-radiofona-tis-ert-3-eyharistoyn-kke-ton-902-kai-904 )

    (..)Oι εργαζόμενοι στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ-3 ευχαριστούν το ΚΚΕ, τον «902» και «904 Αριστερά στα FM»

    Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, τον «902» και «904 Αριστερά στα FM» και προς τους εργαζόμενους στον «904» απέστειλαν οι εργαζόμενοι στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ-3 (102 FM – 9.58 FM – Bραχέα) για την προσφορά της συχνότητας στη Θεσσαλονίκη, επί μία ολόκληρη εβδομάδα.

    Ξεχωριστά ευχαριστούν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ για την έμπρακτη συμπαράσταση στο Κοινοβούλιο, τη συνεχή διά αντιπροσώπων παρουσία στους χώρους τους, όσο και για την πολυπληθή συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις.

    Ολόκληρο το ευχαριστήριο μήνυμα:

    «Προς το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας

    Διεύθυνση 902 Αριστερά στα FM

    Διεύθυνση 904 Αριστερά στα FM

    Εργαζόμενες/ους στον 904 Αριστερά στα FM

    Το σύνολο των εργαζομένων, όλων των ειδικοτήτων στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ-3 (102 FM – 9.58 FM – Bραχέα) θέλουμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά της συχνότητάς σας στη Θεσσαλονίκη, επί μία ολόκληρη εβδομάδα.

    Τις μέρες αυτές που συγκλονίζουν όχι μόνο τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, αλλά ολόκληρη τη χώρα και το σύνολο του απόδημου ελληνισμού εμείς οι εργαζόμενοι στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ-3 μετρήσαμε τους αληθινούς φίλους μας.

    Η άμεση, ανιδιοτελής, άνευ καμιάς άλλης συμφωνίας ή όρων και αστερίσκων προσφορά της συχνότητάς σας για χρήση από δημοσιογράφους, παραγωγούς και τεχνικούς μας δεν έλυσε μόνο το γόρδιο δεσμό της αυταρχικής φίμωσής μας από την κυβέρνηση, αλλά αποτέλεσε συνεκτικό κρίκο της ενότητάς μας. Η δυνατότητα επικοινωνίας με τους πολίτες που έσπευσαν σε συμπαράστασή μας συνετέλεσε επιπλέον στην αναπτέρωση του ηθικού μας.

    Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους εργαζόμενους στον 904 Αριστερά στα FM για την έμπρακτη αλληλεγγύη τους και την υπομονή τους:

    - Στην "κατάληψη" των χώρων τους.

    - Την ψυχραιμία που επέδειξαν σε όποιες παραξενιές μας.

    - Την αντοχή τους σε όποιον εκνευρισμό εκδηλώθηκε εξαιτίας των εντάσεων που είχαν οι μέρες και οι νύχτες.

    - Πάνω από όλα τη μοναδική τους ευγένεια, η οποία έλυσε από την πρώτη στιγμή κάθε αμηχανία και έδωσε ξεχωριστό νόημα στη λέξη φιλοξενία. Μας έκαναν να αισθανθούμε σαν να είμαστε στο σπίτι μας.

    Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ.

    ΥΓ: Ξεχωριστά ευχαριστούμε το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ για την έμπρακτη συμπαράσταση στο Κοινοβούλιο, τη συνεχή διά αντιπροσώπων παρουσία στους χώρους μας, όσο και για την πολυπληθή συμμετοχή σας στις κινητοποιήσεις.

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ-3 (102 FM, 9.58 FM, ΒΡΑΧΕΑ)»(..)Ιlief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και απο το ραδιομεγαρο διαβασα μια τετοια ανακοινωση......χα χα χαχαχαχα.....λεω και κανα αστειακι να περναει η ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.