26 Νοεμβρίου 2012

Απροκάλυπτοι χρυσαυγίτες


Κρατώντας τη σημαία της χούντας της 21ης Απριλίου στα χέρια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παππάς στην εκδήλωση των ναζιστών στην Κρήτη, έδειξε απροκάλυπτα ποιοι είναι και πού το πάνε. Θαυμαστές και συνεχιστές της χούντας που γέμισε τα ξερονήσια με κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές, που έβαλε στο γύψο όλο το λαό. Τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής είναι ταγμένοι προστάτες του καπιταλιστικού συστήματος. Προστάτες των αφεντικών και εχθροί του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Είναι το μαστίγιο ενάντια στους αγώνες του λαού τώρα που η κρίση βαθαίνει. Είναι οι σημαιοφόροι της αντίδρασης, εξ ου και η σημαία της χούντας με το φοίνικα που σηκώνουν πλέον ξεδιάντροπα μπροστά στα μάτια ενός λαού που πεινάει, πεθαίνει, ψάχνει ψωμί για να ταΐσει μια μπουκιά τα παιδιά του. Σηκώνουν τη σημαία που έστησε το λαό στον τοίχο και τον κατακρεούργησε.

Η Χρυσή Αυγή είναι ακριβώς το κατασκεύασμα της αγριότητας του καπιταλιστικού συστήματος.
Όσο για τον εκλεκτό των λαϊφ σταϊλ περιοδικών και των τσοντοκάναλων – όπως τα λένε οι ίδιοι – Κασιδιάρη, μίλησε κι αυτός στα Χανιά και ασχολήθηκε με το ΚΚΕ. Λέγοντας ότι είναι «κομματίδιο», «θλιβερή παρεούλα του 3%» και πως «δεν είμαστε αντικομμουνιστές γιατί δεν υπάρχουν κομμουνιστές παρά μια θλιβερή παρεούλα του 3%» και μίλησε ακόμα για τα «εκατομμύρια της αριστεράς». Σίγουρα θα πάρει άλλη μία θέση στις σελίδες των περιοδικών που τον προβάλλουν ανάμεσα σε κανένα γυμνόστηθο μοντέλο και τις σελίδες με τις ροζ αγγελίες.
Πάντως, ο περιοδεύων θίασος που κατέβηκε στην Κρήτη για να ανεβάσει την παράσταση «Οδηγός μας είναι η 21η Απριλίου», ξέρει πολύ καλά ότι όπως τότε έτσι και τώρα ο λαός θα τους τσακίσει.
Οι επιθέσεις της «Χρυσής Αυγής» στο ΚΚΕ ήταν στην ημερήσια διάταξη της προεκλογικής της εκστρατείας και είναι και τώρα, που όπως λένε το ΚΚΕ είναι κάτω από το 3%. Και το κάνουν, γιατί οι υμνητές του Χίτλερ χτυπώντας το ΚΚΕ θέλουν να ακρωτηριάσουν την οργάνωση, την αντεπίθεση του εργατικού - λαϊκού κινήματος για να ανατρέψει την καπιταλιστική βαρβαρότητα και να πάρει την εξουσία στα χέρια του ο ίδιος ο λαός. Δεν θα τους περάσει. Το βιώνουν ήδη εκεί που ο ίδιος ο λαός, το ταξικό εργατικό κίνημα τους βάζει στο περιθώριο. Σε χώρους δουλειάς, σε σχολεία, σε γειτονιές. Και θα το νιώσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Υ.Γ. 1: Ο Κασιδιάρης ανέφερε ότι το μόνο προνόμιο που απολαμβάνουν οι χρυσαυγίτες βουλευτές είναι ότι πλέον οπλοφορούν με άδεια. Κουίζ: Ποιοι συνηθίζουν να οπλοφορούν παράνομα; Όσοι κινούνται στην παραλιακή και κυρίως τη νύχτα, γνωρίζουν καλύτερα.
Υ.Γ. 2: Λέει η Χρυσή Αυγή ότι με τα λεφτά των βουλευτικών αποζημιώσεων κάνει αγαθοεργίες, μοιράζει φαΐ και λεφτά στους φτωχούς, χωρίς να περιμένει κανένα αντάλλαγμα. Αλήθεια, γιατί δεν έχει πει κουβέντα πέρα από μία γενική ολιγόλογη ανακοίνωση για όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση του Βόλου…;
Πηγή

Όσον αφορά το Βόλο, υποθέτω το άρθρο αναφέρεται σε αυτό το περιστατικό

19 σχόλια:

  1. αυτο θελουν και τα χρυσα αυγα...προβολη...
    οι ιδιοι εδωσαν το βιντεο...ολα τα καναλια το παιζουν
    οσο ασχολουμαστε με αυτους τοσο χειροτερα γινονται τα πραγματα...
    πανικος γινεται σε ολα τα αστικα μπλογκς...αριστεροι σε κοντρα με τα χρυσα αυγα...αλλα στο τελος θα κανουν ολοι πισω και θα τρεχουμε μονοι μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το αναδημοσιέυσα στο ιστολόγιο σου και με δικό μου σχόλιο poe δεν ξέρω εαν σε ενοχλεί αλλά αν θέλεις ρίχτου μια ματια
    http://topaiditisplateias2.blogspot.gr/2012/11/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε παιδι της πλατειας φανταζομαι εννοεις στο ιστολογιο σου:) Γιατι αμα εχεις προσβαση στο δικο μυο να μου το πεις να το ξερω:)

      Οχι ρε τι να μας ενοχλει, κανε δουλεια σου:)

      Διαγραφή
    2. πηγα να σου γραψω σχολιο στο σχόλιό σου αλλα δεν εχεις επιλογη ανωνυμου.....
      στη γραφω εδω αν και θα φωναξει ο poe που σιγα σιγα το redfly βαδιζει στους δρομους της παγκοσμιοποίησης

      δυστυχως φιλε μου η χ.α δεν μας ηρθε για να μας αποτρεψει απο τον συριζα την νδ ή το πασοκ...
      αν δεις προσεκτικα θα δεις οτι τις περισσοτερες φορες το ΚΚΕ χτυπαει και για ξεκαρφωμα κοιταει και λιγο προς το κεντρο (δες συριζα)...
      ο λαος πραγματι πρεπει να συγκρουστει με τους φασιστες...μαχη ομως με εναν δε γινεται...
      ο χρυσαυγιτης ηρθε απο το κρατος για να χτυπησει οσους θελουν μια αλλη ζωη χωρις αφεντικα, απο αυτα τα αφεντικα πληρωνωνται και μονο ενας τετοιος λαος ειναι αντιπαλος γι αυτους.
      νκ

      Διαγραφή
    3. Βασικα να πω μια αληθεια
      Κατα τη γνωμη μου και ο συριζα και η Χ.Α ψαρευουν συχνα τα ιδια ψαρια στα ιδια νερα, απλως με διαφορετικο δολωμα, το εχω πει και ξαναπει και δεν θα βαρεθω να το λεω.

      Ξερω πολλους νεοφωτιστους συριζαιους, ψηφοφορους δηλαδη, που εκθειαζουν και τη Χ.Α.

      Αν θες σου τα κανω και πιο λιαννα τα πως και τα γιατι

      Διαγραφή
    4. Και οταν λεμε διαφορετικο δολωμα εννοουμε διαφορετική αυταπάτη(αν και μεταξυ των δυο αυταπατων υπαρχουν πολλες εφαπτωμένες).

      Διαγραφή
  3. Ανωνυμε, οποιος βλεπει χουντα και καβλωνει, ειναι αξιος της μοιρας του. Εμεις εδω συνεπεστατα τους ξεμπροστιαζουμε, αν καποιος εχει εστω και στοιχειωδη λογικη δεν νομιζω να χαρει με το συγκεκριμενο βιντεο.
    Οσο αυτα τα καριολια λενε "δεν ειμαστε φασιστες δεν ειμαστε χουντικοι δεν ειμαστε ναζιστες" εμεις πρεπει να δειχνουμε οτι ειναι και φασιστες και χουντικοι και ναζιστες, έτσι οσοι δεν ειναι αποκτηνωμενοι θα καταλαβουν καλλυτερα τι εστι Χ.Α και τι εξυπηρετει στο συστημα.
    Δεν μπορουμε να εθελοτυφλουμε ούτε να της δινουμε μυστικυστικο χαρακτηρα, ουτε να τους αφηνουμε να φτιαχνουν μονοι τους την εικονα τους.

    Καλο ειναι επισης να ξερουν και οι γονεις, γιατι οι νεοι ειναι ευκολα θύματα, ο πληροφορημενος γονιος θα νιώσει λιγοτερη αμηχανια οταν θα εξηγει στο παιδι του τι εστι ενα φασιστικο κομμα, τι εχουν κανει οι ιδεολογικοι τους προγονοι στον κοσμο, και πως οι τωρινοι θελουν να τους μοιασουν.

    Οσο για το Redfly, εμεις εδω ουτε κολλημα με τη Χ.Α εχουμε, ούτε μονοπωλει το ενδιαφερον μας, δεν ταιζουμε την ιδια καραμελα με άλλους αριστερούς και γενικά συστημικές δυνάμεις οτι αυτοί είναι μόνο οι κακοί και εκεί πρέπει να στραφούν ολες οι προσπαθειες μας.

    Τη προβολη που λες, την θετικη, τους την κανουν τα διαφορα καναλακια συνηθως, οι οποιοι, ειδικα μεχρι πριν λιγους μηνες, τους ειχαν στα ωπα ωπα και τους φεροταν με το γαντι, πλεκωντας τους ενα εγκωμιο και μην εστιαζοντας στην ουσια και στην πραγματικοτητα. Ε το εγκωμιο αυτο καλο ειναι να ξεπλεκεται σιγα σιγα και να αποκαλυφθει ποσο ξεφτυλες, συστημικοί, ανθέλληνες και αντιλαικοί είναι.

    Και ενα περιστατικο που εμαθα απο γνωστό μου. Πανε που λες σε εναν εργολαβο οι Χρυσαυγιτες και του λενε "γιατι εχεις ξενους και δουλευουν στην οικοδομή;"
    αυτός τους λέει, "έτσι θέλω"
    και εκείνοι του απαντανε, "εμεις μπορούμε να σου βρούμε έλληνες με πιο λίγα λεφτα"

    ...αυτοι λοιπον ειναι οι πατριωτες χρυσαυγιτες, τοσο αγαπανε τους ελληνες πυο τους βγανουν σε μειοδοτικο διαγωνισμο στο σκλαβοπαζαρο της δουλειάς/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poe ειμαι αυτος που εκανε το σχολιο ξεχναω να βαζω το νικ μου...λοιπον για αυτα που γραφεις να ξερεις οτι παντα διαβαζω προσεκτικα τα σχολιά σου γιατι με βλετιωνουν...οποτε διαφωνω κοιταζω να δω που εχω λαθος...και συ και αρκετοι αλλοι στη παρεα μας γραφετε σχολια που ειναι δομιμενα και σταματαω εδω....
    απλα για το συγκεκριμενο θεμα δε ξερω ισως εχω λαθος απλα το εχω δει διαφορετικα..
    πραγματικα προσπαθω να δω τι χανω και δε μπορω να δω αυτο που βλεπεις εσυ και το κομμα..
    εμενα μου ερχονται εικονες εμφιλιου και αλλες τετοιες και σκεφτομαι...
    ειναι ετοιμος ο λαος ?? μηπως ειναι νωρις για τετοιου ειδους κοντρα? δε ξεμπροστιαζονται οι ναζιστες στα συνδικατα? παντως οτι ειναι ναζιστες δε βλεπω να το κρυβουν...
    το εκλογικο αποτελεσμα μου λεει οτι ο λαος δεν ειναι ετοιμος για τετοιου ειδους κοντρες... ειναι ετοιμος να ξεχασει ισως το ευρω ειναι ετοιμος να κανει απεργεια αλλα απο αυτο μεχρι να καταλαβει τι αλλο πρεπει να ζητησει απεχει πολυ...πρωτα νομιζω πρεπει να καταλαβει για πους λογους πρεπει να αγωνιστει και μετα να ασχοληθει με αυτους που θα ερθουν εκ των πραγματων να τον εξαφανισουν...τωρα μαλλον (λεω εγω) ειναι νωρις για ακροτητες...
    ισως να πρεπει να ασχολουμαστε μαζι τους αλλα με λιγη περισσοτερη προσοχη ως προς τα συναισθηματα που θα δημιουργουν τα σχολιά μας...
    ακρετος κοσμος ψηφισε απο αντιδραση...και μπαινει στη διαδικασια μεσω της προβλολης της χ.α να αποκτά αμυντικη θεση και απο αντιδραση παλι να ψαχνει να βρει και τους λογους που το εκανε αυτο...παντα αναποδα ψηφιζε...παντα οπαδικα... ο πασοκος και ο νδ βλεπει κανεναν λογο να συνεχιζει να ψηφιζει αυτα τα κομματα...το κανει ομως... ο χρυσαγιτης που ψηφισε χωρις να εχει λογο τι μας κανει να πιστευουμε οτι μπορουμε να του αλλαξουμε γνωμη?
    ισως ενας ψυχολογος να μας πει για ψυχολογια της μαζας και να μας διαφωτισει
    νκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχην ευχαριστω για τα καλα σου λογια

      Λοιπον, οσον αφορα το τι πετυχαίνουμε εγω το βάζω σε 3 επιπεδα.
      1) Πετυχαινουμε να ξεμπροστιασουμε την Χ.Α σε εκεινους που νομιζουν οτι αποτελει πατριωτικο κομμα και την ψηφισαν χωρις καλα καλα να ξερουν τι ρολο βαραει. Συγκεκριμενα: Στο μαγαζι μας ερχεται ενας παλιος φιλος του πατερα μου απο τοτε που μεναμε στο Καστελι. Με αυτον ειχαμε να μιλησουμε πολλα πολλα χρονια γιατι ειναι και μεγαλη σχετικα αποσταση. Λεει λοιπον του πατερα μου αυτος, "Ειχες δικιο τοσα χρονια που μου ελεγες αυτα που με ελεγες για το ΠΑΣΟΚ(πρωην πασοκος), αλλα τοτε δεν σε άκουγα, τωρα ομως δεν ψηφισα πασοκ αλλα Χρυσή Αυγή"... Νομιζει λοιπον πολυς ανενημερωτος κόσμος, που σίγουρα δεν ειναι φασιστας(ασχετα αν φασιστικα αντανακλαστικα υπαρχουν σε πολλους) και σιγουρα δεν ειναι νοσταλγος των ταγματασφαλιτων(ίσως και να μην ηξερε καλα καλα τι ήταν), ότι η Χρυση Αυγή είναι ενα αντισυστημικο κομμα, και νομιζει οτι ψηφιζοντας τη ρίχνει πατριωτική ψήφο και ψηφο αντιδρασης στο συστημα. Αυτον δεν πρεπει εμεις να τον πληροφορησουμε; Οταν μαλλιστα ειναι ενας καλοκαρδος ανθρωπος που τον ξερεις χρονια και ξερεις οτι σιγουρα δεν ειναι σκατοψυχος; Δεν πρεπει αυτος να μαθει για τους ΜΑΥΔΕΣ, δεν πρεπει να μαθει για την πηγαδα, για τους δοσυλογους; Απο ποιους θα τα μαθει λοιπον, απο τον Κασιδιαρη η απο εμας; Το πως εξυπηρετουν το συστημα οι χρυσαυγιτες απο που θα το μαθει απο τον Κασιδιαρη, απο τον Συριζα η απο εμας;

      Και ερχομαστε τωρα στο δυο

      2) Ποσοι απο εμας ειμαστε σε βαθος πληροφορημενοι και προετοιμασμενοι για μια τετοια κουβεντα; Μπορουμε να εχουμε τα καταλληλα επιχειρηματα, τις καταλληλες γνωσεις, μπορουμε να δωσουμε στον αλλο να καταλαβει τι ειναι αντισυστημικος και τι οχι; Για να μπορεσουμε, η για να μπορεσουμε ακομα καλυτερα πρεπει και εμεις να ξερουμε και να μπορουμε και να εξηγησουμε το ποιοι ειναι οι φασιστες οι ναζιστες και ποιος ο φασισμος.

      συνεχιζεται

      Διαγραφή
    2. 3) Υπάρχουν επίσης πολλοί οι οποίοι θεωρούν ότι το καλύτερο είναι να φτιαχτούν συμμορίες της αριστερας που θα συγκρουωνται με τις ναζιστικες συμμοριες και παει λεγοντας. Εμεις λοιπον πρεπει να δειξουμε σε αυτον τον κοσμο, που μισει τους ναζιστες της Χ.Α ότι ο λαος δεν μπορει να αντιμετωπισει αυτους τους ανθρωπους με το να γινει το καθρεφτισμα τους. Προσοχή, όχι οτι αποκλειω την σύγκρουση, αυτή καποιες φορες θα χρειαστει, και η σύγκρουση και η περιφρούρηση του κινηματος απο αυτούς. Ομως ενας κομμουνιστης πρεπει να καταφερει να δειξει στο αλλο, εκεινον που μισει το φασισμο, οτι ο φασισμος ειναι συνδεμενος με το καπιταλιστικο συστημα, ειναι ενα εργαλειο του, και αλλοτε ενα προσωπειο του, και οτι παλη εναντια στο φασισμο ισοδυναμει με παλη εναντια σε ολακερο το συστημα. Για να σβησεις τους φασιστες και για να τους αποδυναμωσεις πρεπει λοιπον να ενισχυσεις τις μεθόδους και το μεγεθος της παλης μεσα στις γειτονιες τους χωρους δουλειας, στα σχολεια, γιατι αν και στους χωρους δουλειας δεν εχουν τόση πέραση, στις γειτονιες και στα σχολεία έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ερείσματα. Οταν λοιπον πεισεις τον κοσμο αυτον να δυναμωσει την αντισταση στις γειτονιες, στα σχολεια, στους χωρους δουλειας, αυτοματως φτιαχνεις πολους που θα προσελκυσουν περισσοτερο κοσμο, θα δημιουργήσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διέξοδα, διέξοδα τα οποία προσποιείται ότι δίνει η χρυσή αυγή, μόνο που αυτή υπονομευει τον λαο αντι να του δειχνει το δρομο για την απελευθερωση.

      Οι χρυσαυγιτες εκμεταλλεύονται τα σημεια των καιρων για να εισχωρησουν στις συνειδησεις των ανθρωπων, αυτες τις συνειδησεις πρεπει να τις διαμορφωσουμε εμεις, όσο μπορούμε και σημερα και αυριο, και αυτο γινεται αφενως με την εμπειρικη γνωση και αφεταιρου με την θεωρητική γνωση. Πρεπει λοιπον να συνδιασουμε τη δικη μας γνωση και εμπειρια, να την βελτιωσουμε, για να μπορουμε να καθοδηγησουμε τον λαο οταν σπασουν τα στεγανα του συστηματος μεσα στη συνειδηση του. Και πρεπει να του λεμε την αληθεια και να μην αποφευγουμε να κοιταμε, πρωτα εμεις, τα προβληματα καταματα.

      Θα σου συνιστουσα να διαβασεις απο την τελευταια κομεπ το κειμενο που φιλοξενει του Μπρεχτ που πραγματευεται το ζητημα του ναζισμου στον β παγκοσμιο πολεμο.

      Αυτα πανω κατω, ελπιζω να ημουν κατατοπιστικος ως προς το γιατι πιστευω οτι πρεπει να μην αφηνουμε καποια πραγματα να περνουνε στο ντουκου.

      Και σου ξαναλεω, οχι να μας γινει εμμονη ιδεα η Χ.Α και να ασχολουμαστε μονο με αυτή, αλλά σιγουρα να μην την αφηνουμε να αλωνιζει κιολας.

      Διαγραφή
    3. Α και επ αυτων που ανεφερες ενα ακομα

      Το κκε δεν προσπαθει να δημιουργησει πολωση σε βάση "φασιστες" "μη φασίστες" αλλά με βάση "εργάτες" - "καπιταλιστες"(στους καπιταλιστες βεβαια συμπεριλαμβανονται και τα οποια τσατσακια τους)

      Τετοια πολωση λοιπον, "εργατες-λαικα στρωματα" εναντιον "καπιταλιστες", οσο πιο γρηγορα τη δημιουργησουμε τοσο το καλυτερο.

      Διαγραφή
  5. ευχαριστω poe για τον χρονο σου θα ψαξω αμεσως για τη κομεπ
    ειδες τελικα ...πολωθηκα χωρις να το θελω.
    παντως θα πω ενα τελευταιο...βλεποντας λοιπον ο κοσμος βιντεακια της χ.α. τους διμιουργουνται ολα τα παραπανω συναισθηματα που προκαλουνται απο το δικο σου σχολιο...
    νομιζω οτι το σχολιό σου ειναι ποιο δυνατο...
    και δω ερχεται ο ρολος του κομμουνιστη που πρεπει να ξερει ακριβως μα ακριβως που παταει ωστε να ερμηνευει σωστα τις καταστασεις
    σχολιο πχ του τυπο " ειμεις οι κομμουνιστες ξερουμε και αλλους τροπους να απαντησουμε" αν και σωστο πρεπει να συνοδευεται απο ολα τα παραπανω που ειπες για να μην παρεμηνευτει με τον ενα ή τον αλλο τροπο (ετσι τη πατησα και γω)
    νομιζω οτι καταλαβες γιατι αρχισα να παρεμηνευω λιγο τη κατασταση με χ.α. αλλα πιστευω να με καταλαβαινεις
    ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου.
    νκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που ανηρτησα ειναι απο το 902.gr, δεν ειναι μια απλη εικονα ασχολιαστη ετσι απλα, για αυτο και το εβαλα.

      Για τον διαολογο τωρα, χαιρομα και εγω να μιλαω με ανθρωπους που τα λογια μου δεν πηγαινουν χαμενα. Δεν ξερω αμα σου ειπα κατι καινουριο, και εγω ο ιδιος εχω προβληματιστει πολλύ με το ποια θα επρεπε να ειναι η αντιδραση μας απεναντι στη Χ.Α, σημερα εχω μια πιο καλη εικονα στο μυαλο μου. Θεωρω οτι και το κομμα κλιμακωνει σωστα την αντιφασιστικη του γραμμη, δεν παρασυρεται απο τσαμπουκαδες και συναισθηματισμους, ειναι ψυχραιμο και οχι αδιαφορο οπως λενε μερικοι, ασχετα αν η ανοδος της Χ.Α και οι δρασεις της ξεκινησαν απότομα στην αρχη σαν Blitzkrieg(ξαφνικος και γρηγορος πολεμος, στρατηγικη των ναζι προγονων τους στον πολεμο) και οσο να ναι χρειαστηκαμε καποιο χρονο να το χωνεψουμε και να το επεξεργαστουμε, και εμεις και το κομμα μας:).

      Διαγραφή
  6. Poe φιλε, απολαυστικος οπως παντα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο η μαζικοποίηση του εργατικού ταξικού κινήματος, ΝΙΚΑΕΙ το φασισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΠΟΛΥΤΗ "ΣΥΝΤΑΓΗ"-ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.