21 Νοεμβρίου 2012

ΣΤις 25 Νοεμβριου η εκδηλωση για τα 94 χρονια απο την ιδρυση του ΚΚΕ


Η γ.γ. τής Κ.Ε. τού ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει σε πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση, που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής τού κόμματος, αφιερωμένη στα 94 χρόνια από την ίδρυσή του (σ.σ.: 10/17 Νοεμβρίου 1918), την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 6 το απόγευμα. 
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν από το ΚΚ των Λαών της Ισπανίας, ο Χούλιο Ντίαζ, Οργανωτικός Γραμματέας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕ, και από το ΚΚ Τουρκίας ο Κεμάλ Οκουγιάν, μέλος της ΚΕ.

«Σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, με πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο, έχει θέση κάθε νέος και νέα, κάθε εργαζόμενος, κάθε προοδευτικός άνθρωπος που θέλει να γνωρίσει την αλήθεια για την ιστορία και τους αγώνες του ΚΚΕ. Τα συμπεράσματα και τα διδάγματα που απορρέουν από τη διεξαγωγή της ταξικής πάλης και αποτελούν σήμερα χρήσιμα όπλα στην πάλη της εργατικής τάξης, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων για να απαλλαγούν από την εξαθλίωση και την ανασφάλεια. Για να κατακτήσουν τα σύγχρονα δικαιώματά τους, σπάζοντας τα δεσμά τής Ε.Ε. και των άλλων ιμπεριαλιστικών ενώσεων, των μονοπωλίων, της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης», 
αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση- κάλεσμα τού ΚΚΕ, για την εκδήλωση αυτή.

Στη συναυλία, που θα ακολουθήσει στην ίδια εκδήλωση, συμμετέχουν οι:
Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Γιώργος Γεωργακάκης, Γιάννης Θωμόπουλος, Σύλβια Καπερνάρου, Βασίλης Λέκκας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Ευγενία Παναγιωτοπούλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σαρρής, Κώστας Σταυρόπουλος, Θανάσης Χουλιαράς, Τρίφωνο: Ερωφίλη, Γιώργος Περαντάκος, Χορωδία «Εμπρός».Τη μουσική διεύθυνση έχουν οι Τάσος Καρακατσάνης και Μανώλης Ανδρουλιδάκης και τη σκηνοθετική επιμέλεια ο Κώστας Σταματόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.