27 Απριλίου 2010

Γκαιμπελισμού και προπαγάνδας .... συνέχεια.....

Παρακολουθήσαμε ( τραβώντας τα μαλλιά της κεφαλής μας) σήμερα το βράδυ άλλο ένα θέατρο παραλόγου στο MEGAλο προπαγανδιστικό όργανο της κυβέρνησης, μέσω της εκπομπής του πρακτορίσκου Πρετεντέρη, στο οποίο βέβαια την «Αριστερά» εκπροσωπούσε ο καταπράσινος τυχοδιώκτης Φ. Κουβέλης (μιας και η άποψη του ΚΚΕ δεν έχει χώρο στο prive παρτάκι τους) !!

Στην εκπομπή αυτή, παρουσιάστηκε μια ακόμη (αξιόπιστη πάντα) δημοσκόπηση, με την οποία εξήχθη το αποτέλεσμα πως τελικά ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ για το ότι η χώρα «αναγκάζεται» να καταφύγει στο ΔΝΤ !!!! Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, το πήγε και ένα βήμα παρακάτω, και ισχυρίστηκε (χωρίς βεβαίως να διαφωνήσει κανείς από τους παρευρισκόμενους) πως η διαφθορά είναι αυτή που δημιούργησε τα προβλήματα και η οποία προήλθε «από τα κάτω και έφτασε μέχρι τα πάνω», τονίζοντας μάλιστα πως «έτσι είναι τα πράγματα, εάν θέλουμε κάποια στιγμή, να πούμε και την αλήθεια» !!!! Δηλαδή εμείς τους διαφθείραμε !!!!!

Να πληροφορήσουμε λοιπόν τον κύριο Παπουτσή, που απ’ότι φαίνεται θέλει να λέει αλήθειες (αλλά κάπως πάντα του διαφεύγουν), πως η διαφθορά είναι ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, και όχι μόνο δεν έχει υπάρξει Καπιταλισμός χωρίς διαφθορά, ποτέ και πουθενά, αλλά αντιθέτως η διαφθορά πάντοτε επιβραβεύεται από το σύστημα με όλους τους δυνατούς τρόπους !!!! Είτε η διαφθορά λέγεται μονοπώλιο, είτε η διαφθορά λέγεται μόλυνση του περιβάλλοντος, είτε η διαφθορά λέγεται lobbying και εξαγορά πολιτικών, ΕΙΤΕ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!
Βέβαια τα παραπάνω είδη διαφθοράς, δεν ανυσηχούν τον κ. Παπουτσή, αλλά τον ενδιαφέρουν τα φακελάκια που παίρνουν οι γιατροί, και μάλιστα δεν τα δηλώνουν κιόλας στην φορολογική τους δήλωση !!!

Μιλάμε πλέον για άκρατο κυβερνητικό γκαιμπελισμό, που με ψυχολογικά τρυκάκια και απόλυτο ΞΥΛΙΝΟ πολιτικό λόγο, προσπαθεί να ενοχοποιήσει στην συνείδησή του τον λαό, ώστε να μπορέσει με μεγαλύτερη ευκολία (δηλαδή με όσον το λιγότερο μικρότερη αντίδραση) να του τσακίσει τα εργασιακά και κοινωνικά του δικαιώματα !!!

Άλλη μια «ενδιαφέρουσα» άποψη που ακούστηκε από τον Π. Παναγιωτόπουλο, βουλευτή της ΝΔ, ήταν πως η Αριστερά (το ΠΑΜΕ εννοούσε) έχει επίσης ευθύνη για την οικονομική δυσλειτουργία της χώρας διότι με τις κινητοποιήσεις του .... στα λιμάνια και τα ξενοδοχεία, διώχνει τον Τουρισμό …… (βέβαια για τους λόγους που γίνονται οι κινητοποιήσεις …. κουβέντα ) !!!!! Μάλιστα ο Φ. Κουβέλης καταδίκασε αυτές τις ενέργειες εκ μέρους της δικιάς του Αριστεράς ….. Ποιας Αριστεράς βέβαια δεν μας είπε, αλλά ξέρουμε ποια Αριστερά εννοεί……!!

Αμ, ξέρω εγώ γιατί μου την δίνει ο όρος «Αριστερά» ….. γιατί η αοριστία του όρου, δίνει την δυνατότητα σε όλα αυτά τα λούμπεν και τυχοδιωκτικά στοιχεία, τύπου Κουβέλη, να κρύβονται επιμελώς στα σπλάχνα της ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ !!

«Αριστερά»…… μπαρμπούτσαλα λέω εγώ !!
Μαρξιστές - κομμουνιστές αναγνωρίζω, αναρχικούς αναγνωρίζω, αναρχοκομμουνιστές πάλι αναγνωρίζω, …… αριστερούς σκέτο, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ γιατί μυρίζει πολύ ΠΑΣΟΚίλα βρε αδερφέ μου !!

Τελοσπάντων……

Και φτάνουμε στο νέο αστέρι του MEGAλου καναλιού, κα. Σπυράκη, η οποία φαίνεται να έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο που της έχει αναθέσει το σύστημα, και αγωνιά να βγάλει το ψωμάκι της με τον όσο πιο γλοιώδη, σιχαμερό και προβοκατόρικο τρόπο μπορεί……… (μιας που μιλάγαμε για διαφθορά… οι δημοσιογράφοι αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο … ) και είπε πως οι αντιδράσεις της αριστεράς (άντε πάλι) εμπόδισαν το νομοσχέδιο Γιαννίτση (ποιο νομοσχέδιο καλή μου, αφού ποτέ δεν κατατέθηκε το νομοσχέδιο….), το οποίο εάν είχε περάσει τότε, δεν θα είχε προβλήματα σήμερα το ασφαλιστικό (????) και δεν θα «αναγκαζόμασταν» να πάρουμε σήμερα τα μέτρα που θα πάρουμε …. (δηλαδή σύνταξη στα 67, μειωμένες συντάξεις, αυξημένες εισφορές κλπ….)….

Με λίγα λόγια λοιπόν, μάθαμε σήμερα πως εμείς ο λαός φταίμε που τους διαφθείραμε, και η μαρξιστική Αριστερά που αντιδρά στην καπιταλιστική βαρβαρότητα !!!

Είναι επιμορφωτική η τι-βι, δεν μπορείς να πεις…..

1 σχόλιο:

  1. βασικα αυτοι οι δημοσιογραφοι ενα μονο πραγμα χρειαζονται εκτ...ση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.