12 Απριλίου 2010

45.000.000.000 συν ένα ....... φάσκελα !!!

Επήλθε λέει χθες το απόγευμα, η περιβόητη συμφωνία (όχι που δεν θα ερχότανε), μεταξύ Ε.Ε. και  ΔΝΤ για "στήριξη" όπως λένε (τοκογλυφική επίθεση το λέω εγώ) της ελληνικής κυβέρνησης με 45 δις € ................ 30 δις € απο την Ε.Ε.(τι εννούν Ε.Ε. ?? ...μιλάμε για εμπορικές τράπεζες ή την ΕΚΤ ? ποιά Ε.Ε. και αόριστα κουραφέξαλα) και 15 δις € απο το ΔΝΤ, με επιτόκιο 5% !!!!

Και σήμερα όπως ήταν αναμενόμενο, τα ελληνικά αστικά μίντια έχουν στήσει γλέντια και χορούς, για να πείσουν τον Έλληνα μεροκαματιάρη, για την τεράστια σημασία αυτής της τρομερής επιτυχίας του νέου "πειρατικού" (μετά το πειρατικό του Ρεχάγκελ) με καπετάνιο των Γιώργη Β' Παπανδρέου Γ'..... τον σοσιαλιστή !!!!


Δηλαδή για να καταλάβω....... 
εγώ ο κακόβουλος-κινδυνολόγος-συνωμοσιολόγος ....

Τόσα χρόνια δεν παίζεται ακριβώς το ίδιο παραμύθι, το οποίο έχει φτάσει την ελληνική Οικονομία σε αυτά τα "χάλια" ??

-Δάνεια των 557δις δρχ πήρε ο Καραμανλής ο Α', το Δημόσιο Χρέος έφτασε το 1981 στα 672 δις δρχ
-Δάνεια των 8.528 δις δρχ πήρε ο Παπανδρέου ο Β', το Δημόσιο Χρέος σκαρφάλωσε το 1989 στα 9,2 τρις δρχ
-Δάνεια των 17 τρις δρχ πήρε ο Μητσοτάκουλας, το Δημόσιο Χρέος έφτασε το 1993 τα 26,2 τρις δρχ
-Δάνεια των 42,4 τρις δρχ ξαναπήραν ύστερα ο Παπανδρέου ο Β' παρέα με τον Σημιτάκο, το Δημόσιο Χρέος έφτασε το 2004 τα 68,6 τρις δρχ ή πλέον 201,2 δις €

Τι ακολούθησε μετά ???
Μα φυσικά νέα Δάνεια απο τον μπούλη Καραμανλή τον Β', περίπου 100 δις € μέσα σε 5 χρόνια και το Δημόσιο Χρέος μας έφτασε αισίως τα 300 δις €.....


Και τι κάνει σήμερα ο Τζέφρυ (ποδηλάτης) Παπανδρέου ο Γ' ??
Μα φυσικά διαχείριση, και διαχείριση σημαίνει :

ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ... ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ.. !!!

Και μάλιστα μέσα σε μόλις 6 μήνες απο την εκλογή του, ήδη, έχει προχωρήσει σε νέο δανεισμό ύψους 22 δις € (18 δις σε ομόλογα, περίπου 4 δις σε γραμμάτια) , συν τα φρέσκα 45 δις € που έρχονται , μόλις 67 δις € σε ΟΥΤΕ ένα χρόνο Σοσιαλιστικής και Πράσινης Διακυβέρνησης !!!



Δηλαδή, για να τα βάλουμε σε μια σειρά.......

Πρώτα σε υποχρεώνουν να δανείζεσαι με αυτούς τους εξοντωτικούς ρυθμούς, οι απατεώνες της Ευρώπης και της Αμερικής (και της Ελλάδας φυσικά), γιατί πολύ απλά ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (χωρίς δάνεια δεν έχεις επενδύσεις, δεν έχει καπιταλιστική ανάπτυξη..... μπλα μπλα.... μαλακίες τηγανόψωμα).....

Ύστερα αφού σε κρατάνε από τα αρχίδια, τους ξεπουλάς σιγά σιγά τον δημόσιο πλούτο....... και παράλληλα καθώς οι προδοτικές κυβερνήσεις, συνεχίζουν να δανείζουν το ελληνικό δημόσιο, με χρήμα που δημιουργούν απο το πουθενά τα πραγματικά αφεντικά τους, το χρέος συνεχίζει να φουσκώνει σαν μπαλόνι ...... και στο τέλος μόλις έχει μείνει το δημόσιο ταπί και έχοντας παραδώσει όλο τον πραγματικό πλούτο της χώρας (και αφού δώσει τα τελευταία 28 δις σε ρευστό και εγγυήσεις στα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας , τα οποία σε πηδάνε τόσα χρόνια),  ζητάς ύστερα από τους ελληνικό λαό να ξεβρακωθεί εντελώς και να φιλήσει κατουρημένες ποδιές, ώστε να καταφέρεις ΤΙ ???
Να φουσκώσεις περεταίρω το Χρέος ώστε να χαίρονται όλοι οι παρασιτικοί οργανισμοί που ανθούν σε καπιταλιστικές συνθήκες ?? 

Να μας ζήσουν οι κυβερνήσεις της Goldman Sachs, της JP Morgan, της Citibank, της Bank of America, της BnP Baribas, της Deutsche Bank, της Εθνικής και της Πειραιώς !!!!!!!!!!

Και που είστε ......
Στα 45 δις που θα πάρετε απο ΕΕ και ΔΝΤ ,
προσθέστε και άλλο ένα δικό μου να τα κάνετε 45 δις και ένα .... φάσκελα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.