9 Απριλίου 2010

Μας περνάνε για εντελώς ηλίθιους ...... "έσπασαν λέει τον κουμπαρά τους" δύο 8χρονα ....... για το δημόσιο χρέος !!!

Μαρίνα Κουτσούμπα (έχει ταλέντο τούτη εδώ να διαδίδει ηλιθιότητες) 
www.cosmo.gr

Το καλύτερο μάθημα παρέδωσαν δύο λιλιπούτειοι που αποφάσισαν να καταθέσουν τις οικονομίες τους στον Λογαριασμό Απόσβεσης Δημοσίου Χρέους που έχει δημιουργηθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Ο Νικόλας, 8 ετών, και ο 6χρονος αδερφός του Γιώργος, συνοδευόμενοι από τη γιαγιά τους, Σοφία Παπαδάτου (αυτη η σκρόφα με την φωνή νταλικέρη τα έκανε όλα, μην σου πω πως είναι στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ..... αμ πως...), πήγαν σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Πετρούπολη και κατέθεσαν τις οικονομίες που είχαν στον κουμπαρά τους, δίνοντας από 10 ευρώ ο καθένας.(Ουάου....... σωθήκαμε...... φαντάσου, για να δίνουν δημοσιότητα στα 10ευρα, σημαίνει πως δεν έχει δώσει κανείς, τίποτα, ..... φράγκο)  Όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένεια και ανταποκρίθηκε θετικά στην επιθυμία που του εξέφρασαν οι δύο ανήλικοι να επισκεφτούν τη Βουλή. (βέβαια να μην το διαφημίσουμε ??? Δώστε και εσείς ένα δεκάευρο και θα σας δείξει η τηλεόραση...... Δείξτε και εσείς το πόσο ζώα μπορείτε να γίνετε.......)

«Φοβηθήκαμε με αυτά που ακούγαμε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να πουλήσει τα νησιά της και την Ακρόπολη και αποφασίσαμε να σπάσουμε τον κουμπαρά μας και να δώσουμε τα λεφτά», είπαν τα δύο ανήλικα παιδιά, απευθυνόμενα προς τον πρόεδρο της Βουλής. (χα0χα0χα0χα0χα0χα0, 8 και 6 χρονών έχουν συναίσθηση του τι σημαίνει ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ και νοιώθουν συμπόνοια για το ΚΡΑΤΟΣ,.... )

 και μπλα μπλα το άρθρο συνεχίζετε εδώ.....

Ποιόν άραγε νομίζουν πως πείθουν με αυτές τις μαλακίες ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.