20 Σεπτεμβρίου 2013

Σαν να κλέβεις εκκλησία - Παφίλης σκουπίζει Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ


11 σχόλια:

  1. Χαρά στο στομάχι του, του Παφίλη! Αλλά, πάλι, δεν καταλαβαίνω το λόγο που δεν απαντάται με ετοιμότητα για μια ακόμη φορά η χιλιοδιατυπωμένη ερώτηση του Πορτομπούρδα αλλά και των υπολοίπων λακέδων του είδους του "είστε ενάντια στη βια?" Γιατί να μην απαντησει ήρεμα και στη βάση του ακόλουθου σχήματος?

    "Είμαστε ενάντια στη βία και θέλουμε να ζούμε σε μια ειρηνική και δημοκρατική κοινωνία. Δεν είμαστε σαδιστές, μοχθηροί, μαχαιροβγάλτες, τσιράκια των καπιταλιστών, των μεγαλοκαναλαρχών, μαχαιροβγάλτες, ρατσιστές, πολεμοκάπηλοι. Απεχθανόμαστε τον κοινωνικό κανιβαλισμό, το διαίρει για τους πολλούς για το βασίλευε προς όφελος των λίγων και ισχυρών, όπως επίσης αποκαλύπτουμε τις μεθόδους παραπληροφόρησης και τους τρόπους κατασκευής ψευδούς πολιτικής και κοινωνικής συνείδησης στο λαό.

    Την ίδια στιγμή, όμως, υποστηρίζουμε όλες τις μεθόδους της μαζικής, συλλογικής και οργανωμένης δράσης για την αυτοάμυνα των εργαζομένων, των ανασφάλιστων, των μοντέρνων δούλων, της άνεργης νεολαίας, των απολυμένων, των άπορων, των νεόπτωχων. Υποστηρίζουμε την απεργία του οικογενειάρχη που δεν έχει να φέρει φαί στο σπίτι, εκείνου που του στερούν τη δουλειά ή τον στέλνουν τα δουλεμπορικά γραφεία (και της ΧΑ) να δουλέψει για δυο ψίχουλα. Υποστηρίζουμε την οργανωμένη και περιφρουρημενη από τους παρακρατικούς προβοκάτορες διαδήλωση και ως μέσον για την αντίσταση ενάντια στην επίθεση του κεφαλαίου αλλά και ως βήμα για τη βαθύτερη και μόνιμη πολιτική συνειδητόποιηση του λαού. Κι αυτά τα κάνουμε επειδή αντιστεκόμαστε μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό στην τρομοκρατία του καπιταλιστή και του εφοπλιστή με τις απολύσεις και τους μισθούς πείνας, στην ομηρία της κερδοσκοπίας του μεγαλέμπορα, στη βία των κυβερνητικών εγκάθετων του κεφαλαίου διεθνούς και εγχώριου, στη βία των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμων που δρούν συντονισμένα ενάντια στο συνδικαλιστικό και στο λαικό κίνημα, ενάντια στο ρατσιστικό, πολιτικό έγκλημα των φασιστών."

    Καταλήγω: δεν χρειάζεται, απαντώντας με ερώτηση "δεν είναι βία η εργοδοτική τρομοκρατία κλπ κλπ" να φαίνεται ότι δεν δίνεται η ακριβής απάντηση, να δίνεις λαβή στους έμπειρους ξεφτίλες "δημοσιογράφους" να σε εγκαλούν ότι δεν απαντάς και να κάνουν να παρουσιάζεται ότι είσαι υπερ της βίας για την οποία σε κατηγορούν αλλά δεν το παραδέχεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που λες δεν γινεται... Νομιζεις ειναι κανα γατακι ο Πορτοσαλτε να τον αφησει απαντησει με το πασο του;;;

      kagemusha

      Διαγραφή
    2. Αυτό που λέω, αγαπητέ, ήδη γίνεται. Το εφαρμόζει ο γγ που έχει προετοιμαστεί δεόντως στις στριγκλιές που του στήνουν με αλλαγή στην ερώτηση και προχωρά αργά και ήρεμα και χωρίς να δίνει σημασία στις διακοπές που του κάνουν και χωρίς να αλλάζει εξαιτίας αυτών των διακοπών τον ειρμό της σκέψης του! Έτσι γίνεται κατανοητός στον τηλεθεατή και μάλιστα χωρίς να δίνει καμιά εντύπωση ότι αποφεύγει την (αρχική) ερώτηση. Δεν συμφωνείς?

      Διαγραφή
    3. Προς το τέλος της συνένετευξης, στο 12ο λεπτό.
      Παφίλης προς Πορτοσάλτε: "Η πιο βίαιη και σκληρή κοινωνική επανάσταση ήταν η αστική επανάσταση, η Γαλλική. Την καταδικάζεται τωρα εσείς;".

      Μόλις ο Πορτοσάλτε λιγάκι "στριμώχθηκε"
      "Σας ευχαριστώ κύριε Παφίλη".
      Τέλος της συνέντευξης.Ilief

      Διαγραφή
    4. Μαθήματα αντικομμουνιστικής δημοσιογραφίας.

      Όταν ο κομμουνιστής συνομιλητής μιλά με στοιχεία, υπάρχει αμφισβήτηση. Ακόμα και αν προέρχονται από τα ίδια τα αστικά υπουργεία, από αστικούς θεσμούς, πρέπει να υπάρχει αμφισβήτηση. Η μοναδική αλήθεια που δεν χωρά αμφισβήτηση είναι τα συμφέροντα των καπιταλιστών πίσω από τα "εθνικό συμφέρον", "όλοι μαζί".


      Αν δεν γίνεται δυνατό, δεν υπάρχει ανοικτή αμφισβήτηση αλλά έμμεση. Το πονηρό κλειδί είναι η φράση "αυτό είναι η γνώμη σας".
      Η γη είναι στρογγυλή είναι μία "γνώμη" όχι μία επιστημονική αλήθεια. Μπορεί να είναι και επίπεδη.


      Ποτέ ο συνεντευξιαζόμενος κομμουνιστής δεν τελειώνει την απάντησή του. Αντίθετα πετιούνται καινούργιες ερωτήσεις, πριν ολοκληρωθεί η απαντήση, και συνήθως άσχετες με την προηγούμενη ερώτηση.
      Μαθήματα, στο video της προεκλογικής συνέντευξης του 2012 της Αλέκας στην ΝΕΤ στην εκπομπή της Στάη.

      Στην ερώτηση
      " Η πιο βίαιη και σκληρή κοινωνική επανάσταση ήταν ή αστική επανάσταση, η Γαλλική. Την καταδικάζεται τωρα εσείς; "
      όπως ρωτά ο Παφίλης στο συγκεκριμμένο VIDEO,
      ερώτηση που "στριμώχνει" την αστική τάξη, καλύτερα να τελειώσει η συνέντευξη.

      Περισσότερα για μαθήματα αντικομμουνισμού από το blog του TRASH.
      ( http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/05/40.html )
      40 Χρήσιμες συμβουλές για αντικομμουνιστές.Ilief

      Διαγραφή
    5. @Jose
      Βεβαιως και διαφωνω
      Σε καθε συνεντευξη αρχηγου κομματος υπαρχει και ο δεοντας σεβασμος. Ουτε την αλεκα την διεκοπτε κανεις.
      Ολους τα υπολοιπα στελεχη ομως που τους εχουν μαθει και με το μικρο τους γιατι μπαινοβγαινουν στα στουντιο καθε εβδομαδα, δεν υπαρχει κανενας σεβασμος και καμια ευγενια και κυριως καμια δεοντολογια.

      kagemusha

      Διαγραφή
  2. θα προσπαθησω να ειμαι ευγενικος αλλα αυτο ειναι που αγγλιστι λενε γκανγκμπανγκ

    μπραβο στο Παφιλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. lamogia ke papagalakia tis ploutokratias...kapia stigma tha ta plirosoun ola..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκετη απολαυση ο σ. Παφιλης! Το παπαγαλακι του συστηματος εχασε τα λογια του ¨η αλλιως εχασε τα αυγα και τα καλαθια. Δεν ηξερε τι να απαντησει ο μεγαλοσχημος λακες της εργοδοσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αξιόπιστος - σοβαρός ΣΚΑΙ

    Από ( http://redflyplanet.blogspot.com/2013/03/blog-post_2945.html )
    Το ξηλώνει ? (VIDEO)

    (..)Τα δαιμόνια δημοσιογραφικά πιτ μπουλ του ΣΚΑΙ, με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο, ξεσκέπασαν την πανευρωπαϊκή κομμουνιστική σκευωρία.

    Δυστυχώς σύντροφοι, η ταυτότητα του συνδέσμου με το κωδικό όνομα "Κόκκινη Άνγκελα", αποκαλύφθηκε ... Η προσπάθεια κατακρήμνισης του καπιταλισμού εκ των έσω, πλέον στηρίζεται αποκλειστικά στα χέρια του συνδέσμου με το κωδικό όνομα "Ροζ Alexis".(..)




    Από ( http://redflyplanet.blogspot.com/2013/03/blog-post_9768.html )

    (..) Ευρωζωνικές πρακτικές

    Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Dmitry Medvedev, η απόφαση του Eurogroup (και της κυπριακής κυβέρνησης σύμφωνα με τον Σόιμπλε) για κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων κατα 6,75% & 10%, αποτελεί κομμουνιστική και σοβιετική πρακτική.

    Εαν πάρουμε στα σοβαρά αυτές τις διαπιστώσεις, τότε δεν μπορεί παρα να καταλήξουμε στο συμπέρασμα, πως οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, αποτελούν την μετενσάρκωση της "αγίας κομμουνιστικής τριάδας" των Μάρξ, Ένγκελς και Λένιν. Την αντιστοίχιση την αφήνω σε εσάς. (..)

    Γελάνε και τα τσιμέντα.Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ( http://rizospastis.gr/story.do?id=7453886&publDate=24/5/2013 )
    Η «αντιρατσιστική» ΕΕ... απέχει (!) από την ψηφοφορία κατά του ναζισμού!


    Τι έγινε σε τρεις χώρες της ΕΕ
    ( http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7451250&publDate=23%2F5%2F2013 )
    ΕΕ: «Ηρωες» οι γερμανοτσολιάδες - «πολύτιμο σύμβολο» η σβάστικα!


    Φωτογραφίες από
    ( http://leninreloaded.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1875.html )
    Παρέλαση νοσταλγών των Waffen SS, σε χώρες της «αντιρατσιστικής» Ευρώπης.


    Και μία Φωτογραφία από την στήλη του Μπογιό
    ( http://rizospastis.gr/story.do?id=7458725&publDate=28/5/2013 )

    (..)Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε το Μάη του 2012. Στη Λετονία. Και συγκεκριμένα στον παιδικό σταθμό «Pucite» της Λετονίας.

    Εκεί, λοιπόν, σε ένα κράτος - μέλος της «αντιφασιστικής» και «αντιρατσιστικής» ΕΕ, οι απόγονοι των χιτλερικών λετονικών λεγεώνων των χιτλερικών Ες Ες, φορώντας τη στολή των Λετονών «γερμανοτσολιάδων», όπως ο εικονιζόμενος, πάνε σε παιδικούς σταθμούς και διαφημίζουν στα παιδάκια και τους δίνουν να επεξεργαστούν όπλα, ρούχα και εξοπλισμό των αποβρασμάτων της ναζιστικής λεγεώνας...(..)Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.