5 Ιουλίου 2015

Το ΟΧΙ τους έδωσε αέρα στα πανιά και προχωράνε άμεσα για μνημόνιο

Έτοιμη για συνέχιση από απόψε των παζαριών 
για το νέο μνημόνιο δηλώνει η κυβέρνηση
Πηγή : 902.gr

Ως εντολή για να συνεχιστούν τα παζάρια και να «κλείσει» η συμφωνία για το νέο μνημόνιο το συντομότερο δυνατό, με επίκεντρο τις δικές της αντιλαϊκές προτάσεις, που όμως προσεγγίζουν απόλυτα αυτές των δανειστών, ερμηνεύει η κυβέρνηση τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης δήλωσε στον «ΑΝΤ1» ότι από σήμερα το βράδυ ο πρωθυπουργός θα εντείνει τις πρωτοβουλίες για να υπάρξει συμφωνία το «συντομότερο δυνατό». Πρόσθεσε ότι έχει γίνει μεγάλη «προεργασία», υπονοώντας προφανώς τις αλλεπάλληλες δέσμες αντιλαϊκών μέτρων που έχει καταθέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Ο Γ. Σακελλαρίδης επανέλαβε τη δήλωση του Αλ. Τσίπρα ότι οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν σύντομα, ακόμα και εντός των επόμενων 48 ωρών, καθώς και ότι η κυβέρνηση έχει εντολή να διαπραγματευτεί με βάση τις δικές της προτάσεις.


Πληροφορίες που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλ. Τσακαλώτος και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γ. Χουλιαράκης βρίσκονται σε ετοιμότητα για να μεταβούν τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με το «Reuters», ο Ευκλ. Τσακαλώτος δήλωσε ότι η αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης είναι έτοιμη να συναντήσει τους «θεσμούς» ακόμα και απόψε. Επίσης ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν συζητάει για παράλληλο νόμισμα.

Ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς δήλωσε στον «Alpha» ότι η η συμφωνία θα είναι καλύτερη αν κερδίσει το «όχι», θα είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα, αποσιωπώντας ότι οι κυβερνητικές προτάσεις μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό με αυτές των δανειστών.

1 σχόλιο:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.