18 Απριλίου 2015

Από το ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής απορρέει η εγκληματική της δράση

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»:

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη της δίκης την ερχόμενη Δευτέρα


Από την συνέντευξη Τύπου της Δημοκρατικής Συσπείρωσης.
Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Η πολιτική αγωγή του εργατικού και λαϊκού κινήματος στη δίκη της Χρυσής Αυγής» διοργάνωσε χτες το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ, η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη». Η συνέντευξη διοργανώθηκε ενόψει της έναρξης της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής στις 20 Απρίλη.

Ο δικηγόρος και μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας της Δημοκρατικής Συσπείρωσης Αγγελος Βρεττός τόνισε, παρουσιάζοντας τους ομιλητές, ότι η «Δημοκρατική Συσπείρωση» θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις -και νομικά μέσω των δικηγόρων της-, ως πολιτική αγωγή των μελών του ΚΚΕ που δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση στο Πέραμα, ώστε να τιμωρηθούν όχι μόνο οι φυσικοί αυτουργοί των εγκλημάτων αλλά και η ηγεσία της συγκεκριμένης εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης».

Ο δικηγόρος Θόδωρος Θεοδωρόπουλος επισήμανε την προσπάθεια αποστείρωσης της δίκης από τον πολιτικό της χαρακτήρα, που φαίνεται και από την απουσία από τον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας σημαντικών προσώπων που είχαν καταθέσει κατά την προδικασία και μάλιστα οιουδήποτε εκπροσώπου κομμάτων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η πολιτική αγωγή του Περάματος γνωστοποίησε συμπληρωματικό κατάλογο μαρτύρων κατηγορίας, μεταξύ των οποίων ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι κανείς σκεπτόμενος, προοδευτικός άνθρωπος δεν μπορεί να αποθέσει το ρόλο αντιμετώπισης του φασισμού - ναζισμού, όπως εκφράζεται από τη Χρυσή Αυγή, στη Δικαιοσύνη. Αυτό το έργο, επισήμανε, είναι υπόθεση του λαού και πιστεύουμε ότι θα το πετύχει. «Γι' αυτό προκαταβολικά λέμε ότι η ανάσα του κινήματος πρέπει να υπάρχει στη δίκη αυτή. Πρέπει να μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις, να διευκολύνει τους μάρτυρες, τους συνηγόρους, τους δικαστές απέναντι στη συνηθισμένη τρομοκρατία των ανθρώπων που προέρχονται και εκφράζουν τη Χρυσή Αυγή».

Σημείωσε επιπρόσθετα ότι δεν πρόκειται περί δίκης ιδεών, όπως υποστηρίζουν τα στελέχη της ΧΑ. Εδώ δικάζονται εγκληματικές πράξεις πρωτοφανείς σε αγριότητα, όχι ως ατομική εκτροπή αυτών που τις διέπραξαν αλλά στα πλαίσια μια συλλογικής οργανωμένης καθοδηγημένης δράσης, από κεντρικά - περιφερειακά - τοπικά όργανα, με αυστηρούς όρους και διαγράμματα, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο, τους τραυματισμούς, την απόπειρα ανθρωποκτονιών και άλλα αδικήματα. Κατά συνέπεια, πρόσθεσε, πρόκειται για δίωξη της εγκληματικής συμπεριφοράς. Αν και όλοι γνωρίζουμε ότι η φασιστική ναζιστική «ιδέα» ως τέτοια για να μπορέσει να υπάρξει και ν' αναπτυχθεί δεν μπορεί παρά μόνο αν προχωράει σε εγκληματική δραστηριότητα και εγκληματική συμπεριφορά.
Αναφερόμενος, τέλος, στο υπόβαθρο των επιθέσεων στα μέλη του ΚΚΕ, τους Αιγύπτιους ψαράδες και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στο Πέραμα, όπου υπάρχουν τα ταξικά σωματεία με σκληρούς αγώνες και κατακτήσεις, υπήρχε σκοπός εργοδοτών να «ξεπετάξουν» το ΠΑΜΕ στη θάλασσα, όπως αποδεικνύεται και από το υλικό της δικογραφίας, και το επιχείρησαν με διάφορους τρόπους. Οταν δεν τα κατάφεραν, το ρόλο αυτό τον ανέλαβε η ΧΑ.

Προσχεδιασμένη καλά οργανωμένη επίθεση

Ο δικηγόρος Τάκης Σαπουντζάκης, αναφερόμενος στην επίθεση στο Πέραμα, είπε ότι είναι καταφανές, τόσο από την πρόταση του εισαγγελέα όσο και το βούλευμα, ότι η ΧΑ μεθόδευσε με συγκεκριμένο τρόπο τη διάλυση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, γνωστής για τους αγώνες που είχε αναπτύξει και συνεχίζει να αναπτύσσει. Τα συμφέροντα που λυμαίνονται τη Ζώνη δεν περιορίστηκαν στην αντιμετώπιση των συνδικαλιστών με πολιτικά ή συνδικαλιστικά μέσα αλλά κυριολεκτικά με τη φυσική τους εξόντωση. Τόνισε πως από τα συντριπτικά στοιχεία που υπάρχουν δεν πρόκειται για απλή ή τυχαία επίθεση αλλά για προσχεδιασμένη, πολύ καλά οργανωμένη από τάγματα εφόδου εναντίον των συνδικαλιστών, με στόχο τη φυσική τους εξόντωση.

Επιπρόσθετα, μίλησε για μεθόδευση που ξεκινά από το 2012, όταν εργολάβοι της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζωνης, επειδή δεν μπορούσαν ν' αντιπαρατεθούν και να αντιμετωπίσουν το Συνδικάτο Μετάλλου και τα άλλα ταξικά σωματεία, απευθύνθηκαν στη ΧΑ και ζήτησαν να αναλάβει η εν λόγω να εκκαθαρίσει τους συνδικαλιστές. Εις εκτέλεση αυτού του σχεδίου έγινε η επίθεση των χρυσαυγιτών στους κομμουνιστές συνδικαλιστές με κυκλωτική κίνηση και κρατώντας όπλα, με τη νομική έννοια, με σκοπό να τους σκοτώσουν. Η μεθόδευση αυτή ολοκληρώθηκε, όπως είπε, πέντε μέρες μετά, όταν αποθρασυμένοι προχώρησαν στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επίσης μέλους του Συνδικάτου Μετάλλου όπως και ο πατέρας του, γεγονός που αποδεικνύει την ανθρωποκτόνο πρόθεσή τους και κατά την επίθεση στο Πέραμα. 

Ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Βιομηχανίας Ελλάδας, στοχοποιημένος από τη ΧΑ στην επίθεση στο Πέραμα, αναφέρθηκε στα τεράστια συμφέροντα που διακυβεύονται στο λιμάνι του Πειραιά και όχι απλώς στη Ζώνη. «Με την κρίση, όταν το λιμάνι γίνεται στόχος μεγάλων συμφερόντων είτε μέσα από επερχόμενη ιδιωτικοποίηση είτε μέσα από φιλέτα για αλλαγή χρήσης, μεγαλώνει η επίθεση στα συνδικάτα, τα οποία είναι εναντίον της ιδιωτικοποίησης και συνεχίζουν να παλεύουν για αξιοπρεπή μεροκάματα και ασφαλείς συνθήκες δουλειάς. Αυτό ανοίγει την όρεξη στο σκληρό πυρήνα των εργολάβων στη ναυπηγοεπισκευή, που για τους δικούς τους λόγους θέλουν να βγάλουν από τη μέση τα συνδικάτα». Τόνισε ότι από το 2010 έγινε προσπάθεια δημιουργίας σωματείου εργοδοτικού, που έπεσε στο κενό. Πολλοί από εκείνους που το επιχείρησαν τότε, είναι σήμερα αυτοί που βρίσκονται στο σωματείο της ΧΑ. Πάνε όπου τους πει η εργοδοσία.

Οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη

Ο Σ. Πουλικόγιαννης πρόσθεσε ότι: «Αφού απέτυχαν με τους άλλους τρόπους, ο μόνος που τους απέμεινε ήταν να καταφύγουν σε παρακρατικούς, συμμοριτικούς, εγκληματικούς μηχανισμούς, όπως είναι οι ναζιστικές οργανώσεις και η ΧΑ. Δεν μπορούν να περιμένουν γιατί πρέπει να προχωρήσουν οι διαγωνισμοί για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και τα Συνδικάτα ήταν εμπόδιο. Το χτύπημα γίνεται με την επιλογή του συγκεκριμένου συνεργείου του ΚΚΕ, για να δώσουν το μήνυμα ότι δεν πρέπει να τολμάει να μιλάει και να αγωνίζεται για τα ταξικά του συμφέροντα κανένας εργάτης».

Κλείνοντας είπε ότι, από το χτύπημα στο Πέραμα και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έχει γίνει συγκεκριμένη δουλειά αποκάλυψης του ρόλου της ΧΑ στη Ζώνη, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να τους έχουν γυρίσει την πλάτη.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ Χρ. Κατσώτης, που έχει κληθεί από την πολιτική αγωγή ως συμπληρωματικός μάρτυρας κατηγορίας, ανέδειξε το χαρακτήρα της ναζιστικής, φασιστικής οργάνωσης. «Οργανώνει και εκτελεί εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του λαϊκού κινήματος, διασυνδέεται με τμήματα του κρατικού μηχανισμού και ειδικά των δυνάμεων καταστολής, διαπλέκεται με μαφιόζικα και άλλα εγκληματικά κυκλώματα. Από όλα αυτά κυρίως απορρέει ο χαρακτήρας της ως εγκληματικής οργάνωσης, που αποδεικνύεται και από τις συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις της».

Ακόμα, αναφέρθηκε και στις ευθύνες της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το κλίμα που δημιουργείται ενόψει της δίκης. Και μίλησε για «τις γνωστές παρεμβάσεις και «ευαισθησίες» της προέδρου της Βουλής για τα δικαιώματα των προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ, που έσπευσαν φυσικά να χειροκροτήσουν και ν' αξιοποιήσουν οι ναζιστές. Επίσης, για το γεγονός ότι η κρατική ΝΕΡΙΤ plus μετέδωσε τη συνέντευξη Τύπου της ΧΑ.
«Πέντε μέρες πριν την Παγκόσμια μέρα κατά του Ρατσισμού, μια συνέντευξη γεμάτη ρατσιστικό δηλητήριο, για την οποία κανονικά έπρεπε να τιμωρηθούν οι ομιλητές με βάση ακόμα και τον ισχύοντα αντιρατσιστικό νόμο». Και πρόσθεσε: «Και σα να μην έφτανε αυτό, το ίδιο το κρατικό κανάλι μετέδωσε ολόκληρη την προκλητική συγκέντρωση και τις ομιλίες των χρυσαυγιτών από τη συγκέντρωση που είχε το θράσος να οργανώσει η ΧΑ την ίδια τη Μέρα κατά του Ρατσισμού».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ υπενθύμισε ότι το Κόμμα στήριξε το αίτημα των κατοίκων του Κορυδαλλού να μη γίνει η δίκη στις φυλακές Κορυδαλλού που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από μεγάλο σχολικό συγκρότημα και με σχετική Ερώτηση και επισήμανε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν μπορεί να νίπτει τας χείρας του για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε αναβολή της δίκης κάτι στο οποίο το ΚΚΕ είναι κατηγορηματικά αντίθετο.
Πηγή: Ριζοσπάστης

9 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ: "Μακάρι" να κυβερνούσε μια cosa nostra, μια μαφία THN E.E. ! Διότι ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ ! Ενώ οι "πολιτικιές" ΔΕΝ έχουν ούτε καν την αίσθηση της ΤΙΜΗΣ, αλλά είναι διαβόλια στίς ... ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ! Αλλωστε αυτή είναι και η ΟΥΣΙΑ του καπιταλισμού, άλλωστε αυτή είναι και η ΟΥΣΙΑ της εκμετάλλευσης του ανθρώπου, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - Η ... ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, τόσο της ΦΥΣΗΣ (βλ. π.χ. ΣΚΟΥΡΙΕΣ), όσο και την ΚΟΡΥΦΗ της ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (... και τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία της Ελλάδος για τον ..."ρόλο" ΤΗΣ !) !!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ τον Ισπανό Rato, ΣΑΥΤΟ ΤΟ club, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ σαν μικροδιαβόλια (... ξανά τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία της Χώρας ΜΑΣ) !!! Και στο Φινάλε Φινάλε/Finale, περιμένεται ΕΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ;;;; Περιμένεται ... Λύτρωση ;;; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ... ΘΑΝΑΤΟΥ (... βαρεθήκαμε να ξαναστέλνουμαι τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία του Χριστού, την Εκκλησία της Χώρας ΜΑΣ !!!) !!! ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΔΥΜΑΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ - ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ ΜΑΣ - ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΖΩΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που να φτασει και 30 η θερμοκρασια........

      Διαγραφή
    2. ... μα τί λές ! Είμαι ήδη στους 450 βαθμούς με πορεία προς άνω !

      Διαγραφή
  2. με copy paste ο από πάνω βάζει το πόνημα του παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ: "Μακάρι" να κυβερνούσε μια cosa nostra, μια μαφία THN E.E. ! Διότι ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ ! Ενώ οι "πολιτικιές" ΔΕΝ έχουν ούτε καν την αίσθηση της ΤΙΜΗΣ, αλλά είναι διαβόλια στίς ... ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ! Αλλωστε αυτή είναι και η ΟΥΣΙΑ του καπιταλισμού, άλλωστε αυτή είναι και η ΟΥΣΙΑ της εκμετάλλευσης του ανθρώπου, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - Η ... ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, τόσο της ΦΥΣΗΣ (βλ. π.χ. ΣΚΟΥΡΙΕΣ), όσο και την ΚΟΡΥΦΗ της ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (... και τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία της Ελλάδος για τον ..."ρόλο" ΤΗΣ !) !!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ τον Ισπανό Rato, ΣΑΥΤΟ ΤΟ club, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ σαν μικροδιαβόλια (... ξανά τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία της Χώρας ΜΑΣ) !!! Και στο Φινάλε Φινάλε/Finale, περιμένεται ΕΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ;;;; Περιμένεται ... Λύτρωση ;;; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ... ΘΑΝΑΤΟΥ (... βαρεθήκαμε να ξαναστέλνουμαι τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία του Χριστού, την Εκκλησία της Χώρας ΜΑΣ !!!) !!! ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΔΥΜΑΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ - ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ ΜΑΣ - ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΖΩΗ !!!

      ΚΑΙ Κατ' Εμάς, και με Απλά Απλοποιημένα Λόγια: Οποιος μιλά για "εθνικό" νόμισμα, επιστροφή σε δραχμή, μαλακό Ευρὠ κ.α., ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ του Ντόπιου και Ξένου Παράγωντα, την Αιτία του ΚΑΚΟΥ ΜΑΣ !! Και όλοι τους το βγάζουν από κάποιο "ιδεολογικό" άλλλοθι ! Το ότι η φασιστική ιδεολογία με "πατριωτικό" μανδύα παίζει και έπαιζε ανέκαθεν τον Ξένο και Ντόπιο Ανθελληνικό παράγωντα, το ξέρει ο κάθε αγγγράμματος Ελληνας, (άραγε ποίοι την ψηφίζουν ; οι άρρωστοι ;; οι ψεκασμένοι ;;), όσο αναφορά την "Αριστερή" ιδεολογία για το συγκεκριμένο θέμα, διερωτόμασται εμείς, και λέγουμαι σαυτούς, η Αριστερά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ στα ΔΥΣΚΟΛΑ, μήπως σήμερα ο Διεθνισμός περνά μέσα από την ... Οικονομία ;;; Μήπως σήμερα τα ΟΠΛΑ είναι ΑΛΛΑ χωρίς να 'χουμαι πετάξει τα άλλα ΟΠΛΑ ;;; Θυμίζουμαι, ότι και ο Δημητρώφ, θα μπορούσε να έφευγε από την Ναζιστική Γερμανία (υπόθεση πυρκαγιάς Ραιχσταγ), αλλά έμεινε στην στημένη δίκη των Ναζί, πάλεψε και ΝΙΚΗΣΕ, είχε παράλληλα και όμως ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ MAZI TOY !!! Εσείς "ζείται" με τσιτάτα του Κάρολου,του Φριδερίκου, του Βλαδίμηρου ! Δεν βλέπεται ούτε το Συγκεκριμένο αλλά και ούτε το Αφηρημένο της Κινήσεως ! Δεν βλέπεται ούτε το Γενικό αλλά και ούτε το Ειδικό ! Πράγμα που αυτομάτως σας φέρνει σε αντίθεση με τους άνω τρείς !!! Βρίζεται την Σοσιαληδημοκρατία, ενώ δράται ακριβώς σαν αυτή ! Διαβάστε και αναλύσται την ιστορία της Σοσιαλιδημοκρατίας στην Γερμανία και την διάσπαση της (πότε ἀραγε ;), που εἰτανε μία από της αιτίες να έρθεί ο Ναζισμός στην Γερμανία (NSDAP, αναλύσται τα αρχικά αυτού του κόματος) δέσται την Αιτιότητα ! Φοβόσασται ;; Τί ;; ή μήπως ""γεννηθείκαται" γονατιστοί στην ψυχή και στο πνεύμα, μέσα από την κοιλία της Μάνας σας ;;(λόγο του μεταεμφυλιακού συστήματος)" ;; Πως συλλογάσται ;;; Ελεύθερα ;; Μάλλον όχι ! Μήπως ζείται με το Κισμέτ της κακομοιριάς, του κατατρεγμένου ;;; Η Αριστερά, οι Αριστεροί, και ειδικά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, το έδειξε η Ιστορία της Χώρας ΜΑΣ ! Εσείς τι είσασται ;; Των εύκολων/ευκόλων λύσεων ;; Ψάρια του γλυκού νερού;, του ενυδρείου ;; ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ !!! ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ !!! Δεν λέμαι να συμφωνείται με την σημερινή κυβέρνηση των Ελλήνων, αλοίμονο, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ !!! .... και αυτό ΜΑΣ πάει μποστά στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡTHΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ !!! .... ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ..... ΕΜΠΡΟΣ .....

      Διαγραφή
    2. @ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ:
      Τώρα που ξεθύμανες τον πόνο σου, ρίξε και μια ματιά στους κανόνες σχολιασμού που λένε πως δεν δημοσιεύονται ανώνυμα και εκτός θέματος σχόλια, πριν κάνεις τον (τσάμπα) κόπο να επανέλθεις.

      Διαγραφή
    3. επαναλαμβανω οτι δεν ειμαι ο μπαμπινιωτης, αλλα ελεος με την ορθογραφια, στα σεντονια σου περνα ενα ορθογραφικο ελεγχο....

      Διαγραφή
    4. Τουλάχιστον έτσι υπάρχει ένα διαλεκτικό δέσιμο στο σχόλιο ρε modesto. Η μορφή είναι το ίδιο κουραστική και ασυνάρτητη με το περιεχόμενο :-) Ο Ένγκελς θα ήταν περήφανος...

      Ιάκωβος

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.