7 Απριλίου 2015

Συνδικάτο Μετάλλου: Κινητοποίηση στις 20 Απρίλη, μέρα έναρξης της δίκης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής

Σε συγκέντρωση στις 8 το πρωί στην πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι στη Νίκαια στις 20 Απρίλη, ημερομηνία έναρξης της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών του Κορυδαλλού καλεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Αττικής και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας.
Το Συνδικάτο Μετάλλου καλεί κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, κάθε μαζικό φορέα, κάθε εργαζόμενο σε μαζική συμμετοχή και σε στήριξη της κινητοποίησης.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Δεν ξεχνάμε το εγκληματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής: τη δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι , την δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του Συνδικάτου Μετάλλου, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τα τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών, που αποτελούσαν συνέχεια δεκάδων επιθέσεων κατά μεταναστών, μικροεπαγγελματιών, εργαζομένων, αντιφασιστών.

Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη του συστήματος, της μεγαλοεργοδοσίας εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος, μακρύ χέρι τους, μαντρόσκυλό τους, που το αμολάνε και το μαζεύουν ανάλογα με τα σχέδιά τους. Η ΧΑ οργάνωνε και εκτελούσε εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Αποκαλύφθηκαν οι διασυνδέσεις της με τμήματα του κρατικού μηχανισμού και ειδικά των δυνάμεων καταστολής, η διαπλοκή της με μαφιόζικα και άλλα εγκληματικά κυκλώματα.
Δεν ξεχνάμε ότι έφτιαχνε δουλεμπορικά γραφεία και την ίδια στιγμή ζητούσε στη Βουλή φοροαπαλλαγές και προνόμια για τους εφοπλιστές και τους βιομηχάνους.

Δεν ξεχνάμε ότι είναι ναζιστική, φασιστική οργάνωση, φορέας του εθνικοσοσιαλισμού, του ρατσισμού, της «ανωτερότητας της φυλής», του άκρατου εθνικισμού, του αντισημιτισμού και καλλιεργεί το μίσος ανάμεσα στους λαούς. Φορέας του χυδαίου αντικομουνισμού και του μίσους απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Δεν ξεχνάμε ότι είναι νοσταλγοί του Χίτλερ, των φασιστικών καθεστώτων που ματοκύλισαν τους λαούς και την ανθρωπότητα, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας.

Η πατρίδα μας είναι γεμάτη τόπους μαρτυρίου, ολοκαυτωμάτων από τη ναζιστική φασιστική θηριωδία. Οι εργαζόμενοι, η νεολαία δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παρουσιαστεί ο ναζισμός σαν «μια ακόμα ιδεολογία» και την Χρυσή Αυγή ως «ένα ακόμα κοινοβουλευτικό κόμμα» . Καταδικάζουμε όσους προσπαθούν να φιμωθεί η ανάδειξη της πολιτικής πλευράς της δίκης, όσους την προστατεύουν. Η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική !».

(Ολόκληρη η ανακοίνωση στο συνημμένο)

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Καλεί σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση καλεί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.
Συνημμένα Αρχεία:
Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Συνδικάτου Μετάλου
Πηγή: 902 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.