8 Αυγούστου 2014

 Ο Νίκος Καραθανασόπουλος στο Σκάι για τον ΕΝΦΙΑ και ρωσικό εμπάργκο

32 σχόλια:

  1. γραψτε κατι για την ξεφτιλα του Τσιπρα να παει αγιο ορος

    Λουκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΙΧ.

      Διαγραφή
  2. Ο Τσίπρας ήταν από τους Κνίτες που είχε υποσχεθεί στον σ. Φλωράκη μετά την δική του επίσκεψη το 1995 ότι θα τηρήσει την παρότρυνσή του να επισκεφτεί το Αγιο Ορος! [Βουντενιώτης]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o Τσιπρας το 1995 δεν ηταν στην ΚΝΕ, ειχε φυγει απο 1989, ασε λοιπον τις εξυπναδουλες γιατι καποιοι ξερουμε και ονοματα και πραγματα και "θαματα". ενταξει?

      Ταξικος

      Διαγραφή
  3. Το να δικαιολογεις την καταντια του Τσίπρα αναλογα με το τι κανει ο Φλωρακης τι να πω!
    γινε κωλος και βρακι με τους ποιο αθλιους των αθλιων και μετα πες για την αριστερα που θες !
    Μαλλον τιην εχασες τη μπαλα Βουντενιωτη !δηλαδη συμφωνεις μαυτην την επισκεψη?
    Λουκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Λουκας: Οπως δεν συμφώνησα τότε με την επίσκεψη Φλωράκη έτσι δεν συμφωνώ και με τον χαρακτήρα της επίσκεψης Τσίπρα! (Βουντενιώτης)

      Διαγραφή
  4. Βου(λτεψ)ιωτη ο Τσιπρακος σου υποσχεθηκε γη και υδωρ στην εκκλησια οχι ο Φλωρακης. Το ΚΚΕ εχει παγια θεση για τον πλουτο της εκκλησιας και τα προνομια της.
    Που θα συγκρινεις το Φλωρακη με το αμερικανοθρεμενο βουτυροπαιδο.
    Π....ες και παληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια...

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για πες μας ρε Βουντενιώτη, αυτό για τον Φλωράκη στο Α. Ορος, που το τσίμπησες; Γιατι εγώ από κάτι τύπους των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων ακουγα κάτι παρόμοια μετά τον θάνατο του. Τώρα ποια άθλια υποκείμενα το διαδίδουν;
    Επιπλέον είστε πολύ λίγοι, και εσύ και το συνάφι σου, για να μην σου πώ για τον σαλτιμπαγκο που λέγεται Τσίπρας, για να κάνετε συγκρίσεις με τον Χ. Φλωράκη.
    Και για να τελειώνουμε μεταξύ εσάς και των κομμουνιστών και του ΚΚΕ δεν υπάρχει καμιά ιδεολογική πολιτική συγγένεια. Είστε κομμάτι του αστικού πολιτικού συστήματος και το υπηρετείται με αφοσιώση σκύλου πεκινουά.
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαντέψτε! Η είδηση προέρχεται από το "αριστερό" περιοδικό "Ρεσάλτο" που "φρόντισαν" να αναπαράγουν διάφορα παραεκκλησιαστικά site στο ιντερνετ. Αλήθεια γιατί Βουντενιώτη επιλέγεις να αναπαράγεις κάθε αθλιοτητα για το ΚΚΕ και αποφέυγεις να πάρεις θέση για αυτά που λέει το ΚΚΕ, εν προκειμένω την τοποθέτηση του Ν. Καραθανασόπουλου; Μηπως τελικά έχετε τέτοια αδυναμία αντιπαράθεσης που το έχετε ρίξει στην τρελίτσα;
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον πολίτη Ν. Καραθανασόπουλο μας χωρίζει ταξική άβυσσος, δεν έχω ούτε καλύβα για να μου κάψουν, παρόλα αυτά συμφωνώ με τη τοποθέτηση του για τον ΕΝΦΙΑ! (Βουντενιώτης)

      Διαγραφή
  7. Πόσα κονομας για αυτή τη διαδικτυακή περσονα καψοκαλυβακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βουντενιώτη,ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη! Οι προβοκάτσιες και τις αθλιότητες για μεγάλη περιούσια του Καραθανασόπουλου διαδίδονταν πρώτα και καλύτερα από τους ΠΑΣΟΚους και μετέπειτα από τους Χρυσαυγίτες. Εσυ τελικά, είσαι χρυσαυγίτης ή ΣΥΡΙΖΑιος; Εκτός αν θέλεις να μας πείς ότι όποιος έχει ενα σπίτι στο όνομά του πρέπει να φορολογείται γιατί έχει μεγάλη περιουσία...Μήπως αυτό θέλει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Βεβαίως σε χωρίζει ταξική άβυσος με τον Καραθανασόπουλο! Γιατί αυτός είναι κομμουνιστής, στέλεχος του ΚΚΕ και εκφράζει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Ενώ εσύ είσαι ένας χυδαίος αντικομμουνιστής, παπαγαλάκι κάθε αστικής αθλιότητας που θέλεις να φας από την καπιταλιστική ανάπτυξη για αυτό και γίνεσαι και γιουσουφάκι! Όσο για τις καλύβες, άστα καλύτερα...κάτι παρόμοια ακούμε και από τον Α. Γεωργιάδη!
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά από αυτά που γράφεις επιβεβαιώνεις ότι είσαι χρυσαυγίτης! Γιατί μόνο οι χρυσαυγιτες, η "Αυριανή" και Πάγκαλος λένε τέτοιες αθλιότητες. Υβρεολόγος είσαι εσύ και η αντικομμουνιστική συμμορία σου!
    "Πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχουν εκατομμύρια πολίτες που μένουν στο νοίκι και χιλιάδες που είναι άστεγοι και αρκετοί που δεν εναντιώνονται μόνο για το ποιός θα κατέχει την ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής αλλά εναντιώνονται συνολικά σε κάθε μορφή ιδιοκτησίας όπως εγώ!".Μπράβο! Το να έχει ενας εργάτης ένα σπίτι εσύ το βαφτίζεις ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και εκμετάλλευσης. Μπράβο, ανακάλυψες τους "καπιταλιστές". Μπορείς τώρα να διεξάγεις ανενδοτο "αντικαπιταλιστικό" αγώνα μαζί με την κυβέρνηση. Να περάσεις και από την ασφάλεια να πάρεις το μεροκάματο σου ως προβοκάτορας...Ζήτα και υπερωρίες για να ξεφύγεις από την "καλύβα" σου. Πάντως τέτοια θεωρητικοποίηση της μιζέριας και της εξαθλίωσης που κάνεις, ούτε τα στελέχη της κυβέρνησης δεν τολμούν να κάνουν. Μπράβο Βουντενιώτη.
    Υ.Γ. Το ιστορικό κτιριο της Μπουμπουλίνας το αγόρασε το Υπουργείο Πολιτισμού τότε. Δηλαδή είναι δημόσιο κτίριο, δημόσια περιουσία! Τα υπόλοιπα που γράφεις τα ακούγαμε από τους αυριανιστές τη δεκαετία του ΄90. Δεν πρωτοτυπείς σε τίποτα. Ελπίζω μόνο να σε πάρουν χαμπαρι στη γειτονιά σου (γιατί πάω στοίχημα ότι κρύβεσαι) και να σου φερθούν όπως αξίζει σε κάθε ρουφιάνο!!!
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μοσχοπουλήσατε το ιστορικό κτίριο (κολαστήριο των αγωνιστών της αριστεράς) με ντίλερ τον Μητσοτάκη - Μπακογιάννη, τώρα ζητάτε να μη ξεπουληθεί μέσω του ΤΑΥΠΕΔ στους καπιταλιστές! Πραγματικά σας βγάζω το καπέλο! Δεν παίζεστε με τίποτα!
      http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7538573&publDate=19/7/2013 (Βουντενιώτης)

      Διαγραφή
    2. Ψοφα ρε ψευτη-γκεμπελισκε φασιστα.

      ratm

      Διαγραφή
    3. βουντενιωτη αυτο λεει το δημοσιευμα του "Ρ"?Η βλακας εισαι η το βλακα παριστανεις....


      Ταξικος

      Διαγραφή
    4. Για να καταλάβει ο κάθε ανυποψίαστος πόσο ψέυτης και ελεεινός προβοκάτορας είναι ο Βουντενιώτης, παραθέτω το ρεπορταζ του "Ρ" που αναφέρει:"Φαίνεται ότι η «προτεραιότητα» της κυβέρνησης στον Πολιτισμό αυτή τη στιγμή, ατύπως βέβαια... είναι η μετακόμιση του υπουργείου Πολιτισμού! Αυτό προκύπτει από τη χτεσινή ενημερωτική συνάντηση του υπουργού Πολιτισμού Π. Παναγιωτόπουλου, με τους δημοσιογράφους, την ώρα που οξύνονται τα μεγάλα και διαχρονικά προβλήματα σε όλους τους τομείς του Πολιτισμού και ιδιαίτερα στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

      «Επειγόμεθα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, σε σχέση με τη μεταφορά του ΥΠΠΟ από τη σημερινή έδρα του στο ιστορικό κτίριο της οδού Μπουμπουλίνας, στο κτιριακό συγκρότημα του πρώην εργοστασίου Τσαούσογλου, στην οδό Πειραιώς 260. «Είναι κατεπείγον να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία» συμπλήρωσε, ενώ σημείωσε ότι επισκέφθηκε ήδη το πρώην εργοστάσιο -όπου στεγάζει και παραστάσεις του Ελληνικού Φεστιβάλ- μαζί με τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, στην οποία ανήκει. Ο υπουργός συνέδεσε τη «φούρια» για τη μεταφορά του ΥΠΠΟ με την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα, το πρώτο εξάμηνο του 2014, αλλά αξίζει να θυμίσουμε ότι το κτίριο της Μπουμπουλίνας πάει για ...ξεπούλημα μέσω ΤΑΙΠΕΔ".
      Αυτά έγράφε ο "Ρ"!
      Το "περιεργο" είναι ότι ο Βουντενιώτης αντι να καταγγέλει την κυβέρνηση, συκοφαντεί με αθλιότητες Πάγκαλου το ΚΚΕ, με άθλιες και ψέφτικες κατηγορίες!
      kk-1

      Διαγραφή
    5. Η Εθνική Πανγαία, αγόρασε τα 14 από τα 28 ακίνητα του ΤΑΥΠΕΔ (που μέσα στο πακέτο υπάρχει και το ιστορικό κτίριο κολαστήρι της Μπουμπουλίνας) θα μεταβιβαστούν σε fund που ελέγχεται από τον Beny Steinmetz, τον πλουσιότερο άνθρωπο στο Ισραήλ.
      Επίσης στον τομέα των ακινήτων έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία της Εθνικής Τράπεζας για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων Πανγαία στο ισραηλινών συμφερόντων private equity, Invel Real Estate II BV με έδρα στην Ολλανδία».
      Τελος η Εθνική τράπεζα ανακοίνωσε ότι εξετάζει τo ενδεχόμενο συμφωνίας με τον υποψήφιο επενδυτή με την επωνυμία Invel Real Estate (Netherlands) II BV, εταιρεία private equity με έδρα στην Ολλανδία, που έχει σκοπό τη διενέργεια επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ευρώπη. Υγ. Τελικά δεν πρέπει να ανησυχούμε και τόσο, το ιστορικό κτίριο απ' ότι φαίνεται έχει περάσει πλέον σε φερέγγυα καπιταλιστικά funds! Περαστικά μας! (Βουντενιώτης)

      Διαγραφή
    6. Και αυτά γιατί τα γράφεις σε αυτήν την ανάρτηση; :Ίσα ίσα που και μόνο που το αναφέρεις αποδεικνύει ότι η στάση σου έχει στόχο να συγκαλύψει την κυβέρνηση και την πολιτική της, όποιον γενικά θέλει να προωθήσει ιδιωτικοποίησεις,πιθανά με άλλο τίμημα (π.χ. ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή). Για αυτό το λόγο συκοφαντείς το ΚΚΕ!
      kk-1

      Διαγραφή
  10. βουντενιωτη ξεπερασες καθε οριο ξεφτιλας. επειδη η ταυτοτητα σου ειναι γνωστη μαζεψου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι εγινε modestako οταν ακους πραγματα που δε σου αρεσουν αρχιζεις να απειλεις με χρυσαυγιτικες μεθοσους του στυλ γνωστες ταυτοτητες κτλ? η καταντια του κομματος σου φαινεται απο σενα που σεχουν τοσο καιρο εδω μεσα να μιλας και δε σε εχουν διαγραψει ακομα!Ολοι οι κυριοι "Παρσονς" την ιδια καταληξη εχουν ομως!!!!!

    μπεστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπεστ η καταντια σου δεν περιγραφεται.....οπως και του βουντενιωτη.....ειστε για κλαματα

      Ταξικος

      Διαγραφή
  12. Μπεστ, καλύτερα να πάρεις θέση για αυτά που γράφει ο φίλος σου ο Βουντενιώτης. Τα υπόλοιπα που γράφεις, απλά δείχνουν την κατάντια σας και τη γελοιότητα σας. Λοιπον πάλι από την αρχή! Προφανώς και εσύ υπερασπίζεσαι τις αθλίοτητες της "Αυριανής", του Πάγκαλου και της ναζιστικής Χρυσής Αυγής σήμερα. Αλλά τόσο γελοίοι είσαστε που φοβάστε και νομίζετε ότι σας απειλούν. Μόνο που υπάρχει μια αλήθεια: όσο θρασύτατοι και χυδαίοι αντικομμουνιστές είστε στο ιντερνετ, εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία, άλλο τόσο δειλοί και γλύφτες είσαστε οταν μιλατε δημόσια πρόσωπο με πρόσωπο με κομμουνιστες. Στην καλύτερη περίπτωση κρύβεστε για να μην εκτεθείτε σε δημόσια αντιπαράθεση. Μόνο κουτσομπολιά ξέρετε να κάνετε σε καφενεία όταν δεν είναι παρόντες οι κομμουνιστές. Και φυσικά οι περισσότεροι από εσάς είστε κότες λυράτες στο χώρο που εργάζεστε,αφού έχετε κατεβάσει και τα παντελόνια, αν δεν είχατε υπογράψει δηλώσεις μετανοίας στο ΠΑΣΟΚ παλιότερα.
    Η ουσία όμως ποιά είναι; Δεν θέλετε να πείτε καθαρά ότι διαφωνείτε με τις θέσεις του ΚΚΕ όπως ακούγονται στο βίντεο. Ότι θεωρείτε καλό να φορολογείται η ιδόκτητη κατοικία των εργατών και η γή των μικρων αγροτών γιατί τους θεωρείτε ιδοκτήτες, άρα έχοντες περιούσια. Μόνο που κάτι τέτοια λένε οι φασίστες! Τα υπόλοιπα για απειλές, διαγραφές τα ακούμε και από την Χρυσή Αυγή...Τρέμετε και τον ίσκιο σας!
    kk-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ταξικος κκ-1 η ουσια ειναι μια και οι δυο σας καλυπτεται τον φιλο σας μοντεστο που απειλει καποιον επειδη λεει κατι οτι ξερει την ταυτοτητα του(χειροτεροι απο χρυσαυγιτες καταντησατε)!Οσο για το ποιοι ειναι κομμουνιστες και ποιοι οχι εχετε παψει απο καιρο να ειστε κομμουνιστες οχι γιατι το λεω εγω η ο βουντενιωτης απλα γιατι δεν ο λαος σας εχει ξεγραψει εδω και καιρο!συνεχιστε να ζειτε μεσα στη λασπη μονο αυτο σας αξιζει!!!
    μπεστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ουσία είναι ότι ο γραφικός (και ΓΝΩΣΤΟΣ για τις παπαρολογίες του) ξεκινάει με ένα ακόμα αισχρό ψέμα (με πλήρη γνώση ότι λέει ψέμα) περί υπόσχεσης του "κνίτη" για επίσκεψη σε άγιο όρος...

      Διαγραφή
    2. Μπεστ, αν ο φίλος σου νείωθει τρομοκρατημένος, από ένα σχόλιο...τότε τι να πω, κόφτε το πολύ μαύρο γιατί σας έχει χαλάσει τον εγκεφαλο. Τα άλλα που γράφεις, τα ακούγαμε το 1991 από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ και τώρα από χρυσαυγίτες. Αν αυτοικανοποιησε με το να λες ότι οι κομμουνιστές ρίχνουν λάσπη...τι να σου πώ εγώ; Όσοι διάβασαν τα σχόλια του Βουντενιώτη έχουν βγάλει συμπεράσματα!
      kk-1

      Διαγραφή
  14. εσεις κολυμπατε στη λασπη οχι οι κομμουνιστες!τι σχεση μπορει να εχουν οι κομμουνιστες με καποιον πυ λεει ειναι γνωστη η ταυτοτητα σου προσεχε τι λες και με καποιους που τον καλυπτουν
    μπεστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ρε πασιφιστη. Μηπως και η ΟΠΛΑ που ξεπαστρεβε προδοτες ηταν χρυσαυγιτες?
      Απο κει και περα αν φοβηθηκε ο γκεμπελισκος φιλος σου απο ενα σχολιο ας φροντισει να παρει κανα επιδομα παραπανω απο την ασφαλεια...

      ratm

      Διαγραφή
  15. προς μπεστ και λοιπους.
    οταν λετε απλα μπουρδες περι πολιτικων θεματων ειστε υποφερτοι.
    οταν αρχιζετε να αντιγραφετε την αυριανη θα περνετε την αναλογη απαντηση.
    το κομμα, και καλα κανει, δεν αντιδρα αναλογα με το πως σας αρμοζει. εγω παλι δεν ειμαι μελος, εκπροσωπω μονο τον εαυτο μου και δυστηχως για εσας ξερω πολλες απο τις "περσονες" σας.
    στους προδοτες της ταξης μας και στους λακεδες των αστων αξιζει μια συμπεριφορα μονο και ενα μερος για να ζουν. ο πατος του βοθρου.

    μπορειτε για αλλαγη βεβαια, να βγειτε και να μιλησετε φορα παρτιδα με την φατσα σας και οχι οταν ειστε με κοσμο να κανετε την παπια οπως ο αγαπητος βουντενιωτης.
    τι εγινε ρε παληκαρια, οταν δεν εχει πληκτρολογιο η γατα σας τρωει την γλωσσα;
    και για να προλαβω εξυπναδουλες, στην πραγματικη ζωη δεν κρυβομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.