22 Φεβρουαρίου 2010

Και κάποιοι συνεχίζουν να αναρωτιούνται , ποιοί είναι οι "κερδοσκόποι" ???

....... μα οι ίδιοι οι οποίοι μας δανείζουν .......
οί ίδιοι που τρέχουν τώρα να μας σώσουν !!!

Η Ευρωπαϊκή Αστική Τάξη με όπλο της , τα ΜΜΕ κάνει πλέον απροκάλυπτα την δουλίτσα της, πολτοποιώντας όποιον εγκέφαλο έχει μείνει ακόμα σε λειτουργία !!!

Από την μια το γερμανικό περιοδικό Focus, έχοντας στο σημερινό εξώφυλλο την Αφροδίτη της Μήλου με σηκωμένο το κωλοδάχτυλο, μιλάει για απατεώνες στην Ευρω-Οικογένεια, παρουσιάζοντας μάλιστα στην ιστοσελίδα της ένα βίντεο με μια ανάλυση του κώλου για το "Ελληνικό πρόβλημα" αφού μιλούν για μια σπάταλη ελληνική κοινωνία, και από την άλλη το επίσης γερμανικό περιoδικό Der Spiegel μας πιπιλίζει το μυαλό με την "βοήθεια" των 25 δις € (δηλαδή νέα κερδοφόρα για αυτούς δάνεια), με την προϋπόθεση ΤΑΧΑ ΜΟΥ , η νέοταξική κυβένηση του ΓΑΠ, να μας επιβάλλει τον εργασιακό μεσαίωνα, που επιθυμεί η Κομισιόν !!!!

Ψεύτες και υποκριτές οικονομολόγοι , δούλοι της αστικής τάξης, δημοσιογράφοι που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον "διάολο"....... και από την άλλη τα διεφθαρμένα τσογλάνια της ελληνικής κυβέρνησης.....

Όπως λέει λοιπόν και ο Γ.Δελαστίκ σε ένα άρθρο του στην εφημερίδα "Πριν"
Έχει τεράστια σημασία, λοιπόν, όχι μόνο ελληνική, αλλά πανευρωπαϊκή η αντίσταση που θα προβάλουν οι έλληνες εργαζόμενοι στα σχέδια αυτά, με πρώτο σταθμό την απεργία της Τετάρτης. Πρέπει να γίνει λαϊκός σεισμός για να υποχωρήσουν, φοβούμενοι ανάλογες αντιδράσεις σε άλλες χώρες της EE. Διαφορετικά, είναι αποφασισμένοι να μας λιώσουν!

1 σχόλιο:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.