23 Ιανουαρίου 2013

Απειλές Κεδίκογλου προς τους απεργούς των μέσων μεταφοράς

Η συγκυβέρνηση εντείνει τις απειλές, την τρομοκρατία και τα εκβιαστικά τελεσίγραφα, προς τους εργαζόμενους στα μέσα σταθερής τροχιάς, για να σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, επικαλούμενος υποκριτικά την «ταλαιπωρία των πολιτών» και με στόχο τη συκοφάντηση των κινητοποιήσεων, δήλωσε:
«Η ταλαιπωρία των πολιτών και η αναστάτωση της οικονομικής ζωής της πρωτεύουσας δεν μπορεί να συνεχιστούν. Πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί η ομαλότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Μέχρι αύριο οι πρωτεργάτες αυτής της απαράδεκτης κατάστασης καλούνται να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις για να αποκατασταθεί η νομιμότητα.
Σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου».

ΚΚΕ: Εργαζόμενοι και λαός σαν μια γροθιά να αποκρούσουν την ενιαία επίθεση κυβέρνησης-ΕΕ-πλουτοκρατίας
Οι δηλώσεις Κεδίκογλου αποτελούν το τελευταίο επεισόδιο στην επίθεση της συγκυβέρνησης ενάντια στους εργαζόμενους, για την οποία το ΚΚΕ με σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ σημείωσε από χθες:«Η επίθεση της κυβέρνησης στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μετρό και τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είτε με απειλές για επιστράτευση, είτε με συκοφαντίες για "συντεχνίες" και "ρετιρέ", είτε με δήθεν κλάματα για την "ταλαιπωρία του κοινού", αποσκοπεί στο τσάκισμα του ίδιου του δικαιώματος των εργαζομένων να διεκδικούν τα δικαιώματά τους.
Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει σαν μια γροθιά να απαντήσουν στην επιχείρηση διάσπασής τους και με ανυποχώρητο και συνεπή αγώνα να αποκρούσουν την ενιαία επίθεση κυβέρνησης–ΕΕ–πλουτοκρατίας απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.