16 Ιουνίου 2011

Η Λιάνα Κανέλλη στο δελτίο ειδήσεων του MEGA

8 σχόλια:

  1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΛΙΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν την αφήνουν όμως να μιλήσει. Κι αυτός ο Τσίμας κάποτε ήταν κομματάκι σοβαρός, σήμερα διαγωνίζεται τον Πρετεντέρη στη σοφιστεία και μπαρουφολογία.

    Ποιος Νορβηγος εργάτης και ποια γιαγιά στο Τενεσή, είμαστε καλά;... Να τα πούνε αυτά αλλού όχι στη Λιάνα, γελοίοι. Λες και δεν ξέρουμε ποιος κατέχει το μεγαλύτερο μέρος ελληνικών ομολόγων.
    Ήταν κουρασμένη χθες η Λιάνα, δεν ασχολήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nα παρατηρησω οτι το ΚΚΕ ηταν εξορισμενο απο το MEGA.Τωρα τελευταια καλει την Λιανα ο Πρετεντερης στην εκπομπη του καιειναι η δευτερη ή τριτη φορα που ειναι στις ειδησεις?
    Λετε να εχει καμια σχεση με την δηλωση της Αλεκας περι "μη εξοδου" απο το ευρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν για την ιστορία το ΚΚΕ είχε αποφασίσει για κάποιο διάστημα να μην εμφανίζεται στο MEGA, μετά από ένα ντιμπεϊτ, αν θυμάστε. Προφανως το MEGA, κάνει τη δουλειά του ΠΑΣΟΚ, και ως τέτοιο το βλέπει και το ΚΚΕ. Βέβαια δεν αρνείται τις προσκλήσεις από οποιοδήποτε αστικό ΜΜΕ-εκτός αν προηγηθεί κατι όπως είπα παραπανω.

    Τώρα για το ευρώ, επειδή είχε γίνει σχετική συζήτηση, το ΚΚΕ, δεν επιζητά μια "λύση" του τύπου έξω από το Ευρώ μέσα στην ΕΕ, επιζητά έξω από την ΕΕ συνολικά και προσθέτει ακόμα με λαϊκή εξουσία. Τα άλλα είναι για αυτούς που νομίζουν ότι πτώση Γιωργάκη-αριστερή κυβερνηση εντός συστήματος είναι λύση. Το ΚΚΕ ξεκάθαρα έχει στρατηγικό στόχο αλλαγή συστήματος, τάξης στην εξουσία, αν δεν καταλαβαίνουμε αυτό δεν καταλαβαίνουμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από την πολιτική του.

    Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να δουλέψει λίγο το μυαλουδάκι μας και να καταλαβαίνουμε ότι η ιδαίτερη περίπτωση Ελλάδα οφείλεται μόνο και μόνο στην ύπαρξη του ΚΚΕ. Και για του λόγου το αληθές ας δούμε και μερικές δηλώσεις.

    ίαν Μπρέμερ πρόεδρος του «Eurasia Group» (άρθρο στους Financial Times) : «Η προσπάθεια για το σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης μπορεί να αποβεί θετική, εάν αξιοσέβαστοι τεχνοκράτες αναλάβουν θέσεις - κλειδιά (...) Ακόμη όμως, κι αν τα καταφέρει ο κ. Παπανδρέου να ενώσει τη χώρα του, είναι μάλλον απίθανο να κρατήσει αυτή η ενότητα (...) Οι Πορτογάλοι δεν είναι τόσο εξαγριωμένοι όσο οι Ελληνες. Η Πορτογαλία δεν έχει τόσο ισχυρά εργατικά συνδικάτα και έχει λιγότερες απεργίες από ό,τι άλλα κράτη της ΕΕ. Κι αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή υπάρχει ευρεία αναγνώριση στη χώρα ότι οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες (...) Οι Ευρωπαίοι ηγέτες όμως, θα πρέπει να προετοιμάζονται για το χειρότερο, καθώς η Ελλάδα κουτρουβαλάει προς το πουθενά και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που μέχρι στιγμής η Πορτογαλία και η Ισπανία δεν ακολουθούν».

    Sueddeutsche Zeitung "Ο Παπανδρέου ήξερε όμως ότι μπορεί να περάσει το πακέτο των περικοπών από το κοινοβούλιο, αλλά δεν μπορεί να το εφαρμόσει, διότι ο λαός δεν το αποδέχεται".

    Και όταν εννοεί συνδικάτα, τετοια σαν τη ΓΣΕΕ έχουν και αλλού στην Ευρώπη, δεν πρόκειται προφανώς για αυτούς που ακόμα και ότι κάνουν , το κάνουν επειδή σύρονται από τα γεγονότα, αυτό αφορά και το χώρο του οπορτουνισμού που κατεβαίνει με τα "πρωτοβάθμια" και αν δεν ήταν το ΠΑΜΕ, ακόμα θα κάνανε το ντεκόρ στις συγκεντρωσεις των Παναγόπουλων.

    Οπότε ποιο ΚΚΕ δεν ενοχλεί; γιατί αυτό υπονοέις φίλε μου. Αντιθέτως ενοχλεί πολύ παραπάνω από τους κοινωνικούς μύωπες, αυτούς με πολιτικό καταρράκτη κάθε είδους αλλά και τους μασκαρεμένοςυ ταξικους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει ένα λάθος στον τίτλο.
    Λογικά θα έπρεπε να ειναι:
    Η Λιάνα Κανέλλη στο δελτίο παραπληροφόρησης της παρασιτικής και κρατικοδίαιτης ολιγαρχίας .

    Εν πάση περιπτώση έχετε να μας παρουσιάσετε κάποια άλλο έργο της Κανελλη εκτός από τις συναναστροφές με παπαγαλάκια; Είναι δυνατό να μιλάει ώρες στα κανάλια και να μην λεει μια φορά τη λέξη ανεργία;;;

    altbreeze.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κι οχι μονο
    ο τιτλος επρεπε να λεει "η Λιανα στο δευτερο καναλι του ...ΚΚΕ (1ο Ο 902)" ή Λιανα στο καναλι των κομμουνιστων Μπομπολα .Λαμπρακη,Βαρδινογιαννη.....μια και ο Τζιμας και η Τρεμη ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΚΝΕ ΚΑΙ ΚΚΕ!!!!!
    διαπλοκη του κερατα δλδ

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
    συμφωνω
    οπως επισης δεν χρησιμοποιησε ...ουτε μια φορα "κομμουνιστικες" λεξεις οπως "επαναστατικο προτσες","δικτατορια του προλεταριατου ","διαλεκτικος ιστορικος υλισμος" κλπ,λεξεις ...
    που χρησιμοποιουσαν εκατονοχτακοσιες φορες σε μια φραση ΓΝΗΣΙΟΙ,ΠΙΣΤΟΙ και μπαρουτοκαπνισμενοι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΚΕδες οπως ο ...σ.Ανδρουλακης,σ.Δαμανακη,σ.Αλαβανος,σ.Λαφαζανης,σ.Δραγασακης.

    Οσο για το εργο της Κανελλη ,αν εξαιρεσεις 15 περιοδειες (Ζωνη ,Ναυπηγεια,Καζινο Παρνηθας,Συγκοινωνιες,Εργοστασια ,ΑΕΙ κλπ) τον τελευταιο μηνα μονο ....κατα τα αλλα ΤΙΠΟΤΑ!!!!

    ΛΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.