23 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο

Οι εγκληματικές συμμορίες στο ποδόσφαιρο -στη χώρα μας και παντού- είναι γέννημα του ποδοσφαίρου των επιχειρήσεων και της κερδοσκοπίας,  που είναι σάπιο ως το μεδούλι και δεν υπάρχει τρόπος να εξυγιανθεί.
 
Όσοι κρύβουν αυτό το βούρκο, όπως κάνει η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που τον διαμόρφωσαν με την πολιτική τους, δεν μπορούν ούτε να χτυπήσουν ούτε να περιορίσουν τα εγκληματικά κυκλώματα και τις συμμορίες που διαρκώς αναπτύσσονται.
 
Το ΚΚΕ για μια ακόμη φορά προειδοποιεί τους φιλάθλους να μην ξεγελαστούν από τον θόρυβο που δημιουργείται με τις εισαγγελικές έρευνες και διώξεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην υπάρξουν πραγματικές τιμωρίες εφόσον η αθλητική δικαιοσύνη ελέγχεται από τα κυκλώματα, αλλά και να αξιοποιήσουν αποπροσανατολιστικά τις όποιες εξελίξεις και να τις εμφανίσουν ως κάθαρση ενός ποδοσφαίρου που θέλει πέταμα.
 
Κατάργηση τώρα των ΠΑΕ, του στοιχήματος και κάθε επιχειρηματικής δράσης στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός πρέπει είναι σύγχρονο και δωρεάν δικαίωμα για τη νεολαία και όλο το λαό.

2 σχόλια:

  1. Πιθανότατα όλη η φασαρία άναψε για λόγους αποπροσανατολιστικούς! Μιλάνε για πάνω απο 80 ονόματα. Φαίνεται ότι το όλο θέμα θα περνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις και χαρακτηριστικά αλλεπάληλων βομβών. Ήδη σήμερα το θέμα πήρε και διαστάσεις ντόπινγκ, με αναμιξη του Μπουρούση και της Καβάλας- η σχετική φιλολογία ξεκίνησε από το ΒΗΜΑ (αν και ακούγεται ότι ήταν γνωστά από χτες). Ο χώρος είναι βρώμικος όσο δεν πάει και είναι γνωστό για αυτό η αποκάλυψη (όση αυτή είναι επιθυμιτή να γίνει), στη συγγυρία μάλλον δεν είναι τυχαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΩΡΕ ΕΝΑ ΒΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2004,5 Η 6 ΝΟΜΙΖΩ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.