30 Ιουνίου 2011

ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΜΕ !


Αναδημοσιευση απο Αριστερα και Πολιτικη

Κατά καιρούς κάποιοι ισχυρίζονται ότι το ΠΑΜΕ πλάθει με τη φαντασία του αντιπάλους, συνομωσίες ή προβοκάτορες που το κτυπούν για να δικαιολογήσει δήθεν τις τακτικές της περιφρούρησης, τη στάση του κλπ. Χθες το ΠΑΜΕ κατάγγειλε επίσημα σχέδιο προβοκάτσιας στο Σύνταγμα όπου επιχειρήθηκε ο εγκλωβισμός του, όπως και προχθές. Παράλληλα καταγγέλθηκαν τα στοιχεία που θα συμμετείχαν στο σχέδιο.


Ο φακός συνέλαβε κάποιους ακριβώς την ώρα που το ΠΑΜΕ ήταν στο ύψος της Μαρφίν και του Άττικα.



Είναι στην Πανεπιστημίου, ακριβώς στις 1.41΄της Τετάρτης 29/6/2011. Ποιοι είναι και τι κάνουν οι εικονιζόμενοι ανάμεσα σε διαδηλωτές; Απέναντί τους την ώρα εκείνη ήταν το ΠΑΜΕ. Σημειώνουμε ότι πίσω τους μέχρι το Σύνταγμα, υπήρχαν πολλές παρόμοιες ομάδες που… «περίμεναν»!


Τα σχόλια δικά σας

















































3 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ;
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συντροφοι, εγω εχω μια αλλη απορια.
    Δηλαδη απο δω και στο εξης, καθε φορα που θα μας βαζουν απεναντι μας 100 προβοκατορες εμεις θα αποχωρουμε με την δικαιολογια οτι "δεν ξερουμε τι βρισκεται απο πισω τους"?

    Και τοτε γιατι εχουμε τοσες ομαδες περιφρουρησης και αλυσιδες κοκ?
    Για να κανουν παράτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι κάθε φορά που μας τη στήνουν 100 προβοκάτορες δε θα κάνουμε πίσω. Το πότε και που θα χτυπηθούμε όμως θα το επιλέξουμε. Εμείς και όχι οι 100 προβοκάτορες που από πίσω τους είχαν χιλιάδες ΜΑΤ. Εαν χτυπιόμασταν εκείνες τις δυο μέρες σήμερα θα είχαμε πιθανόν και νεκρούς. Τις συνέπειες αυτές και πάλι θα τις φόρτωναν στο ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. Θα είμασταν οι προβοκάτορες που αναίτια χτυπησαν απλούς άοπλους πολίτες γιατί υποτιθετε πως δεν τους θέλουμε στις πλατείες. Από όποια πλευρά και να έπεφτε το νόμισμα είμαστε χαμένοι. Επίσης θα το επαναλάβω και εγω, όπως και πάρα πολλοί ακόμη παμίτες, πως ο αγώνας κρινετε στην επιτυχία της απεργίας και όχι στα κονταροχτυπήματα της πλατείας. Δεν θα προκαλέσουμε αναίτια νεκρούς. Κάθε ένας από εμάς είναι πολύτιμος για την επιτυχία του αγώνα.... Επίσης δεν θα μου δημιουργήσει ενοχες ο Συριζαίος που από το πρληκρολόγιό του καλούσε το κόσμο να κατεβει στη πλατεία για να χτυπηθεί. Ουτε κάποιος ΝΑΡίτης που νιαυριζει στις στέγες με μόνο σκοπό τον πλήρη αποπροσανατολισμό. Χρησιμοποιούν τσιτάτα του Λενιν και του Μαρξ για να δικαιολογήσουν την διπρόσωπη παρουσία τους στη πλατεία αλλά δεν βγάζουν μιλιά για την απουσία τους από τα εργοστάσια, τα λιμάνια από οπουδήποτε χτυπάει η καρδιά του εργάτη, υπαλλήλου, αγρότη, φοιτητή.
    Εχω βαρεθεί το παιχνιδάκι τους αυτές τις ημέρες. Οπως έχω βαρεθεί να βλέπουν "φίλους" αριστερούς να διαγράφουν "φίλους" παμίτες γιατί δεν τους συνέφεραν ή δεν τους ταίριαζαν οι απαντησεις που έδειναν και όταν τους ρωτάς γιατί σου απαντούν πως αυτοί με διέγραψαν με τις γνωστές δημοκρατικές διαδικασίες.
    Διαβασα ανάρτηση "φιλου" που περιέγραφε πως αυτός, συριζαιους, μπήκε με συνοδοιπόρους στα μπλοκ του ΠΑΜΕ για να προστατέψει δικούς μας και διάβασα οργισμένη απάντηση παμιτη που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους και τον ρωτούσε ποιος από όλους ήταν. "Αυτός που ηρθε και με έβριζε στα μούτρα μου γνωρίζοντας πως δε θα σπάσω την αλυσίδα; ή ο άλλος που πήγε να πάρει τη σημαία από τα χέρια της κοπέλας;"
    Φυσικά ο παμίτης διαγράφηκε με συνοπτικές διαδικασίες όπως και άλλοι πολλοί που τόλμησαν να ¨λερώσουν" τους τοίχους των γνησιων επαναστατών του Συντάγματος.
    Αυτές οι φωτογραφίες αλλά και τα βιντεο που έχουν ανεβάσει οι ίδιοι δείχνουν ξεκάθαρα τα πρόσωπα αυτών που επιτέθηκαν αλλά και το υβρεολόγιο που εκτόξευσαν κατά του ΠΑΜΕ με ξεκάθαρο σκοπό να δημιουργήσουν φασαρία η οποία στην συνέχεια θα ήταν απλώς ανεξέλενκτη.
    Ως κάτοικος επαρχιακης πόλης "παρακολουθησα" τα γεγονότα από κάμερες της πλατείας συντάγματος αλλά και από βίντεο και φωτό που ανέβαιναν μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.
    Ως διαδυκτιακή "φίλη" πολλών "κεφαλών" του Συριζα και του ανταρσύα έχω ν απω ότι τους έβλεπα ολομερής να κάνουν αναρτησεις. Αναρτήσεις οι οποίες είχαν ξεκάθαρο στόχο και σκοπό. Ανθρωποι που εως τότε ήταν "φίλοι" μπήκαν στον τοίχο μου και έβριζαν τόσο εμένα προσωπικά όσο και το ΠΑΜΕ και ΚΚΕ για την στάση μας το διημερο. Απλά και ξεκάθαρο αυτές οι 48 ωρες για μένα ήταν πλήρως διαφωτιστικές για το κίνημα, το καπέλωμα και τις όποιες συνεργασίες.
    Για την ιστορία να πούμε πως στο μετρό και το Συνταγμα την ωρα που χτυπούσαν τα ΜΑΤ ήταν πολλοί πάρα πολλοί παμίτες γιατροί, νοσηλευτές και φαρμακοποιοί οι οποίοι δεν θέλησαν να δρέψουν τις δάφνες τους. Γιατί φίλοι μου ο πραγματικός αγώνας διαδραματίζετε μακρυά από τα μίντια.
    Το που και πότε θα δωθεί η μάχη θα το ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.