27 Ιουνίου 2011

Οδηγίες του ΣΚΑΪ και του Πορτοσάλτε για τους απεργούς.

Χαίρομαι ιδιατέρως όταν αφρίζουν οι δημοσιοκάφροι του ΣΚΑΙ απέναντι σε κάποια οργανωμένη κινητοποίηση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την σημερινή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ και τα πανό στην Ακρόπολη. Είναι δεδομένο ότι το ΣΚΑΙ αναφέρεται στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, μόνο όταν πρόκειται να το εντάξει στο αστικό προπαγανδιστικό του οπλοστάσιο και όταν το χρησιμοποιεί στην αναζωπύρωση των συντηρητικών αντανακλαστικών της κοινωνίας.

Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, οι υπάλληλοι του Αλαφούζου, αφού περιέλουσαν με διάφορους χαρακτηρισμούς τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, μας έδειξαν 3 ολόκληρους τουρίστες, που δυσαρεστήθηκαν απο την θέα 150 κομμουνιστών που διαμαρτύρονται για την κλεμμένη μας ζωή (χουντόμουτρα και μικροαστοί υπάρχουν εξάλλου παντού) και μας υπενθύμισαν, όλα τα δεινά της χώρας που προκύπτουν απο τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ (τουρισμός, μετακινηση, βεβήλωση μνημείων, φλύκταινες, νόσος των πουλερικών κλπ), μας αποκάλυψαν μέσω του γνωστού και μη εξαιρετέου Άρη Πορδοσάλτε, ποιά είναι η επιθυμία τους για τις αυριανές κινητοποιήσεις !!! Να πάει ο κόσμος στην πλατεία Συντάγματος να αγανακτίσει, και να παραμείνει εκεί μέχρι να ξεσκάσει ! Το επανέλαβε εξάλλου τρεις φορές ... ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, έτσι ? Μην ξεφύγετε δηλαδή και πάτε στην Ομόνοια !

Το επίμαχο απόσπασμα για το ΠΑΜΕ στο σημείο 37:00
Η επίκληση του Άρη για τους αγανακτισμένους στο σημείο 39:33

Ένα ακόμα ενδιαφέρον απόσπασμα βρίσκεται στο 26:56, με τις δημοκρατικές ανησυχίες της Ακριβοπούλου για τον εκτροχιασμό του Θ. Παγκάλου περι των τανκς στην περίπτωση που καταψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο ! Εκεί στον ΣΚΑΙ ταράζονται όταν ακουνε για εκτροχιασμό, όχι φυσικά τον εκτροχιασμό των τανκς όπως μας λέει υποκριτικά η Ακριβοπούλου, αλλά τον σοσιαλιστικό εκτροχιασμό ... ;-)

Ακολουθεί το βίντεο



                                      null    

4 σχόλια:

  1. Η ΓΕΝΟΠ κλεινει το ρευμα σε οποιον θελει ε??

    Σε τι ενοχλησε το πανο στην ακροπολη τους τουριστες Αρη μας? Ανοιχτος ηταν ο χωρος! Τι φοβασαι μην τους χαλασαμε την αισθητικη??
    Γιατι αν φοβασαι αυτο να το συζητησουμε...

    Θες να αγανακτουμε χωρις να κλεινουμε δρομους κτλ κτλ..σε καταλαβαινω..θα εισηγηθω σε ολους απο αυριο να φοραν ενα μαυρο περιβραχιωνιο απο το σπιτι τους και να μεινουν εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ Η Η ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ? ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΤΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήτες,τσιράκια του Αλαφούζου και όλων όσων έχουν κυρήξει πολεμο στον λαό και στα δικαιώματα του..Φαίνεται πόσο σας ενοχλεί το οργανωμένο,ταξικό κίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://l-sysp-florinas.blogspot.com/2011/06/skaigr.html

    δείτε και αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.