14 Ιουνίου 2011

Τα ποντίκια πηδάνε απο το καράβι ... Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Λιάνης, παραιτήθηκε ο Κοτσακάς


Την απόφασή του να παραιτηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας γνωστοποίησε ο Γιώργος Λιάνης, με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο. Προηγήθηκε η αποχώρηση από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ του πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή, Αντ. Κοτσακά, ο οποίος άφησε αιχμές για τη μετατόπιση του κόμματος προς τα δεξιά. Την ίδια στιγμή, ο βουλευτής Κοζάνης, Αλ. Αθανασιάδης, δήλωσε αποφασισμένος να καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο οικονομικό πρόγραμμα, αντιδρώντας στα σχέδια περαιτέρω ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ. (enet.gr)

Τώρα θέλουν να μας πείσουν πως δεν ήξεραν τι ψήφιζαν μέχρι τώρα ? Ή μήπως δεν ξέρουν σε τι είδους πολιτικό κόμμα βρίσκονται ? 

Εντωμεταξύ ο Λιάνης συνεχίζει να παραπλανεί τον κόσμο, μιλώντας για λάθη ... και όχι για πολιτική που έχει έναν συγκεκριμένο στόχο. Την στήριξη της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Αυτό πάντα έκαναν, αυτό κάνουν και τώρα σε ένα πιο έντονο και πιο επώδυνο για τον λαό ρυθμό.

5 σχόλια:

  1. ""Προηγήθηκε η αποχώρηση από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ του πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή, Αντ. Κοτσακά, ο οποίος άφησε αιχμές για τη μετατόπιση του κόμματος προς τα δεξιά.""

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    αφησε αιχμες
    στροφη στα δεξια
    κλαιω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MANNY CALAVERA ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεοδωρε ηταν οντως συνοπτικο το σχολιο

    απλα μου φανηκε πολυ γελοιο και τραγελαφικο το γεγονος οτι ο Λιανης - και ο καθε Λιανης που υπηρετει τοσα χρονια το πασοκ και κατ επεκτασην την αστικη ταξη- μας το παιζει αθωα περιστερα και οτι δεν ξερει τιποτα για το φονο, τωρα που βλεπει τη λαϊκη οργη να ξεσπαει (και που'σαι ακομα λεω γω). Δηλαδη ολα αυτα τα χρονια το πασοκ δεν ηταν ενα δεξιο κομμα? Ολα αυτα που εκανε τι ηταν? Ποιους υπηρετουσε..

    Αλλα το ακομα πιο τραγικο/ γελοιο/ ανανδρο ειναι οτι "αφηνει αιχμες"..δηλαδη ακομα και τωρα δεν λεει κατι ξεκαθαρα, αλλα μουρμουριζει περι αιχμων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε Θόδωρε, τι άλλο πιο απλό να σου πει ο Manny?
    Δε χρειάζεται να εχεις και μεταπτυχιακό για να καταλάβεις τις ... πονηριές του κάθε ποντικού Λιάνη.

    terra libre.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΚΕ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.